Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - TANRI TÜRKÜ ASIL ŞİMDİ KORUSUN !!!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
asi-kardelen
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 30

İletiTarih: Cum Nis 15, 2005 11:08 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

forumu okuduktan sonra üniversiteli bi çok arkadaşımla irtibata geçtim. bam telimiz koparsa olanların hesabını kim verecek dediler elimden geldiği kadar yatışmalarını sağladım yaşım gereği saygısızlık etrmediler ne acı ki silahlanma konusunda korkunç şeyler duydum bunun önüne geçmek için çok hızlı davranmamız gerekiyor yoksa bi 5000 canı daha kurban vereceğiz bu kutlu davaya kurban vermek sorun değil ama akan kanın boşa akacağını sadece bi fırs için döküleceğini düşünmek bana uyku yetimin kaybolduğunu hissettiriyor. öfkeyle değil sabırla eğilmeliyiz bu konuya İMAMOĞLUM ÖNKUZUM VELİ CANIM VE şimdi adını yazmaya takatim olmayan 5000 can ve azizi BAŞBUĞUM ;
BİZİ BİZE BIRAKMAYIN
BİZİ BİZE BIRAKMAYIN
BİZİ BİZE BIRAKMAYIN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kurt_ata
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 166

İletiTarih: Cum Nis 15, 2005 12:14 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

asi-kardelen demiş ki:
ne acı ki silahlanma konusunda korkunç şeyler duydum bunun önüne geçmek için çok hızlı davranmamız gerekiyor yoksa bi 5000 canı daha kurban vereceğiz bu kutlu davaya kurban vermek sorun değil ama akan kanın boşa akacağını sadece bi fırs için döküleceğini düşünmek bana uyku yetimin kaybolduğunu hissettiriyor. öfkeyle değil sabırla eğilmeliyiz bu konuya İMAMOĞLUM ÖNKUZUM VELİ CANIM VE şimdi adını yazmaya takatim olmayan 5000 can ve azizi BAŞBUĞUM ;
BİZİ BİZE BIRAKMAYIN
BİZİ BİZE BIRAKMAYIN
BİZİ BİZE BIRAKMAYIN

çok doğru söylüyorsun kardeşim...
şu anda sabırlı olmalıyız ve beklemeliyiz...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kurt_ata
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Cum Nis 15, 2005 12:21 pm    ileti konusu: sabır... Alıntıyla Cevap Gönder

gerçekten bir adam bile kaybetmeye tahammülün olmadığı şu günlerde bi 5000 daha kaybedersek olmaz...

o üniversiteliler okuyup yurdun her yerinde kadrolara girecek inşaallah...

tabi ki KESİLECEKSE KESİLİR KAFALAR !!! ama şimdi değil...

sabır... sabır... sabır...

Allah ım ! Bizi kendi nefs ve isteklerimiz doğrultusunda yanlış adım atmaktan koru...

TUT VE KALDIR BİZİ !!!

GÜN GELECEK VE HEPSİNİN HESABI SORULACAK !!!
VE O GÜN;
KESİLECEKSE KESİLİR KAFALAR
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Cum Nis 15, 2005 12:35 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ülkücüleri kızdırıyorlar daha sonra olanlardan sonra.olayın yanlış anlaşıldıgını söylüyorlar.milletin aklını bulandırıyorlar.trabzon olayındaki gibi.büyük bir komplonun içindeyiz.öfkeyle kalkmamamız gerekir diye düşünüyorum.fakat dayanamıyorum.ne yapalım ülküdaşlarımız biz böyle yetişmiş böyle görmüşüz.
şu an amerika kurdugu planı pkk aracılıgıyla uygulamaya calışıyor.dikkat etmemiz lazım.artık bizim başımız yok.başbakanımızdan bahsediyorum.türk milleti kendi kaderini kendi belirleyecek.önce siyaset yapacxagız.gerekirsede aslanlar gibi savaşırız,kazanırız Allahın izniyle.
ülküdaşlarım türk milleti bunu hep yapıyor.kazanamıyacagı savaş yok.bunu daha anlamayanlarada anlatırız evelallah...
atasoy66
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 23

İletiTarih: Cum Nis 15, 2005 6:26 pm    ileti konusu: Re: TANRI TÜRKÜ ASIL ŞİMDİ KORUSUN !!! Alıntıyla Cevap Gönder

kurt_ata demiş ki:

sevgili ülküdaşlarım,

ÜLKÜCÜ leri tekrar 1980 öncesine götürmek istiyorlar. ellerine tekrar silahlarını aldırmak istiyorlar!!!..

KIMIN NE ISTEDIGI HICDE ÖNEMLI DEGIL ÜLKÜCÜLER ONUN BUNUN ISTEGI DOGRULTUSUNDA HAREKET ETMEZ

BEN BU OLAYLARI PEK KAALE ALMIYORUM!!!!!!!!!!!!!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
tatvanbozkurt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 512

İletiTarih: Cum Nis 15, 2005 6:45 pm    ileti konusu: Selamun Aleyküm Alıntıyla Cevap Gönder

Başbuğ!u Uğurladık Güneşin Doğuşundan Batşına Doğru Asıl Allah Şimdi Türk'u Korusun
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM
aslanbey42
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 33

İletiTarih: Cum Nis 15, 2005 6:50 pm    ileti konusu: SEVGİLİ GÖNÜLDAŞIMA Alıntıyla Cevap Gönder

YAZDIKLARINI OKURKEN SAYENDE DÜŞÜNMÜŞ OLDUM BUNUN İÇİN SANA TEŞEKKÜR ETMEK İSTİYORUM.BEN ŞU ANDA TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ OKUYAN BİR ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİSİ OLARAK SÖYLEDİKLERİNE KATILIYORUM AMA EKLEMEK VEYADA BELİRTMEK İSTEDİKLERİM VAR.BUGÜN ÜNİVERSİTE KORİDORLARINDA HER GÖRÜŞTEN ÖĞRENCİYE RASTLAMAK MÜMKÜN EN ÖNEMLİSİDE HER GÖRÜŞE MENSUP KİŞİLER BU DÜŞÜNCELERİNİ KARŞI TARAFI RENCİDE ETMEDEN YAPMALI VEYA DİLE GETİRMELİDİR.İŞTE BUGÜN BU SAYGI ORTADAN KALDIRILIP ORTAK AMAÇ OLAN VATANIN SALAHİYETİNİ DÜŞÜNEN AYDIN GENÇLİĞİ BİRBİRİNE DÜŞÜRME ÇABALARI SONUÇSUZ BIRAKILMALIDIR.BUGÜN ÜLKENİN AYDINLARA İHTİYACI VAR ÇAKALLARA DEĞİL.SADECE ÖĞRENCİLER DEĞİL TÜM TOPLUM BUNU FARKINA VARMALIDIR VE BU DOĞRULTUDA ADIMLAR ATILMALIDIR.ALLAH TÜRKÜN YAR VE YARDIMCISI OLSUN.HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN. :?:
kurt_ata
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Cum Nis 15, 2005 10:51 pm    ileti konusu: Re: SEVGİLİ GÖNÜLDAŞIMA Alıntıyla Cevap Gönder

aslanbey42 demiş ki:
... İŞTE BUGÜN BU SAYGI ORTADAN KALDIRILIP ORTAK AMAÇ OLAN VATANIN SALAHİYETİNİ DÜŞÜNEN AYDIN GENÇLİĞİ BİRBİRİNE DÜŞÜRME ÇABALARI SONUÇSUZ BIRAKILMALIDIR.BUGÜN ÜLKENİN AYDINLARA İHTİYACI VAR ÇAKALLARA DEĞİL.SADECE ÖĞRENCİLER DEĞİL TÜM TOPLUM BUNU FARKINA VARMALIDIR VE BU DOĞRULTUDA ADIMLAR ATILMALIDIR.

Doğru söylüyorsun kardeşim...

Bu iş sadece üniversiteli gardaşlarımızla sınırlı kalmamalı ama birinci dereceden onları ilgilendirdiği için işe genç kurtlardan başlamalıyız diye düşünüyorum...

kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Nis 17, 2005 4:27 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben bundan dört ay kadar önce yazdığım bir yazıda;üniversitelerin ısıtılacağını,tahrik ve gerilimlerin arttırılarak
Ülkücülerin oyun içerisine çekileceğini yazmıştım.Sizlerden aldığım haberler;oyunun başladığını gösteriyor.
Burada iki amaç güdüyor abd.Birincisi; başarabilirse ülkede bir iç savaş çıkartmak.İkincisi bunu başaramazsa;
iç karışıklıkları bahane ederek abd yanlısı bir askeri darbe yaptırmak.Yani yeni bir 12 eylül modeli.
Yapılan tüm eleştirilere karşın;Türk silahlı kuvvetleri Çevik Bir’in önünü keserek ve onu genelkurmay başkanı yapmayarak;amerikan’cı olmadığını göstermiştir.Eğer şu olaylar oluyorken;bu şahıs genel kurmay başkanı olsaydı;bugün Türk silahlı kuvvetleri çoktan Irak bataklığının tam içine çekilmiş olacaktı.
Şu an için askeri bir darbe yapılacak şartlar ülkede yok.Bu ancak ülkücüler sokağa dökülerek gerçekleştirilebilir.
Yıllarca idarecilik yapmış bir ağabeyiniz olarak,ben üstlerimden aldığım;kanun ve nizamlar içerisindeki her emri,hiçbir taviz vermeden emrimdeki insanlara süratle uygulattım.Benin devletçilik anlayışım budur.
Bu gün genel merkezimizin talimatı;sokaklara dökülmememiz şeklinde.Genel başkanımız bu oyunu görüyor
ve ülkücüleri uyarıyor.Karar doğrudur.Mesele 5000 veya 10000 şehit vermek değil.İş bununla düzelecek olsa
biz Çanakkale’deki kayıpları da göze alırız.Ama işin içinde başka şeyler de var.Bu gün ülkücülerin sokaklara dökülmesini en başta iş çevreleri istiyor.Dikkat edin odalar birliğinden”nerede bu ülkücüler” diye feryatlar gelmeye başladı.Bunun nedeni de vatan sevgisi falan değildir.Abd ve çok uluslu şirketlerin Türkiye’yi işgale hazırlandıkları şu ortamda acımazsızca elde ettikleri karların tehlikeye düşmesi ve devirlerinin kapanmaya
başlamasıdır.Kalitesiz mallarla milleti acımasızca soyan,ihalelerde devleti kazıklayarak bu günün ekonomik
halinin baş sorumlusu olan,ve ülkücüleri geçmişin eli kanlı insanları olarak gören bu çevreler bugün bizi göreve
çağırıyorlar.Ne için çağırıyorlar?Vatanı korumak için mi?Hayır;saltanatlarının muhafaza ve müdafaası için.
Oysa,bizim devletin ve milletin bekası dışında akıtacak bir damla kanımız yok.Biz bu millet için varız.
Türk islam ülküsünü benimsemiş bir kardeşimin bir damla kanı;onların tüm mal varlıklarından çok daha değerlidir bizim için.
Bu demek değildir ki atalet ve kayıtsızlık içerisinde olacağız.Tepkimizi gerektiği zaman;bayrak meselesindeki gibi ortaya koyacağız.Kıbrısı vermeye kalkarlarsa,üslerimizi abd ye açarlarsa biz gene meydanlarda olacağız.
Yalnız bunu yaparken,ülkücü olmadıkları halde vatansever olan diğer kardeşlerimizle ortaklaşa hareket edeceğiz.
Olayı ülkücü hareketin kısmi direnişi olarak değil,milletin doğru tepkisi olarak göstereceğiz.Milletten kopuk
değil,milletin bağrından çıkmış bir hareket olarak yanlışlara tavır koyacağız.Ancak böyle bir hareket;arkasına
Türk ordusunun desteğini alabilir.Ordu ile milletin ittifak içerisinde olduğu bir hareket ise meşruiyet tartışmasının önünü keser ve de bunun önünde ne rte ne akp ne de abd durabilir.
Bu böyle olmalı.Ama tek istisnası var.İhanete uğrar da ülke işgal edilirse artık yapacak başka bir şey yok.
İş başa düşer biz de gereğini yaparız.Yalnız bir ağabeyiniz olarak şunu söyleyeyim;kendinizi ve yakınlarınızı her türlü oluşuma karşı hazır bulundurun.Her türlü oldu bittiye karşı bedenen ve ruhen kendinizi hazırlayın.Çünkü bu gidiş
iyi değil.Arabalarınızı ve otobüsleri bırakın.Uzun uzun yürüyün.Tedarikli bulunun.Kendiniz ve aileleriniz için
en az yaşama tedbirlerini alın.Bela geliyorum diye bağırıyor.Ama tahriklere de kapılmayın.Unutmayalım ki su uyur düşman uyumaz.Artık şu sefahat hayatlarını bırakalım.Durum her türlü gelişmeye hazırdır.Bu saatten sonra olmaz diye bir şey yok.Aklınıza gelen her türlü kötü ihtimal bakarsınız karşınıza çıkıvermiş.Bizi korurlar,bizim ordumuz var,polisimiz var diye düşünmeyin.
Yasalara saygılı olun ama tedbirinizi de alın.Yabancı paradan kesinlikle kaçının.Bugün japonya çin kore elindeki dolarları piyasaya sürse,dolar bir kağıt paçavra haline gelecek.Uzatabildiğimiz her gün,abd nin aleyhine bizim lehimizedir.Çünkü abd ıraktan petrol satamıyor,korkunç bir gideri var,buna fazla dayanamaz.Elinize bilgisayar
almak tabii çok önemli.Ama silaha da yatkın olun.Kendinizi ve ailenizi bilgisayar ile koruyamazsınız.Bu da hayatın bir gerçeği.Problem çözerken,romalının kılıcı ile can veren bilim adamını unutmayın.Unutmayalım ki,
kalemler sessizliğe büründüğünde silahlar konuşur.Biz millet olarak çok problemimizi silah ile çözdük.
Sonuç olarak lüzumsuz olarak sokaklara dökülmeyeceğiz.Yapabildiğimiz kadar siyasetle işi çözmeye çalışacağız.Ama siyaset bitirilir ülke işgal edilir fazla seçenek bırakılmazsa silahlarımıza asılacağız.Bunu da ülkemizin savunması için ve kendimizi korumak amacıyla yapacağız.Biz millet için varız.Ona yönelecek tehditlerle savaşırız.Biz ne statükoyu ne de iş çevrelerinin varlığını koruyacak tetikçiler değiliz.Sıkarsak milet için sıkarız.
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Pzr Nis 17, 2005 12:04 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

daha cok kelleler kopacak.başta şu şahin ayaz denen adamın kellesi.başı gövdesine agır geliyor şerrefsizin.ne yapalım eceli gelmiş...
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 712

İletiTarih: Pzr Nis 17, 2005 12:24 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

O ŞAHİN İTİNİN KAFASI ANCAK PAZARTESİ VERİCEĞİMİZ OYLARLA KOPAR ARKADAŞLAR AHMET ABİMİZİ TEK BIRAKMAYALIM
kurt_ata
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Pzr Nis 17, 2005 1:05 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kadir21

kardeş yazını baştan aşağıya defalarca okudum ve gerçekten etkilendim...

söylediği her kelimenin doğru olduğuna inanıyorum ve ülküdaşlarımı da bu yazıyı okumaya davet ediyorum, uzun göründüğüne bakmayın gerçekten güzel bir yazı...

funda3307 demiş ki:
O ŞAHİN İTİNİN KAFASI ANCAK PAZARTESİ VERİCEĞİMİZ OYLARLA KOPAR ARKADAŞLAR AHMET ABİMİZİ TEK BIRAKMAYALIM

tabi ki Ahmet REİS e destek vermeyi ihmal etmeyin...

Allah yar ve yardımcınız olsun...
Selam ve dualarımla...

A.K.
Bortecine_HC
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 23

İletiTarih: Pzr Nis 17, 2005 6:27 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

KİMSE O PİS ELLERİNİ AHMET ABİ'YE UZATAMAZ GEREKİRSE ÖNÜNDE SİPER OLUR İSTERSE CANIMIZ FEDA OLSUN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
ozbeken
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 566

İletiTarih: Sal Nis 19, 2005 3:42 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ertuğrul ÖZKÖK' ün bugünkü Hürriyet Gazetesini okudunuz mu ? Bu ülkede aydın geçinen bir takım insanlar var ki bunlar Türk kelimesinden sadece rahatsız olmuyorlar, tüyleri diken diken oluyor. İşte asıl tehlike burada kardaşım. Biz hala uyuyalım , Gereksiz meseleleri gündemimize taşıyalım. Ama sözde aydınlar Genelkurmayı eleştirebiliyorlar.

Türk'ün yaşama hakkı yok. Bağlı oldukları karanlık mahfiller de alınan bu kararları uygulamaya koydular. Bunu böyle bilelim ve hepimiz uyanık olalım.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız