Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - FETTULLAH GULEN HOCAEFENDIYE SALDIRANLARA
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 3. sayfa (Toplam 5 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
ulkucu_reis
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 160

İletiTarih: Pts May 16, 2005 9:09 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALP-TUR;

Kadınlarımızı okuldan alalım gibi bir cümle sarfetmedim. Aksine yazdıklarımı okursan iyi bir ahlak ve terbiyeyle insanların birarada öğrenim görmelerinin bu topluma faydalı olacağını düşünenlerdenim,.,
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Bedii
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 119

İletiTarih: Sal May 17, 2005 11:40 am    ileti konusu: ÖVMEDEN, HAKARET ETMEDEN ACABA NİÇİN TARTIŞAMIYORUZ?? Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba Dostlar,
Öteden beri hep merak etmişizdir. Acaba birilerini, göklere çıkarmadan ve bir başkasını yerin dibine batırmadan neden tartışamıyoruz? diye.
Sahih dostlar, tartışmak hakaret etmek midir?Tartışılan üzerinde konuşulan kişiyi, insan noktasından alıp ruhani varlıklar seviyesine çıkarmak mıdır? Ne odur , ne de budur!..
TARTIŞMAK; Her şeyden önce değer vermektir. Değer verilen, kıymet sunulan o şeye, o insana hakaret edilir mi?? Hayır edilmez!! Peki, o halde birileri neden ediyor?
Efendim, bir şeyi çok iyi bilmek lazım. Nasıl ki KONUŞMAK "ses çıkarmak" değilse; tartışmak ta keza "hakaret etmek" demek değildir! O halde, beş dakika sohbet, altıncı dakikada dedi-kodu gıybet niçin yapılıyor? Neden yapıyorlar? Neden olacak, beyin ve kalp sermayesi(sevgi ve bilgi) bittiği için!
Tartışmak ta böyle...Beş dakika tartışıp tartışmaz, bir bakıyorsunuz taraflar birbirlerine hakaret etmeye başlamışlar. Herhalde bunun sebebi de az önce ifade edildiği gibi kafi derecede beyin ve yürek sermayesi olmadığındandır.
Halbuki tartışmak, beyinler ve kalpler arası alış-veriş yapmaktır.Bir diğer ifade ile, Cenab-ı HAKK'ın ihsan ettiği iç-ruh- hazinesini sonuna kadar avuç avuç dağıtmaktır. Bu mukaddes ve mübarek ikramlaşmalar devam ederken, sık sık teşekkür etmek inananlar için ilahi bir vecibedir.
Burada ÜLKÜDAŞLARIMIZA sormak istiyoruz: Siz, hiç, tartışırken, beyinler ve gönüller arası alış-veriş ederken, birbirlerine teşekkür edene rastladınız mı? Maalesef, biz görmedik! Karşılaşmadık!!(Küçük bir not:Kahrolarak söylüyorum: Bunu yabancı aydınlar yapıyor, evet ne yazıkki onlar tartışırken sık sık muhataplarına teşekkür ediyorlar.)

Gerek insanca, gerek İslam’ca ve gerekse Türkçe KONUŞMAK, TARTIŞMAK için insani ve İslamî... (milli ve manevi) sermaye lazım.
Eğer dilin üstünde(beyin) ve altında(kalp) yeterli sermaye olmayınca, KONUŞMAK, ses çıkarmaktan başka bir şey ifade etmiyor Tartışmakta "ben"i tatmin etmekten "nefse" hayat hakkı vermekten ve muhatabı kırıp-dökmekten gayri hiç bir işe yaramıyor. Affedersiniz, çünkü bunları, bu kadarını kurbağalar da yapıyor..kargalar da...
İlla bilgi...Tabii ki bilgi..Her şeyden önce bilgi...Temiz bilgi...Lazım olan beynin ihtiyac duydu bilgi...Her türlü müspet bilgi...Herşey hakkında bilgi..
Evet, hemen bunun yanında sevgi... Yürek sevgisi.. Kalp aşkı..Gönül sevdası....ALLAH(cc) sevgisi... Hz. Muhammed (s.a.v) sevgisi.. İlhamını gücünü bu iki kaynaktan (Allah ve Resulünden) alan başta İNSAN olmak üzere canlı - cansız yaratılmışların sevgisi...
Bunlar olmadan, insanca konuşmak; Müslüman’a yakışır şekilde tartışmak ve Türk gibi davranmak ve yaşamak mümkün değil vallahi!!!
Bütün gönül dostlarımıza selam!
Yüce HALIK, sizin, bizim ve tüm"İYİ" insanların yar ve yardımcısı olsun.

En son Bedii tarafından Sal May 17, 2005 12:10 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi.
ilteris-kaan
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 146

İletiTarih: Sal May 17, 2005 11:50 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bedii kardaşım ;

Nickinden ve ilk mesaj yazdığın konuya da bakılırsa nurcu kardaşım ;
Yazdıklarım ortadadır. Bilgiye hele de temiz bilgiye dayanıp dayanmadığını araştır.

Hakaret mi ediyorum yoksa gerçekleri mi yazıyorum. Buyur bak. Bu arada kafanos üstadımın provaksyon başlıklı yazısını forumda oku.

Benim hem nurcu hem ülkücü olunamayacağını ispatlayan yazımı oku :

http://www.bozkurt.net/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=16708#16708

Bu arada temel ekseni sevgi ve hoşgörü olanların dayandıkları sitenin iç yüzünü de gör :

http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=92061

Sonra konuşalım olur mu ?
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Sal May 17, 2005 6:18 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Turantoprağı Kardeşim,
Ülkü ocaklarından mescidler kaldırıldı demişsin..
Camilerin amacı başkamı dır ki! ülkü ocakları içinde mescid olsun ..
Bugün bana ülkü ocaklarının adreslerini gönder sana o ülkü ocağına yakın tüm camilerin krokisini göndereyim...
Biz bu ayrımcılığa karşıyız...evet kim kaldırmış ise doğru yapmıştır...
İnsanları birleştiren ,bütünlüğünü sağlayan camilerimiz vardır..
Ama nedense camilerimiz bu tarikatçılık zihniyetinde olanların hiç hoşuna gitmiyor..hep kendilerine ayrı yerler arıyorlar...
Sen de böyle düşünüyorsun demiyorum yanlış anlama ..sadece bu olaya dikkat çekmek istiyorum...Herkes ayrılmak kendi grubunu kurmak istiyor....
Böyle giderse yakında camileri bile ayıracaklar..zaten bazları ayrılmış bile
süleymancıların camisi,nakşi lerin camisi,yakında sosyal demokrat,muhafazakar,ılımlı sol,milliyetçi camilerini duyarsak şaşırmayacağım....
Saygılarımla.
gazibaba
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 151

İletiTarih: Sal May 17, 2005 8:58 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İlteris-kaan kardeşim yaptığın ince, nazik yürekli açıklama için tebrik ederim.
Bakınız fetullah efendinin papazlarla sarmaş dolaş olmasına, onlar gibi düşünmesine birlikte olduklarında cevşenden ve incilden pasajlar okumasına (pasaj okuma zaman gazetesinden bir haberdir Almanyada birlikte yapılan dudan alıntı yapmışlar ve aynı hristiyanca terimlerde dillerine yerleşmis) papanın elini öpmesine, Müslümanları papaya şi,kayet etmesine, Kur2an akaidine ters düşen konuşmalar yapmasına ve foyasını ortaya çıkartan İnsanlar için aptalca diziler yayınlatmasına, hakkında çıkan CD’lere karşılık CD’ler hazırlatmasına , Yapmış oldugu genel açıklamalarda Teknik olarak Peygamberimiz Sav. Efendimizin isminin anılmamasına Lütfen çok dikkat li okuyun bu cümleyi sözde merhamet ve hoşgörü adına Cenab-ı Hakk’ın alemlere Rahmet olarak gönderdiği Peygamberimizin sav.adeta saf dışı bırakılmasına Tüm ehl-i sünnet Alimler Ve ülkemizin ağzı dualı Kanaat önderleri (Allah hepsinden razı olsun) Bir kısmını ilteris-kaan kardeşimin isimlerini saydığı Allah dostları karşıdır ve kendi imkanları dahilinde tv, gazete, dergi, sohbet, vaaz şekliyle bunu insqanlara anlatmakta ve yanlışa düşen kişileri ikaz etmektedir. Ama ne hazindir ki bu ikaz ve irşatda nasihatine rağmen (Din Nasihattir buyuruyor Peygamberimiz sav hadis-i Şerifte) yapılanların sanki doğruymuş gibi savunmasını yapmaktalar ve ikaz eden kişi ve kuruluşlarada iftira atmaktalar.Ne hazin tecellidirki kendi uydurdukları iftira senaryolarına da gerçekmiş gibi internet sitesinde taaa amerikadan sesli cevap vermekte “yok kahriye halkalarıymış yok kilise ev diye öğrencilerin kaldığı evleri ispiyon ediyorlarmış yok camii önlerinde CD dağıtıyorlarmış yok MİT böyle bir CD yapmamış “ sanki Cdlerdeki konular çok gizliymiş sanki iftiraymış da” yok Cdler montajmış sanki adamlar gizli bir şeyden bahsediyorlarda vs vs allah aşkına kendini lider diye yutturan bir adam böyle aptalca senaryo yazıpta kendi oynar mı! Demekki oluyormuş
Ve foyalarıda ortaya çıkmaktadır...
Bizlerde Kaanaat önderlerinden aldığımız terbiye ve bilgiyle bu fetullah efendi ve avanesini uyarıyoruz ama adamlarda tık yok. Utanmasalar bizlerede iftira atacaklar...
Unutmayın Din Nasihattir....
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 277

İletiTarih: Sal May 17, 2005 9:09 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ilteris-kaan
KAFASINI SIFIR NUMARA TRAŞ EDİP, YARIM METRE SAKALLA DOLAŞAN İRANDAKİ MOLLADAN FARKIN YOK. KADINLARI 2. SINIF İNSAN HALİNDE DÜŞÜNMEMENİ, KADINLARIN EĞİTİMİNE ENGEL OLMAMANI SÖYLEDİĞİM İÇİN BENİ DİN DÜŞMANI İLAN ETTİN YA..

HÜSEYİN ÜZMEZ LE AYNI KAFA YAPISINA SAHİPSİN.

TÜRKİYE LAİK MİLLİ BİR HUKUK DEVLETİDİR. TÜRK KİMLİĞİ ÜZERİNE İNŞA EDİLMİŞ BİR CUMHURİYETTİR. BU DEVLETİN BATILILAŞMASINADA , ARAPLAŞMASINADA KARŞIYIM BEN..

KADININ ÇIPLAKLIĞINADA, KADININ ÇARŞAFA KAPANIP EVE HAPSEDİLMESİNEDE KARŞIYIM BEN.

TÜRK KADINI TÜRK GİBİ OLMALIDIR. NE BATILILARA NEDE SENİN GİBİ BEDEVİLERE ASLA BENZEMEMELİDİR.
ilteris-kaan
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Sal May 17, 2005 11:14 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ah canım kardaşım ALP-TUR biz fikir müzakeresi yapıyoruz sen ise konuyu nerelere çekiyorsun.

Dostum o kafasını kazıtan, yarım metre değil bir tutam sakal bırakan cemaat İsmail Ağa Cemaatidir . Onlar senden daha çok milliyetçi, daha çok Osmanlı hayranıdırlar. Araplar sarıklarının arkasına taylasan adlı kuyruk bırakırlarken onlar sarıklarını Osmanlıya uymak için kuyruk yapmayacak kadar Osmanlı hayranırlar.

Tartışmadan kaçmak ne güzel dostum. Sen benim kutsalıma vur , benim cevap verme alanım olmayan Türkiye laik devlettir de tartışmadan sıyrıl. Sen samimi değilsin sadece üstünlük sağlamaya çalışan bir demogogsun o kadar.

Hüseyin Üzmez kafalı olmakla da şeref duyarım kardaşım. Osman Yüksel Üstadımız ne yazmış zamanında :

Moskovadan kaçan Almana lanet,
Yurtta avrat pazarı açan Yalmana lanet.

O da bunu duymuş almış eline silahı. İlk ülkücü kurşunu ateşleme şerefine ermiş, Necip Fazıl ile Osman Yüksel Serdengeçti ile sarığıyla, yarım metre sakalı ile - senin deyiminle - MHP kongresinde Başbuğun yanında katılan Mustafa BAğışlayıcı Hocaefendimizle beraber - Allah şefaatine nail eylesin - hapis yatma şerefine erişmiş.

Böyle bir adama özenilmez de ne yapılır ? O eleştirdiğin insanlar şalvar giyer. Şalvar araplar da yoktur. Osmanlı ecdadın hatırası, mirasıdır. Yani laf söylerken ecdadına da söylüyorsun. Dikkat et.
ilteris-kaan
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Sal May 17, 2005 11:15 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ha bu arada bedevi mi ? Aynen iade ederim. bedevi demek edepten yoksun demektir. Sen küçük harfle yazamayacak kadar edepten yoksun bir fikir fukarasısın.
CcC__CcC
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 40

İletiTarih: Çar May 18, 2005 7:56 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Eğer turan topraklarında biz daha cok etkin bulunsaydık TURANTOPRAGI takma adlı kisi bu seferde gülen karsıtı mı olurdu ? Biraz objektif bakın...Bu arada kimse kadını ikinci plana atmıyor.Atamayızda Cünkü Bizi Doguran Yemeyen yedirende kadındır unutmamak gerekir.
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Çar May 18, 2005 8:15 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Cemaatlere SİYASİ (dostaları ABD vatikan vs), DİYALOG (misyonerlik)

ve TÜRKLÜĞE bakış açıları ve KENDİLERİNDEN OLMAYANLARA

DÜŞMANLIK etmeleri (veya davranmaları) bakımından karşıyım.

Bunların her birisi ayrı ayrı ve önemsenecek kadar büyük başlıklar.

Ancak sakal veya dininin gerekleri için namaz kılan, islamcı düşünen kişilere karşı çıkanlara da karşıyım.
İslamcı düşünme fikrinin de altını çizmek gerekiyor: Akıncı veya milli görüşçüler çerçevesinde bir islem değil, Ehl-i Sünnet akidesine göre islamı yaşamak ve yaygınlaştırmak hepimizin davasıdır.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Turk_militani
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 57

İletiTarih: Çar May 18, 2005 11:16 am    ileti konusu: Re: FETTULLAH GULEN HOCAEFENDIYE SALDIRANLARA Alıntıyla Cevap Gönder

TURANTOPRAGI demiş ki:
BANA BAKIN YETER ARTIK SAYGI SINIRINI ASMAYIN ARTIK.BENIM HAYATIM OCAKLARDA VE NUR EVLERINDE GECTI.DINIMI ORDAN ULKUCULUGUMU OCAKLARDAN OGRENDIM VE BUKADAR ZAMAN ICINDE BIR TEK YANLISLARINI GORMEDIM.ADAMLAR BIZIM ULKEMIZI DISARDA BIZDEN IYI TEMSIL EDIYO.GERCEKLERI GORUN ARTIK.ADAMLAR TURAN TOPRAKLARININ DEGERINI BILE BIZDEN IYI BILIYO.BOYLE SACMALAYIP DA DIN BUYUKLERINE HELEKI TURKIYE ICIN BOYLE CALISAN INSANLARA BUNLARI DEMEYIN YETER ARTIK
bu konustukların dan fazla bir sey anlamadım fakat nurcuların içinde gezen lerin (benim gorusum )aramızda işi yoktur ocaklarada gec ti omrum diyorsun dinimi onlardan ogrendim diyosun bu ben onların içinde muslamınlıgı ogrendim ifadesini veriyor ocaklarımızda dinimiz cok guzel ve dinimize yakısır bir şekilde anlatılıyor hem adamlar bizi daha iyi temsil ediyor ne demek ya belki benden yasça buyul olabilirisin ama ulkuculugu daha anlıyamamışsın ustune basa basa soyluroum NURCULARIN ARAMIZDA İŞİ YOKTUR BİZ ULKUCUYUZ ULKUCU NURCU DEGİL

YA SEV YA TERKET
ALLAH TURKU BOS ZİHNİYETLERDEN KORUSUN VE YUCELTSİN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
redexorsist
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Çar May 18, 2005 12:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

lan hangi sayfayı açsam fettullah gülen hoca efendi...lan bırakın artık insanlarla uğraşmayı.bırakın onlar hizmetlerini yapsınlar davalarını gütsünler biz de davamızı güdüp hizmetimizi yapalım..buraya yazı yazmayı bilen kaç adam davasının şuurunda?kaçınız harbiden davasının ne olduğunu biliyor?bura da insanları bilmeden tanımadan arkasından atacağınıza bulunda bir kominist ALLAH'i EFENDİMİZİ İSLAMI TÜRKLÜĞÜ anlatın...selametle
redexorsist
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Çar May 18, 2005 12:30 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bi de türk militanına bişey söylemek istiyorum..demiş ki ocaklarımızda dinimizi layıkıyla yaşıyoruz.(yanlış anlaşılmasın ocaklarımızı kötülemek için değil sadece bilgisi olsun diye söylemek istiyorum)ben ülkücülüğün kalesi denilebilecek yerlerde bulundum.bi gün ocakta namaz kılacağız imam aradık,yok,imam yerine geçebilecek biri yok.başkana gittik kıldırır mısınız?diye o şerefsiz daha hayatında hiç kıldırmamış ki normal vakitleri kılıyor mu onu da bilmiyorum.aynı şerefsiz geceleri kolunda kızla cadde de fink atar,barlarda yemediği halt yoktur.şimdi bu adamın başkanlığını yaptığı ocakta nasıl din yaşanır diyebilirsin?burdan çıkacak adamların ne haltlar karıştırabileceğini düşünebilir misin?selametle
alpartur_
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 31

İletiTarih: Çar May 18, 2005 12:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardaşlarım 1_ ABD nin fethullahın yanında olup destek vermesi biz milliyetçiler ve Türkiyenin zaaflarını cok iyi bilmeleridir.ABD_ ne alakası varsa bu fethullah şerefsizini gündemde tutup bize kendi adanmlarını İSLAMCI VE NURCU oldugunu gerek basınla gerekse adamlarıyla her zamankendilerini gündemde tutmayı başarmıştır.biz BİZ TÜRKİYE VE TÜRKÇÜLERİ unutup yersiz yersiz konuşmuş cevabını da almıştır.bu şerefsizi hala koruyanları büyük bir kan gölü beklemektedir..
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 3. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız