Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - BAHÇELİ'Yİ DESTEKLEYENLERE CEVAP!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Sal May 17, 2005 5:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben sana hıyar dahi demiyorum;çünkü o güzel bitkiye hakaret olur.Ne masalı anlatıyorsun sen?Sende ülkücü değil,başka ağızlar var da ben burada yazmayayım.Cezam daha yeni bitti.Ne yaptınız bu bayrak için?Davayı içinden vurmak kahpeliğinin adı ne zamandan beri bayrak sevgisi oldu.Fitne çıkarmak ,bozgunculuk ne zamandan beri vatan sevgisi oldu?
Bunun için kimlerden nemalanıyorsun?Ne mal olduğun belli.Bir ülkücü böyle laflarla liderine saldırmaz.Yeraltında,kapalı kapılar ardında kahpelik etmez.Toplayın kongreyi.Cevabını orada alırsınız.Zeybek bilgili imiş.Ulan onun bildiğini biz unuttuk.Önce adam gibi tartışmayı öğren.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Sal May 17, 2005 5:47 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

14 mayısta kaydolmuşsun,ama kime saldıracağını iyi biliyorsun,seninle özelden muhabbet etmek isterdim ama ne yazık ki gizlilik kalmadı.Sen adam olamamış birisisin,tahrikçinin birisisin,sanal bir kişilik ve kahraman taslağısın.Kafan yok,fikrin yok.İşin ortalık karıştırmak.Beni bu hareketlerle susturamazsınız.Çünkü bu yazıyı yazarken senin gişbi sazanların atlayacağını biliyordum.Benim işim de bu;senin gibileri teşhir etmek.Kaliten,ne mal olduğun ortada.Daha senin gibi çok adam var burada.Hepinizin ağzının payını tek tek vereceğim.
holigan07
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 14

İletiTarih: Sal May 17, 2005 5:48 pm    ileti konusu: ORKUN_BOZKURT Alıntıyla Cevap Gönder

Orkun kardeşim sen kenardan git.

Senin gibi bir insan ülkücü olamaz.Sana sadece olayları biraz daha iyi anlamaya çalışmanı öneriyorum.

MİLLİYETÇİ HAREKETİN GÜÇLENDİĞİ BİR ZAMANDA çıkıp açıklama yapan 4 tane adam hareketin önünü kesmekten başka ne yapıyor olabilir??
dün izlediyseniz açıklamalarını.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM ICQ
Bozkurt_net
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 166

İletiTarih: Sal May 17, 2005 5:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ORKUN_BOZKURT
Öncelikle orkun_bozkurt şu büyük fontlarla yazı yazma huyudan vazgeçemedin.Bu senin ne kadar laftan anlamadığının örneğidir.
Sen ve senin kafa yapısındaki adamlara yüzlerce defa söylememe rağmen anlamadılar.Yani anlama özürlü olduklarını açıkça belli ettiler.Devlet Bahçeli'den hoşnut olmayabilirsiniz,ama bunu böyle dile düşürmeniz,her ortamda ciyak ciyak ötmeniz sizin ne kadar satılmış olduğunuzu gösterir.
Sen böyle şaşkın ördek gibi burada çığrınırsan başta ABD AB AKP ve bilimum düşmanımız ve gayritürk unsurlar ''Ülkücüler birbirlerine düştü'' diye kıs kıs gülüyorlar.Kongre zamanı kime istersen ona atarsın oyunu olur biter kardeşim.Ama beyni beton ve keresteden başka birşey içermeyen adama bunu anlatamazsın...Anlatamadığın gibi milleti güldürürsün.Benim buradaki amacım önce davayı sonra Bozkurt.net sitesini kimseye mizah malzemesi etmemektir,bende sonuna kadar bu uğurda çarpışacağım
Senin gibileri çok iyi tanırım,uyarıyla hal ve hareketlerini düzeltmeyeceğini bildiğim için üyeliğini iptal ediyorum...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Sal May 17, 2005 5:52 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sen daha bu davanın elemanlarını bile tanımayan bir adamsın.Karşındaki adamı ölçüp biçecek kadar kafan çalışmıyor.Bana sataşlacağına soruma cevap ver.Bana saldırmak için,hakaretle başlaman için hangi haklı gerekçen var.Bir bitki ismi tutturmuş gidiyorsun.Başka bir fikrin varsa bu dava için,ülke için projelerin varsa,neye geri kaldığımızı biliyorsan beni bunları tartışmaya çağır.
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Sal May 17, 2005 5:59 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kadir21 birazcik alindim gardas... Arkandaki destegi unutmus görünüyorsun...:)

Adam gibi adam yazilarina devam et. Bizler de elimizden geldigince yazacagiz ki harekete isyan bayragi acmislar veya disaridan saldiranlar hep böyle kahrolsunlar...

Hainler hep mutsuz kalacaklardir. Bebaberinde bulunduklari insanlarin samimiyetine hic güvenemeyecekleri icin ne mutlu olabilecekler ne de güzel insanlarin arasindaki kaybettikleri itibari tekrar yakalayabileceklerdir. Yalnizlik kacinilmaz son olacaktir.

Bozkurtlarin arasina dönemeyecek bu cakallar uyuz hayatin sonunda ucuz bir sekilde yok olacaklaridr.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Sal May 17, 2005 6:18 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

biz hep bir insanız kardeşim.Dava aynı yürek aynı cesaret aynı,dinimiz inancımız aynı.Kadir21 e denilen lafların hiç önemi yok.Biz bu işe girerken kelleyi koltuğa aldık.Ben bunlara değil,bunların ağababaları siyasilere buradan ne yazılar yazdım.Bana özel ileti attı pencereden ve foruma davet etti.Meydan okudu.Tahrik olduğu belli.Bu oyunlar hepimizin üzerine oynanacaktır.Küfür de edeceklerdir.Kuştan korkan darı ekmez.Biz bu dava için kimliğimizi unuttuk.Bununla yatıyor bununla kalkıyoruz.Bunlar şevkimizi arttırır.Bunları buralarda yazılarımızla ümitsizliğe düşüreceğiz.Çünkü biz doğru çizgideyiz.Onlar bu vatanı satamıyacaklar.Alınlarına hainlik damgası yiyecekler.Ben paspas olsam ne yazar.Kanımızı akıtmaya yemin ettik.Üzerimize sıçrayan çirkefin hükmü ne?
selo52
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 227

İletiTarih: Sal May 17, 2005 7:02 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar Türkiye'nin milliyetçi harekete en çok ihtiyacı olduğu bu dönemde birbirimizle değil türkiye düşmanlarıyla mücadele etmemiz gerekir.Türkiye'nin tek düşmeyen kalesi olan milliyetçi hareketin kavğaya değil birlige ihtiyacı var.

Bahçeli meselesine gelince ülkenin en zor döneminde iktidar olan MHP
ülkücü kesimin yüzünü kızartacak hiç bir haraketin içinde olmamıştır.AB yasalarında milliyetçi tavrı korumuş bu yasalara olumsuz oy vermiştir.İyi bilinmelidirki o zamanki siyasi yelpazede hatırlarsınız başka bir hükümet alternatifide yoktu ve mhp bu dönemde ülkeyi hükümetsiz bırakamazdı.
Kaldıki MHP'nin böyle bir lüksü yoktu.

===============================================

TÜRKİYE TÜRKLERİNDİR
AltayDeniz
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 39

İletiTarih: Sal May 17, 2005 7:34 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tartışmanın üslubundan hicap duyuyorum. Tanrım sen bizi doğru yoldan ayırma. Amin.
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Sal May 17, 2005 9:16 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ORKUN_BOZKURT
Yanlis yoldasin! Bu sacmaligi aklina kim soktuysa basarili olmus. Sana tavsiyem tartisirken kullandigin üslubuna dikkat et! ADAM OL! INSAN OL! Ve bazi seyleri iyi ögren, iyi arastir, iyi degerlendir, yikici olma yapici ol! Davaya hizmet ettigini sanarak asil dis güclerin ve aramizdaki kakalaklarin ekmegine yag sürdügünün farkinda degilsin. Titre ve kendine dön, kendine gel, dogru yolu bul! Haa dogru yolu, dogruyu bulmak istemiyorsan, bunu bilincli sekilde yapiyorsun zaten bu tavsiyemi hice sayarak kakalakliga devam edeceksin. Bu durumda sana cevabim su olacak. Sen ve senin gibiler, istediginiz kadar kicinizi yirtin basarili olamayacaksiniz! Sizlerin sayisi o kadar az ki, siz kakalaklar kendi kendinizi yok edeceksiniz bizim gücümüz karsisinda eriyip gideceksiniz asil ait oldugunuz yere! Kakalak cehennenime! Sizi gidi parazitler sizi! Sizin bölücülerle farkiniz yok! Utanin utanin!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
12Eylul
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 142

İletiTarih: Çar May 18, 2005 6:43 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ORKUN_BOZKURT

SELAMUNALEYKÜM

orkun sana aslinda senin hitabin gibi baslamak lazimdi ama kadir 21 kardesimin dedigi gibi o yararli bitkiye hakeret etmis oluruz o yüzden sana onu laik görmüyorum sizler olucaksinz kardes sizler olmasaniz bizler yol alamayiz orkun kardesim sunu iyi bilmek lazim her pantolon ve ceket giyen adam degildir kendilerini adam gibi gösterirler ama adam degillerdir tipki sizin adam olmadiginiz gibi DEVLET BEYI elestirenler onlarin yasadiklarini yasamali yoksa haddini bilip oturmali adamin adami degil orkun efendi davanin adami olun birileri genel baskan olmadi diye baba ocagina ihanet etti birileride samsundan vekil olamadi diye sazi eline aldi sen ne olamadinda o lagam agzini actin orkun haddini bil otur oturdugun yerde biz size yanimizda olun demiyoruz gidin efendim akp ye gidin ona oy verin sonrada gelin burda ülkücü olun calisma yok mücadele yok ama ahkam kesmeye gelince var birakin kardesim gidin ozana gidin ramize ama bize gelmeyin birakin bizim serefli makamlarimiz temiz kalsin hep sunu sordum yillardir kendime orkun RAHMETLI CENNET MEKAN BASBUGUM ömrünü zinlarda gecirdi ama hedeflerine ulasamadi neden diye simdi o sorunun cevabini buldum ve bir kere daha o yüce insanin ne kadar büyük oldugunu anladim o büyük dava adami sen ve senin gibi catlak beyinler yüzünden hedefine ulasamadi ve 55 yil bu serefli davayi buraya getirdi catlak beyinler var oldugu halde ben sahsima diyorum senin ve senin gibilerden hicmi hic bir beklentim yok sizler var oldukca bizler bir yere gelemicez o yüzden cekin ellerinizi bu davainin üzerinden üc bes sülük gelin yan yana bizi dövün dövünkü bizler sekil alalim zira demir dövüldükce güzellesir sekil alir.Birde suna deginmeden gecemicem orkun biz bu ülkeyi karsiliksiz sevdik hizmetide karsiliksiz verdik benim gözümde hizmette sevgide bu yine ozani gözlerde büyütmüsün ne derece tanirsin ozani ozan hala hizmet veriyor davaya orkun frankfurtta eski city bazarin yaninda kahve kösesinde iskambil kagidi ile tavla zari ile cok büyük hizmet veriyor allah var yani türk federasyonu ve genel merkezi yerden yere vuruyor buda senin gibi kus beyinlerin gözünde hizmet oluyor demi ben sehit ailesi mensubuyum efendi 24 yasinda koc gibi torun turani verdigimizde bizim ailemiz limuzunlerde gezmedi ciktigi gecelerde 15bin euro vermezseniz ben bu gece cikmam demedi hele hele oyuna gelipte davasini satmadiiiii sen daha hangi hizmetten bahsediyorsun beyinsiz aptal ama sizde normaldir zoru görünce kuyrugunuzu kistirip kacarsiniz dava sizin umrunuzdami yeterki para kaynaginiz kesilmesin sizler kuklasiniz öylede kalicaksiniz
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
zafergizlenci
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 53

İletiTarih: Çar May 18, 2005 7:47 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Orkun Bozkurt denilen MANKURT sen ne kadar yırtınırsan yırtın ülkücülerin arasına nifak sokamazsın çünkü adın üstünde sen tam bir MANKURTSUN. Türk İslam Ülkücülerinin senin gibi MANKURTLARLA bir işi olmaz ÜSLUBUMDAN DOLAYI BOZKURT NET ÜYELERİNDEN ÖZÜR DİLİYORUM

TÜRK TURANDAN GELE HAN OLA
BÜTÜN ACUN TURAN OLA, TÜRK OLA
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Çar May 18, 2005 7:48 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın Ülküdaş Kardaşlarım;

Bu siteye girip buradaki şahsiyeti ve Ülküsü belli (kadir21) insanlara hakaret edebiliyorlar. Hakaret kapalı kapı arkasından kolay ve aşağılık bir yoldur. Yüze konuşmağa yürek ister. Hele adın adresin belli olmayan sanal alemde çoğu zaman kurtla çakalı ayıramazsın ve herkes kabadayı olabilir.
CHP kongrelerine bakıp utanırdım. İnsanlar kavgacı kimlikleriyle, sokak ağzıyla dalaşırlar ve dövüşürlerdi.

Oysa MHP' de fikirlerin konuştuğu, Lider'lerin konuştuğu ortamlarda ve hiyerarşi düsturuyla yapılırdı. İnşallah gene de yapılacaktır.

Şu anki Lidereimiz Sayın Devlet Bahçeli'dir. Ve bizler O ne derse uyarız. Yarın kongrede ise seçimle yeni Lider olmak isteyenler aday olur ve belirlenir.

Liderimiz Rahmetli Başbuğumuz'dur.
Ondan sonra gelenler elbette O'nun çizgisi ve yolunda olmalılar.

Başka partilere gidip gelenlerden kanımca Lider seçilmemelidir.

Arkadaşlardan arzım, uslubumuzu Ülkücü'ye yakışır güzellikte kullanalım ve polemiklere girmeyelim.
Uslub konusunda edebe aykırı davrananlar ayrılıkçı davrananlar; sert yapanlar provokasyonculardır.
Çünkü elele tutalım, safları sık tutalım.
Davamız yeterince büyük ve hizmet açığı sonsuz, çalışıp açığı kapatalım ve hepimize yetecek kadar da hizmet var. İsimler önemli değil.
12Eylul
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 142

İletiTarih: Çar May 18, 2005 8:04 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

reisim25

SELAMUNALEYKÜM

reisim yüce mevlam senden ve senin gibilerden bin kere razi olsun iste budur ülkücüe yakisir bir durumda ülkücü gibi davranmaktir bizler sadakati rahmetli basbugudan ögrendikve onun biraktigi mirasa sahip cikmaya calistik ama bir takim takim elestirilere maruz kaldik bu hareket sana alemde kahramanlik yapanlara kalmadi burada KADIR21 gardasimi elestirenler ona söz diyenler söyle bir aynanin karsisina gecip kendi yüzlerine bakmalidirlar iste o zaman vefayi görcekler nurlu yüzü görcekler vatanin bir sürü sorunu varken burda kalkip DEVLET BEYI elestirmek hic kimseye bir sey kazandirmaz gelsin adam olsunlar genel baskanimiza destegi versinler ben inaniyorumki el ele verirsek MHp yi görmek istedigimiz yerde görürüz davayi gercek dava adamina vermekte gocun´muyalim bize sagdan soldan derleme adamlar bise kazandirmaz biz bizim olana sahip cikmasini bilelim.ALLAHA EMANET OLUN
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız