Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - FETTULLAH GULEN HOCAEFENDIYE SALDIRANLARA
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 4. sayfa (Toplam 5 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Turk_militani
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 57

İletiTarih: Çar May 18, 2005 1:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

redexoorsist abicim veya kardeşim bir bir cakalın yaptıgı sucu koskoca bozurt ordularına atamanda ben bir anlam bulamadımunutmaki istisnalar kaileyi bozmaz o sahısada bozkurt degil yer kurdu demek lazım HE UNUTMADAN MADEM ki ocak reisi boyle sende başka bir rumuz sec kendine cunku bu rumuz TURK-İSLAM kulturun de yok

ALLAH'IM İMAN VERKİ NEFSİ VURUP YIKAMLI
BİR YURKEVER KAFESİNDEN CIKAMLI
ULKU DİYE ALEV ALEV YANMALI
DAMARINDA DONMUS KAN VERME BANA
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
yorukhasan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 438

İletiTarih: Çar May 18, 2005 2:10 pm    ileti konusu: esselamün aleyküm ve rahmetullah Alıntıyla Cevap Gönder

ALP-TUR

ilkokula giden kız erkek beraber okumasın yani.. :))
şeriatçımısınız siz? İrana mı benzetmek istiyorsunuz Türkiyeyi? Ülkünüz bu mu sizin?

----------@------------
ilteris kaan abicim her sözüne samimi olarak inanıyorum ve her zaman her yerde her mekanda arkandayım Allah (azze ve celle) razı olsun bizi bu konularda uyardığın için...

gardaşlarım biz fetullahı eleştirirken fetullahın cemaatinde olanlarda bizim boş ve zayıf noktalarımızı araştırmaya çalışıyolar akıllarınca bizi oradan vurmayı düşünüyolar tabi okudukları yazıların islami boyutunu araştırmadan sazan gibi dalıyolar tartışmanın içerisine bakın gardaşlarım ilk okula giden kızda olsa üniversiteye giden kızda olsa erkek ile kadın aynı mekan içerisinde bulunmamalıdır ilteris kaan abiminde dediği gibi insan oğlunda nefs var şeytanda onu sürekli aldatmaya çalışıyor. bunları bile bile bu yargıya yani kadın erkek bi arada okuyabilir yargısına kapılırsanız etrafınıza bir bakın da neyin ne olduğunu görün. neyse bu konu bence burada son bulmalıdır kadın erkek bi arada bulunmamalıdır....
tabi bu arada bana cevap veren olmadı sayın fetullahı savunan arkadaşlar soruma cevap verin sizin hocanızın sürekli yanında bulunan birisi gidip papanın elini öpüyorsa ve bu bütün dünyaya gösteriliyorsa papa hakkında hazretleri lafsını kullanıyorsa biz onun imanından şüphe etmezmiyiz. sorarım size Kur-an ' ı kerimin hangi ayetinde hoşgörü diye bi kelime yazar. elinizi vicdanınıza koyun ve iice düşünün doğrumudur bunlar ondan sonra kalkarsınız ve biz hizmet yapıyoruz dersiniz benim memneketimde okulunuz var ama Allah şahidimdir o okulda doğru düzgün fakir çocuk yoktur ve bilinmelidir ki hizmet sadece zenginlere yapılmaz fetullah eğer bu okullarda kadın erkek karışık okutmayıpda sadece fakir ailelerin çocuklarını okutsa o zaman biz buna hizmet deriz ama şu haline ancak REZALET deriz...... unutmayın efendiler fetullah ülkesini sevseydisayın ve sevgili abimin dediği gibi ülkesine gelir ve ülkesini savunurdu onun bunun bi taraflarını yalamazdı

Allah (azze ve celleye) emanet olun gardaşlarım s.a
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 277

İletiTarih: Çar May 18, 2005 2:24 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

redexorsist demiş ki:
lan hangi sayfayı açsam fettullah gülen hoca efendi...lan bırakın artık insanlarla uğraşmayı.bırakın onlar hizmetlerini yapsınlar davalarını gütsünler

fetullah gülen ve cemaati, sözde soykırım olayında ermenilerin , Kıbrısta rumların , Kerkükte kürtlerin , iç siyasette de AKP'nin yanında yer alarak çok güzel hizmet ediyorlar.

Rum - Ermeni - komünist dönmesi - Arap ve Kürt yazarlarıyla büyük hizmet ediyor ZAMAN GAZETESİ...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Çar May 18, 2005 2:27 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ilteris-kaan demiş ki:
Ah canım kardaşım ALP-TUR biz fikir müzakeresi yapıyoruz sen ise konuyu nerelere çekiyorsun.

Dostum o kafasını kazıtan, yarım metre değil bir tutam sakal bırakan cemaat İsmail Ağa Cemaatidir . Onlar senden daha çok milliyetçi, daha çok Osmanlı hayranıdırlar. Araplar sarıklarının arkasına taylasan adlı kuyruk bırakırlarken onlar sarıklarını Osmanlıya uymak için kuyruk yapmayacak kadar Osmanlı hayranırlar.

Tartışmadan kaçmak ne güzel dostum. Sen benim kutsalıma vur , benim cevap verme alanım olmayan Türkiye laik devlettir de tartışmadan sıyrıl. Sen samimi değilsin sadece üstünlük sağlamaya çalışan bir demogogsun o kadar.

Hüseyin Üzmez kafalı olmakla da şeref duyarım kardaşım. Osman Yüksel Üstadımız ne yazmış zamanında :

Moskovadan kaçan Almana lanet,
Yurtta avrat pazarı açan Yalmana lanet.

O da bunu duymuş almış eline silahı. İlk ülkücü kurşunu ateşleme şerefine ermiş, Necip Fazıl ile Osman Yüksel Serdengeçti ile sarığıyla, yarım metre sakalı ile - senin deyiminle - MHP kongresinde Başbuğun yanında katılan Mustafa BAğışlayıcı Hocaefendimizle beraber - Allah şefaatine nail eylesin - hapis yatma şerefine erişmiş.

Böyle bir adama özenilmez de ne yapılır ? O eleştirdiğin insanlar şalvar giyer. Şalvar araplar da yoktur. Osmanlı ecdadın hatırası, mirasıdır. Yani laf söylerken ecdadına da söylüyorsun. Dikkat et.

Osmanlıcılık ile milliyetçilik farkını öğrenmekle işe başlayabilirsin. Osmanlı 72 millete bir gözle bakan mozaik bir yapılanma idi. Kuranlar Türktü, yükselenler Türktü. Osmanlı yönetimi ne zaman Türklerin egemenliğinden çıktı, Osmanlı gerilemeye başladı ve etnik döküntülerin topluca ihanetiyle yıkıldı. Ben Osmanlı’nın moziak yapısına özenen bir kişi değilim. Ben milliyetçiyim. Benim için önce Türk milleti gelir. Ülküm islam birliği değil TÜRK BİRLİĞİDİR.

Bütün tarikat ve masonik yapılanmalara karşı olduğum gibi o söz ettiğin ismail ağa bilmem kim cemaatinede karşıyım. Milliyetçiler, milleti bölen tarikat ve mezhepsel yapılanmalara karşıdır, karşı olmalıdır. Yobazlar Türk milletinin iç düşmanıdırlar. Kuvayı Milliye orduları düşmanla savaşırken tekkede ibadet etmekten başka bir işe yaramayan ve hatta bir kısmı Yunandan aldığı paralar karşılığında Kuvayı Milliye ordularına karşı hareket eden tekke ve tarikatların alayına gereken dersi Başbuğ Atatürk vermişti. Uygun zamanı bulunca bizde vereceğiz. Kuşkunuz olmasın.
Hüseyin Üzmez ile kafa yapılarınız çok benziyor. Hatta senin o olabileceğini bile düşünmüştüm. Hüzeyin Üzmez kürt melezidir. Belki aynı özellikleri sende taşıyorsundur. Tanıdığım ne kadar yobaz varsa ya arap ya kürt yada laz çıkıyor çünkü. Türklükle sorunları olanlar Türk düşmanlığı iççin ya tarikat-cemaat işlerine dalıp amerikan kucaklarına oturuyorlar. Veya komünist olup ermeni-kürt-yahudi çıkarlarına hizmet ediyorlar. Ne de olsa kanları bozuk.

Korkarım sen yakında ‘Teali islam’ ve ‘kürt teali cemiyet’inin kurucusu Türk düşmanı Kürt Said’i de savunmaya başlarsın. Sende o potansiyeli görüyorum.
ilteris-kaan
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 146

İletiTarih: Çar May 18, 2005 3:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alp-tur Dostum;

Senin için bundan sonra dua edeceğim. Allahın sana feraset ve basiret vermesi için. Seni de dua listeme ekledim kardaşım . Ne söylediğini biliyorsun, ne söylediğin lafın nereye gittiğini biliyorsun ne de doğru düzgün yorum yapıyorsun.

Korkuların, endişelerin, hayallerin,önyargıların senin fikrin olmuş , düşüncen olmuş. Bana cevap vereceğine suçluyorsun iddia da bulunuyorsun. Yazılarımı okumuyorsun. Okumadığın gibi cevap verip bir fikir birliğine varmaktansa suçlama yapmayı tercih ediyorsun.

İddian o ki :

Alıntı:
Osmanlıcılık ile milliyetçilik farkını öğrenmekle işe başlayabilirsin. Osmanlı 72 millete bir gözle bakan mozaik bir yapılanma idi. Kuranlar Türktü, yükselenler Türktü. Osmanlı yönetimi ne zaman Türklerin egemenliğinden çıktı, Osmanlı gerilemeye başladı ve etnik döküntülerin topluca ihanetiyle yıkıldı. Ben Osmanlı’nın moziak yapısına özenen bir kişi değilim

Dostum Bugün Balkanlarda Müslüman kelimesi TÜrk kelimesi ile eşdeğer hale gelmiş. Müslüman Makedonlar, Pomaklar, Boşnaklar bugün Makedonya da , Yunanistan da , Bulgaristan 'da bangır bangır bağırıyorlar biz Türküz. Başka bir şey değil. Sırplar Milli Marşlarına almış Türkleri Anadolu'ya göndereceğiz diye ama bugünkü Yugoslavya'da Türk falan yaşamadığına göre kimleri mi kastediyor ? ELbette ki Müslümanları vs.

Alıntı:
Bütün tarikat ve masonik yapılanmalara karşı olduğum gibi o söz ettiğin ismail ağa bilmem kim cemaatinede karşıyım. Milliyetçiler, milleti bölen tarikat ve mezhepsel yapılanmalara karşıdır, karşı olmalıdır. Yobazlar Türk milletinin iç düşmanıdırlar. Kuvayı Milliye orduları düşmanla savaşırken tekkede ibadet etmekten başka bir işe yaramayan ve hatta bir kısmı Yunandan aldığı paralar karşılığında Kuvayı Milliye ordularına karşı hareket eden tekke ve tarikatların alayına gereken dersi Başbuğ Atatürk vermişti. Uygun zamanı bulunca bizde vereceğiz. Kuşkunuz olmasın.

Aslanım benim. Sana bunları kim ezberletti ? Kimden öğrendin ? İLk Meclisin fotoğraflarına bakmıp da oradaki sarıklıları görmek aklına da mı gelmedi ? Mevlevi alaylarını da mı unuttun ? Yoksa milletvekili olduğu halde cephede askerin yanında olmayı tercih eden Mehmet Akif Ersoyu mu ? Ya da İlk Kuvvay-ı Milliyeyi ateşleyen Denizli Müftüsü Ahmed Hulusu Hocaefendiyi duymadın mı ? Kardaşım : Ehl-i insaf ol. Her kesimden vatan haini çıkabiliyorsa tekkelerden de vatan haini çıkmıştır. Onlara da gereken ders verilmiştir.

Sen tarikatlara gereken dersi verecekmişsin. Yada her kimseniz . KARDAŞ bin tane başım olsa, binini de kesseniz İslam hakikatlarından her birisi için feda olsun. ELh. şehid olur, ebedi bir hayatı senin elinle kazandığım için ruz-u mahşerde de sana şefaat ederim.

Tarikatlar mı Amerikancı? Güldürme beni. Biz Amerikada yaşadığı için Fethullah Hocaya karşı çıkıyoruz . Sen beni Amerikancılıklar suçluyorsun. Baksam ayağında kot pantolon ile elinde Marlboro görürüm sen de ya neyse. Beni mi soruyorsun ? Ben kumaş pantolondan başka bir şey giymem.

Alıntı:
Hüseyin Üzmez ile kafa yapılarınız çok benziyor. Hatta senin o olabileceğini bile düşünmüştüm. Hüzeyin Üzmez kürt melezidir. Belki aynı özellikleri sende taşıyorsundur. Tanıdığım ne kadar yobaz varsa ya arap ya kürt yada laz çıkıyor çünkü. Türklükle sorunları olanlar Türk düşmanlığı iççin ya tarikat-cemaat işlerine dalıp amerikan kucaklarına oturuyorlar. Veya komünist olup ermeni-kürt-yahudi çıkarlarına hizmet ediyorlar

Dedim ya önyargıların fikrin olmuş, düşüncen olmuş , ideolojin olmuş. Ben Hüseyin Üzmez değilim. Gelmek istersen Manisa'da seni ağırlarım. Maalesef ki o değilim. Ama inan bana seni en az onun kadar seviyorum kardaşım. Elh. ki Allah beni Türk mensubundan yaratmış. Türküm. Bundan kuşkun olmasın.

Sen ne kadar Türksün bunu bilmiyorum ama Türküm diyorsan Türksündür. Ha bu arada tarikatların Türk düşmanı olduğuna gelince :

Şeyh efendilerin de pek çoğu özbe öz Türktürler. Kaldı ki tarikat ve cemaat kavranını bilmediğin için bu tür yanlış yapmanı normal karşılıyorum kardaş.

Bu arada sana bir not : Bugün İslam denince akla Türk Milleti gelir. İslam tarihine baktığında : Hace Ahmed Yesevi, Şah-ı Nakşibend, İmam-ı Buhari, İmam-ı Maturidi, Aziz Mahmud Hüdayi, İsmail Hakkı Bursevi gibi burada şerefli isimlerini zikredemediğim yüzlerce Türk alimi İSlama hizmet etmişlerdir.

750 yılından itibaren Ebu Müslim Horasani ile başlayan İslama hizmet süreci, Sultan Fatih ile Sultan Selahaddin EYyubi ile zirveye çıkmıştır.

Bak yeryüzüne : Bugün Hıristiyan olan Kıpçaka Bulgar diyoruz. Ortodoks olan Avarlara MAcar diyoruz. Müslüman olanlar ise Türk kalmışlar. Ha efendim Gagavuzlar var : 150.000 kişi. Çuvaşlar var : 1.500.000 kişi. Üç yüz milyonluk o devasa alemde bunlar okyanusta bir damla hesabındadırlar ki onlar da Türk'ün Milli dini haline gelen ve hak din olan İslama giriverirler inşallah Turanda.

Bu arada Said Nursi Kürd değil EHl-i Beyttendir.

Allah inşallah seni erdirir Hakka ve Hakkı anlamaya. Baki Selam.
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Çar May 18, 2005 3:52 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Müslüman = Türk değildir. Her müslüman Türk olmadığı gibi, her türkte müslüman değildir. Müslüman olmayan Gagauz, Altay, Saka, Tuva ve Tatar Kazak ve Kırgızların bir kısmını dışlayarak nereye varacaksın?

Ayrıca dünya üzerinde 1 buçuk milyar müslüman var. Bunların hepsi Türkmü?

Bugün Yugoslavyada Türk kalmadı diyorsun. Yugoslavyadan yüzbinlerce Türk Türkiyeye geri gelmesine rağmen Balkan coğrafyasında hala milyonu aşkın Türk yaşamaktadır. Makedonyada 250bin, Bulgaristanda 1 milyon, Yunanistanda 250bin, Romanyada 250bin, Gagauzyada 300bin Türk yaşamaktadır. Kosovada Prizdende Üsküpte Türkler ve Türk köyleri bulunmaktadır.

Tarikatlar dış güçlerin kucağına oturmuşlardır. Kurtuluş savaşımız sırasında Kuvayı Milliye aslanları düşmanla savaşırken, tekkeciler tarikatçılar 'biz savaşmayacağız, dua ederek size yardım edeceğiz' diyorlardı. Bazılarıda Yunandan yana oluyordu.

Atatürke kafir dersiniz. Atatürk zamanında mason locaları kapatılmıştı ve misyonerlik kanunen yasaktı. İşte tarikatların desteklediği AKP nin icraatları ortada. Misyonerlik serbest. Fettoş diyalog masalıyla amerikaya hizmet ediyor.

Sende burada müslüman olmayan Türkleri dışlayarak TÜRK BİRLİĞİ'ne zarar vermek misyonunu yerine getiriyorsun.

NOT: Said'i kürdi KÜRT TEALİ CEMİYETİ ve TEALİ İSLAM CEMİYETİ nin kurucularından olan zararlı aşağılık bir kürttür.
Bedii
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 119

İletiTarih: Çar May 18, 2005 3:56 pm    ileti konusu: MÜSLÜMAN'IM ELHAMDÜLİLLAH!! Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba İlteriş Kaan Bey,

Önce şunu bilmenizi istiyorum: Hiç bir ekole ve hiç bir kliğe.. sığmayacak kadar geniş bir beyin ve derin bir yürek taşıyan, taşımaya çalışan biriyim. Bu itibarla dediniz gibi ne Nurcuyum ve ne de başka bir cemaata mensubum. Ben bir ÜLKÜCÜYÜM! Bu hayata bir defa geldik. Eğer bin birinci kez"merhaba dünya ben yine geldim" demiş olsaydık, yine de ÜLKÜCÜ olurduk. Çünkü biz, mukaddes davamızdan sanıldığından çok daha fazla memnunuz...Razıyız...
Zira, bu yolda, "yok, yok!...”. İnsanlık MÜSLÜMANLIK ve TÜRKLÜK adına ne ararsanız, her iki dünyanız için ne bulmak, ne görmek ve ne olmak istiyorsanız, hepsi hepsi var. ..Çok şükür.

Yol Başka Yolcu Başka...

İçinde bulunduğumuz bozuk düzenden kaynaklanan bazı yolcuların hata ve kusurlarına bakarak, yolların yolu olan ÜLKÜ yolunu karalamanın ve bu yolun aleyhinde bulunmanın büyük günahlardan biri olduğunu düşünüyorum. Kısaca, YOL İLE YOLCULARI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAMAK LAZIM....
Kaan Bey, şahsıma hitaben(Oysa biz o satırları kaleme alırken,( lütfen inanın ), ortaya yazmış, Ülküdaşlarımızla bazı şeyleri paylaşmak istemiştik. Hayır hayır ne siz vardınız orada ve ne de başkaları..) söyledikleriniz içinde bir iki tespitinize çok kısa cevap vermek istiyorum.
Efendim, size göre TÜRK Ülkücüsü, İSLAM adına güzel şeyler bilemez mi, söyleyemez mi, yazamaz mı?..O kutsal dini, ilahi nizamı hayatının her bir kesitinde(sistemin izin verdiği kadarıyla) yaşayamaz ve yaşatamaz mı?..Niçin bu ve benzeri güzellikleri bize TÜRK-İSLAM Ülkücülerine layık görmüyor, hemen aklınıza şucu-bucu geliyor da ÜLKÜCÜ gelmiyor?

Bunu Anlamak Mümkün Değil!..

Bakıyorum da "Bedii" ismini bile bize çok görmüşsünüz..”isminizden de anlaşılıyor ki”demişsiniz! Bir daha söyler misiniz, ne anlaşılıyor ismimizden?? Yapmayın, etmeyin.. ALLAH aşkına! Sizin gibi bir TÜRK münevverine bu ve benzeri sözleri yakıştırmak(layık görmek)inan ki bize çok zor geliyor.
Belli ki siz bir TÜRK aydınısınız. O halde sizden rica ediyorum: Lütfen İSLAM sarayına dış kabının anahtar deliğinden ne bakın ve ne de baktırın!..Her Ülküdaşımız mutlaka TÜRK sarayının da içine girmeli, bu muhteşem binayı içinden tanımalıdır!... Öbür türlü davranmaya hiçbir dava arkadaşımızın hakkı yoktur! Bunu başkaları yapsın(keşke yapmasalardı!) Nitekim de yapıyorlar...O küçücük delikten gördüklerini, görebildiklerini” kabul” göremediklerini de “ret “ediyorlar. Bu mudur aydın beyin taşımak! Kalpleri biraz olsun nurlaşmış olanlar, asla böyle hareket etmezler, etmemelidirler!.Vatan diyorsunuz,” yok, ben görmedim; Milletten,TÜRK Milliyetçiliğinden bahsediyorsunuz, bunu nereden çıkarıyorsunuz İSLAM’da öyle bir şey yok diyorlar..İSLAM adına bildikleri, yazdıkları ve konuştukları sadece ezberlediklerinden ibaret. Onların da bir kısmı maalesef sakat.

Bir de Sayın İlteriş Kaan, ismimizin illa "Kaan"mı olması lazım. İki küçük yeğenimizin birinin ismi İlteriş ve diğerinki de Kaan!Biz büyük amcalarının da Bedii Olmaz mı, olamaz mı? Niçin olmasın?.TÜRK –İSLAM .Ülküsünün gereği değil midir bu?.. TÜRK kavramına ve İSLAM nizamına yürekten bağlı olan her TÜRK her ikisini(İslam’ı ve Türklüğü) de sinesinde toplamak mecburiyetinde değil midir?
İSLAM ahlakından ve TÜRKLÜK şuurundan neyi anlıyoruz?Neyi anlamak istiyorlar?
Çok şükür, biz TÜRK-İSLAM ÜLKÜCÜLERİ HIRA DAĞI KADAR HEM MÜSLÜMANIZ VE HEM DE TÜRK’ÜZ!!! Bu konuda herkes müsterih olsun....Biz mi? Biz çok çok mutluyuz.
Herkesi tartışırız ve tartışacağız. Da...İsterse tartışmaya açacağımız kişi Fethullah Hocafendi olsun..Bizim ifade etmek istediğimiz, bunu yaparken hakaret etmeden, kötü söz kullanmadan muhatabı ve sevenlerini incitmeden yapmalıyız. Doğru olan, insana ve ikinci hayata inanan Müslüman’a yakışan bu değil mi? Bunu elin Hıristiyanları yapıyorlar da niçin bizim Ülüküdaşlarımız, Müslüman kardeşlerimiz yapmıyorlar, yapamıyorlar..! Niçin?...Niçin?...(Bu neden ve niçinlerin cevabı bir önceki yazımızda- kısmen de olsa- verilmeye çalışıldı)
Olmaz Beyefendi olmaz! Ne mi olmaz? Sığ beyinlerle, fakir yüreklerle ve yara-bere içinde olan niyetlerle; haramla tıka-basa doldurulmuş midelerle olmaz! Ne olmaz? İNSAN olmaz, MÜSLÜMAN olmaz, TÜRK olmaz TÜRK!!
Şöyle adam gibi konuşmaya, yazmaya, tartışmaya hasret gittik.. Vesselam!
Nedir bizim bu kara talihimiz RABBİM!!
Ben sözlerimi burada kesiyorum.
Kalbi TÜRK..TÜRK..Yüreği İSLAM İSLAM... Gönlü VATAN VATAN diye atanlara bizden selam olsun

Yüce TANRI, sizi, bizi ve bütün gönül DOSTLARIMIZI korusun!

HAKK’ın birliğine emanet olunuz!

Not:Sürç-i lisan ettikse af ola!
ilteris-kaan
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar May 18, 2005 4:05 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALP-Tur kardaşım ;

Bak her cevabında konuyu daha farklı ve yanlış yerlere çekiyorsun ve neticeye ulaşmamış zorlaşıyor.

Alıntı:
Sende burada müslüman olmayan Türkleri dışlayarak TÜRK BİRLİĞİ'ne zarar vermek misyonunu yerine getiriyorsun

Üç yüz milyonun içinde nedir ? Ne kadardır ? üç milyon veya altı milyon. YAni. Yanisi %1 veya %2 . Bak dostum Türkün seciyesine uygun dinin İslam olduğuna dair sana bir örnek vereyim.

Mübadele sırasında dinleri Hıristiyan olan, Karaman- Nevşehir çevresinde yaşayan, Türkçeyi Rum alfabesi ile yazan ve Türkçe konuşan Karamaniyan adlı Taife Rum addedilip Yunanistana gönderilmiştir. Sadece papaları PAPA Eftim Atatürkün izniyle bu muameleden ayrı tutulmuştur. O'na Gagavuzyadan belli bir grup insan getirilir. SOnra ne mi olur ? O gelenler de müslüman olurlar dostum. Bunu Papa Eftimin torunu Türk Ortodoks Patrikhanesi Sözcüsü Sevgi Erenerol'dan dinleyebilirsin.

Ben peki bu konuda ne demişim :
Alıntı:
Ha efendim Gagavuzlar var : 150.000 kişi. Çuvaşlar var : 1.500.000 kişi. Üç yüz milyonluk o devasa alemde bunlar okyanusta bir damla hesabındadırlar ki onlar da Türk'ün Milli dini haline gelen ve hak din olan İslama giriverirler inşallah Turanda

Ehl-i insaf ol ve ben dışlamışmıyım bir bak bakalım. Daha kucaklamışım onları.

Alıntı:
Atatürke kafir dersiniz. Atatürk zamanında mason locaları kapatılmıştı ve misyonerlik kanunen yasaktı. İşte tarikatların desteklediği AKP nin icraatları ortada. Misyonerlik serbest. Fettoş diyalog masalıyla amerikaya hizmet ediyor

Dedim ya önyargını fikrin yapmışsın diye. Aslanım , ben AKP'li olsam bu sitede işim ne ? AKP'lilere eleştirilerimi hem bu nick ile hem de ozbeken nicki ile ilgili yazılarımdan okuyabilirsin. Bana ne AKP'den yaa? Ben AKPlimiyim de bana bunları soruyorsun.

Ben Atatürk'e ne zaman kafir dedim? Korkun ile beni eleştirme kardaşım.

Alıntı:
Tarikatlar dış güçlerin kucağına oturmuşlardır. Kurtuluş savaşımız sırasında Kuvayı Milliye aslanları düşmanla savaşırken, tekkeciler tarikatçılar 'biz savaşmayacağız, dua ederek size yardım edeceğiz' diyorlardı. Bazılarıda Yunandan yana oluyordu.

Ben Türk'ün İkinci Kürşad Direnişinden daha şanlı kabul ettiğim Kurtuluş SAvaşından sana örnek verdin. İçlerinde vatan haini olduğunu da kabul ettim. Sen hala aynı mevzuda diretiyorsun.

Ben Yugoslavyadan örnek veriyorum sen bulgarlar diyorsun. Ehl-i insaf ol kardaşım. Ehl-i insaf.
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Çar May 18, 2005 4:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dünyada Türk nüfusu 300 değil yaklaşık 150 milyondur. Bu nüfusun 20 milyon kadarı müslüman değildir. Sorun değil isterse 2bin kişi olsalar yine farketmez. Kimse öz Türk olan kişileri Türklükten dışlama hakkına sahip değildir. Din insanın özelidir. Tanrı ile kul arasına girerek, Türkleri dinlerine ve mezheplerine göre ayırarak Türk birliğine zarar veriyorsun.
ilteris-kaan
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar May 18, 2005 4:13 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kardaşım senin dediğini kabul etsek dahi benim onları dışladığım anlamı çıkar mı ? Çıkmaz. Türk Nüfusunun 20 milyonu müslüman değil mi ?

El cevap :

Gagavuz : 150.000 Ortodoks
Çuvaş : 1.500.000 Ortodoks
Yakut : 200.000 Ortodos
Hakas : 70.000 Gök - Tanrı
Şor-Altay : 150.000 Gök - Tanrı

Kırgızların toplam nüfusu 4,5 milyon. Kazakların da 8 milyon. toplasan bile senin dediğin rakam çıkmaz. Çıksa bile ben onları dışlamadığımdan beni bu iddia ile suçlayamazsın kandaşım.
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Çar May 18, 2005 4:38 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gagauzlar toplam bir milyondur. Sadece Gagauzyada 200-300 bin Gagauz yaşar. Dışarda çok Gagauz vardır.

Çuvaş Yakut Şor Altay Hakas Karaym dışında Kırgız ve Kazakların bir kısmınıda eklersek; ayrıca diğer Türk boylarında küçük farklı dinden guruplar vardır.

20 milyon değil isterse 2bin kişi olsalar yine farketmez. Kimse öz Türk olan kişileri Türklükten dışlama hakkına sahip değildir. Din insanın özelidir. Tanrı ile kul arasına girerek, Türkleri dinlerine ve mezheplerine göre ayırarak Türk birliğine zarar veriyorsun.

Türk düşmanı saidi kürdiyi savunuyorsun ama öz Türkleri dışlıyorsun. Sen Türk birliğini baltalamak için burdasın..
ilteris-kaan
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar May 18, 2005 5:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dostum ; ben sana dışlamadığımı kendi yazımdan yaptığım alıntı ile ispatlamama rağmen sen hala bana kendi önyargın ile saldırıyorsun ?

Benim Türk birliğine karşı olduğuma dair iddianı ispatlaman gerekir. Akıl ve insaf bunu gerektirir. Varsa bir fikri itirazın söyle. Konuyu nereden nereye çektin.
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Çar May 18, 2005 5:25 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Türkleri dinlerine göre değerlendirmen bile Türk birliğine vurulmuş bir darbedir... Kimse sen istedin diye dinini mezhebini değiştirmez. Dini siyasete alet etmekten ve Türkleri dinlerine göre değerlendirme yanlışından vazgeç.
ilteris-kaan
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar May 18, 2005 5:31 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALP - TUR

Varsa bir fikrin söyle. Yoksa ezbere konuşma kardaşım. Arkadaş sen ağzındaki baklayı çıkarsana . Benim rahatsızlığım İslam'dan deyiversene.

Bak bakalım ben yazımda din değiştirmenin benim isteğimle mi olacağını yazdım. En muannid, en inatçi, en dogmatik düşünen adamlar dahi insaf ile benim yazdıklarımı okuduklarında senin dediklerinin doğru olmadığını göreceklerdir. İstersen ehl-i vukuf tayin edelim o incelesin yazdıklarımı.

Ben İslamın Türklerin milli seciye ve fıtratlarına en uygun din olduğunu ;
sayı itibariyle de en az %1 veya %2 sinin İslam dışı bir dine mensup olduğunu, İslam olmayan Türklerin milli benliklerini kaybetmek ile karşı karşıya olduğunu iddia ettim ve hatta ispatladım.

Hal böyle iken sen kardaşım inadından vazgeçmiyorsun. İnadından vazgeçmediğin gibi bana söylemediğim ve senin kafanda kurguladıkların ile iftira ediyorsun. El insaf...

Ben dini siyasete alet mi ediyorum ? Ne dedim arkadaşım ? Allah rızası için MHP'ye oy verin mi dedim ? :)

Beni güldürüyorsun ya Allah da seni güldürsün.
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 4. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız