Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - BAHÇELİ’YE SALDIRANLARA İKİ ÇİFT LAFIM VAR
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Cum May 20, 2005 12:39 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ya bu saygın ne yapmaya calışıyor,anlaman kıtmı senin.burda liderimizin eleştirilmesine karşıyız.bırak artık ya şu ayakları.ne laf anlamazmışsınız.illa üyeliğiniz mi iptal edilsin.bak K-A-N adlı üye yi uyardık adam konuyu kapattı.herkes öyle olsa keşke.ama bazılarının yani sen gibilerinin ancak kovulmaktan hoşlandıgını anladım.yönetimden gereginin yapılmasını rica ederim.daha fazla konuşmasın bunun gibiler.bunların yüzünden her gün bu konuyla ugrasıyoz.bozkurt_neti takip edenlerede rezil oluyoruz.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Cum May 20, 2005 1:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Turk_militani demiş ki:
EGE abicim izin verirsen imzan olan devlet bahcelinin resmine bende kullanmak istiyorum

Buyur kardesim tabiki kullanabilirsin.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Cum May 20, 2005 1:58 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

turk_neferi demiş ki:
ya bu saygın ne yapmaya calışıyor,anlaman kıtmı senin.

Evet ülküdasim bu saygin denen kendini bilmezin anlama kabiliyeti sifir tam kıt! Akli sira ortaligi karistirmaya gelmis. Akil olsa kafa olsa beyin olsa iyi ya. Oda yok! Bunun gibiler yani birkac dönekler yemin ediyorum benim gözümde bir bölücü terörist, bir satilmis rte, bir vatan haininle esittir ve gerekirse gözünün yasina bakmadan gözümü kirpmadan gebertebilirim! Basimiza ne geldiyse bu denyolar yüzünden geldi. Sayin bahceliyi sirtindan vuranlar bunlar iste, kendi adamlari lider secilmeyince yerinde duramaz oldular, bir yerlerine sürekli birsey dürtülüp duruyor rahat degiller bahceliye ayni anda partimize zarar vermekten zevk alir hale gelmisler bizim düsmanlarimiz olmuslar. Kac defa dedik ve herzaman deyip duruyoruz uslu durun dogru yolu bulun ugrasmayin bizimle diye ama nafile beyin yok kafa yok. Bunlar herseyi kenara birakmis bizimle ugrasiyorlar. Yani bunlar icin türkiyede tek sorun bahceli ve biziz. Bunlar bize inadina bahceliye inat akp´ye oy veren tayfadir. Bunlar yolunu sasirmis, davasindan dönen döneklerdir. MHP dururken Akp´ye oy verip kendisine ülkücü diyebilecek kadar serefsizdir bunlar! Bunlarda ne seref kalmis ne ülkücülügün 1 grami nede insanlik! Yok kardes o gün geldiginde bunlara hak ettikleri cezayi vermesini cok iyi biliriz biz. ALLAH büyüktür! ALLAH milliyetci hareket partisini, liderimizi ve ülkücü hareketi bu serefsiz zihniyetlerden korusun ve yüceltsin!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
mustafa01
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Cum May 20, 2005 2:42 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

türk siyasetinin rahmetli başbuğ alpaslan türkeşden sonra yetiştirdiyi ender siysi şahsiyetletden biri olan por.dr.devlet bahceliye yapılan bu cirkın saldırıyı nefretle kınıyorum. bunlar ülkücü gecinen bölücü teröristlerdir. bana göre bu tip insanları dikate almamak lazım. amacları beli ülkücü hareketin iktidara gelmesinden korkan kansızlardır bunlar. sosyalistlein uşaklığını yapan bu tip insanlara en iyi cevap ülkücü kardeşlerimizin tek vucut olarak hareket etmesidir.türk dünyası sayın devlet bahceli ve onun yanında yeralan fikir arkadaşları ile birlikte dünya siyasi litaretöründeki yerini alacağından eminim.

SAYGILARIMLA

TÜRK VE ÜLKÜCÜ OLDUĞUM İÇİN GURUR DUYUYORUM
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM ICQ
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Cum May 20, 2005 2:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mustafa01 gardaşım hoş geldin.

ABD Türkiye'de milliyetçiliğn yükselişe geçtiğini gördü. MHP oyları istatisliklerde yaklaşık %25 gösteriyor.
Şu anda en kritik dönem, Irak'a yerleşmek istiyor.
Bu en basit emeli bu.
AK nin gitmesi kendi politikasının yavaşlaması veya gecikmesi belki de suya düşmesi demektir.

Onun için MHP saflarına tam nifak sokma zamanı diye harekete geçti.

Çok dikkatli olmak zamanıdır.
Hareketin Lideri ve emir komuta sahibi bellidir.
Rey sahibi bellidir.
Sayın Devlet BAHÇELİ
Emrindeyim.
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cum May 20, 2005 3:18 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sn. Dr. Bahceli´ye saldiranlar kendini Ülkücü olarak lanse etmekten geri durmuyorlar. Bilmelidirler ki liderine isyan eden ÜLKÜCÜ degil ASIDIR.

Anlayisimiza ters bir durum var ortada. FIKIR-LIDER-TESKILAT. Bu gün liderine karsi gelen isgüzarlar yarin teskilati öbür gün fikri begenmeyeceklerdir.

Sayfalarina girip baktim. Sn. Dr. Devlet Bahceli´yi karalamaktan baska hicbir sey yok diyebilirim. Bir iki tatli konu bulup süslemisler. O kadar. Bunun yerine madem akillari bu kadar calisiyor niye herhangi bir politik acilim sergileyememisler sastim. Sasmak hata idi önyargi olmadan okumaya gayret ettim. Sonuc sifir.

Ülkücü delidir. Akilli adamlarla isimiz olmaz. Bu akilli gecinenler deli olduklari gün aramizda yer bulabilirler belki. LIDERINE-TESKILATINA- FIKRINE delicesine bagli olan Ülkücüler insallah zir deli olabilmenin sevdasinda bulusacaklardir.

Sizlere deli misin diye doranlara evet deliyiz deyin. Ülkücü Hareketin Basbug´u " Hayir biz deli degil, zir deliyiz" demisti.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
burhanettin
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 10

İletiTarih: Cum May 20, 2005 4:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SAYIN BAHÇELİ'YE KARŞI OLAN HERKESE KARŞIYIM. BİZİM AHLAK VE İNANIŞIMIZA GÖRE; BEY SÖYLER TEBA YAPAR. HİÇ KİMSE HANGİ SIFATLA OLURSA OLSUN HAREKETİMİZİN LİDERİNİ YARGILAYAMAZ. BİZ BİRBİRİMİZE SAHİP ÇIKMAZSAK YOK OLURUZ. GÜN BİRLİK GÜNÜDÜR LİDERİMİZE DESTEK GÜNÜDÜR
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
aybars80
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 1

İletiTarih: Cum May 20, 2005 8:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ülküdaşlarım dikkat ettinizmi devlet bahçeli ye ihanet edenler zamanında rahmetli başbuğumuza da ihanet etmişlerdi onun için diyorum ki hareketin lideri devlet bahçeli.
fahrikurt2002
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 9

İletiTarih: Cmt May 21, 2005 10:37 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ülküdaşlar bana göre bugünlarde enkısa zamanda mhp nin yeni bir kongreye gitmesi gerek halk tarafında akp nin alternetifi yok devlet bahceli yi tartışmamıza gerek yok sadece bana göre mhp tam olarak savunamıyor... yenilenmesi gerekir.....
bozkurt44
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 17

İletiTarih: Cmt May 21, 2005 4:07 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sayın Genel başkanımız Devlet Bahçeli'nin hataları olmuş olabilir.Fakat şu dönemde Devlet Bahçeli'ye karşı muhalefetin yeniden harekete geçmesi yanlış.Çünkü MHP nin toparlanmaya başladığı,katılımların çoğaldığı,oylarını artırdığı bu dönemde bu çekişme MHP ye zarar verir.MHP yi seven herkesi bu oluşuma destek vermemeye çağırıyorum. Şu da unutulmamalı ki kimse Devlet Beyi sevmek zorunda değil.Fakat saygı göstermek zorunda.Ülkücü ahlakı bunu gerektirir.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
badapli
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 1

İletiTarih: Cmt May 21, 2005 4:30 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Selamünaleykum gönüldaşlarım.

Sayın Devlet Bahçeli'nin yeteri kadar faal olmaması,yapamadığı bazı işler ve bugün bizi burada karşı taraflarda olmamızı sağlaması bile başkanlık koltuğunun değişmesi için yeter ve kesinlikle ben ve benim gibi düşününen diğer gönüldaşlarım da ölüme kadar Başbuğumuz'un izindeyiz.

Bugün tabanın çoğuluğu sağlanmış ve kongrenin yapılması için oy çokluğu bile sağlanmıştır.Sayın Bahçeli de bu koltuğa oturmuşsa eğer demekki önderimiz,demekki liderimiz biz de onun izindeyiz ama artık gün, şu günlerdeki iktidarın yapmış olduğu hatalar ve milletimizin geleceği ile ilgili almış oldukları kararlar açısından Sayın Devlet Bahçeli yetersiz gelmektedir.

En basitinden,bugün ülkü ocakları (Yüce Allah'ım akıl,fikir versin onlara)hepsi değil tabiki bazı şehir ve ilçelerimizde menfaat üzerine işlerini yürütmekteler.Ben bu durumdan çok rahatsızım.İnşallah bu durumun biran evvel bi çaresine bakılır.Bu da önderimiz ve ülkü ocakları genel başkanımızı ilgilendiriyor.

Alla rızası için beni yanlış anlamayın gönüldaşlarım.Allah'ın izniyle:

rehber KUR'AN,hedefimiz de TURAN'dır.

Ve tarih bir gün,acz içinde kıvrana kıvrana şehadete susamış bir Ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilemediğini yazmak zorunda kalacak...
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Cmt May 21, 2005 6:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bir daha bu uyarıyı kimseye yapmak istemiyorum.liderimizin değişip değişmeyeceği burda tartışılmayacak ve eleştirilmeyecek.bunu biz değil kurultayda olanlar düşünecek.herkesin kulağına küpe olsun.liderimiz değişsin ayaklarını bırakın artık.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız