Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - SİTE YÖNETİMİNE!!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Bozkurt_net
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 166

İletiTarih: Cmt May 21, 2005 2:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İşine gelmiyorsa çeker gidersin arkadaşım bir daha girmezsin bu siteye olur biter. Burası bozkurt.net.Burada herkes kafasına estiği gibi yazı yazamaz.Sildiğimiz yazının açıklamasını da yapma zorunluluğumuz yok.Burası temyiz mahkemesi değil.Aklınca mesele çıkarıp Fetullah Gülen'in reklamını yapacaksın.Hatta bu uğurda teşkilatı bile suçladın.Madem çok seviyorsun hoca'yı gider onun forumlarında ona methiyeleri düzersin.

Üyeliğin iptal edilmiştir.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
K-A-N
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 35

İletiTarih: Cmt May 21, 2005 3:53 pm    ileti konusu: K-A-N!! Alıntıyla Cevap Gönder

kadir21 demiş ki:
Ülküdaşım K-A-N;öncelikle neredeyse tek başına yaptığın mücadeleden dolayı;onurlu duruşunu,taviz vermeyen tutumunu;tüm bunları;büyük olgunluk ve nezaket içerisinde yapmanı takdir ve tebrikle karşılıyorum.

Büyük üstat ATSIZ ne güzel söylemiş "Bize bir gençlik lazımdır. Temelinde cehalet duvarlarında riya tavanlarında dalkavukluk bulunmasın."
Kandaş, Türk gibi Türklerin ulu bozkurtların izindeyiz. Türk ne olmalıysa onu olmaya Türk e yakışan neyse ona varmaya çalışıyoruz. Can çıkana dek millet yolunda çalışmaktan onun için yaşamak ve onun için ölmek sevdamızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Kaybettiklerimizi tarihimizin şeref yapraklarına ve yüreğimizin en derin en manalı köşelerine gömecek Türklük ve Turan yolunda durmadan yılmadan usanmadan yürümeye devam edeceğiz. İnanıyorum ki Tanrı bu haklı mücadelemizde yanımızda olacaktır!!

kadir21 demiş ki:
Benim için kürtler;ne kardeş ne de ırkdaştır.Sadece ve sadece vatandaştır.Hiç bir tez,hiç bir itiraz benim bu düşüncelerimi değiştiremez.Bu konuda kimin ne dediği,kimin ne vasiyet ettiği de benim için önemli değil.Ortada tarihi gerçekler,ve akıl var..

Değerli kandaşım konumuzla doğrudan ilgili bazı kişi ya da kişiler senin gibi fikirlerini açıkça ortaya koymak görüşlerini desteklemek yürekliliğinden yoksun olsalar gerek meseleye oldukça uzak kaldılar dolayısıyla yazının başında vurguladığın gibi neredeyse tek başımıza da kalsak mücadelemize devam ettik şu noktada seni Türke yakışan cesur ve kararlı tutumundan dolayı takdir ve tebrik etmek istiyorum.

kadir21 demiş ki:
Bizim Türkçülük tarifi,ve esasları baştan yapılmalı, ATSIZ hocanın öğretileri daha da derinleştirilmelidir. Yola çıktığımız davada ,ziya gökalp gibi;kendimizle çelişkiye düşersek, kafamızın gittiğiyle kalırız. Daha açık yazmıyorum.

Kandaş ne gerekiyorsa Türkün eliyle yapılacak "dernekler kurulup derhal faaliyete geçecek halkın sırtından köşe olmuş zengin züppelerden para istenecek Vermeyenler teşhir olunacak orta halliler ve yoksullar zaten verir onlardan da toplanacak. Yaşlı ve hastalar hariç herkes her hafta bir öğün eksik yemek yiyecek o yemeğin parasını kurulacak Türkçü teşkilata gönüllü komandolara ve Türk ordusuna vermeye çağrılacak. Tüm kazanç yerleri ayda bir günün kazancını aynı yere bağışlayacak üniversitelerden moskof uşakları kürtçüler irticacılar temizlenecek buralarda üniversiteliler tümeni kurulacak. Bu tümenler gönüllü emekli kurmaylarca eğitilecek." Hazırlık tamamlandıktan sonra söylediğin gibi siyaseten olmuyorsa bu iş bu hesap gerekli yerlerden Türk milletinin hazırlanan azimli kuvvetlerince diğer makul ve mantıklı yoldan/yollardan sorulacak.

Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin!!
KurtalpNoyan

En son K-A-N tarafından Cmt May 21, 2005 4:05 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
K-A-N
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 35

İletiTarih: Cmt May 21, 2005 3:59 pm    ileti konusu: K-A-N!! Alıntıyla Cevap Gönder

Ortamda niyetini kestiremediklerimizin[!] yanında meseleye uzak kalmış ve onu anlayamamış saf niyetli kandaşlarımız da olabilir bu sebeple tekrar tekrar vurguluyorum. "Milliyet kana göre tesbit edilir Millet coğrafi veya siyasi bir bölgede yaşayan insanlar değil geçmişte bir olup gelecekte yine birleşmesi mümkün olan ruhi ve tarihi bağları kopmamış insan topluluklarıdır." Buradan anlıyoruz ki Milliyetçilik asil Türk soydaşlarının köklü bağına ve zengin kültürel mirasına çingeneyi zenciyi kürtü rumu... ve farklı iptidai oluşumları asla ortak etmeye kalkmak olamaz. Türk Milliyetçiliği, üç bin yıldır var olan büyüklüğüyle gücüyle tarihe damgasını vurmuş asil Türk soyunun başarılarını ancak milli karakterini korumakla mümkün kıldığını anlamak iç ve dış düşmana karşı bu karakterin savunmasını büyük inanç ve kararlılıkla üstlenmektir.

Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin!!
KurtalpNoyan
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Cmt May 21, 2005 5:14 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kardeşim K-A-N;senin heyecanını anlıyorum.Ne var ki bu konuda sana katılamıyacağım.Senin bu söylediğin şeyler;ancak ve ancak Türkiye cumhuriyetinin hukuki durumunun bitmesi halinde olabilecek şeyler.
Yani mustafa Kemal'in kurduğu,cumhuriyet niteliğini değiştirirse ancak yasallık taşır.Zaten vasiyeti de vardır.Şu anda bu durum oluşmuşmudur;bana göre hayır.Gençliğe hitabede bunun şartları belli.
Bu anayasaya,ve devlete bağlı isek;gençliğe hitabede tarif edilen şartlar gerçekleşmedikçe;kimsenin bir göreve kalkışması doğru değildir.Ayrıca gençliğin bu işe kalkışmasının bir şartı daha var;bu cumhuriyetin gitmesine;ordu da seyirci kalacak.Görev ancak o zaman gençliğin.
Ordumuzun böyle bir oluşuma izin vereceğini düşünmek dahi istemiyorum.
Kaldı ki şu anda ısrarla bunu vurguluyorlar.Böyle bir şeye izin vermeyeceklerini söylüyorlar.İkinci karşı çıktığım nokta;bu hareketler;birleşmiş milletlerin müdahale hakkını doğurur.Dünyanın hiçbir yerinde bu tür davranışa kimse izin vermez.Çaresizlik asıl burada başlıyor.
Bak dersimde büyük bir isyan oldu.Bu nedir;devlete karşı ayaklanma.Bu resmen alevi kürtlerinin baş kaldırısıdır.Sert bir müdahale yapıldı,bastırıldı.Haklı olarak kanlı bastırıldı.Peki burada bir kaç yüz kişinin işimiydi yanlızca;değil?Peki bunları biz vatandaşlıktan çıkartıp,bir yere sürebildik mi?Hayır.Ne yaptık,batıya her şehire 2-3 aile olarak dağıttık.Hani ceza?80 de yine aynı yol izlendi.Neden?Yapamıyorsun da ondan.Sen gitmiş bm lere üye olmuşsun.İnsan haklarına imza atmışssın.Her türlü anlaşmaya imza koymuşssun.Daha 100 yıl önceki ermeni işinin hesabını kapatamadık.Yani artık tek başına kalıyorsun,tüm dünyayı karşına alıyorsun.Ayrıca sen dünyanın dört tarafına dağılacaksın,kendi ülkende arındırılmış bir toplum isteyeceksin.Bak bugün almanyanın haline.Alman ırkı diye bir şey kalmadı.Bir sanayii devi olan almanyanın kendini koruyacak ordusu yok.Japonya da öyle.Bu gün milletler içiçe girmiş.Ne sınır kalmış ne birşey.Sınırlar hep hukuki.Ama ortada sınır falan yok.Bazen ülkemizde şamata yapan guruplara bakıyorum;ben İran'damı yaşıyorum diyorum.Bazen kendimi arabistanda zannediyorum,bazen de rusya'da.Bunlar kolay şeyler değil.Ben yukarıdaki iletimde;büyük sevgi ve saygı duyduğum Atatürk'ü asla eleştirmek için söylemedim.Ama bu kadar bozkurt yapıda olan bir insan,anayasasına Türkiyeciliği monte etmek zorunda kalmıştır.Neden?Çünkü tüm dünya ile savaşamazssın.Yoksa o kürt sait isyanında,dersim isyanında,bizim gibi düşünseydi,o taraflarda adam kalmazdı.Çünkü artık bu yüzyılda başına buyruk hareket edemiyorsun.Bu yasal olmayan kuruluşlar,bu para toplama olayları,dünyanın başına çökmesine sebep olur.Sakın korktuğumu sanma.Bu ülke için kurşun da atarım kurşun da yerim.Benim ailemden aldığım eğitim bu.Ama sana şunu da hatırlatırım.Dimyata pirince giderken,evdeki bulgurdan olmak da var.Bu işte,ırkımızın kökünü kazıtmak da var.Bana göre doğrusu,ordumuzla müşterek hareket etmek,ona destek olmak,çağırdıklarında göreve koşmaktır.Ama ordumuz da bitirilip,geçmişteki gibi terhis edilirse,senin anlattığın şeyleri zaten kuvvay-ı milliye yaptı.Benim bir abi olarak acizane görüşüm budur.Bu anayasa ve hukuk düzeni içerisinde kalarak,türklüğü,eğitim ve özendirme ve teşvik yöntemleriyle çoğunluk haline getirmek en doğrusudur.Bak ittihatçıların bu işe kalkıştığında durum neydi biliyormusun?Türk ırkı sayıca azınlıktaydı.Bakiyesi de 1.dünya harbinde kırdırıldı.Ondan sonra 10.yıl marşı yazdık,10 milyona çıktık diye.Sen o zaman balkanların nüfusunu düşün,bırak arapları,ermenileri yahudileri;vahameti görürsün.Bizim önce sayısal üstünlüğü ele almamız gerekir.Bak kızlarımız evlenmek istemiyor,çocuk yapmak hiç istemiyor.Boşanmalar artmış.Yapacak çok şey var K-A-N.
eğer sosyal tedbirleri almaz da sayıca azınlıkta kalırsan,bu dediklerini başkaları bize yapar.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Cmt May 21, 2005 5:44 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

K-A-N'dan alıntı.

"Değerli kandaşım konumuzla doğrudan ilgili bazı kişi ya da kişiler senin gibi fikirlerini açıkça ortaya koymak görüşlerini desteklemek yürekliliğinden yoksun olsalar gerek meseleye oldukça uzak kaldılar dolayısıyla yazının başında vurguladığın gibi neredeyse tek başımıza da kalsak mücadelemize devam ettik şu noktada seni Türke yakışan cesur ve kararlı tutumundan dolayı takdir ve tebrik etmek istiyorum. "

K-A-N Kardeşim,
Bunları niye bu şekilde yazdığını anlamaya çalışıyorum.
Gerçi kadir21 sonraki yazısında bazı konulara katılmamış, ancak biz yürek fakiri değiliz. Burada yürekli yazılar elbette genç insanlara moral verecektir.
Ancak yüreğimizi Allah'a şükür ortaya koyduk ve gene de koyarız.
Ülke elden giderse pis canı taşımayı en adi hamallık biliriz.

Kürtlerle ilgili herkesin bir görüşü var. Alenen beyan etmek istemeyenlerin elbette bir bildikleri vardır.
Çanakkalede bizimle harp eden insanları kim bu duruma getirdi? Önce savaşımızı onlarla yapalım. Öbürünü içimizde hallderiz. Bize kılıç sallamalarını elbette affetmeyiz ancak bizimle bu davada ve bayrak konusunda aynı düşünenleri niye dışlayalım? Allah korkusu ve Peygamber sevgisi olan insanları niye itelim?
Bugün alenen pkk'lı kürtler bize harp ilan etmişlerdir. Onlar, yarın Allah korusun Türkiye işgal edilse zaten dış güçlerle beraber olacaklardır.
O zamana kadar bölücülük yapmayanların sayısını, işin doğru ve gerçeklerini anlatarak kaybetmemeliyiz.
İngiliz başbakanı Türkleri orta asyaya sürmek gerektiğini söylemişti ve hala da bu fikirleri geçerlidir.
Bizi sürüp de kürde devlet kuracağını sanan aptallar onların biraz da para ile satın almalarıyla bölücülük ve aykırıcılığa düşmüşlerdir. Bizi sürenler elbette onları daha da perişan edeceklerdir.
Zaten içlerinde birlik beraberlik sğlayabilmiş bir millet değilki. Dilleri, dinleri, menfaatleri, renkleri herşeyleri farklı.
www.turkdirilisi.org da Barzaninin beko ve ülker in ırak satış bayisi olduğu yazılı.
Herkes rantı peşinde.

Biz burada MHP çizgisinden yana tavır sergiliyoruz. Savaş çıkarsa ilk kurşunu da biz atar ve biz de yeriz, kimse merak da etmesin.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız