Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - EN ÜSTÜN IRK TÜRK IRKIMI?
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 4. sayfa (Toplam 7 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Pts Haz 13, 2005 3:05 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben hiç bir zaman formlarda efelik yapmam.ilerleyen zamanlarda yerimi yurdumu,mekanımı söylicem ve herkesi oraya davet etcem.senide beklerim.bak bakalım ben sadece sanal ortamlardamı ülkücüyüm.sanal ortamlarda ülkücülük taslayanlar her zaman için acık verir.ve rezil kepaze olur bunuda unutma.bu sitede cok gördük bunları.

ayrıca ukala ve laubali tacrım varmışyapma ya.bunu ilk sen söylüyorsun.bana genelde dobrasın derler.buna sen karar veremezsin.adamına göre muamele yaparım ben.

bu konuyuda burda kapatalım istersen.ben müslüman türklerin üstünlüğünü savunuyorum.sense bu üstünlüğe saçma diyorsun.olay budur.daha fazla konuşmaya gerek yok.sen çünkü kendi doğrularından başka birşeyi anlamak istemiyorsun.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Pts Haz 13, 2005 3:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

herşeyi ben yaptım,doğrudur:)
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Pts Haz 13, 2005 5:13 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Konuş ki seni duyabileyim.
Herkes konuştuklarından duyulabilir.
efsaneyarbay
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 21

İletiTarih: Pts Haz 13, 2005 6:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

türk ırkı en üstün ırktır sözünün mantığı şudur:bir millet kendini nicelikli,üstün saymaz ve kendine güvenmezse kendinden üstün gördüğü diğer milletlerin boyunduruğu altına girmeye mahkumdur.unutmayalım ki,kurtuluş savaşı dahil türk tarini değiştiren tüm savaşlar o en ağır şartlarda bu güven hissi sayesinde kazanılmıştır.yurdun her tarafı düşmanla çevriliyken ve elde avuçta hiçbirşey yokken insanların tek dayanağı güçlerine güveniyor olmalarıydı.öbür türlüsü yenilgiyi baştan kabullenmek olurdu.zafer böyle kazanılır.ayrıca islamiyet milletlerin şerefli bir şekilde devamlılığını sağlayan hiçbir prensibe karşı çıkmaz.zira kendini üstün görmek ve niteliksiz gördüğünü öldürmek arasında çok büyük fark var.bir gibi göstermeye çalışmayın.biz nazi ruhunu taşıyan insanlar değiliz.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Pts Haz 13, 2005 10:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Birisi demiş ki;
Alıntı:
Doğrulara varsayımlarla ulaşılmaz. Türkeş Siyaset Kertenkelesi değildi, sözü özünü birebir yansıttığı için Başbuğ olmuştur ve arkasından milyonları sürüklemiştir.

Çok talihsiz bir açıklama.sözü özünü yansıtan bir sürü adam,bu ülkede tasfiye edilmiştir.Sen ülkücü hareketin siyaset okuluna gitseydin,ya da gi
denleri dinleseydin,Turk_neferi'ne yüklenmez,buraya da işin doğrusunu yazardın.Başbuğ kurmay subaydır.Özel harekat alanı ihtisas alanıdır.Bu ülkeye binlerrce resmi görevli yetiştirmiştir.Askeri harekatlardaki manevralar,senin bildiğin işlere benzemez.Çeşitli taktikler vardır.Bunlar senin mantığına göre kertenkelelik oluyor öylemi?Bizim savaş taktiklerimizde önce düşmana göstermelik bir saldırma yapılır.Ardından düzenli geri çekilinir.Merkez çekilirken, kanatlar kuşatır ve çembere alır imha eder.Özellikle üstün düşman kuvvetlerine uygulananbir sistemdir bu.Şimdi bu senin anlayışına göre kaçak döğüş mü oluyor?Bir siyasi lider,özellikle başbuğ gibi askerlik sanatı ile yoğrulmuş birisi,kalkıp da devletin kırmızı çizgilerini çiğneyecek kadar akılsızmı?İşinize geldiği zaman,bir cümleyi alıp,evirip çevirip kendi düşüncenize monte etmek sizin işiniz.Bunu Atsız hoca'ma defalarca yaptılar.Başbuğ kalkıp da bir defa ismeti vatan hainliği ile suçladımı açıktan?Ya da ittihatçıların neler yaptığını anlattı mı?İnönü onun hayatında en büyük düşmanı idi.Ama o inönü ile bir siyaset adamı ile nasıl konuşulması gerekiyorsa öyle konuşmuştur.Bizim aramızda konuştuğumuz gibi,özü sözü aynı şekilde değil.Hatta şartlar gerektirdiğinde onunla karşılıklı da görüşmüştür.Şimdi bu kertenkelelik mi,yoksa siyaset ilmini doğru yorumlama mı?Atatürk olsun,başbuğ olsun,kürtlerin ne olduğunu, ileride ne yapacaklarını,bunlar üzerine kimlerin oynadığını senin kadar bilmiyormuydu?Ağızlarından bir kere bunlar aleyhine bir laf çıktımı?Peki bu onları çok sevdiklerini mi gösterir?Siyaset okullarında kendisine,çok gizli derecede sorular sorulmuş,o da bildiklerini anlatmıştır.Kendisiyle bir giden sırları da vardır.Sen sıradan insan gibi değerlendirme yapıyorsun.
Senin gibilerin asıl amacı,Türk milliyetçiliğini reddedip,arap ümmetçiliğine milleti kanalize etmek.Göreviniz bu.Bir hareket türkçü hareket olacak,o milletin mensupları sıradan insan olacak.Sıradan insanlarla ülkü olurmu mubarek?Sıradan insansan oturur başına gelecekleri beklersin.O zaman bizim Turan'la falan ne işimiz var?Dışarıdaki türklerle birlik sağlama hususunda ne işimiz var?O günlerde başbuğ'u ve ülkücü hareketi karalamak için;hareketin faşist nazi hareketine benzetildiği bir ortamda çıkıp da yapılan açıklamayı sen kalkıyor burada kullanıyorsun.O zaman başbuğun ne işi vardı ülkü,kızılelma ile.9 ışıkta ümmetçilik varmı kardeşim bana cevap ver?Hedef türk birliğimi idi islam birliğimi?Peki başbuğ böyle idi de,neden milli türk talebe birliğinden,akıncılar gurubu,milli görüş hareketi doğdu?Demek ki hedef türkçülüktü.Bunu senin gibi yeterli bulmayıp da güdümlü islamı ön plana çıkarmak isteyenler,milli görüşü icad etti.Onlardan da bugün başımıza bela olanlar türedi.Artık milleti din ile,AllaH İLE ALDATIP DURMAKTAN VAZGEÇİN.
Sana bir şey sormak istiyorum.Hiçbir ard niyet falan da yok.Bir lafın dikkatimi çekti.Seni çok dikkatle izliyorum.Birmilyon kişi Allah'a inandığı halde teröristlik yapıyor dedin.Sen mantık adamısın kendi deyiminle.Bu rakamı nereden aldın bu bir.İkincisi sen resmi bir görevlimisin?Üçüncüsü bu birmilyon lafına kimler giriyor?Bu kadar ayrıntılı bir tafsilatı bilen bir görevlimisin,yoksa kafadan atıyormusun?Bu rakamı tesbit edecek adam daha anasından doğmadı.Günedoğu gibi karışık bir yerde,kimse gerçek rakamı bilemez.5 milyon da olur 100.000 de.Ben bu 1 milyonlafına fena takıldım bunu bir açarmısın?
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiTarih: Sal Haz 14, 2005 6:11 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bizler kısaca özetlemek gerekirse;

Ü L KÜ C Ü Y Ü Z;

HIRA DAĞI KADAR MÜSLÜMAN

TANRI DAĞI KADAR TÜRKÜZ.

Müslüman ve Türk lafından gocunan ÜLKÜCÜ olamaz.
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Sal Haz 14, 2005 9:06 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gerçekleri hala anlamamakta ısrar edenler için bir kere daha yazalım.Ziya Gökalbin tanımladığı Türk milleti
Kavramı,ki bu cumhuriyet anayasasınca da benimsenmiştir,batının etkisi altında,kerhen kabul edilmiş bir
Millet kavramıdır.Ne mutlu Türküm diyene sözü de bunun en büyük kanıtıdır.Çünkü başka bir şansımız
Yoktu.Neden böyle bir millet tarifi yapıldı?
1-İttihat terakkininolsun yeni osmanlıların olsun ortaya koydukları idareye karşı ayaklanma;dış devletlerin
osmanlı’ya tazyik etmesi prensibine dayanıyordu.Belki sistem değiştikten sonra,yabancıların iç işlerimize karışmaları istenmeyecekti.Ana düşünce şuydu.Abdülhamit han kızıl sultandı.Kızıl denilmesinin manası onun
istibdatı değildir.Bunlar padişahı çarın adamı olarak kabul ediyorlardı.Bu sıfat buradan gelmektedir.Oysa ittihat terakkiden sonra atatürkün taktiğine bakılırsa,abdülhamit han’ın genel siyasetinin doğru olduğu görülür.Zira milli hükümet ilk anlaşmasını ruslarla yapmış,kabul etsek de etmesek de buradan silah almıştır.Bunlar gerçektir.
Peki bunlar babalarının hayrına mı bize yardım ettiler?Hayır.Bolşevikliği türkiyeye ihraç edeceklerini düşünüyorlardı.Buna karşı ise türkçüler,batıdan destek alıyorlardı.İttihat terakkinin ön plana çıkardığı türkçülük
Hiçbir zaman gerçekleşmemiş,masonlarla dirsek teması devam etmiş,ordu yabancı subaylara teslim edilmiş,türk subaylar yetkili olamamıştır.Çanakkale günlüğünde atatürkün anlattıkları,alman kurmayları ile bizimkiler arasında geçen konuşma ve yazışmalar hepsi ortada duruyor.İttihat terakkinin bu yanlışını daha sonra mustafa kemal düzeltmiş,dış devletlerin müdahalesini değil,abdülhamitin devrilmesini,ordu içerisinde tarftar kazanarak ve orduyu işin içine sokarak yapma işini,görevli olduğu suriyeden,gizlice makedonyaya geçerek,masonlarla toplantı yapmaktan başka bir iş yapmayan talat ve avanesinin kafasına sokmuştur.Hatta bu arada üniformasını kaybetme tehlikesine düşmüştür.Zaten kendisi,komutan da olsa suriyede sürgün bulunuyordu.
2-Yeni osmanlılarla,ittihatın birleşme aşamasında ilk kongrelerinde şu 4 temel felsefe tartışılmıştır.
a—ihtilalcilik b-yabancı devletlerin iç işlere karıştırılması c-muhtariyetler d-adem-i merkeziyetçilik.
Burada sabahattin tarftarları,katı bir şekilde yabancı müdahalesini benimserken,ittihat”yardım alalım,bu konuda
Osmanlıya baskı yapılsın ama her işimize de karıştırılmasın “şeklinde görüş ileri sürmüştür.İttihatçıların fikirleri çoğunlukça destek görmesine rağmen,ileride bu düşüncelerde çeşitli zik zaklar çizilmiş,sonunda iş almanların
Kucağına oturmaya kadar gitmiştir.
3-Alınan tüm kararlara,ordu içinde taraftar bularak ihtilal kıvamına getirildiği halde talat Emanüel Karasu adlı birisiyle,ayaklanma başlamadan önce istanbul’a gelmiş,bir yandan önemli din adamları bir yandan masonların ileri gelenleriyle görüşmeler yaparak,makedonyada yapılacak ayaklanmaya istanbulda zemin hazırlamıştır.
Hatta bu emanuel denilen herif,hafiyelerce yakalanmış,sorgulanmış,ama kendisine dokunulamamıştır.
Bu da devletin zaafiyetidir.Bu adamın arkasında kimler vardı?Tahmin etmesi güç değil.Bu gün de emanueller var.
4-Ayaklanan ermeniler,abdülhamit tarafından halledildikten sonra,ittihat bunları kendine yaklaştırmak amacıyla çalışmalar yapar.Meşveret adlı,türkçülerin dergisinin fransızca nüshasında 15 eylül 1898 tarihli bir yazıda Anmeghian adlı ermeni”ermeni ayaklanmasının büyük bir yanlışlık olduğunu,işin doğrusunun genç türklerle
hareket edilmesi olduğunu yazar.Yine aynı gazetede 1 şubat 1904 tarihine ottamanus rumuz ile yazan birisi
ki bu genç türklerdendir,zira onların dergisi idi;ermenilerin yanlış yaptığını,rumların akıllı davranarak türklerle
iş birliği yaptığını,bunun daha uygun olduğunu yazar.Bunları,şu yazdıklarımı kafamdan yazmıyorum.
Bunlar türk tarih kurumu kitaplarında belgeleriyle var.
5-Şimdi sıkı durun can alıcı noktaya geldik.1902 yılında şubat ayında pariste yapılan birinci genç türk kongresinin katılımcılarından biri ermenilerin daşnak cemiyetidir.Ve kongre kararlarında bunların imzası da vardır.Şimdi burada tartışılan görüşlere bakalım.
a-yalnız yayın ve propaganda ile inkilap yapılamaz.Buna mebni askeri kuvvetler de bu harekata katılmalı.
b-yabancı hükümetlerin müdahalelerini davet suretiyle,memlekette ıslahat icraatına tevessül edilmeli.
Bu önergeyi de,bizim türkçülerle dirsek temasında olan ermeniler ileri sürmüşlerdir.
Bu görüş biraz yumuşatılmış,osmanlının avrupa düvel-i muuzzamasına ispiyonlanmasına dair karar almıştır.Hem de ihtaren.Şu kıçı kırık heriflere bakın.Hem kel hem fodul.Hem güçleri yok,avrupadan ihtilal için medet umuyorsun,bir de avrupaya ihtar çekiyorsun.Bize epeyi gülmüşlerdir.
Arkadaşlar bu konu çok uzun.Sırf yazdığım şu kadar şey,bu hareketin güdümü,türkçülüğün falan hikaye olduğunu,amacın idarenin kaldırılması,bu uğurda kim gerekiyorsa onunla ittifak yapıldığını ortaya koyuyor.
Hareket türk milletinin bağrından kopan bir hareket değildir.
Atatürkün yaptığına gelince.Bu olayları yaşamış,avrupanın bu konudaki tutumunu bilen bir insan olarak,zorunlu olarak böyle bir millet tarifi yapmıştır.Kim ne derse desin işin aslı bu.Bakın;bu olayların üzerinden bunca yıl geçtiği halde,bırakın kürtleri,bölücüye dokunduğumuzda avrupa nasıl ayağa kalkıyor.Genç cumhuriyet daha doğarken yorgundu.Düvel-i muazzamanın korkunç borçlarının altında idi.Böyel bir ortamda sizin başka bir anlaşma yapma şansınız yok.Lozanda adamları masaya oturtamazdınız.Yunanı kovmakla iş bitmiyordu.
İşte devletin kırmızı çizgiler bunlardır.Bizim ırkımız için coşkulu olmamıza maydanoz olmanın anlamı yok.
Rüştümüzü ispat edemediğimiz sürece de bu olaylar aynen devam edecek.Ediyor da.Ama bunlar oluyor diye,kalkıp da ırkımızın önemini konuşmanın,ırkımızı beğenmenin,öğünmemizin,dine dayatılarak reddi
Benim gözümde türk milletine ihanettir.Bu memlekette yıllardır alim yetişmiyor.Bugün bu zındıklar kadar,din eğitimini kısıtlayarak başımıza bu yabancıların musallat ettiği sözde alimlerin yetişmesine neden olan yönetimler de suçludur.Milletini soyunu sopunu bilmek ,günah falan değildir.Bu yalanın en adisidir.Buna dini duyguları ile katılanları tenzih ederim.Ama yanılıyorlar.Bakın rte gibi adamlar da ırkçılığı reddediyor.Bunlar hep aynı kuyunun suyu.Bizim şuurumuzu yok etmek istiyorlar.Ben türkler efendi,diğer tebaamız köle olsun demiyorum.
Ben köleliğe karşıyım.Ama bu milleti artık has türkler yönetsin diyorum.İngilize bakın.Burunlarından kıl aldırıp,ırklarına bir şey söylüyorlarmı?Bugünün melez almanı bile burnundan kıl aldırıyor mu?Ben kafatasçılık yapıp da,hepsini sürüp çıkaralım demiyorum.Buna kimse müsaade etmez.Bunları hiçbir ülke de kabul etmez.Soykırıma da karşıyım.Benim türkçülük anlayışım,dümen türklerin elinde olacak.Bu tanım başından sakat.Adam seninle ne aynı dili paylaşıyor,ne aynı örfü.kaderde tasada kıvançta ortaklık yok.Şu şunu dedi bu bunu dedi,günahtır gibi gerekçelerle türkçülük kınanıyor.Böyle şey olmaz.Türkün bağrından doğan hareket olduktan sonra,şuurlu olmanın kime ne zararı var.Niçin rahatsız olunuyor?Biz ittihatçımıyız,yoksa ülke kurtulsun diye başka bir ülkeyi davet eden mandacılar mı?Benim aklım var mantığım var.Okuyorum araştırıyorum,görüyorum.Sloganlarla kör yaşayanlardan bana ne?Gözü olup da görmeyen kör olmaktan Allah'a sığınırım.
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Sal Haz 14, 2005 5:37 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ayrıca Atatürk'ün idarecilerimizde aramamız gereken nitelikler hakkındaki öğütleri de ortadadır.Bu öğütün ne mutlu türküm diyene sözüyle karşılaştırılıp değerlendirme yapılması gerekmektedir.Ne mutlu türküm diyene bir slogandır.Yurtta sulh cihanda sulh slogandır.Osmanlının son zamanlarında türk ırkının adamakıllı kırıldığı tarihi bir gerçektir.Düşmanla savaşmayan,kaçan birliklerin, komutanları türk değildir.Bunlar türk ırkı da değildir.Çanakkale tamamen türk direnişidir.Kafkaslarda enverin osmanlı teslim olurken kazandığı zaferin birlikleri türk birlikleridir.Sakaryada,dumlupınarda savaşanlar türklerdir.Yunanistan bizi işgale geliyor kuvveti 250.000,karşılayan bizim kuvvetimiz 250.000 (büyük taarruzda,rakamlar nutuktan alınmıştır.)Milleti topyekun savaştık diye kandırıyorlar.Savaşanlar türk evladıdır.Niçin gerçekler milletten saklanıyor.Kuvvayı milliyeye en şiddetli direniş kimlerden gelmiştir?Kuvva niçin bazı varlıklara el koymak zorunda kalmıştır?Siz tüm halkın kuvvayı tüm gücüyle desteklediğini mi sanıyorsunuz?Bazı şeyler kapalı geçildi.Çünkü o zaman sayı olarak çok azdık.Kırılmıştık bitmiştik.Onuncu yılda nufusumuz genel 10 milyondu.Varın telafatın büyüklüğünü tasavvur edin.Şimdi bu günlere geldik.Neden ırkımızla öğünmeyelim,neden idare bizde olsun istemiyelim.Kürt başbakan cumhurbaşkanı görmek istemiyorum.Meclisim kürt milletvekili dolu olmasını istemiyorum.Bunlar haksız istekler mi?
asenayagmur
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 24

İletiTarih: Sal Haz 14, 2005 9:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

reisim25 demiş ki:
Bizler kısaca özetlemek gerekirse;

Ü L KÜ C Ü Y Ü Z;

HIRA DAĞI KADAR MÜSLÜMAN

TANRI DAĞI KADAR TÜRKÜZ.

Müslüman ve Türk lafından gocunan ÜLKÜCÜ olamaz.
BU İŞ BU KADAR.....BEN,VATANA MİLLETE İHANET EDNLERİ,MUKADDESATA DİL UZATANLARI,NAMERTLERİ VE KALLEŞLERİ;'TÜRK'DİYE,ÜSTÜN GÖREMİYORUM.ZATEN BEN GÖRSEM DE NE OLACAK?HZ.MUHAMMED(A.S.M)VEDA HUTBESİNDE NOKTAYI KOYMUŞTU BU MESELEYE....BÜYÜK MİLLETİZ;AMA KUR'AN'I ÖZÜMSEYİP,HAKKIN RIZASINI GAYE YAPTIĞIMIZDA...GURUR DUYDUĞUMUZ,DİLİMİZDEN DÜŞÜRMEDİĞİMİZ DESTANLARI BÖYLE YAZDI YAZANLAR!...KURU KURU, LAFLA OLMUYOR ARKADAŞLAR!..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Çar Haz 15, 2005 11:09 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yaradan bizi özene bezene yarattı demiyoruz biz.lafları evirip cevirip önümüze koyma istersen.biz başka milletler,ırklar gibi benliğimizi hiç unutmadık.her zaman törelerimize geleneklerimizize bağlı kaldık.İslam diniyle birlikte imanımız dahada kuvvetlendi.ve bizim diğer milletlerden bi farkımız oldu.bir üstünlük cıktı ortaya.ve biz Türklük imajını gösterdiğimiz başarılarla süsledik(tarihe bakınız).ve biz şanlı tarihimize dayanarak üstünlüğümüzü övünerek söylüyoruz.
ya birader Peygamber Efendimiz(s.a.v) bile Türkleri övmüştür.Atillaya Tanrının kırbacı denmiştir.sen hala neyin derdindesin bunu anlamıyorum.ne yapmaya calışıorsun.
tamam dedim.sen türklerin üstünlüğüne karşısın bu konuyu kapat artık dedik.sen hala konuşmaya devam ediyorsun.
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiTarih: Çar Haz 15, 2005 11:13 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Lafı dolaştırmağa gerek yok.
Türk Milleti üstün Millettir,
Türk ırkı üstün bir ırktır.
BU kompleksle alakalı bir söz değildir,
Kimse demegoji yapmasın.
Her şey TÜRK'e göre olmak zorundadır.
Her şey TÜRK içindir.
Türk'ü ya sev
Ya itat et.
Ben aykırı düşünemiyorum, başka bir milletle eşit olduğumu düşünemiyorum.
Marxsist beni ilgilendirmiyor.
Savaşım eskiden onunlaydı, onun işi bittti. Hanımları pazara düştü.
Şimdi işim bölücü ve TÜRK düşmanlarıyla.
Rastgele.
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Çar Haz 15, 2005 11:19 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

eyallah.cırtlak sesler cıksada o sesler bizi dahada kamçılıyor.daha bir kuvvet geliyor bize.Allha yolumuzu acık etsin.
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiTarih: Çar Haz 15, 2005 11:34 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Amin.
Türk herkesden dha fazla akıllı olmalı ki uyanık olsun.
Kendi ırkını tartışanlar, kendi ırkı için başkasının onayına ihtiyaç duyanlar,
yok başkalarıyla eşitiz diyenlerden gına geldi.
Kasıtlı değillerse, davalarını bilmiyorlar.
9isikmilitani
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 23

İletiTarih: Çar Haz 15, 2005 11:45 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

"Turk irki en ustun irki mi ?" diye bir baslik yazmis ulkudas,bence Turk irki en ustun irk demek yalnistir,çunku bu soz irkçiliga yakin bir sozdur,ve Basbugumuzun soyledigini unutmayalim:"bizim milliyetçilik anlayisimiz irkçiligi REDDEDEN bir milliyetçilik anlayisidir",onun için bu sozu sarf etmek yalnistir,ama bizim vazifemiz Turk irkini ALLAH(c.c)'in izniyle yuceltmektir!!!

"kahramanlik ne yalniz bir yukselis demektir
ne de yildizlar gibi parlayip sonmektir
olmezligi dusunmek bosuna bir emektir
kahramanlik;saldirip bir daha donmemektir"
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 4. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız