Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - türk kimdir
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 10. sayfa (Toplam 16 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 277

İletiTarih: Per Haz 30, 2005 8:26 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mus25 demiş ki:
kaynak göstermen neyi değiştirir.ne diyelim üstad bunu yaptığı için ona farklımı bakalım.

üstad dediğin Necip Fazıl Kısakürek'in kürt isyancıları savunması, mazlum olarak göstermesi ve Türk ordusunu cani, gaddar olarak göstermeye çalışması normal mi? Bunların önemi yok mu senin için?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Per Haz 30, 2005 8:30 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mus25 demiş ki:
tabi genel başkanını sen seçiyorsun onun yaptıklarını sorgulamak sana düşmez.sana bir görev verildiğinde sen ben alamam diyebilirmisin diyemezsin çünkü bizde görev alınmaz verilir.ve seni altların sorgulayamaz.

Genel başkan dahil Herkes eleştirilebilir.

Senin gibi düşüncesi fikri olmayan, sadece yürüyüşlerde slogan atmayı bilenler bunu anlayamaz.. Senin gibiler yüzünden bu hareket yerinde sayıyor zaten...
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Per Haz 30, 2005 8:59 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALP_TUR DİYOR Kİ:Sanırım manyaksın. Abdulhakim Arvasi şeriatçı ve kürtçüdür dedim. Bunun Hz. Muhammed ile ne alakası var.. Dünyada seyid olduğunu iddia eden çoğu Arap milyonlarca insan var. Bunların arasında kürtçü olamaz mı?
Bak arkadaş cehalet içerisinde olduğunu her yazdığın yazıyla TSE damgalı olarak ıspatlıyorsun.Gelelim delillere;Necip Milletimiz İslam diniyle şereflendiğinden beriAllah Resulüne sımsıkı bağlandığı gibi onun evladına da sonsuz hürmet göstermeyi Allahn Resulune saygı olarak addetmiştir. Bu insanların diğer sahtekarlarla karışmaması içinde özellikle Osmanlı Devleti döneminde başlatılan uygulamayla kadı huzurunda fasık olmayan iki şahidin şehadetiyle her doğan çocuğun evladı Resul olduğunu tasdikli olarak tesbit etmiş ve bu insanlara evladı Resul olduklarını belgeleyen belgeler vermiş,aynı zamanda kayıtlarda Seyyidlerin ve Şeriflerin yoğun olarak yaşadığı bölgenin merkezi olan Bağdat'ta muhafaza edilmiştir.Seyyid Abdulhakim Arvasi Hazretleride senin kastetdiğin sahte Seyyidlerden değil Bağdat kütüklü seyyidlerdendir.
Yine ALP_TUR bir saçmalığı ve cehaletinide şu şekilde paylaşmış bizimle:Ahmet Seyid Arvasi'nin babası Şeyh Abdülhakim Arvasi Nakşibendi tarikatının önde gelen isimlerinden biriydi.
Merhum Ahmed Arvasi'nin muhterem babalarının adı da Abdulhakim olduğu içinsenin gibi örümcek kafalılar araştırma gereği dahi duymadan iftiralarına bu cehaletide eklemişlerdir.Nakşibendi tarikatı Halidi şeyhi olan Seyyid Abdulhakim Arvasi Hazretleriyle Merhum Ahmed Arvasi beyin muhterem babaları farklı farklı kişilerdir bilesin.(cahil kalmamak için lütfen oku.)
Yine ALP- TUR başka bir zırvasın dada:Adlarının başında "Seyyid" lakabı bulunan Fehim Arvasi, Ali Arvasi, Abdülbaki Arvasi, Abdülhakim Arvasi gibi tarikatçılar devletin anayasal düzenini yıkarak islami esaslara dayanan bir sistem oluşturma özlemindeydiler diyor.
Seyyid Fehim Arvasi Hazretleri de Nakşibendi tarikatının Halidi şeyhlernden olup miladi 1895 senesinde vefat etmiştir.Nasıl oluyor anlayamadım ama Seyyid Fehim Arvasi Hazretleride daha Cumhuriyet kurulmadan devletin anyasal düzenini yıkmak için faaliyet gösteriyor ve de daha Cumheriyet kurulmadan vefat ediyor, bak sen bu densiz ALP_TUR'un zırvasına.(Oku kardeşim lütfen oku oku da öğren )Bu arada öyle sağlam bir kaynaklada konuşuyor ki Musa Anter dünyanın en doğrucu adamı sanki, adamın heryazdığı söylediği kanun,Allah korusun kime ne dese doğrudur, kanundur;yahu o dengesizin kendi paçavra zaten paçavranın görüşü(daha doğru ifadeyle iftirası) nasıl delil olabilir.(Sadece okumakta yetmeyecek sana biraz da düşün)
Sana tavsiyem iftira atma,insanları sevmemekte özgür olabilirsin ancak bu onlara iftira atmanı gerektirecek bir durum değildir.
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Per Haz 30, 2005 9:37 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

drmfk demiş ki:
Necip Milletimiz İslam diniyle şereflendiğinden beriAllah Resulüne sımsıkı bağlandığı gibi onun evladına da sonsuz hürmet göstermeyi Allahn Resulune saygı olarak addetmiştir.

Bu insanların diğer sahtekarlarla karışmaması içinde özellikle Osmanlı Devleti döneminde başlatılan uygulamayla kadı huzurunda fasık olmayan iki şahidin şehadetiyle her doğan çocuğun evladı Resul olduğunu tasdikli olarak tesbit etmiş ve bu insanlara evladı Resul olduklarını belgeleyen belgeler vermiş,aynı zamanda kayıtlarda Seyyidlerin ve Şeriflerin yoğun olarak yaşadığı bölgenin merkezi olan Bağdat'ta muhafaza edilmiştir.Seyyid Abdulhakim Arvasi Hazretleride senin kastetdiğin sahte Seyyidlerden değil Bağdat kütüklü seyyidlerdendir.

Türk milleti islamdan öncede şerefli bir milletti. Müslüman olan Türklerde, müslüman olmayan Türklerde şereflidir.

İkinci paragrafın ise tamamen arap propagandası.. Dünyada milyonlarca seyid var. İngilizlerle anlaşıp Türk askerlerini boğazlayan, canlı canlı karınlarını deşen arap aşiretlerinin çoğu seyid'di. hz. muhammedin 80 kuşak ötesi torunu olması ihtimalki varsayılan milyonlarca Arap ve Kürdü şanlı Türk milletinden üstün gördüğünün farkındamısın? Arap propagandasını yapmak için yanlış yerdesin.. Hani İslamiyet renk ırk ve dil farkı gözetmezdi? Neden 10 milyonlarca arapları bizden üstün görüyorsun?
hilal_asena
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 199

İletiTarih: Per Haz 30, 2005 9:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

O bahsettiğin arapların bizden üstün olmalarının sebebi arap olmaları değil Peygamberimizin soyundan gelmiş olmaları!Ha Allah katında kimse bilemez değerini belki sen onlardan amellerince ve kalbinin temizliğince üstünsün ama bu saygısız davranman gerektiğini göstermez!
Tabikide Türk milleti İslamiyetten öncede şerefliydi ama zaten var olan güzel özelliklerimizi İslamiyetle daha iyi anlamış ve içimize yerşetirmiş bulunuyoruz!!!
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Per Haz 30, 2005 9:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hilal_asena demiş ki:
O bahsettiğin arapların bizden üstün olmalarının sebebi arap olmaları değil Peygamberimizin soyundan gelmiş olmaları!!!!

Bilimsel olarak 3 kuşak kan bağını yok eder. Daha açık anlatayım. 3 kuşaktan daha ötendeki dedenle aranda kan bağı kalmaz. peygamber efendimizden bu zamana yaklaşık 70-80 nesil geçmiştir.

Hani islamiyette soyca üstünlük yoktu, hani üstünlük takvadaydı? ne oldu? neden 10 milyon arapın kürdün bizden üstün olduğunu savunuyorsunuz?
hilal_asena
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Per Haz 30, 2005 9:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yazdığım yazıları hep görmek istediğin şekilde görüp anlamak istediğin şekilde de anlıyorsun!Bravo büyük yetenek yazıma tekrar bakarsan orda; Hiç belli olmayacağını Senin belki Allah katında onlardan üstün olabileceğini yazmıştım!Sana bu kadar anlayışlı konuşmamın sebebide işte bu dediğim.Güzel yüzünün hatrına bu kadar sakin değilim Allah katında benden üstün olabileceğin ve sana kızarak Allah'ın sevgili kuluna kızmış olabileceğimden susuyorum!Allah'ın rızasının korkusu olmasa sana anlıyacağın dille anlatırdım!Yinede LÜTFEN yazdıklarımı kendi istediğin şekilde değil benim yazdığım şekilde görmeye çalış...
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Per Haz 30, 2005 9:59 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

evet haklısın- kimin üstün olacağı bilinmez ama bazı üyeler ısrarla arap soyunu üstün tutuyor.. Türk sitesinde arapçılık yapıyorlar..

BEN TÜRK IRKININ ÜSTÜNLÜĞÜNE İNANAN BİR TÜRKÇÜYÜM. BURADA KAHPE ARAPLARIN SAVUNULMASI KANIMA DOKUNUYOR..
hilal_asena
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Per Haz 30, 2005 10:06 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bak canım arkadaşım Türk ırkının cidden çok güzel, üstün meziyetleri var!Her şeyden önce hırlısıyla hırsızıyla, çiftiçisiyle çöpçüsüyle benim insanlarım onlar.Hepsi için fedayım ama birde şöyle düşün o hakaret ettiğin insanlarda kendi soylarını seviyorlar hem onların meziyetsizliği , kötülüğü olmasa Türk ırkının üstünlüğü ne işe yarayacaktı aynen kötü olmasa iyinin değerinin bilinemeyeceği gibi yani kısacası hakaret etme seninde kabul ettiğin gibi Allah katında kimin üstün olduğunu biz bilemeyiz her zaman bu anlayışla yaklaş insanlara! (ben birey olarak kastettim)
yorukhasan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 438

İletiTarih: Per Haz 30, 2005 10:39 pm    ileti konusu: esselamünaleyküm ve rahmetullah Alıntıyla Cevap Gönder

bak güzide kardeşim ALP_TUR o kadar büyük söz konuşmuşsunki senin için yapacak bir şey kalmadı......

1 açıkla
Alıntı:
tekrar ediyorum. İslama veya başka bir dine dil uzattığım tek bir yazımı gösterin ben özür dileyerek bu siteden ayrılacağım. Gösteremezseniz bana iftira atıyorsunuz demektir.

hadi o zaman kardeşim bu forumdaki herhes senden özür bekliyor ve gitmeni bekliyor........ mertliği konupşmk olarak bilme azından çıkanı yap erkek adam ağzından bağlanır başka bi yerinden değil

2 açıkla
Alıntı:
Bütün sorunlarımız bitti, iç ve dış düşmandan kurtulduk, Turanı kurdukta sorun Allah mı Tanrı mı diyelim , bu mu kusur kaldı?

kardeşim bu ne biçim bi terbiyesizliktir de sen bu kelimeleri kullanma cürretini nereden buluyosun sen islamiyete dil uzatmıyosun ama belki yaradıcımız Allah ( azze ve celleye ) laf sölüyosun Allah ( azze ve celle ) kendisine tanrı denmesini isteseydi 99 ismi şerifinin içerisinde bulunurdu.

3 açıkla

Alıntı:
Tanrı Türkçe bir kelimedir. Allah kelimesi ile aynı anlama gelir. Şeriatçı İran devleti bile anayasasında Arapça Allah sözcüğünü kullanmıyor. Onun yerine Farsça 'cenabı hak' sözünü kullanıyor. Şeriatçı İranlılar bile dillerinden taviz vermezken, siz burda Türk milliyetçisi sitede Arapça propagandası yapıyorsunuz..

iran milleti kullanıyor kullanmasına ama iyi bak HAK ismi şerifini kullanıyor 99 ismi şerif içerisinde var....

4 açıkla
Alıntı:
Mezheplere karşı bir yazım yok. Tarikat ve cemaatlere karşıyım. Milleti bölen, kul ile Allah arasına giren zararlı örgütlenmelerdir bunlar. Çoğu dış güçlerle bağlantılıdır, hemen hemen hepsi Türklük , cumhuriyet ve Atatürk düşmanıdır

sözlerine dikkat bu sözleri yiyeceksin tarikat yol demekk hoca efendilerde yollarda ki levhalardır o yol olmasa o levhalar olmasa bi yolumuzu nasıl buluruz ...

5 açıkla
Alıntı:
ALLAH sözü Araplar tarafından İslamiyetten öncede kullanılıyordu. Hatta cahiliye döneminde Arapların taptığı putların bazılarının ismi Allahtı

işte bu sözlerini bana açıkla eğer sen haklı çıkarsan ben herkezin önünde yemin ediyorum bu siteye değil yorum eklemek bir daha girmem bile ama unutma aynısını senden de beklerim sen islamiyete dil uzatmayı bıraktın şalamaya başladın sen laflarını bilki bu siteye yeni üye olanlarda laflarını bilsin

Allah ( azze ve celleye ) wemanet olun kardeşlerim s.a

En son yorukhasan tarafından Cum Tem 01, 2005 6:34 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Per Haz 30, 2005 11:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALP-TUR demişki:
Türk milleti islamdan öncede şerefli bir milletti. Müslüman olan Türklerde, müslüman olmayan Türklerde şereflidir.

İkinci paragrafın ise tamamen arap propagandası.. Dünyada milyonlarca seyid var. İngilizlerle anlaşıp Türk askerlerini boğazlayan, canlı canlı karınlarını deşen arap aşiretlerinin çoğu seyid'di. hz. muhammedin 80 kuşak ötesi torunu olması ihtimalki varsayılan milyonlarca Arap ve Kürdü şanlı Türk milletinden üstün gördüğünün farkındamısın? Arap propagandasını yapmak için yanlış yerdesin.. Hani İslamiyet renk ırk ve dil farkı gözetmezdi? Neden 10 milyonlarca arapları bizden üstün görüyorsun

Bak sivri akıllı Türk Milleti İslamiyetle şereflenmeden öncede şerefliydi.ÇÜNKÜ NECİP MİLLETİMİZ VAR OLDUĞU GÜNDEN BERİ ASLA HAK DİN DIŞINDA BİR DİNİ BENİMSEMEMİŞ MENSUBU OLMAMIŞTIR.
Kara cahilliğini gün yüzüne çıkarmakta çok maharetlisin.Şaman olduğumuzu da söylersin sen şimdi.Arap propogandası da asla değil söylediklerim baştan oku bakalım ne alakası var iftiranla.
2.paragraf arap propogandasıymış senin yanlışlarını aşikar etmek mi propoganda haddini bil.Musa Anter şöyle dedi böyle dedi deyip paçavranın reklamını yapmaktan başka ne yapıyorsun ki sen.
İslamiyeti kabul etmeme bedbahtlığına düşmüş Macarlarda yada Bulgarlarda Türklük mü kalmış,Türklüğünü inkar etmiyorlar mı asimile olmamışlar mı,asimile olan bu insanlar Yüce Türk'ün şanlı evladı Osmanlıya karşı Haçlı seferleri içinde bulunmadılar mı?Niçindi bu savaşları heralde almanla italyanla Türklük için omuz omuza vermemişlerdir.
Haddini bil...
Kimse burada arap propogandası yapmıyor,sadece ve sadece senin Yüce dinimize yaptığın hakaretleri düzeltmen, bilmiyorsan öğrenmen için çabalıyor.
Yalanlarını iftiralarını kapatmak için sahte silahlarla saldırmaya kalkma sakın kimse yutmaz bunları bu forumda....
Biz kütüklerde sabit evladı Resulden bahsediyoruz,sen soysuz ingilizin casuslarını öne sürüyorsun onlarla bir tutup.Sana oku demekle hata etmişim sen önce anlamayı öğren
yorukhasan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 438

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 4:39 pm    ileti konusu: esselamünaleyküm ve rahmetullah Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Bilimsel olarak 3 kuşak kan bağını yok eder. Daha açık anlatayım. 3 kuşaktan daha ötendeki dedenle aranda kan bağı kalmaz. peygamber efendimizden bu zamana yaklaşık 70-80 nesil geçmiştir.

kardaşım orada kan bağından bahsedilmiyor zaten manevi bir bağdan bahsediliyor sen ne cürretle Efendiler Efendisi (s.a.v) şahsına ve torunlarına söz konuşuyorsun haddini bil iyice öğren ve ondan sonra burada açıklama yap ve bu arada hala sorularıma cevap bekliyorum ancak senin üyeliğinden başka bi isimle girip kendini haklamaya çalışşşşşma....

ikinci olarakta araplardan kahpe diye bahsetmişsin sen bu şekilde kesinlikle gruplama yapazasın Efendiler Efendisi (s.a.v ) de arap idi onada dokunuyor sözlerin Allah 8 azze ve celle ) seni ıslah etsin inş. ki bu lafların altında ezilme ..

Allah( azze ve celleye) emanet olun kardeşlerim s.a
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
mus25
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 473

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 4:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

Senin gibi düşüncesi fikri olmayan, sadece yürüyüşlerde slogan atmayı bilenler bunu anlayamaz.. Senin gibiler yüzünden bu hareket yerinde sayıyor zaten

HELE HELE BEN SOKAKLARA ÇIKIP SLOGAN KORKMADAN ATABİLİYORSAM BU BENİM FİKRİMİN NE KADAR GÜÇLÜ OLDUĞUNUN GÖSTERGESİDİR.BEN SENİN GİBİ KONSERLERDE RAKÇILAR GİBİ KAFA SALLAYANLARA PKKNIN EN YOĞUN OLDUĞU YERDE REİSLİK YAPMIŞ BİR ADAMIM.BEN OCAK TERBİYESİ ALMIŞ BİR KİŞİYİM YAKINIMDA OLSAYDIN BUNU GÖRÜP SENDE ANLARDIN.SANA SADECE ALLAH İYİ ETSİN DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR ELİMDEN.BİZİM FİKRİMİZDE BİR ZİKRİMİZDE.BİZ KAVAK AĞACIYIZ.BAKTIĞINDA DÜPDÜZ UZANAN.KARDEŞ O 99 SEŞİMLERİNDE BEN SOLCULARDAN BİLE OY ALMIŞ ADAMIM.BEN BU DAVAYA ALLAH RIZASI İÇİN HİZMET VERİYORUM SENİN VE SENİN GİBİLER İÇİN DEĞİL.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
mus25
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 473

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 5:55 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardeş yeni isminmi memnun olduk.ben yaptığını dışa vurmayı sevmem.benimle vicdanım arasında.kardeş ben davamı meydandada fikirdede yürektede savunanlardanım.ben vatanım için canımı bile versem azdır.askerlik zaten vatan borcu.bence sen hiç konuşma gazibaba arkadaşıma katılıyorum.artık hiç şüpem yok.birtane daha kardeşimiz vardı uşaklı beni her yazıda suçlayan o gitmiş sen gelmişsin.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 10. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 14, 15, 16  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız