Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - türk kimdir
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 11. sayfa (Toplam 16 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
yorukhasan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 438

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 6:36 pm    ileti konusu: esselamünaleyküm ve rahmetullah Alıntıyla Cevap Gönder

kardeşlerime sesleniyorum bu adam neden benim sorularıma karşılık vermiyor ben gale alınmayacak birimiyim bu adam ne yaptığını zannediyor bozkurt_net kardeşim bu adamdan herkes şikayetci sana sesleniyorum bu adam için görüşme yapılmalı ve gerekirse siteden atılmalı bence katılan varmı kardeşlerim bana bu ne ya artık temelli çakal yuvası oldu bu forum

Allah (azze ve celleye ) emanet olun sa.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 277

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 10:12 pm    ileti konusu: Re: esselamünaleyküm ve rahmetullah Alıntıyla Cevap Gönder

yorukhasan demiş ki:
bak güzide kardeşim ALP_TUR o kadar büyük söz konuşmuşsunki senin için yapacak bir şey kalmadı......

1 açıkla
Alıntı:
tekrar ediyorum. İslama veya başka bir dine dil uzattığım tek bir yazımı gösterin ben özür dileyerek bu siteden ayrılacağım. Gösteremezseniz bana iftira atıyorsunuz demektir.

hadi o zaman kardeşim bu forumdaki herhes senden özür bekliyor ve gitmeni bekliyor........ mertliği konupşmk olarak bilme azından çıkanı yap erkek adam ağzından bağlanır başka bi yerinden değil

evet. İslama veya başka bir dine ettiğim bir kötü lafı göstersene.. GÖSTEREMİYORSUN İŞTE. gösteremediğin için iftiracısın...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 10:17 pm    ileti konusu: Re: esselamünaleyküm ve rahmetullah Alıntıyla Cevap Gönder

yorukhasan demiş ki:

AÇIKLA
Alıntı:
Mezheplere karşı bir yazım yok. Tarikat ve cemaatlere karşıyım. Milleti bölen, kul ile Allah arasına giren zararlı örgütlenmelerdir bunlar. Çoğu dış güçlerle bağlantılıdır, hemen hemen hepsi Türklük , cumhuriyet ve Atatürk düşmanıdır

sözlerine dikkat bu sözleri yiyeceksin tarikat yol demekk hoca efendilerde yollarda ki levhalardır o yol olmasa o levhalar olmasa bi yolumuzu nasıl buluruz ...

sözlerimde ısrarlıyım. Ülkemizdeki tarikat ve cemaatlerin hemen hemen hepsi Türklük karşıtıdır. Cumhuriyet ve rejim düşmanıdır. Dıç güçlerin köpeğidir. Kurtuluş Savaşımız sırasında İngilizlerle, Yunanlılarla savaşan, Arapların Kürtlerin çıkardıkları isyanları bastıran Kuvayı Milliye ordularına ''kafirler'' diye saldıranlar hep tarikatlar ve cemaatler olmuştur. Cumhuruiyet şehidi subay- öğretmen Kubilay'ın kafasını koparan pislikler hep bu yuvalardan çıkmışlardır. Cumhuriyetin kurulmasından sonra bu ihanetlerini ödemişlerdir. Tarikatın arapça ne manaya geldiğini bilmiyorum. Bildiğim şey, Türk milletine zarar vermiş olmalarıdır. Hala da zarar veriyorlar. İşte fettulah, işte nur tarikatı..... Her şey çok açık...
yorukhasan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 10:27 pm    ileti konusu: esselamün aleyküm ve rahmetullah Alıntıyla Cevap Gönder

sana ben daha ne göstereyim herşey ortada bu forumdaki çoğu kişide kimin ne olduğunu bilir sen kafana takma ama sana bir uyarı altından kalmayacağın sohbetler etme allah (azze ve celleye ) emanet olun inş. s.a
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 10:28 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

drmfk demiş ki:

İslamiyeti kabul etmeme bedbahtlığına düşmüş Macarlarda yada Bulgarlarda Türklük mü kalmış,Türklüğünü inkar etmiyorlar mı asimile olmamışlar mı,asimile olan bu insanlar Yüce Türk'ün şanlı evladı Osmanlıya karşı Haçlı seferleri içinde bulunmadılar mı?

Bulgar ismi Türkçe isimdir. Fakat Bulgarlar Türk değildir. 1500 yıl önce slavlarla karışan küçük bir Türk topluluğu slavlaşmıştır. Bulgarlar slavdır.

Macarların ise büyük bölümü Hunların torunlardır. Türktür. Turancı Macarlar var bugün..

Müslüman olmayan ama Türklüklerini çok iyi koruyan Gagauz, Altay, Saka, Çuvaş Türkleri için ne diyeceksin?

ve yine müslüman olmayan ama Türklüğünü bizden iyi koruyan bazı Tatar, Balkan, Kırgız ve Kazak Türkleri için ne diyeceksin?

ve de şunuda bil.. Fas, Tunus, Mısır, Filistin, Suriye gibi devletlerin içinde geçen yüzyılda milyonlarca Türk vardı. Bugün bunların hepsi asimile oldu, yani araplaştı. Hani müslüman olunca Türklük korunuyordu? Bak bu Türkler müslümandı ama Türklüklerini kaybettiler..

Türklüğünü korumak için müslüman olmanın hıristiyan olmanın şamanist olmanın etkisi yok.. Başka ırklarla karışırsan Türklüğünü kaybedersin. Önemli olan Türk kültürünü korumak ve başkalarıyla karışmamaktır. Ondan sonra istediğin dine inan. O senin bileceğin iş..
yorukhasan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 10:28 pm    ileti konusu: esselamün aleyküm ve rahmetullah Alıntıyla Cevap Gönder

hem bu arada ben sana iki tane soru sormadım tamı tamına 5 tane soru sordum neden iki tanesini cevaplama cüretkarlığı gösterdinde hepsini cevaplamadın ??????????????????

madem kendine bu kadar güveniyosun madem sölzlerimin ardında dururum diyosun o zaman tükürdüğünü yalama ?

anlamışsındır umarım beni

Allah ( azze ve celleye ) emanet olun ...s.a
yorukhasan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 10:31 pm    ileti konusu: esselamün aleyküm ve rahmetullah Alıntıyla Cevap Gönder

hem senin bi yazını göstermeme gerek yok zaten senin bu sözlerinin manasını iice düşünürsen nereye ulaştığını anlarsın

Alıntı:
ALLAH sözü Araplar tarafından İslamiyetten öncede kullanılıyordu. Hatta cahiliye döneminde Arapların taptığı putların bazılarının ismi Allahtı

Allah ( azze ve celleye ) emöanet olun inş. s.a
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 10:46 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tanrı Allah konusunu yüz kere açıkladım. Artık aynı şeylere tekrar tekrar yanıt vermekten gına geldi.. Tanri Türkçedir. Türkçe konuşmak isteyen Türkçe konuşur. Elin amerikalı müslümanıda Tanrıya kendi diliyle 'god' diyor. Fransız müslüman fransızca diyor. İranlı müslüman fars diliyle Tanrı diyor. Biz Türkçe diyince senin gibi arapçı yobazlar çıkıp bizi 2 dakikada din düşmanı ilan ediyorsunuz..
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 11:00 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALP_TUR diyor ki:''Müslüman olmayan ama Türklüklerini çok iyi koruyan Gagauz, Altay, Saka, Çuvaş Türkleri için ne diyeceksin?

ve yine müslüman olmayan ama Türklüğünü bizden iyi koruyan bazı Tatar, Balkan, Kırgız ve Kazak Türkleri için ne diyeceksin?

ve de şunuda bil.. Fas, Tunus, Mısır, Filistin, Suriye gibi devletlerin içinde geçen yüzyılda milyonlarca Türk vardı. Bugün bunların hepsi asimile oldu, yani araplaştı. Hani müslüman olunca Türklük korunuyordu? Bak bu Türkler müslümandı ama Türklüklerini kaybettiler..

Türklüğünü korumak için müslüman olmanın hıristiyan olmanın şamanist olmanın etkisi yok.. Başka ırklarla karışırsan Türklüğünü kaybedersin. Önemli olan Türk kültürünü korumak ve başkalarıyla karışmamaktır. Ondan sonra istediğin dine inan. O senin bileceğin iş.''
Bak arkadaş senin bu inadın nereye varır bilemiyorum,ancak bildiğim bir şey varki bilgisiz oluşun.
Ahmed Yesevi Üni.de eğitim görüp Türkiyeye gelen kardeşlerimizi dinlemiş olsaydın bu kadar cahilane konuşmazdın.
Özellikle müslüman olmayan Kazaklar başta olmak üzere Necip Milletin bahtsız evladları ne yazıkki özelliklede Anadolu coğrafyası başta olmak üzere Türk-İslam dünyasına hiçte hoş bakmamakta Ruslarla işbirliğini Türklerle işbirliğine tercih etmekteler.Orada bulunan kardeşlerimizi dışlamak için ellerinden gelen herşeyi yapmaktalar.Saymış olduğun Necip Milletin bahtsız evladları olarak nitelediğim bu kardeşlerimiz kendilerine Gagauz yerine Türk,Kazak yerine Türk,... denmesinden akrepten kaçar gibi kaçmakta ve kendilerine Türk denmesinden nefret etmekteler.BU da heralde senin anladığın Türkçülüğün bir şekli olsa gerek Türk isminden nefret etmek.
Azıcıkta olsa mantığını kullan lütfen.
Ha şunu da söyleyim ki iftira atma ben yine de o kardeşlerimizi çooookkkk sevmekteyim ayrıca herşeye rağmen seni de(belki görmüyorum ama ) sevmekteyim.
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 11:20 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Atatürk Türkiye ismi yerine örneğin Anadolu cumhuriyeti veya oğuz cumhuriyeti adını koysaydı bugün Türkiye Türklerinin çoğuda biz oğuzuz yada anadoluluyuz derlerdi.

Rus işgalinde yıllarca bulunan soydaşlarımız bu etkiden yeni yeni kurtuldukları için kazaz kırgız özbek gibi boy isimlerini kullanıyorlar. Yadırgamamak lazım. Çünkü devletlerini idare edenler onlara siz Türk değilsiniz, kırgızsınız, özbeksiniz azerisiniz diyorlar..

bende çok müslüman azerbaycanlı türk tanıyorum. maalesef kendilerine azeri diyorlar. ama bu onların günahı değil. 90 yıllık rus esaretinde ve sonrasında yeni kurulan devletlerini yönetenler hep bu politikayı gütmüşler...
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Cum Tem 01, 2005 11:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bak güzel kardeşim bu Milletin adı Türk'mü.Cevabını tahmin ediyorum sende her Türk gibi elbette diyorsundur.Hadi gerekçeni kabul edelim neden Türk'e bu kadar kin duyuyorlar ruslarla işbirliğini bize tercih ediyorlar yada daha önceden söylediğim gibi haçlı seferlerinde macarların yaptığı gibi almanın italyanın vesair diğer milletlerin yanında yeralıp Türk'e vuruyorlar.Bunun izahını nasıl yapabilirsin.
Yine söylüyorum bunları onların bedbahtlığına veriyor ve yinede seviyorum.
Şanlı dinimiz asla kültüründen uzaklaşmayı emretmemiştir,ancak bu diğer bozulmuş semavi dinler vede beşeri inanışlarda böyle midir?İslamiyettten başka hangi din verilecek hükümlerde töreye başvurulmasını da emretmiştir.Elbette başka sair milletlerin etkisinde kalmak o milletin yok olması için nedendir,bunu inkar eden veya aksini iddia eden yok.
Ancak şunu unutmayınız ki,İslamiyet Kişi kavmini sevmekle suçlandırılamaz prensibi ve Milli ve manevi değerleri için savaşanları sorgusuz cennet vadederek motive eden Şehitlik payesini vererek onurlandıran ve ödüllendiren bir dindir.Bu konuda bu kadar hassasiyet gösteren bir dinin aismile olmaya neden olduğunu söylemekte bedbahtlık olur ki bunu sizde iddia etmiyorsunuz.Yazılarınızın en hoşa giden yanı hatta tek hoşa giden yanı budur bizim için...
Bu kadar hassasiyet gösteren bir dinin tüm kardeşlerimiz tarafından benimsenmesini istemek onların sadece Ahiretleri için değil bu dünyadaki kimliklerinide korumak için çok önemli bir husustur.
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Cmt Tem 02, 2005 6:06 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALINTI"Ancak şunu unutmayınız ki,İslamiyet Kişi kavmini sevmekle suçlandırılamaz prensibi ve Milli ve manevi değerleri için savaşanları sorgusuz cennet vadederek motive eden Şehitlik payesini vererek onurlandıran ve ödüllendiren bir dindir.Bu konuda bu kadar hassasiyet gösteren bir dinin aismile olmaya neden olduğunu söylemekte bedbahtlık olur ki bunu sizde iddia etmiyorsunuz."
Bu cevabı ayakta alkışlıyorum.Vatan sevgisinin imandan olduğunu söyleyen bir din,insanları asimile olmaya asla teşvik etmeyeceği gibi,insanların bozulmalarına yol açtığı şeklindeki yanlış iddialara çok güzel bir cevaptır.Doğru,ve Allah'ın razı olduğu din,ne insanı bozar,ne de milletini ve vatanını sevmesini engeller.Başımıza çinlilere benzemek yüzünde gelen işler,hala o dikili taşlarda yazılı.Meselenin aslı,dinimizle birlikte,değerlerimize de sahip çıkmak ve bunlara sıkı sıkı sarılmaktır.
İşte Başbuğumuz rahmetli Alpaslan TÜRKEŞ'in büyüklüğü buradan geliyor.Bunu en iyi yorumlayan gerçek bir devlet adamıdır.Biz de onun askerleri olarak aynı yoldayız.Türk-islam ülkümüzden ödün vermeyeceğiz.Bizler Türk'üz.Ama bilinsin ki,müslümanlıktan başka bir sıfatla ,emaneten taşıdığımız şu canı teslim etmeyeceğiz. öyle ise"YA ALLAH,BİSMİLLAH, ALLAHUEKBER"
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Cmt Tem 02, 2005 6:39 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

""Evet drmfk, ve kadir21 Kardeşlerime bu konuda ilave etmek istediğim bir şey bulamadım.

Bizim hamurumuzu yoğuranlar TÜRK ve İSLAM olarak yoğurmuşlardır ve birbirimize sevgimiz ve muhabbetimiz bu yüzdendir. Allah daim etsin.

Arapları da severiz, Peygamberimizin hemşehrisi diye
Türk demekten çekinen Türkleride akrabalarımız diye

Ancak sadece kendimize güveniriz, bir bela olunca tek kalırız diye.

Malum Atatürk tek başına kalmıştı.

"YA ALLAH.... BİSMİLLAH...ALLAHU EKBER" !!!
mus25
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 473

İletiTarih: Cmt Tem 02, 2005 8:25 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BİZLER TÜRK İSLAM ÜLKÜCÜLERİYİZ.BİZLER İNANCIMIZDAN DOLAYI ARAPLARI
IRKTAŞ OLDUĞUMUZ İÇİN KIRGIZLARI SEVİYORUZ.BUNUN HESABINI KİMSEYE VERME GİBİ BİR MECBURİYETİMİZ YOK.

ALP TUR HARİÇ BURADA BULUNANLARIN YAZILARININ ALTINA İMZA ATARIM.DİYORKİ İSLAMA SALDIRDIĞIMI BİR YAZIMI GÖSTERİN.

KUBİLAYIN BAŞINI KESEN YOBAZLAR BAĞNAZLAR VS BENİ KONUŞTURMA
HERZAMAN DEDİĞİM GİBİ BÜYÜKLERİNE SAYGILI OL.HADDİNİ BİL
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 11. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 10, 11, 12 ... 14, 15, 16  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız