Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - PKK GERÇEĞİ
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
usak
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Sal Ağu 02, 2005 4:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

evet cok haklisin

Bizim icin önemli olan bu pkk teröristlerin önune gecmek ve vatanimizda barisi getirmek
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 940

İletiTarih: Sal Ağu 02, 2005 7:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

usak demiş ki:
evet cok haklisin

Bizim icin önemli olan bu pkk teröristlerin önune gecmek ve vatanimizda barisi getirmek

BURAYI IYICE OKU MAMIS;SIN BURADA BIZLER SUCLANIYORUZ -BARIS ANCAK KÖKLERI EBEDIYEN KAZINDIKCA GELIR !!!

SAYGILAR
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Çar Ağu 03, 2005 10:27 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Teröre AKP cesareti

MHP Kirklareli Il Başkani Işik Topay, AKP'nin eve dönüş yasasinin ardindan PKK'ya af getirecek çalişmalar içinde oldugunu belirterek, "Teröre teslim olunarak terörizme karşi başari elde edilemez" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kirklareli Il Başkani Işik Topay, AKP iktidarinin Türkiye'de yaktigi yanginin sönmesi için erken seçimin şart oldugunu söyledi.

Işik Topay yaptigi basin açiklamasinda, AKP iktidarinin sonunun geldigini ve MHP'nin iktidar şafaginin sökmek üzere oldugunu dile getirdi. Işik Topay, Kirklareli halkinin nabzini tuttuklarini, buna göre bölgede yaşayan esnaf, memur, işçi, sanayici, çiftçinin AKP iktidarindan umudunu kestigini belirterek, "Bu iktidar ülkemizin üzerine kabus gibi çökmüştür. Türkiye AKP'den bir an önce kurtulmalidir. Halkimiz da böyle düşünüyor. Biz Kirklarelili vatandaşlarimizin her saniye nabzini tutuyoruz. Hepsinin istegi ortak, erken seçim" diye konuştu. Topay, AKP'nin eve dönüş yasasinin ardindan PKK'ya af getirecek çalişmalar içinde oldugunu belirterek, "Teröre teslim olunarak terörizme karşi başari elde edilemez" dedi.

Teröre teslim oldular

Başbakan Erdogan başta olmak üzere hükümetin birçok bakan ve milletvekilinin affa destek veren açiklamalar yapmasinin Türk Milletini derinden yaraladigini vurgulayan MHP Kirklareli Il Başkani Işik Topay,

"Sayin Başbakanin, siyasi affa sicak baktiginin ima edilmesi terör örgütünü cesaretlendirmiştir. Sayin Başbakan, terör örgütünün hukukunu gözetmekten ziyade Türk milletinin haklarinin korumakla yükümlü oldugunu unutmamalidir. Teröristlerin affinin Devlet ricali tarafindan tartişiliyor olmasi terör örgütünün zaferi olarak görülecektir. Bu taleplere ilişkin israra Avrupa Birligi (AB) ile uluslar arasi baski gruplarinin da katilmasi ile dönülmez bir yola girilecektir. Teröre teslim olunarak terörizme karşi başari elde edilemez" şeklinde konuştu.

http://www.ortadogugazetesi.com/
bozkurt_1977
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 401

İletiTarih: Çar Ağu 03, 2005 11:52 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu konu yani pkk gercegi, bircok acidan incelenebilir sevgili ulkudaslar.

ben su acidan yaklasacagim; pkk yeniden hortlatilmistir tamam, bu bir gercek. dusunelimki sinirlarimizin disinda bir kurt devleti kuruldu.

Turkiye'de MHP veya koalisyon olarak sag kesim, suan ve 5 yila kadar kacinilmaz olarak iktidara gelecek, Turkiye'den basibozuk sesler cikaran Kúrt vatandaslara bizde gidip o Kürt devletinde ikamet etmelerini soyleriz.
bu konuda yasalar cikarir ve hatta basibozuk konusan ne kadar kürt vatandasimiz, aydinimiz baydinimiz, inatcimiz ve sanatcimiz varsa, bunlari tespit eder, vatandasliktan atar ve sinirdisi ederiz.

Kürt devleti kurulmak isteniyor, pkk onunla birebir ortusen bir teror orgutu ama suna inaninki ulkudaslar, Kürtler daha birbiriyle anlasamayan bir cok davar sürüsü goruntusu ve izlenimi veren, gruplardan ibaret.

inanin o pkk'li olan ama istanbul'daki luks hayatini surdurdugu muddetce pkk'li olan bir suru kürt var...aydinlar bayginlar inatcilar ve sanatcilar...
bu dedigim dusuncelerin gerceklestirilmesinin teklifi bile bu insanlari onlara yardim ve yatakliklardan ve onlarin sozculugunu yapmaktan caydiracaktir.

mahsun kirmizigul'den, yilmaz erdogana ve ozcan denizden ta ki berhan simsek hiyarina kadar, bu hepsi icin gecerlidir. ibrahim tatlises'i unutmamak lazim, bas yilanlardan biriside o.

Kürt devleti kurlursa biz devlet olarak tukurdugumuzu yalamis oluruz ama elimizde daha bircok koz vardir ve her daim olacaktir.

komsu devletlerin pkk'ya yardim ve destekleri surmektedir ve devletimizin bu konudada birseyler yapmasi lazimdir diyorum, yunanistan ve bulgaristanda dahil, rusya ermenistan ve suriye'de dahil, kuzey irak sinirimiz zaten malum.

Turkiye cok buyuktur ve buyuk kalacak, Turan birligiyle insallah BÜYÜK TÜRKiSTAN olacak.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tatvanbozkurt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 512

İletiTarih: Çar Ağu 03, 2005 2:11 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ceyhanli demiş ki
turk_neferi sagolasin kardas....

izledim ama o goruntulerin bazilari turkiye cumhuriyeti topraklari icinde degil gibi geldi.

gardaşım Türkiye sınırları içinde olduğunu zannediyorum ama hepsinin bir yerde olduğunu tahmin ediyorum.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM
kerkuk_turk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 855

İletiTarih: Per Ağu 04, 2005 4:49 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İşte terör kampları

Kuzey Irak ve İran'daki PKK varlığı bir raporla ortaya konuldu. 9 ana kampta elektrik üretiliyor, poliklinik hizmeti veriliyor. Silah ve gıda temininden maliye işlerine kadar tüm birimler mevcut

Tolga Şardan - Ankara

Genelkurmay İkinci Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın "gerekirse sınır ötesi operasyon" düzenlenebileceğine yönelik sözleriyle işaret ettiği Kuzey Irak'taki PKK varlığı tüm ayrıntılarıyla, devletin zirvesine sunulan bir raporla ortaya konuldu.
Emniyet Genel Müdürlüğü'nün hazırladığı raporda, PKK'nın 9 ana kampta yaklaşık 4 bin teröristi eğittiği belirtildi. Rapor, 2 hafta önce Irak'a komşu ülkelerin içişleri bakanlarının katıldığı İstanbul zirvesinde, masaya konuldu. PKK'nın başta Kandil Dağı olmak üzere Kuzey Irak ve İran'daki mevcut durumu raporla gözler önüne serildi.

9 kampta faaliyet
1990'lı yılların başından itibaren kurulan Kandil, Hakurk, Hinere, Lolan, Zap, Metina, Avaşin, Haftanin ile BM'nin denetimindeki Mahmur, ana kamp bölgelerini oluşturuyor. Örgüt üst yönetiminin barındığı Kandil Dağı kamp alanında Zeli, Dole Koge, Şehit Ayhan, Şehit Harun, Kalatukan, Kani Cenge, Bele Kati, Batı Cephesi, Şehit Rojhat, Balagati ve Süredi adı verilen kamplar bulunuyor.
Rapora göre, örgütün Kuzey Irak'a çektiği teröristlerin büyük bölümü yeniden Türkiye'ye girdi. Bölgede örgütün daha önce 10 binin üzerinde silahlı mensubu bulunuyordu. Şu anda ise 3 bin 640 ile 4 bin 30 arasında bir mevcuttan söz ediliyor. Rapordaki ayrıntılar şöyle:

Ana kamp Kandil'de

Kandil ana kampında 3 bin terörist bulunuyor. Buradaki iki küçük kampta, Şehit Harun deresi adıyla anılan doğal şelaleyle Şehit Ayhan deresi olarak tanımlanan bölgede kurulan 2 "Santralda"da elektrik üretiliyor. Şehit Harun deresinde elde edilen elektrik, aynı zamanda çevredeki 2 köyün ihtiyacını karşılıyor. Barajda 8 terörist görev yapıyor.

NATO füzeleri

Ana kampta NATO envanterine kayıtlı 5 Stinger füzesi, Dorçka, BKC, M - 16 türü ağır silahlar, Nissan jeepler, 100 jeneratör, 2 kaynak makinası, 10 suni mağara ve 15 hizmet birimi bulunuyor.
Hastane biriminde "Ahmet" kod adlı Türk doktorun denetiminde 2 ayrı noktada hastane, 3 doktor ve 14 sağlık personeli yer alıyor. Ameliyat ve diş tedavisiyle poliklinik hizmeti verebilecek alet ve ilaçlar da bulunuyor.
Kampta 13 kişilik cephanelik birimi tüm ağır silah ve mühimmattan, 13 kişilik lojistik birimi yüklü miktarda gıda maddesinin dağıtımından, 8 kişilik matbaa birimi defter, kitap ve dergilerin basımından, 1 kişilik maliye birimi para denetiminden, 13 kişilik muhabere birimi haberleşmeden sorumlu. Ayrıca, alım - satım birimi de bulunuyor.
Zeli'de ağır silahlarla askeri ve siyasi eğitim veriliyor. Dere içinde büyük bir hastane ve jeneratör yer alıyor.
Şehit Rojhat, Balagati, Süredi isimleri verilen küçük kamplarda da askeri ve siyasi eğitim veriliyor.
Dole Koge'de, lojistik depolar, kütüphaneyle Türkiye, Ortadoğu ve Avrupa Yoğunlaşma Okulları adlı birim var.
Şehit Ayhan'da fedai eylemlerine yönelik "özel kuvvetler" eğitimi veriliyor.
Türkiye ve Mesut Barzani'ye bağlı güçlerin operasyonların önüne geçmek amacıyla kurulduğu belirtilen Hakurk kampında da 550 terörist bulunuyor,
BM'nin denetiminde olan Mahmur kampında da aralarında örgüt üyelerinin de bulunduğu büyük çoğunluğu mülteci 9500 kişi yaşıyor.

Subay okulu var

Kani Cenge kampında bine yakın terörist, 25 SAM - 7 füzesi, ağır silahlar, 6 - 7 doktor denetiminde ameliyat ve tıbbi tahliller yapılan merkezi hastane, silah deposuyla subay okulu bulunuyor. Profesyonel ordu kurmak amacıyla oluşturulmuş.
Çok sayıda SAM - 7 füzesinin bulunduğu Bele Kati kampındaki PKK mensupları, kaçakçılardan vergi alıyor. 550 PKK'lı, 20 Sam - 7 füzesi var.
Şehit Harun kampında "soruşturma komisyonu" adıyla oluşturulan birim suç işleyen örgüt üyelerini yargılıyor ve ceza alanlar kamptaki cezaevine konuluyor. Bu kampta da hastane, terzi, büyük kayalara oyulmuş suni sığınaklar bulunuyor.

Patlayıcı laboratuvarı

Telsiz şifrelemeleri, Hinere kampında yapılıyor. 'Ekrem' kod adlı Hıdır Sarıkaya'nın sorumlu olduğu karargâhta 10 taburdan oluşan terörist timlerine eğitim veriliyor. 'Abbas' kod adlı Duran Kalkan'ın sorumlusu olduğu idelojik kampta, fedai, kadro eğitimi, istihbarat ve cephane birimleri, hastane, alım - satım komisyonu ve 2 laboratuvar bulunuyor. Laboratuvarlarda, elektrik düzenekleri ve patlayıcılarla ilgili çalışma yapılıyor. İstihbarat kadrosunda da hukuk ve bilgisayar mühendisliği mezunları yer alıyor.
Hüseyin Kaytan'ın sorumlu olduğu 35 kişilik kültür ve eğitim birimi de müzik, folklor, tiyatro çalışmaları yapıyor. Bunlar Medya TV ve Roj TV'ye gönderiliyor."
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Per Ağu 04, 2005 5:58 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Verilen bu bilgiler,devletin uyumadığını,bu adi bölücülerin sıkı takip altında olduğunu göstermektedir.Bunların masaya yatırılması hiçbir anlam taşımaz.Bu kampların sadece bombalanması da bir şey ifade etmez.Buraya bir kara harekatı yapılarak,buraları dağıtılmalı,bu pislikler temizlenmelidir.Bunun için de hiç bir ülkeden izin almamız gerekmez.Davul zurnayla ilan ederek değil,bir baskın şeklinde bu harekat yapılmalı,kaçış yolları da kesilerek,bu çapulcular imha edilmelidir.Bu yapılırsa en az 5 yıl bellerini doğrultamıyacakları gibi,örgüte eleman bulmakta da zorlanacaklardır.Abd den anlayış beklemek aptallıktan başka bir şey değildir.Abd gerekirse,bunlara haber vererek,buraları bombalıyabilir.Ama bombalasa ne olacak?İş dağa taşa bomba sallamak değil.Bunları temizlemek.ABD nin zaten başı belada oradaki tek dayanağı ve işbirlikçisi olana bu itleri niye karşısına alıp kaybetsin?Bu başımızdakiler çocuk mu?Nasıl böyle bir yardım,anlayış ve işbirliği bekliyorlar bu abd den?İkinci bir husus ;devletin içinde bunların sempatizanları,işbirlikçileri var.Özellikle sağlık bakanlığında çok sayıda pkk lı doktor var.Benim çalıştığım ilde 1992 yılında üç tane tesbit edilmiş doktor vardı.İl sağlık müdürü bir sohbetimiz esnasında söylemişti.Bunlar hakkında gereği neden yapılmıyor?Bunları tayin ettiriyorlar.Ne tayini yapacaksın?Gereğini yap.Sadece cephede savaşmakla bunlar bitmez.Nerden destek alıyorlarsa oraların tamamen temizlenmesi lazım.
Şu uyuşturucu işi artık önlensin.Devlette bundan beslenen insanlar var.
İndirin şu uyuşturucuya bir darbe.Kesin bunların yem borularını.Bak o zaman görün bu abd nasıl köpekleşip yola gelir.Kaçakçılığı bitirin,mafiayı indirin.Bu unsurlar hep pkk nın ekonomik dayanağıdır.Önce içimizden başlayacağız.İçimizde,batıya çalışan ne kadar adam varsa,önce bunlar halledilmeli.Bunlar kalkmış on bin kıçıkırık tabansızla uğraşıyor.Bulabildikleri,örgüte alabildikleri sayı yıllardır bu.Neden bunların beslenme kaynakları imha edilmiyor.İçeride her türlü pisliğe izin veren bir devlet'in başı beladan kurtulur mu?Eroin kaçırmaya göz yuman,mafyaya müsamaha ile bakan bir devletin başı dertten kurtulur mu?Biz kendi bahçemizi temizlemiyor,dışarının çöpü ile uğraşıyoruz.Böyle bir devletin terör ile mücadele ettiğine ki inanır?Adam gibi tedbir alırsın.6 ayda buraları kurutursun.Ondan sonra 6 ayda da ne kadar bölücü varsa temizlersin.Bırakın şu hiçbir yetki vermediğiniz,elini kolunu bağladığınız polis alımını.Özel timleri kurun sayılarını arttırın.Teröre bunları sokun.Nizami kuvvetlerimizi bu işe bulaştırmayın.Ama niyet yok.Kimse işin kaynağına inmek istemiyor.Neden 6 ay hazırlık 6 ay temzilik lafı kulak ardı edildi.Bu işin uzmanı,özel eğitimini almış,Başbuğumuzun bu teklifi neden uygulamaya konulmuyor.Türk delikanlısı,bu cahil çapulcu şerefsiz insan sıfatı taşımayan hayvanlardan daha mı yeteneksiz.Bu davarlar eğitiliyor,benim gençlerim neden eğitilmiyor?Terörle böyle başa çıkılmaz.Bu ülkenin insanı avrupalı değil.Onlar terörden yılıyor.Ama ülkemde bu itlerle boğuşmaya hazır milyonlarca evladımız var.Neden bu yapılmıyor?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
bozkurt_1977
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Per Ağu 04, 2005 9:26 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kismetim 1 ve lucky s gemilerini hatirliyormusunuz?

uyusturucu mevzusu haric her soyledigine tamamen katiliyorum kadir kardas.

amerika afganistana ne icin girdi?

el kaide icin degil. uyusturucu icin ben soyleyeyim.

amerika akilli. su dayanagi turkiyeye sunuyor ve diyorki, eger biz pkk yi karsimiza alirsak eger onlar el kaide gibi orgutle birlik olurlar.

kiliflari hazirlamislar.

kismetim 1 ve lucky-s gemileri mevzusundaki gibi, uyusturucu simdide amerikan ordusunun araclari ve ucaklari ile tasiniyor.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Per Ağu 04, 2005 10:39 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

[quote="bozkurt_1977"]kismetim 1 ve lucky s gemilerini hatirliyormusunuz?

uyusturucu mevzusu haric her soyledigine tamamen katiliyorum kadir kardas.

amerika afganistana ne icin girdi?

el kaide icin degil. uyusturucu icin ben soyleyeyim.

amerika akilli. su dayanagi turkiyeye sunuyor ve diyorki, eger biz pkk yi karsimiza alirsak eger onlar el kaide gibi orgutle birlik olurlar.

kiliflari hazirlamislar.

KADIR AGBI
BU KONUDA TAM OLARAK SANA KATIL MIYORUM
Evet kardesim iyi hatirlarim

Ben bunu defarlarca söyledim bir daha söylüyorum mücadelemiz "YALNIZ CEPHEDE OLMASIN-( BELKI HEP YANLIS MI ANLIYORUZ MÜCADELE KELIMESINI -AMA BANA BAZEN ÖYLE GELIYOR KI SANKI SADECE BIZ BUNU BIR DELIKANLI GIBI GIT CEPHEYE CEK SILAHINI YA VUR YAVURULUR DE SEHIT OLURUZ ;BU KADAR BASIT MI ?
KESINLIKLE DEVLETIMIZ BU KADAR PARA HARCADI BU GENCLERIMIZI OKUTMAYA V.s. VE BIR 50 ZENT LIK KURSUNA GIDIYOR COCUKLARIMIZ
SANKI BOZUK PARA HARCAR GIBI BU BIZIM MILLI BIR KAYNAK OLDUGUNU KOLAY UNUTUYORUZ )
EVET VIETNAM SAVAS;INDA OLDUGU GIBI ABD TABIKII BURADA UYUSTURUCU ISINI BILE YAPIYOR ! BUNUN BELGELERI VAR -REAGAN ZAMANINDA GÜNEY AMERIKA;DAN KASA KASA DOLU KOKAINI KENDI ÜLKESINE TASIYIP BURADAN ELDE EDILEN PARA LAR ILE DIGER UFAK GÜNEY AMERIKA DEVLET LERINDE TERÖR FAALIYET VE DESTEK DE BULUNMUSTUR - VE BIZLER NE YAPIYORUZ BIZ BUGÜN KENDI MILLIYETCI MAFYA;YI KENDIMIZ YIKIYORUZ !!!

ABD 2:DÜNYA SAVASINDA ITALYAYA CIKARTMA YAPARKEN BUNUN EN BÜYÜK DESTEGI YINE ITALYAN MAFYASINDAN GÖRDÜ !!!

BUGÜN KÜRT MAFYASI PKK DAN ESKI AYRILAN ELEMANLARI DIR !!!

VE BIZIM YAPACAGIMIZ BIR TASLA IKI KUS;U VURMAK DESTEK VERENLER ÜLKELERE SOK SU ILETI GELECEK GENC NESIL LERINI GÜVENDIK KAYNAKLARINI SEFALETLIGI GÖTÜR -KAZANMIS OLDUGUN PARALARI IHTIYACINA GÖRE KULAN !!!

UYUSTURUCU COK BÜYÜK VE AGIR BIR SILAH BUNU BIZ ELDEN VERDIK GIBI GELIYOR BANA -
BIZ KENDI MAFYA MIZI BITIRDIK SU BIR GERCEK KI MHP PARTIMIZ KESIN VE KESIN TEMIZ KALMASI LAZIM VE COK IYINIYETLI TEMIZ KALPLI INSANLARDAN OLMASI LAZIM !!!

VE MHP MIZIN MAYFYA ILE HIC BAGINI BELGELECEK BIR KANIT;TIN BULUNMADAN AMA MAFYA DA MHP CIZGISINDEN HIC AMA CIKMAMASI LAZIM !!!

HANGI DEVLET GÖRÜLMÜS KI GAYRI RESMI FAALIYET LERDE DEVLET;TIN MEMURUNU GÖREV;LENDIRECEK VE ONA SAHIP CIKCAK -ALNINA BIR DE DEVLETIN RESMI MÜHÜR;Ü VURSUNLAR !!!

SUSURLUK OLAYININ ASLI NEDIR YOKSA ???
GAZINOLAR KRAL IN VURULMASI PKK YA DARBE IYDI !!!
HEM DE BÜYÜK

SAYGILAR
yorukhasan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 438

İletiTarih: Per Ağu 04, 2005 12:13 pm    ileti konusu: esselamün aleyküm ve Rahmetullah Alıntıyla Cevap Gönder

bozkurt_1977

kardeşim hakkını hell et
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Per Ağu 04, 2005 12:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdaslarim

Devlet mafya iliskisine tekrar deginiyorum
Ben bu konuda yorum yapmiyorum sadece konu hakkinda buldugum kaynaklari Göstermis oluyorum ve
Herkes sonra istedigi gibi yorum laya bilir

Ben sahsen her bilgi okur üzerinde durulacak tartisacilak bir taraf bulursam görüsümü aciklarim kaynak larin sade ve sade sizlerin bilgi sahip olmaniz icin göstermis bulunuyorum

Saygilar hepinize

http://members.tripod.com/avusturya_haber/susurluk.html

http://www.kurtuluscephesi.com/kurcep1/kc34_3.html

http://www.kurtulus-online.com/eskisayilar/h-icin06_16-11-96/6-3.htm

http://www.kurtuluscephesi.com/kurcep1/kc53_4.html

http://www.elegans.com.tr/arsiv/44/html/doruk.html

bu iki linke bir bakin
http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=104214
http://www.pkkgercegi.net/pkk_ve_uyusturucu_4.htm

http://www.geocities.com/strateji_taktik/makaleler/arsiv/sr24-a24.htm

dahasi var ama kisa ca bulduklarimi kopyadim

saygilar

NOT. Ülküdaslarim,dan biri lütfen Urfi cetinkaya hakkin,da www.sesar.com.tr bir analiz var di .biri arar bulursa lütfen buraya koysun bence cok ama cok önemli idi

saygilar
kerkuk_turk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Cum Ağu 12, 2005 9:54 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

abd itleri buyurdu: biz pkk yi bitirecegiz turkiye ye zarar gelmesini onleriz, gibi komik bir aciklama yapti abd disisleri bakanligi sozcusu!

yok yaw! daha neler yapaksiniz turkiye icin?

pkk yi destekleyen, siyasallastiran bunlar.
kerkuk_turk
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Cum Ağu 12, 2005 10:03 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ABD, PKK'yı neden halletmez

Demirel: "ABD, PKK'yı nasıl halledecek. Sizin vermediğiniz desteği Kürt gruplar vermiş. PKK'yi ezse bu gruplarla arası açılır".

TERCÜMAN yazarı Nursun Erel'in sorularını cevaplayan Süleyman Demirel, PKK'nında sonuçta bir Kürt grubu olduğunu belirterek ABD'nin bölgedeki dengeler gereği bu terör örgütüne karşı operasyon yapmayacağını ve Türkiye'yi bu konuda oyaladığını belirtti.

ABD, bizden alamadığı desteği Kürtler'den aldı

Demirel: ABD'ye diyoruz ki, Irak'ta PKK'yı hallet. Nasıl halledecek. Sizin vermediğiniz desteği Kürt gruplar vermiş. PKK'yı ezse, bu gruplarla arası açılır

9.Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'le Güniz Sokak'taki evinin bahçesinde yaprağın bile kıpırdamadığı bir öğle vakti sohbet ettik. Rüzgâr esmiyor, bahçedeki küçük havuz serinletmiyor, tepemizde güneş kavurdukça kavuruyordu, 'Sizi bildim bileli çalışırsınız, şöyle Nazmiye Hanımı kolunuza takıp sahile inmek, bir çay bahçesinde çay içmek, kendinizi sulara bırakıp kulaç atmak hiç aklınızdan geçmez mi?' diye sordum: Tatil yaptık canım, hiç yapmadık değil. Bu sene yapmadık, geçen sene yapmadık. Herkesin tatilden bir anladığı vardır kimisi sere serpe deniz kenarında temiz hava alıp denize girip güneşlenmek ister.Biz her mevsimi, her güzelliği severiz ve güzelliklerden nasibimizi hep alarak geldik.

* Efendim, güneydoğuyu, tırmanan terörü bölgedeki gelişmeleri nasıl görüyorsunuz?
Çok kötü görüyorum. PKK yeniden hortlamamalıydı. Üzülerek söyleyeyim ki 1 Mart tezkeresinden sonra Kuzey Irak'ta meydana gelen olay ve Kuzey Irak'ın aldığı şekil yeniden bu PKK'ya bir sığınak verdi. PKK her sene 4 bin 5 bin kişiyi toplar, bunları eğitir silahlandırır Türkiye'nin içine salar, bunların çoğu telef olur, ertesi sene bir 5 bin kişi daha bulur. Bugün komşu ülkelerden Suriye ve Yunanistan'ın yeniden PKK'nın arkasında olabileceğini pek sanmıyorum, ama Avrupa'daki destekleri devam ediyor. Avrupa PKK hareketini bir özgürlük hareketi olarak görüyor, bir millet var Kürt milleti bunların devletleri yok devleti olmayan birkaç milletten birisidir bunların da devleti olmalıdır gibi uluslararası arenada bir görüş var. Buradaki yanlış şudur.Türkiye'de bulunan, kendilerini Kürt sayan vatandaşlarıyla kendilerini Kürt saymayan vatandaşlarının hiç farkı yoktur.Bunlar hem hak, hukuk, fırsat eşitliği içindedirler ve devletin kurucularıdır. Türkiye Cumhuriyeti etnik esasa dayanmaz. İnanç esasına da dayanmaz. Yani laiktir, üniterdir yani anayasal vatandaşlığı esas almıştır.Buradaki devlet bu. Şimdi bunun içine sen Türk'tün Kürt'tün Çerkez'din Arnavut'tun diyerek bir nifak salmak burayı yaşanamaz hale getirir

* 1 Mart'ta hükümet hata mı yaptı?
Buradaki hata şudur, ABD daha önce Türkiye ile görüşmüştür, Irak'a bir hareket yapacağını söylemiştir ve Türkiye'nin kendisi ile beraber olmasını istediğini, kuzeyden bir cephe açmak istediğini söylemiştir. Bizim orada dememiz lâzımdı ki biz bunu yapamayız, bir kardeş kavgasına girmeyiz, bizi mazur görün. Dostluğumuz dostluktur ama yapamayacağımız bir şeyi istiyorsunuz. Böyle denince tabii ABD başka şeyler düşünecekti. Ama hükümet niye bu 1 Mart Tezkeresi'ni sevk etti? Efendim sevk etti ama parlamentosu kabul etmedi. Tek parti hükümetisiniz. Parlamentonuz bir şeyi kabul etmediğiniz zaman istifa edersiniz İşte hata buradadır ve artık Türkiye güvenilmez bir devlettir ABD nezdinde. ABD bize diyor ki siz PKK mücadelesini kendi sınırlarınız içinde yapın Kuzey Irak'a girmeye kalkarsanız karşınızda Irak devleti var, bir Kürt yerleşimi var, peşmerge var, neticesine katlanırsanız girin. ABD'ye biz diyoruz ki, sen bu PKK meselesini hallet o nasıl halledecek? O orada Kürt gruplarla işbirliği yapmış ve sizin vermediğiniz desteği onlara Kürt gruplar vermiş, minneti var onları çiğneyemez. Nihayet PKK da bir Kürt grubudur. PKK'yı ezmeye kalkarsa öbür Kürt gruplarla arası açılır, yapamaz, yapmaz onu. Ama beraber hareket ediyoruz diyor. Neyse beraber hareket etmek? Hiçbir şey yapmıyor.
bozkurt_1977
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cmt Ağu 13, 2005 9:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

PKK denen bebek katili terör örgütü bugüne kadar Türkiye'de bircok yollar denemistir, vur-kac, canli bomba, harac alma, gasp, soygun, insanlarimizi kiskirtma ve suan denedikleri siyasallasma hareketleri.

ülküdaslar su hic dikkatinizi cekdimi, Pkk asala örgütünün devamidir biliyoruz, yurt disi destekli oldugunu biliyoruz ama neden Pkk hic siyasilere dokunmamistir?
bebekleri bile öldürebilen bu teröristler, devlete karsi savastiklarini söyleyip dururlar ve devlet denince aklimiza ilk gelen olguda hemen siyasilerdir, askerimizdir, milletimizdir.
bu 3 tanesinden milletimize dokunuyorlar, askerimizede dokunuyorlar ama siyasilerimize dokunmuyorlar. bu noktada asalanin tam zitti bir tavir icindeler. bence bu bir taktik meselesi, biliyorlarki 10 askerimiz sehit olsa, siyasiler ahu vah ederler ve ertesi gün unuturlar, bunda bir is var.

sunu acik yüreklilikle söylemek lazimki, her zaman bölücü duygular benimsemis olan insanlar zaten hain oglu haindir, ama sonradan sonraya pkk'yi benimsemis ve sempatizani olmus insanlarimiz düpedüz aptaldir. bunlara bircogu kürt olan insanlarda ve iclerinde baska kökenli insanlar varsa onlarda dahildir. bu oyunu nasil göremezler?
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız