Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - CESIT;LI DAVA;LAR !!! RTE;YE DÖNEK DEMEK SERBEST !!!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 940

İletiTarih: Cmt Eyl 24, 2005 10:23 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ÜLKÜDASIM DRMFK DR.UM

BUNLAR AYNI KARA SINEK GIBI ;KOVA KOVA BIR HAL OLDUK!!!

SPREY KULLANSAK MI ACABA ??? :-))

SAYGILAR SEVGILER
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 474

İletiTarih: Cmt Eyl 24, 2005 10:39 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yakub_Cemil akli yettikce bizlerle dalga ectigini saniyor! Her konuya akli sira biz ulkuculere hakaret ediyor. Ne hikmetse suallerimize cevab veremiyor. Suallerime cevab verebilcek seviyeye cik sonra bize laf soyle.
Isin acigi kadir abi, nasil hala yorum yapmadi anlamadi.
En gicigima giden birisi yeni uye olur, ya destur dedirtcek cumle yazar, yada bize satasir.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 1:29 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

YakupCemill demiş ki:
EgE demiş ki:
Dün yine canli yayindaydi kendisi, Fatih Altayli sordu o cevapladi. Bilmem izleyeniniz oldumu. Ben fazla izleyemedim ama orda Altaylinin bir sorusu üzerine rte´nin zor durumda kaldigini gördüm. Soru bir is adamiyla 1 hafta falan görüsmüs olmasiydi galiba, ilk önce ne diyecegini sasirdi, gizlemek istedi, ne evet nede hayir dedi, sonra hmm hatirlamiyorum, olabilirde olmayabilirde diye cevirdi. Sonra politik yapti ve ben is adamlariyla görüsmüs olsam bunu muhalefet neden bir sucmus gibi kullanmaya calisiyor ne var bunda falan diye konuyu degistirdi. Ula bu adam baya bir isler ceviriyor ya, bakalim neler olacak....

Bak arkadasim bende o programi izledim ve senin dedigin gibi bir olay da olmadi.Fatih altayli bir is adamiyla görüstünüz mü diye sordu ve Recep Bey´de hatirlamiyorum ama görüsmüs olabilirim dedi.Gercekten bunda ne kötülük var bende bunu anlayamadim.Hadi bunu CHP muhalefetlik etmek icin söylüyor ya siz neden söylüyorsunuz.Bir Basbakanin bir isadamiyla görüsmesinden daha dogal ne olabilir ki.Lütfen herseyi kötü tarafa cekmeye calismayalim. Eger bir insan bir kac seferinde yanlislik yaptiysa bu onun herseyi yalis yaptigi anlamina gelmez.Artik objektik düsünelim subjektif degil.Saygilarimla

Vay bizim rte/yakup yine birsey anlayamamis.

Yakup demis: Fatih altayli bir is adamiyla görüstünüz mü diye sordu ve Recep Bey´de: hatirlamiyorum ama görüsmüs olabilirim. dedi.

Simdi ne demek benim dedigim olay gibi bir olay olmadi? Sen hangi gözlüklerle izledin o programi? Benim dedigimin aynisini sen yazmissin! RTE tam net bir cevap verdimi VERMEDIMI? Hayir! VERMEDI/ VERMEK ISTEMEDI!

Cünkü cevap vermekten cekindi! Bu acik ve net belli oldu! Ilk önce düsündü eee üüüü hmmm mirildandiktan sonra olabilir olmayadabilir belkide görüsmüs olabilirim diye kesip attiktan sonra, konuyu muhalefete cevirdi politik yapti! E adam, madem görüstün ve bu görüsmende hic bir sakinca yok, ne diye aninda cevap vermedin ne diye evet görüstüm demedin, diyemedin?

Yakup! Bak arkadas burda zirt birt rte´yi savunup durma! Belliki tam bir rte´cisin sen! Hani aklin sira bizi kizdiracagini saniyorsan yaniliyorsun! Ve böylece rte reklami yaptigini saniyorsan tamamen yaniliyorsun! Gercekler ortadadir! Görmek isteyen görür, görmek istemeyen (senin gibi) görmez, yada görmezlikten gelir! Bize burda birseyi anlatmaya kalkisma! Biz neyin ne oldugunu cok iyi biliyoruz! Sen en iyisi ufaktan yaylan...!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 474

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 1:42 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

EgE demiş ki:
YakupCemill demiş ki:
EgE demiş ki:
Dün yine canli yayindaydi kendisi, Fatih Altayli sordu o cevapladi. Bilmem izleyeniniz oldumu. Ben fazla izleyemedim ama orda Altaylinin bir sorusu üzerine rte´nin zor durumda kaldigini gördüm. Soru bir is adamiyla 1 hafta falan görüsmüs olmasiydi galiba, ilk önce ne diyecegini sasirdi, gizlemek istedi, ne evet nede hayir dedi, sonra hmm hatirlamiyorum, olabilirde olmayabilirde diye cevirdi. Sonra politik yapti ve ben is adamlariyla görüsmüs olsam bunu muhalefet neden bir sucmus gibi kullanmaya calisiyor ne var bunda falan diye konuyu degistirdi. Ula bu adam baya bir isler ceviriyor ya, bakalim neler olacak....

Bak arkadasim bende o programi izledim ve senin dedigin gibi bir olay da olmadi.Fatih altayli bir is adamiyla görüstünüz mü diye sordu ve Recep Bey´de hatirlamiyorum ama görüsmüs olabilirim dedi.Gercekten bunda ne kötülük var bende bunu anlayamadim.Hadi bunu CHP muhalefetlik etmek icin söylüyor ya siz neden söylüyorsunuz.Bir Basbakanin bir isadamiyla görüsmesinden daha dogal ne olabilir ki.Lütfen herseyi kötü tarafa cekmeye calismayalim. Eger bir insan bir kac seferinde yanlislik yaptiysa bu onun herseyi yalis yaptigi anlamina gelmez.Artik objektik düsünelim subjektif degil.Saygilarimla

Vay bizim rte/yakup yine birsey anlayamamis.

Yakup demis: Fatih altayli bir is adamiyla görüstünüz mü diye sordu ve Recep Bey´de: hatirlamiyorum ama görüsmüs olabilirim. dedi.

Simdi ne demek benim dedigim olay gibi bir olay olmadi? Sen hangi gözlüklerle izledin o programi? Benim dedigimin aynisini sen yazmissin! RTE tam net bir cevap verdimi VERMEDIMI? Hayir! VERMEDI/ VERMEK ISTEMEDI!

Cünkü cevap vermekten cekindi! Bu acik ve net belli oldu! Ilk önce düsündü eee üüüü hmmm mirildandiktan sonra olabilir olmayadabilir belkide görüsmüs olabilirim diye kesip attiktan sonra, konuyu muhalefete cevirdi politik yapti! E adam, madem görüstün ve bu görüsmende hic bir sakinca yok, ne diye aninda cevap vermedin ne diye evet görüstüm demedin, diyemedin?

Yakup! Bak arkadas burda zirt birt rte´yi savunup durma! Belliki tam bir rte´cisin sen! Hani aklin sira bizi kizdiracagini saniyorsan yaniliyorsun! Ve böylece rte reklami yaptigini saniyorsan tamamen yaniliyorsun! Gercekler ortadadir! Görmek isteyen görür, görmek istemeyen (senin gibi) görmez, yada görmezlikten gelir! Bize burda birseyi anlatmaya kalkisma! Biz neyin ne oldugunu cok iyi biliyoruz! Sen en iyisi ufaktan yaylan...!
Ege gonuldasim,
gercegin tartisilamayacagi kesin. Fakat Zana ve suruu meclisegirsin diyen RTE hayrani Yakubdan gercegi gormesini bekliyemeyiz. Iste akli yettikce yaziyor, 1 haftadir suallerime cevab yazamadi. Ilk once sorularimi ayri ayri yazdim, cevab yazamadi. Bugun butun sorularimi 1 yazida toplayip yazdim. YAKUBUN cevabi Adigek teker teker yaz oldu.
DOLGAN
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 135

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 2:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili Ülküdaşlar

Dikkat ettiniz mi Yakup Cemil takma adlı şahıs sadece RTE ile ilgili forumlara katılıp onun savunuculuğunu yapmakta bunun dışında hiçbir foruma yazı yazmamaktadır.
Sevgili Alper Tunga kardeşim, bu kişiye "ya çok iyi niyetlisin" derken sen de çok iyi niyetli ve insaflı davranmışsın. Bu ve bunun gibi devekuşlarının niyetleri asla iyi olamaz. Kafasını kuma gömerek iş yapabileceğini ortalığı karıştırabileceğini düşünürler ancak mabadlarını açıkta bırakarak kimliklerini belli ederler.
Bunlar gizliden gizliye her toplumsal birikime bir parmak bal çalarak oy avcılığı ve yandaş kazanma yolunu seçmişlerdir. Asla ve katta cesaretleri ve yürekleri yoktur. Gerçek kimliklerini ve ideolojilerini ve amaçlarını asla yüreklice ortaya koyamazlar. Adigek Ülküdaşımın ve diğer ülküdaşlarımın sorduğu sorulara bile cevap verebilecek ne yürekleri ne de birikimleri vardır.
Tarih içerisinde ve halı hazırda, bu büyük Millete bu şekilde hıyanet eden bir çokları olmuştur ve olacaktır.
Ancak Yakup Cemil ve onun gibiler unutmamılıdırlar ki, Yüce Türk Milleti kendisine hıyanet edenleri asla unutmaz ve cezasız bırakmaz. İşte o zaman, aman dilemeleri bile boşuna olacaktır.

Saygılarımla.
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 2:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

adigek demiş ki:
Ege gonuldasim,
gercegin tartisilamayacagi kesin. Fakat Zana ve suruu meclisegirsin diyen RTE hayrani Yakubdan gercegi gormesini bekliyemeyiz. Iste akli yettikce yaziyor, 1 haftadir suallerime cevab yazamadi. Ilk once sorularimi ayri ayri yazdim, cevab yazamadi. Bugun butun sorularimi 1 yazida toplayip yazdim. YAKUBUN cevabi Adigek teker teker yaz oldu.

Evet yoldasim rte hayrani Yakup Cemilin tüm sacmaliklari ortada. Ilk önce aciktan rte, zana vs avukatligi yapti sonrada kivirmaya, cevirmeye calisti ama toparlayamadi ve sacmalamaya devam etti. Bide yani kivirirken iftira atiyor kerata. Sana cevap veremeyecegim soru yoktur diyor ama sorularindan kaciyor. Bir dedigi digerini tutmuyor. Bence bu rte hayranlarinin hepsi rte ile birlikte kafayi yemis!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 7:00 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

DOLGAN demiş ki:
Sevgili Ülküdaşlar

Dikkat ettiniz mi Yakup Cemil takma adlı şahıs sadece RTE ile ilgili forumlara katılıp onun savunuculuğunu yapmakta bunun dışında hiçbir foruma yazı yazmamaktadır.
Sevgili Alper Tunga kardeşim, bu kişiye "ya çok iyi niyetlisin" derken sen de çok iyi niyetli ve insaflı davranmışsın. Bu ve bunun gibi devekuşlarının niyetleri asla iyi olamaz. Kafasını kuma gömerek iş yapabileceğini ortalığı karıştırabileceğini düşünürler ancak mabadlarını açıkta bırakarak kimliklerini belli ederler.
Bunlar gizliden gizliye her toplumsal birikime bir parmak bal çalarak oy avcılığı ve yandaş kazanma yolunu seçmişlerdir. Asla ve katta cesaretleri ve yürekleri yoktur. Gerçek kimliklerini ve ideolojilerini ve amaçlarını asla yüreklice ortaya koyamazlar. Adigek Ülküdaşımın ve diğer ülküdaşlarımın sorduğu sorulara bile cevap verebilecek ne yürekleri ne de birikimleri vardır.
Tarih içerisinde ve halı hazırda, bu büyük Millete bu şekilde hıyanet eden bir çokları olmuştur ve olacaktır.
Ancak Yakup Cemil ve onun gibiler unutmamılıdırlar ki, Yüce Türk Milleti kendisine hıyanet edenleri asla unutmaz ve cezasız bırakmaz. İşte o zaman, aman dilemeleri bile boşuna olacaktır.

Saygılarımla.

ÜLKÜDASIM DOLGAN

BÜTÜN SÖZLERIN HAKKLI DIR ;BUNLAR O KADAR TEHLIKE LI VE SINSI KI
ALLAH BIZE BÖYLE INSAN LARDAN KORUSUN ;CÜNKÜ BIR YALAN;I ORTAYA CIKARTIR SIN ---FAKAT BUN;LAR O KADAR TEHLIKE;LI KI
IFTIRA DAN BILE CEKINMEZ;LER !!!

BUNLARDAN ACIKCA;SI HERSEY BEKLENIR !!!

SAYGILAR SEVGILER
YakupCemill
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 53

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 10:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

adigek demiş ki:
Yakub,
bir basbakan nasil gorustugu kisiyi hele hele oyle bir kisiyi unutabilir. Ulke basbakanisin bu sozu soylemek dahi milletine hakarettir.
Yahudilere herseyi sat, Turk is adamlari varken, sonra cik deki hatirlamiyorum, bu milletle dalga gecmek, hatirliyamiyor isen yat hastaneye tedavi gor yerin orasi.

dedigin ihale acik bir sekilde yapilmistir ve isteyen katilabilirdi yani.ayrica televizyondanda canli bir sekilde gösterildi.eger en cok miktari bir türk is adami yapsaydi ihale onda kalirdi. ceske sen verseydin o parayi da sen alsaydin.unutmadan bir basbakan ki günde yüzlerce insanla görüsüyor onlarca toplantiya katiliyor nasil hatirlayabilir ki.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Alper_Tunga72
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 665

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 10:19 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
dedigin ihale acik bir sekilde yapilmistir ve isteyen katilabilirdi yani

Arkadaşım ihale çoktaaan verilmiş zaten o ofer'e.Sen ne diyorsun.
Sana diyorum ki; ya uyan, ya da milleti kandırmaya çalışma.
Artık hangisiyse..........
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
YakupCemill
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 53

İletiTarih: Pzr Eyl 25, 2005 10:41 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ofer in aldigi ilahele yani GalataPORT acik bir sekilde yapilmistir.Gizlice onlara satilmamistir.senin artik uyanmam gerekir asil.Ofer ihaleye kendiside girmemis bir türk sirketiyle ortak olarak girmistir bunu da belirteyim.Bu sirketin adin GLOBAL MENKUL DEGERLER olup sahibide eski Basbakanlarda Mesut yilmazin kuzeni Mehmet kutmandir.galataPORT israilin yanliz Ofer´in degil ayni zamanda Mehmet KUtmanindir
Alper_Tunga72
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 665

İletiTarih: Pts Eyl 26, 2005 5:44 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Bu sirketin adin GLOBAL MENKUL DEGERLER olup sahibide eski Basbakanlarda Mesut yilmazin kuzeni Mehmet kutmandir.galataPORT israilin yanliz Ofer´in degil ayni zamanda Mehmet KUtmanindir

Maaşallah bu kutmanın amca oğlu da çok hayırlı bir isimmiş.Mesut yılmaz.
Ya sen pembe gözlüklerle bakıyorsun ya da milleti kandırmaya çalışıyorsun...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 750

İletiTarih: Pts Eyl 26, 2005 7:13 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu forumlarda kendimde yeni bir eksik buldum. Derhal insan psikolojisi hakkında yeni birşeyler öğrenmeliyim.
Bir laf edip, sonra bunu kendi değilde başkası söylemiş gibi davranıp, kendi söylediği şeye muhalefet etmek acaba ne demek?
Bir olayı yada kişiyi yalanlamaya çalışırken, onu kendi sözleriyle ispatlamak nasıl birşey?
Ne tür bir hastalığa yakalanmış insanlar, anlatılan gerçekleri görmezden gelip, sabit fikirlerinin arkasında durmaya çalışır?
İnsanlar nasıl hatalarının farkına varmazlar, nasıl anlamazlar?
.......................

Bunların cevaplarını psikoloji kitaplarında bulabilir miyim?..
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Pts Eyl 26, 2005 9:41 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu rte nin ilk kez yaptığı bir iş değil ki.Adamın hayatı kapalı kapılar ardında iş bağlamak.Bunun çömez belediye başkanları da aynı yolun yolcusu.Melih gökçek denilen adam da bu yolun yolcusu.Bire bir çağırıp,hiç bir rekabet olmadan ihale veriyorlar.Bunların daire müdürleri de kukla.Her sabah,birisi daire müdürlerinin odasına gelir.Çayını söyler.Bakkal defteri bile değil bir kağıt parçasına yazdığı yapılacak işlerin listesini bunların eline tutuşturur.Bir gün öncesinin raporunu alır çeker gider.Erbakan zamanından bu işlere böyle alıştılar.Erbakan niye sesini çıkaramıyor bunlara?Bunları yetiştiren,bu işlere alıştıran o da ondan.Bu şekilde belediye başkanlığı yapmış bu adamlardan ülkeye ne hayır gelir?Bunlara nasıl saygı duyulur?
Tc nin başbakanıymış.Benim başbakanım falan değil bu adam.
Hiçbir saygı da duymuyorum.Ben Tc nin başbakanına,millet için çalışan başbakana saygı duyarım.Kendisi bir hiç olduğu halde,boyunu aşan yüzyılların meselesini ;batılıların verdiği talimatlarla gündeme getiren adam önümden geçse yerimden kımıldamam.Memleket aleyhine yaptığı işleri görmezden gelemem.Bu adamı savunmak kimin haddine?Biz başbakanlık makamına da,devletin her makamına da saygılıyız.Ama o makamda adam gibi adam oturuyorsa.Batının temsilciliğini yapan,Türkiye üzerine oynanan oyunlara alet olan,egemenlik hakkını devreden,ülkenin hiç bir derdiyle ilgilenmeyen,dışarıya"ben inançlı bir insanım ama laik bir ülkede başbakanlık yapıyorum"diye sızlanacak kadar şaşkın,aciz,ard niyetli bir insan bu ülkede başbakan olamaz.Oradan indirilmelidir.İşgal ettiği makam ve Tc ile onur duymayan,milletinin sistemini dışarıya şikayet eden adam,bırakın başbakan,Türk vatandaşı bile değildir.Adam da değildir.Bu ülkede yanlış olan yüzlerce iş vardır.Bunları düzeltmek başkadır,bunları dışarıya ispiyonlamak başkadır.Devleti, kendi sapık ideolojisi doğrultusunda değiştirip yıkmaya kalkışmak gene başkadır.Bu başkanın Batının bir eyalet valisinden ne farkı var?Bu işi ben yapmaya kalksam boynuma ipi çoktan geçirirler.Bunun ayrıcalığı ne?
Etrafına topladığı tornadan çıkmış kılıklı avanesi ile Tc yi yıkmaya çalışan,bu kukla kılıklı adamın bu ülkeye yaptığı bir tane iyiliği gösterebilecek bir adam var mı?Bu ülkenin yatırımları mı var,tarım mı düzeldi,işsizlik mi çözüldü,borç mu ödedi?Nedir bunun bu çalımı?Ne yaptı bu adam?Yaptığı tek şey var.O da o koltuktan fırlatılmamayı başarmak.Bunun için de batıyı kullanıp onların her dediğini yapıyor.Bu devlet böyle idare edilecekse buna ne gerek var?23 Nisanda oraya gösteri olarak oturtulan herhangi bir çocuk bile,ondan daha güzel idare eder bu ülkeyi.Bu ülkeye bir tuğla koymadan,tüm tesislerini satmaktan başka bir yol bulamıyan bir adamda ne hayır olur?Versinler en zarar eden tesislerini,sadece ellerini çeksinler.2 yıl içinde toparlamazsak bizi o meclisin önünde assınlar.At binicine göre kişner.Kadrosuz,toplama bir sürü soytarı ile bu işler düzelmez.Bir sürü örümcek kafalı,kişiliksiz kadrolarla bu ülkeye hizmet edilmez.Dünyalık peşindeki adamlarla bu işler yürümez.Bu bilgili,Türkiye sevdalısı,Türkiyenin batısını doğusunu her yerini ayni bilen,ayağını çizmeleri çekip Hakkaride görev almaktan çekinmeyecek idealist insanların işidir.Bu noktada siyaset aranmaz.Ehil olan getirilir.Ankaradan çıkmamış,bu ülkenin meselelerini bilmeyen,doğu güneydoğu denildiği zaman görevden kaçan adamların işi değildir.Bu;Birecik köprüsünü bitirip,KELLESİNİ BİR KAÇ ÇIKARCI SALCIYA Orada TESLİM ETMİŞ MÜHENDİSİN cesaretindeki adamların işidir.Bu sözüm başbakana,bakanlara,müsteşarlara,bürokratlara.İşte bu kadroları bulup getirmek,Türkiye için bir şey yapmaktır.Bu Türkiye sevdasıdır.Bu kalkınma seferberliği başlatmaktır.Bu ülkede başbakanlık yapacak adam,Tüm ülkeyi şantiye haline getirecek ve ayağında çizme çalışacak.Ve elbette çalıştıracak.
Gerisi bunu yaptığı gibi artislik olmaktan öteye geçmez.Çağ atlatmışmış,zihniyet değişikliği yapmış mış.Mış mış mış.Ne değişti Türkiye'de?Gidin bayındırlığa,karayollarına hele hele devlet su işlerine bakın ne hale getirmişler.Oraları kimler idare ediyor?Tahribatın boyutu aklınızın almayacağı bir halde.
Adam her tarafı yıkmış.Bu adama mı saygı duyacağız?
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Pts Eyl 26, 2005 10:58 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kadir Agbim

Bir iki eksik,lerini tamam,lamak isterim,hayir rte nin yaptiklari var !
Bir :Toplum,da Fitne ve Fesat,lik yaymak
Iki:Toplumu birbirine Düsman etmek ,DINI-SIYASI-ETNIK-KAMPLASTIRMAYI VE NETICE ILE HERKESI BIRBIRINE DÜSMAN ETMEK !!!

SAYGILAR SEVGILER

NOT :ARTI T.C.BASKALARIN HIMAYESINE SOKMA GAYRETI !!!
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız