Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - KÜRT VATANDAŞLARIN YERİNDE OLSAM....
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
ergenekon18
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 237

İletiTarih: Pts Kas 21, 2005 7:21 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

umur kagan sana cevap olarak yaziyorum .
Türkiye´de Türkiye Cumhuriyeti üst kimligi altinda yasayan herkes bareberce kardesce yasamak zorundadir.Eger biz Türküz Siz Kürtsünüz dersek bunun adi irkcilik olur.Tabi ki Bölücüleri bu katagoriye katmiyorum.Artik bizlerin alt kimliklerle ugrasarak zaman kaybetmeye tahammülümüz yok.Bizlere bir örnek vermek istiyorum.Almanlar irkcililariyla bilinen bir toplumdur.Bizlerin Almanya´da yasayan milyonlarca Kardesimiz var.Simdi düsünün ki ayni seyleri Almanlar Türklere söylese iyi mi olu.Almanlar dese ki sizler Türklügünüzü unutup Almanlasacaksiniz.Siz Türkler Türk oldugunuzu unutup ayni bizler gibi yasayacaksin.Mesela Almanya´da yayinlanan Türk kanallari kapatilsa ne olur.Büyük bir kiyamet kopar degilmi.Bizler kendi ana dilimizde yayinlanan kanallara bakmak isteriz cünkü.Baska milletlet hakkinda yorum yaparken bir de bu durumun bizlerin basina geldigini düsünelim.Bizler Milliyetci-Turanci gencleriz fakat Almanlar gibi irkci degiliz,olmamaliyiz da.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
ergenekon18
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Sal Kas 22, 2005 12:30 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ne farki varmis bakalim cok bilmis cocuk, sen anlat.
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Sal Kas 22, 2005 8:54 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Türk'e saygı göstermeyen, Türk bayrağına saygı göstermeyen insanlardan ne olur ki?
Bugün kürt kimliğini ön plana çıkararak Trüklüğe hakaret etmeyi alışkanlık haline getirenler üst kimlik olarak Türk olsalar ne fayda sağlar?

Bu ülkenin kurulma sebebi, kurucuları, Türklerdir.
Yaşama sebebi Türklerdir.
Bugün bölücülük yapmayan ve Türke bağlı kürtlerin, diğerlerini doğru yola getirmek, ikaz etmek görevleri vardır. Onlara daha fazla gelecek ve istikballeri açısından görev düşmektedir.
kurunun yanında yaş da yanacaktır.
Filistine benzer isyan provalarında pkk kürtlerin çocuklarını bile kullanmaktan çekinmemektedir.
Yarın ben devletime bağlıyım diyen kürdün bile pkk tarafından yakılacak, ve devletinde ayırım yapması zorlaşacaktır.
Bugünden herkes, dost- düşman saflarını belli etmelidirler.
mkayhan33
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 74

İletiTarih: Sal Kas 22, 2005 2:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kaganos kardeşin bir cümlesine kırıldım".doğu türkistan esaret zincirini kıracak bir tek kahraman çıkaramamış "
öyle diyor kardeşim.ama ne çok kahraman var o memlkette bir bilse.biraz insaf diyorum ve unutulan türkistan mücadelesinin hatırlanmasını temenni ediyorum.en yakın kandaşları tarafından yalnız bırakılanbir milletin evlatlarından söz ederken dikkat edelim ve onları kırmayalım.TÜRK HANGİ COĞRAFYA DA YAŞARSA YAŞASIN ESARET KARŞISINDA KAHRAMANLARINIHEP ÇIKARMIŞTIR. NE ZAMAN Kİ İHANETE UĞRAMIŞ İŞTE O ZAMAN O KAHRAMANLAR UNUTULMUŞ VE KARA TOPRAĞA MİLLETİNE SİTEM EDEREK GİRMİŞTİR.
daha 3 ay önce doğu türkistan eski cumhurbaşkanını ülkemize sokmadık.nedeni girişi yasak mış.80 yaşında bir cumhurbaşkanı milletinin memlektine geldi .elinde sadece bir naylon poşet vardı.uçaktan inmesine ve türkiye ye girmesine izin verilmeyince hüngür hüngür ağladı ve dediki: beni dünyada kabul etmeyen tek devlet çin di.şimdi de kardaşım türkiye kabul etmedi.bunuda mı görecektim burası çin mi"
şimdi o insanları küçümsemeyelim.orada da binlerce kahraman var.ama sahipsiz ve yalnız bırakılmışlar.
kaganos inşaallah derdimi anlatabilmişimdir.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Genc-Kurt1907
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 23

İletiTarih: Sal Kas 22, 2005 3:26 pm    ileti konusu: ergenekon kardesime cevap Alıntıyla Cevap Gönder

Bak ergenekon kardesim.

Ben Almanyada yasiyorum. Burdaki yasamin zorluklarini anlatmakla bitiremem. Bir Türk, bir Ülkücü genci icin burada yasam cok zor. Biz burada Almanyayi bölmek istemiyoruz. Biz Almanyanin bir Parcasiyiz. Onlar bizler olmadan yasayamazlar bizde onlar olmsa cok zor uyum saglariz. Anliyacagin biz Almanyayi bölmek yada yoketmek istemiyoruz. ama bu serefsiz PKK Türkiye cumhuriyetini bölmek icin ellerinden geleni yapiyor.
PKK neicin bir devlet kurmak istiyor sence?
Arkadaslimdan bazilari diyorlarki ayrimcilik yapmayin.
PKK kürtler icin bir devlet kurmaya calisiyor.
Her Kürtün kalbinde PKK pisliginin izi vardir

Saygilarla
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Sal Kas 22, 2005 5:04 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mkayhan33 demiş ki:
kaganos kardeşin bir cümlesine kırıldım".doğu türkistan esaret zincirini kıracak bir tek kahraman çıkaramamış "
öyle diyor kardeşim.ama ne çok kahraman var o memlkette bir bilse.biraz insaf diyorum ve unutulan türkistan mücadelesinin hatırlanmasını temenni ediyorum.en yakın kandaşları tarafından yalnız bırakılanbir milletin evlatlarından söz ederken dikkat edelim ve onları kırmayalım.TÜRK HANGİ COĞRAFYA DA YAŞARSA YAŞASIN ESARET KARŞISINDA KAHRAMANLARINIHEP ÇIKARMIŞTIR. NE ZAMAN Kİ İHANETE UĞRAMIŞ İŞTE O ZAMAN O KAHRAMANLAR UNUTULMUŞ VE KARA TOPRAĞA MİLLETİNE SİTEM EDEREK GİRMİŞTİR.
daha 3 ay önce doğu türkistan eski cumhurbaşkanını ülkemize sokmadık.nedeni girişi yasak mış.80 yaşında bir cumhurbaşkanı milletinin memlektine geldi .elinde sadece bir naylon poşet vardı.uçaktan inmesine ve türkiye ye girmesine izin verilmeyince hüngür hüngür ağladı ve dediki: beni dünyada kabul etmeyen tek devlet çin di.şimdi de kardaşım türkiye kabul etmedi.bunuda mı görecektim burası çin mi"
şimdi o insanları küçümsemeyelim.orada da binlerce kahraman var.ama sahipsiz ve yalnız bırakılmışlar.
kaganos inşaallah derdimi anlatabilmişimdir.

Değerli kardeşim,
O sözüm kesinlikle..Türkistan ve diğer Türk Devletleri için söylenmiş birsöz değildir..
Eğer sende yanlış anladı isen özür dilerim...
Umay_kagan kardeşimizin bana olan bir eleştirisini ben yanlış anlamışım...
Bana yunan köklümüsünüz demişti...
Ben de hakikaten bunu ..selanik göçmeni bir aileden geldiğim için..
Yanlış anladım...
Onunda ismini altında Doğu Türkistanı görünce...bir kızgınnlık ifadesi ile söylediğim bir sözdür...
Sonradan aramızdaki bu yanlış anlama çözülmüştür...
Yoksa kesinlikle kandaşlarım olan insanlara art niyetli şeyler söyleyecek bir insan değilim...
Özelikle KAFKAS ve ASYA TÜRKLERİ...millet olarak Örf ve Adetleri olarak ...en sevdiğim milletlerdir....
Ayrıca o devletlerin ...
Yalnız bırakılmaları ve yalnız kalmaları ..bizim ulusun bir ayıbıdır...
Bu ayıp ;MHP iktidarı ile giderilecektir...
Ama uyarın için teşekkür ederim...
Yazılarımı yazarken ..yanlış anlaşılacak şeyleri yazmamalıyım...
Saygılarımla..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ergenekon18
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Sal Kas 22, 2005 6:20 pm    ileti konusu: Re: ergenekon kardesime cevap Alıntıyla Cevap Gönder

Genc-Kurt1907 demiş ki:
Bak ergenekon kardesim.

Ben Almanyada yasiyorum. Burdaki yasamin zorluklarini anlatmakla bitiremem. Bir Türk, bir Ülkücü genci icin burada yasam cok zor. Biz burada Almanyayi bölmek istemiyoruz. Biz Almanyanin bir Parcasiyiz. Onlar bizler olmadan yasayamazlar bizde onlar olmsa cok zor uyum saglariz. Anliyacagin biz Almanyayi bölmek yada yoketmek istemiyoruz. ama bu serefsiz PKK Türkiye cumhuriyetini bölmek icin ellerinden geleni yapiyor.
PKK neicin bir devlet kurmak istiyor sence?
Arkadaslimdan bazilari diyorlarki ayrimcilik yapmayin.
PKK kürtler icin bir devlet kurmaya calisiyor.
Her Kürtün kalbinde PKK pisliginin izi vardir

Saygilarla

Siz beni anlamamissiniz herhalde.Yada yanlis anlamissiniz.Ben Almanya´da yasayan Türk´lerle Türkiye´de yasayan Kürt´ler arasinda ne gibi fark oldugunu sormustum.Sen Pkk diyorsun .Onlar farkli.Benim bahsettigim Kürtler bölücü itler degil.O benimle ugrasan arkadasa soruyorum bu soruyu.O kendini iyi biliyor.
mkayhan33
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 74

İletiTarih: Çar Kas 23, 2005 2:52 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kaganos kardeş.
duygularını anlıyorum.benim ki bir hatırlatmaydı.teşekkür ederim.
hakkını helal et
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
ergenekon18
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Çar Kas 23, 2005 3:55 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaslar aranizda bu Levent-Turan denen sahsin nerede oldugunu bilen var mi.Ortaya bir laf atti fakat cevap veremedi bir türlü.Madem cevaplayamayacaksin neden benimle muhatap oluyorsun be adam.
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Per Kas 24, 2005 12:00 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Türkiye´de Türkiye Cumhuriyeti üst kimligi altinda yasayan herkes bareberce kardesce yasamak zorundadir.

Alıntı:
Artik bizlerin alt kimliklerle ugrasarak zaman kaybetmeye tahammülümüz yok

Muhterem kardeşim ergenekon18;
Zannediyorum ki,bu cümlelerde kullanmış olduğunuz üst kimlik-alt kimlik kelimelerini moda olduğu için kullandınız.En azından öyle düşünmek istiyorum.
Türkiye Cumhuriyeti Devletine vatandşlık bağıyla bağlı olan herkes Türktür. Farklı şekilde düşünmek abesle iştigal olacaktır.Devletimiz Milli kimlikli bir devlet olarak kurulmuş ve kurucu unsur ise kimsenin tartışamayacağı şekilde net ve kesin olarak Yüce Türk Milletidir.Azınlıklar ve farklı kimlikler ise Uluslar arası anlaşmalarla netleştirilmiştir. Azınlık olarak nitelenmiş olan unsurlara birde kürt adı altında yeni bir kavram katmak ise bölücülerle aynı şeyi savunmak olacaktır.
Federe bir yapıyı çözüm olarak görenlerin veya arzulayanların veyahut gidişin o yönde olduğu kanaatini taşıyanların ortaya atmış oldukları üst kimlik alt kimlik kavramları Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları için oldukça abes olacaktır. Tanzimattan beri dışarıdan ithal fikir ve tarzların bir başka yansımasınında bu konuda olduğu ise biraz düşünülürse açıkça ortaya çıkacaktır.Zira ABD gibi karma bir toplum yapısı için muhtemel ve mükemmel bir çözüm olarak değerlendirilebilecek olan üst kimlik yaklaşımı,üniter yapıya sahip olan- homojen bir toplum olarak değerlendirilebilecek Türkiye Cumhuriyeti Devleti için , teşbihimi mazur görün çok büyük bir benden elbisenin minyon tipli birine veya çok küçük bir beden elbisenin devasa bünyeye sahip birine giydirilmesine benzeyecektir.Buda çözüm değil aksine üniter yapının federe yapıya dönüştürülmesi hayalini kuranlar için bulunmaz bir fırsat olarak değerlendirilmesini getirecektir.Mevcut durumu görememek gibi bir lükse sahip olmadığımız düşünülürse bu konuda bana katılacağınızı düşünüyorum.Belki bahsedilen üst kimlik modeli Devlet-i A'li Osmani içinde mümkün sayılabilirdi, ancak gün gibi ortadadır ki bu gün bu fikri dillendirmek gayet büyük bir hata olacaktır.

Diğer bir mevzu ise yurt dışında yaşayan Türk vatandaşları ile Türkiye Cumhuriyeti devletinde yaşayanlarla karıştırmanız ki, buda vahim bir hata olarak karşımızda durmakta...
Bu konuda fazla yoruma dahi gerek görmeden belirteyim ki; bu karşılaştırma otomatik olarak kürt kimliğini kabul etmek olacaktır. Bu ise hayatını yurt dışında kaybedip, gavur mezarlığına gömülen ve bir dönem kürt kimliğini kafanıza vura vura kabul ettireceğim zırvasıyla gündemi meşgul eden cehennem odunu sanatçı taslağını, nar içerisinde dahi sevindirebilecek kadar büyük bir yanlış olacaktır.

Selametle...
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Per Kas 24, 2005 1:44 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ATA'NIN ''TÜRK-KÜRT ÖZ KARDEŞTİR'' DEDİĞİ MEKTUBU ORTAYA ÇIKTI

''Türk-Kürt öz kardeştir''

Atatürk'ün ilk kez gün ışığına çıkan ve "Türk-Kürt öz kardeştir" ifadesinin bulunduğu 1919 tarihli mektubu 27 Kasım'da satışa sunulacak

ATATÜRK'ün, Milli Mücadele döneminde Doğu'da yaşanan olayları kendisine aktaran Yüzbaşı Esad Bey'e cevaben yazdığı 1919 tarihli mektup ilginç ifadeler içeriyor. İlk kez gün ışığına çıkan ve Antik A.Ş. tarafından 27 Kasım'da düzenlenecek müzayedeyle satışa sunulacak mektubun zarfında, "Dersim Mutasarrıflığı vesatat-ı yeddiyesiyle Fikri Paşa biraderi Tahsin Beyzade Yüzbaşı Esad Bey'e" ibaresi yer alıyor. Mustafa Kemal'in, Sivas'tan gönderdiği mektubunda şu satırlar yer alıyor:

'Nefrete sezadır'
"10 Teşrin-i evvel 1335 tarihli bir mektubunuz vasıl oldu. Vatanın geçirmekte olduğu şu tarihi hayat ve memat anında mukadderatı yekdiğerine tamamen merbut ve öz kardeş olan Türk ve Kürt arasına düşman parasıyla nifak sokmaya çalışan ve kendi din ve vatanı aleyhine uğraşan edani her türlü nefrete sezadır. Zat-ı alileri gibi kıymetli vatanperver zevatın himmet ve gayretleriyle bu gibilerin tesvilatına meydan bırakmayacağı şüphesizdir...."
Antik AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Artam, mektubun bir koleksiyonere ait olduğunu ve koleksiyonerin belgeyi Atatürk'e yakın bir kişiden temin ettiğini belirtti.

MİLLİYET / SERHAT OĞUZ
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Per Kas 24, 2005 10:08 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Üst kimlik ,alt kimlik laflarını kınıyorum.Kimse şaşkın adamın ağzıyla konuşmasın.Bu lafı bu devletin tarihinde hiçbir siyasetçi ağzına almadı.Bu bölücü, bozguncu adamların ifadesidir.Herkesin ağzından çıkan lafı kulağı duysun.Bu devletin vatandaşlık tarifi,hakları, Tc nin anayasası ile bellidir.Bunun dışında tarif yapmaya çalşanlarda iyiniyet aramam.İster başbakan olsun ister başka biri.
Esra66
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 11

İletiTarih: Per Kas 24, 2005 3:11 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kürt vatandasi olmak ne demek önce sizlere bunu sormak istiyorum
Tarihi bi arastirin kürt devleti padisahi veye herhangi birsey bulabilecekmisiniz tabiki hayir, var olan sadece bir türk boyunun isminin kürt olmasi bu kadar bundanda anlayacagimiz onlarinda aslinda türk olduklaridir
Kürt meseleside türkiyeyi bölmek icin türlü planlar yapan AB ve ABDnin bir oyunudur PKKyi silahlandiran onlara hertürlü yardimi yapanda onlardir.
Bir kere bir milletin millet olabilmesi icin ana dili olmali buda kürtlerde zaten yok konustuklari dil farsca,arapca ve türkce karisimi bir dildir.

Allaha emanet olun
Bozkurt_74
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 17

İletiTarih: Per Kas 24, 2005 9:21 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SEVGILI VE SAYGILI ülküdaslarim Bu Devletin iyiligi icin hep birlikte oyumuzu !!! MHP ye verelim sanada Tskler usta sana coook KAtiliyorum yani VATANINI SEVEN MHP yi secsin !!!!!!!!

SEVGILER SAYGILAR

Ne Mutlu Türküm Diyene
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız