Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - CHP Milletvekili Roj tv'de
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cmt Kas 26, 2005 3:03 am    ileti konusu: CHP Milletvekili Roj tv'de Alıntıyla Cevap Gönder

Söyleyecek cok sözümüz var. Ama bunlara degmez ki.

Kaynak; Internethaber.com

CHP Hakkári Milletvekili Esat Canan, hükümetin kapatılması için çalıştığı PKK’nın yayın organı Roj TV’ye demeç verip, Şemdinli olaylarını değerlendirdi.

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın, Danimarka’daki basın toplantısını Roj TV muhabirinin alınması nedeniyle terk etmesine karşılık, CHP Hakkári Milletvekili Esat Canan, bu televizyona demeç verdi. Canan, PKK organı olduğu belirtilen ve hükümetin kapatılması için girişimlerini sürdürdüğü televizyonun muhabirlerine Şemdinli olaylarını değerlendirdi. Esat Canan, ‘Neden Roj TV’ye çıktınız?’ sorusunu şöyle yanıtladı:

SONUÇTA BİR TELEVİZYON

‘Roj TV, yeni değil, eskiden beri yayın yapan bir televizyon. Orada benden önce de bazı milletvekili arkadaşımızın açıklamaları, demeçleri yayımlanıyordu. Benim, Roj TV’de ilk kez açıklamam yayımlandı. Canlı yayınlarına katılan milletvekilleri de oldu. Örneğin Saadet Partisi’nin eski Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Bekaroğlu da çok kez bu televizyonun yayınlarına katıldı. Sonuçta Roj TV de bir televizyon. Güneydoğu halkına hitap eden, oranın kültürünü tanıtan, müziğini çalan bir televizyon. Bu televizyona açıklama yapmam ya da yaptığım açıklamanın orada yayımlanması, o televizyonu, açıklamalarını, programlarını tasvip ettiğim anlamına gelmez, gelmemelidir. Hepimizin amacı, bu ülkede birlik ve beraberliği pekiştirmektir. Bu ülkede Kürtlerle, Kürt kimliğini inkar etmeden, birlikte yaşayabileceğimiz ortamın sağlanması konusunda hepimize düşen görev ve sorumluluk var.’
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
mkayhan33
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 74

İletiTarih: Cmt Kas 26, 2005 7:27 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

chp milletvekili esat canan ne kadarda basite alıyor.ne olacak sadece bir televizyonmuş halkımızın kültürünü yansıtıyor müziğini çalıyormuş.sat canan korkmasa dahada genişletecekmiş.öyle ya o sadece bir tv öbür itlerde sonuçta insan ufak tefek hataları olabilir.ne olmuş yani 30 bin kişinin kanına girdiyse değil mi esat efendi.ayağınızı denk alın ağzınızdan çıkanı kulağınız duysun.bir de birlik beraberlik ve ülke menfaatlerinden sözetmezlermi .utanın utanmazlar utanın.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
dolunay_hatun
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 126

İletiTarih: Cmt Kas 26, 2005 10:02 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALLAH'IN SELAMI ÜZERİNİZE OLSUN ÜLKÜMÜN SEVDALILARI..

BU MİLLET VEKİLİ VATANDAŞ BUNU ÇOCUK OYUNCAĞIMI SANIYOR YA..
NE DEMEK SADECE Bİ TELEVİZYON.. NE DEMEK DİĞER TELEVİZYON KANALLARINDAN BİRİSİ.. YA SABIR..

İSMİN LAZIM DEĞİL, ESAT CANAN MISIN, NEYSEN, KİMSEN, AĞZINDAN ÇIKANI.. BİZAHMET KULAĞIN DUYSUN..

OYUNU KURALINA GÖRE OYNA..

YOKSA SONUÇ ACI SONLA BİTER..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
RILESKUY
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 3

İletiTarih: Cmt Kas 26, 2005 11:04 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

milletvekili de bunu yaparsa halk ne yapsın.sanki kaleyi içerden yıkma izlenimi veriyor bu bana.koynumuzda yılan mı besliyoruz yoksa!Allah sonumuzu hayır etsin
ozbeken
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 566

İletiTarih: Cmt Kas 26, 2005 11:58 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

....

En son ozbeken tarafından Cum Şub 01, 2008 7:54 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Cmt Kas 26, 2005 3:25 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli Kardeşlerim,
Geçen günlerde yine yazmıştım bir yerlerde...
Deniz Baykal'da diğerlerinden farklı bir lider değildir..
Son derece uyanık herkesin nabzına göre şerbet veren klasik bir politikacıdır...
Yıllar önce ..terörist evine başsağlığına gitmiş bir kişidir....
Bunu zamanının koruma elemanları ve güvenlikten bir kaç kişi bilmektedir..
Ama nedense bu konu hiç ön plana çıkmadı...
Neden ?
Çünkü Deniz Baykal'da içinde bulundurduğu kürt milletvekillere ...ve onların aşiretlerinin sözünün dışına çıkamaz..
Çıkarsa en az.%5 oy kaybı demektir...
Baraj altında..kalmayı istemiyor..
Helal olsun...
%5 oy ''VATAN''dan daha değerli....
HİÇ merak etmeyin...
Bu tip adamlar hiç bir zaman iktidar olamazlar..
Bunların niyeti zaten iktidar falan değil..
Sadece mecliste olup...
CHP'nin o tatlı mirasını ...hamuduyla götürmek...
Ama bu millet ..CHP'nin ne olduğunu görmüştür..
CHP bugün bir parti değil..
Sadece bir fikir kulübüdür...
Bana göre ''ATATÜRK''ün kemiklerini sızlatan bir parti konumundadır..
Ne diyelim..
Bunlarada yazıklar olsun....
Saygılarımla..
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 806

İletiTarih: Cmt Kas 26, 2005 6:31 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

chp nin başbakanıyla milletvekilini yaptıklarıyla söylemleriyle hiç örtüşmüyorlar. deniz baykal çıkıp başbakana muhalefet yapıyor biz türküz diyor buluşacağımız ortak payda türklük diyor ama birkaç gün sonra milletvekili pkk kanalına roj tv ye çıkıp konuşma yapıyor bu ülkenin milletvekili bunu yaparsa güneydoğuda yaşayan pkk yandaşları ne yapar onlarda bunu bi fırsat bilip istedikleri gibi at koştururlar zaten istediklerinide yapıyolar valiyi sürdürüyolar bayrakları inditiyolar sonra bayrak yakıyolar olacak iş değil artık bi dur deme zamanı gelmiştir bu pğislikler5den kurtulmalıyız artık milletvekili ve başbakan da dahil buna ALLAH TÜRK ü korusun ve yüceltsin
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 750

İletiTarih: Cmt Kas 26, 2005 6:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Uzun zamandır kendimce bir nedenden dolayı fikirlerimi yazmıyordum foruma. Ama yine dayanamadım...

Roj TV meselesi akp iktidarının basit bir KIVIRMA OPERASYONUdur. Kendilerince şekil yapıyorlar işte. Oy kaybettiklerinin farkındalar. Roj TV kapatılsın. Türkiye ağırlığını koysun. Doğru ve gerekli hamlelerden biridir.

Ya burnumuzun dibinde (Kuzey Irak'ta) kurulan hatta pkk paçavrası çekilen büroları ne olacak? Hadi onuda geçtim. Benim ülkemde içinde bir şerefsizin leşi bile olsa tabutun üstüne pkk paçavrası örtülüyor. İktidar partisi, Ülkesini idare edemiyorken bilmem ne ülkesine tavır yapıyor. Adama ''hadi lennn'' derler... ''Sen önce kendi ülkendeki teröristleri hallet sonra bize kafa tut'' demezler mi?

Bu ucuz kıvrma politikalarıyla ülke yönettiklerini sanıyorlar. Ben yemiyorum...
Gerçekten kararlı ve dirayetli bir hükümet iş başına gelmeden, hiç bir şey düzelemez. Ülkemizin geleceği için tek çare güçlü bir MHP iktidarıdır...
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Cmt Kas 26, 2005 7:04 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gelibolulu demiş ki:
Uzun zamandır kendimce bir nedenden dolayı fikirlerimi yazmıyordum foruma. Ama yine dayanamadım...

Tekrar yaziyor olmana sevindim.

Allah (c.c.) razi olsun...
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Pzr Kas 27, 2005 5:59 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

DTP'den Roj TV'ye mektuplu destek!

Bir bu mektup eksikti!.. PKK'nın sesi Roj TV'ye, teröristbaşı Abdullah Öcalan'ın talimatıyla kurulduğu öne sürülen Demokratik Toplum Partisi'nden destek geldi.

DTP'nin eş başkanları Ahmet Türk ve Aysel Tuğluk; Danimarka Başbakanı Anders Fogh Rasmussen'e bir mektup göndererek, Roj TV'nin kapatılmamasını istedi. Tuğluk ve Türk mektupta, "Kürt halkı, kendi diline ve kültürüne duyduğu ihtiyaçtan dolayı Roj TV'yi izlemektedir. Türkiye böyle bir talepte bulunmak yerine, çok kimlikli ve çok kültürlü yapısına uygun düzenlemeler yapmalı, Kürtler'in dil ve kültürü önündeki engelleri tek tek kaldırmalıdır!" dedi.

Kaynak; Ortadogu Gazetesi.
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Pzr Kas 27, 2005 2:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kürtleri yüreklendirenler, onların sırtından İslama ve Türke darbe vurmak isteyen İslam-Türk düşmanlarıdır.
Kürtlerin bir çoğusu bu organizasyona katılma eğilimi göstermişler ve daha kötüsü, hala müslüman olduklarını söyleyenlerde "Ezanın" okunduğu bu ülkeye düşmanlıklarını "haçlı"larla kolkola girerek yapmışlardır.
Haçlı ile Hilali ayırt edemeyeceklerin aklı başlarına daha ne zaman gelecek?
Kürtlerin Türk'e duydukları kin onların gözünü kör etmiş. Haçlılar bu konuda başarı sağlamışlardır.
Çünkü devletimiz, ülkücülerle diğer hainleri aynı kefeye koymuştur. Ve kürtlerle ilgili bir aksiyon planlaması bile yapmamıştır. Bugün kü çırpınmaları ise geç aklmış ve bir işede yaramayacaktır.
Ermeni, rum, kürt olarak bu ülke düşmanları karşılarında sadece ve sadece Ülkücüleri bulmaktadır. gerçek cevabı ise gene bizden alacaklardır.
Roj tv sadece mesaj ve stratejilerini pkklılara ulaştırmak istedikleri bir kanaldır. CHP milletvekilinin buraya çıkması bence doğaldır. (Kökenini bilseydim daha rahat ederdim.)
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Pts Kas 28, 2005 5:40 am    ileti konusu: Roj Tv'ye daha önce kim çıktı? Alıntıyla Cevap Gönder

Roj Tv'ye daha önce kim çıktı?

CHP Hakkari Milletvekili Esat Canan’ın Roj TV’ye kendisinden önce AKP ve ANAVATAN milletvekillerinin çıktığı ve gerekirse isimlerini açıklayacağı iddiası gözleri Meclis’e çevirdi.

Bir sene önce Roj TV’nin programına katılan AKP Adıyaman Milletvekili Ahmet Faruk Ünsal televizyon programının, devletin resmi tavrından çok önce, Türkiye’nin AB üyeliği için müzakere tarihi aldığı 17 Aralık öncesi yapıldığını söyledi. Programda Türkiye’nin müzakere tarihi alıp almayacağına yönelik soruları yanıtladığını belirten Ünsal, bunların devlet tezlerine aykırı olmadığını savundu.

Gazeteciler.com
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
ulkucu_reis
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 160

İletiTarih: Çar Kas 30, 2005 2:03 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kafamdaki kalan saçımı da yolduran, sabahtan akşama kadar istisnasız Pkk ve Apoya destek konserleri gösteren, hatta hızını alamayıp Türk ordusu Kürt kadınlarına tecavüz ediyor diye kendi iğrençliklerini saptıran bir kanal, nasıl bölge halkının kültürünü bilmemnesini yansıtıyor olabilir? Üstelik bunu söyleyen bir millet ? vekili. İnsanın siniri daha da katlanıyor. Lanet olsun.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız