Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Yenicaggazetesi.
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
_kendim
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 130

İletiTarih: Pzr Oca 08, 2006 9:23 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben yeniçağı para vererek almıyorum.Sadece internetten Hulki Cevizoğlu ve Rauf Denktaş için takip ediyorum.Aslında haberleri seviyeli ve diğer yalaka basından bariz bir şekilde farklı.ÖZellikle ekonomi haberleri çok iyi.

Ancak mhpye gelince iş değişiyor nedense.Belki hakaret edilmiyor ama 'Tandoğan' hakkındaki haberlerini unutmadık, 'yapıcı' muhalefet yaptığını da pek sanmıyorum..
Ben şahsen bu gözle okuyorum...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Pzr Oca 08, 2006 9:45 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet farklı bakış açıları farklı değerlendirmeler.
Düşünmek zorundayız.Türk Milliyetçiliği Hareketi son yüzyılda başlamadığı gibi,kökü mazide olan bu hareket son yüzyıl içerisinde çağın getirdiği şartlara göre Başbuğ Alparslan Türkeş'in, sınırlarını ve hareket alanını şekillendirdiği diri bir hareket olarak yoluna devam etmektedir.
Mevcut hal incelenecek ve Milli duruşun şartları ve muhtevası düşünelecek olursa lidere itaat her zamankinden daha çok ihtiyacımız olan, prensiplerin başında gelmektedir. Zira bir orduyu dağıtmak için, kalkıpta tüm neferleri öldürmeye yok etmeye çalışmaktansa, ordu kumandanını ve rütbelileri yok etmek en akıllıca yoldur.
Bu gün Türkiyemizin geleceği olan ve şer odaklarına karşı set olarak değerlendirilebilecek Ülkücü hareket varsa, umut var,...Bunun çok iyi bilincinde olan ve önlerindeki bu engeli ortadan kaldırabilmek için her türlü çabayı sarfeden,mel'un ve malum kuvvetler, hareketin liderini yıpratmak için ellerinden gelen her türlü çabayı sarfetmekteler. Birde buna içten destekler olursa önü alınamayacak olan gerileme dönemi başlayacak ve birinci vazifesi ülke menfaatleri olan Ülkücü Hareket, kendi iç sıkıntılarıyla uğraşmaktan A'li menfaatleri düşünemeyecek duruma gelecektir. Bu ise daha öncede belirttiğim gibi mel'un güçlerin istediğinin ta kendisidir.
Tüm bunlar göz önünde tutulduğunda yeniçağ gazetesi yayın politikasının yanlışlığı gün gibi ortaya çıkacaktır.Kimsenin Ülkücülüğünü tartacak değilim hele ki, bazı abi ve kardeşlerimin eski tüfek nitelemesiyle belirttikleri geçmişte bu davaya hizmet etmiş kişileri tartacak hiç değilim.
Ancak aleni olarak yanlış olduğunu düşündüğüm, yeniçağ gazetesinde seslendirilen yayın politikasını desteklemek gibi bir yanlışada düşecek değilim.Fakat yinede hareketin bağrında yetişmiş olan bu insanları silmeninde doğru olmadığı kanaatini taşıyorum.

Elbette ki, Hareketin Lideri Dr.Devlet Bahçeli bir Başbuğ Alparslan Türkeş değildir. Eğer memnuniyetsizlik mevcut ise bunu halletmenin yeri ise gazete sütunları asla değildir. Yeri kongredir.Oraya çıkarsınız koyarsınız adaylığınızı delege ise seçer veya seçmez kenetlenir ve A'li menfaatler için elinizden geleni yaparsınız.Doğru olan budur, bundan gayrısının doğru olduğunu ise ihtimal olarak dahi aklıma bile getirmiyorum.

Selametle kalınız...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
ulku_58
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 24

İletiTarih: Pzr Oca 08, 2006 10:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yeniçağ gazetesi sadece köşe yazarları için bile okunur
abbasG
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Pts Oca 09, 2006 12:06 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

TÜRKİYE; TÜRKİYE'Yİ SEVENLERİNDİR üslubuyla değerli yazarlarıyla milliyetçi kesime hitap eden gazete için eleştirileri çok ağır buluyorum. Biz ülküdaşlar birlik olamadıktan sonra mücadelemiz nerde kalacak. her fikir ve düşünceye saygı göstermeliyiz. Şahsen ben okuyorum ve okumaya devam edeceğim.
ALLAH (C.C.) TÜRK'Ü KORUSUN.
sehid_oglu
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 4

İletiTarih: Pts Oca 09, 2006 11:55 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben yeniçağayı uzun zamandır takip ediyorum bugüne kadar da hep takdir ederek okudum arada bazı eleştiriler olmuştur ;fakat eleştirisiz de olmaz ;çünkü kişi eleştirilmezse eksiklerini göremez sanar bence.
Ayrıca yazarları görmüş geçirmiş bilge insanlardır hatta yazarlarından biri Ümit Özdağa Ülkü Ocaklarının davetiyle ilimizde konferans vermiştir.
nokta
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1042

İletiTarih: Pzr Oca 22, 2006 6:08 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ben dogru bildigim seylerden asla caymam ister dokuz olsun ister dokzandokuz koy ben dogrulari gercekleri soylerim.

Arkadasin biri acaba bunda ne demek istedigimi anlamasitir umarim.
askan66y
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 16

İletiTarih: Pzr Oca 22, 2006 6:45 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR NELER OPLUYOR HERŞEY YASAKLANIYOR SAHİP ÇIKMAYIN DİYORLAR ÜLKÜCÜLÜN TEMELLERİNİ YASAKLIYORLAR OZAN ARİFGİBİ BİR OZANI DİNLEME YENİÇAG GASTESİNİ OKUMA ARCAYA SAHİP ÇIKMA NELER OLUYOR BUNLAR MHP YE YARDIM DEYİL SONUNU GETİRİYORLAR
BAŞBUGUMUZ OLDUKTEN SONRA ZATEN PARÇALANDIK PARÇALANACAGIMIZ KADAR DAHA DA AYNI ZİHNİYET PARÇALAMAYA DEVAM EDİYOR OCAKLAR BOŞALDI BOŞALACA KADAR NE OLUYOR NELER OLUYOR BU OLAYLAR BİZİ BOLÜYOR GÖRÜŞLERDE DEGİŞMELER VAR ÇARPITIYORLAR ARTIK SAYIN DEVLET BAHÇELİNİN BİZE GETİRİSİNDEN ÇOK GÖTÜRÜSÜ OLUYOR ARTIK ÇİZGİMİZ Zİ BOZDULAR HEDEFİMİZİ ŞAŞIRTTILAR NEYAPACAGIZ BİZDE ANLAMADIK ARTIK
BİZİ NEREYE SÜRÜKLÜYORLARRRRRRRRRRRRRRRRRR
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM ICQ
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Pzr Oca 22, 2006 7:23 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ülküdaşlarım evet bazı gazeteler biizm davamızı savunuyormuş gibi görünüyor.ama şunu asla unutmayalım.okuduğumuza,gördüğümüze,duyduğumuza hemen inanmamalıyız.kafamızada ki süzgecten gecirelim.bildiğimiz doğrularla karma yapıp yorumlayıp ondan sonra inanmalıyız.çünkü hiçbirşey yazılanlardan çizilenlerden ibaret değil.bun asla unutmayalım.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
1453_fatih
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 147

İletiTarih: Pzr Oca 22, 2006 8:28 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yeniçağ gazetesini sürekli okuyorum.Bence Devlet Bahçeli ye biraz muhalif olsalarda eleştirilecek bir gazete değil.Sadece mhp ye değil Türk milliyetçilerine hitap ediyor.Türk milliyetçiliğini sürekli savunan bir gazete ve bunda sonuna kadar samimiler.Böyle yayınlara ihtiyaç var ve sert eleştirilerle daha fazla ayrılık yaratmaya gerek yok.BİRLİK olma zamanı...
aksu61
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 228

İletiTarih: Pzr Oca 22, 2006 8:31 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Evet arkadaşlar hem de bu forumu sadece ülkücülerin ziyaret etmediğini biliyorken onların eline böyle bir kopukluk haberi daha tutuşturmuş olmuyormuyuz.Bunların burada değil de birebir tartışılmasının daha doğru olduğunu düşünüyorum.
Allaha emanet olun
kaara
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 94

İletiTarih: Pzr Oca 22, 2006 10:02 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

yazılarınızın hiçbirini okumadan yazıyorum.Yani hiç kimseye yanıt değildir bu yazı.Yeniçağ gazetesi ortadoğu gazetesi ve tercuman gazetesi bence tüm milliyetçiler tarafından hergün okunması gereken gazetelerdir.Sadece bunlar mı? değil tabii ki.Milliyetçiler en başta okumalıdır.Cumhuriyet radikal ve diğerlerini de okumalıdır.Bu hem tarafsız bakış açısından hem de kendimizi geliştirmek bakımından faidelidir.
Sadece bir kesimi okuyup onlara göre güncellenemeyiz.Ama tabii ki bizim gazetelere ayrı bir itina göstermek gerekiyor.Desteklemek Açısından her bu gazetelerin bayilerin raflarından kurtarmamız gerekiyor.
diğer bir açıdan yeniçağ gazetesi ne kadar da MHP yanlısı ya da sadece Dr. Devlet Bahçeli karşıtı olsa da milliyetçilik bakımından bir eksikliği yoktur.Güncel olayları en iyi okuyan gazetelerin başında gelir.
kaara
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 94

İletiTarih: Pzr Oca 22, 2006 10:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Türk milletinin en büyük yanlışlarından biri de milliyetçilik gibi bir düşüncenin tamamen bölünmüş olmasıdır.Biri diyor ki ben milliyetçiyim ama Atatürk milliyetçisi.Diğeri ben Turan milliyetçisi.Bir başkası ben TÜRKEŞ milliyetçisi.Bir diğeri Ben İSLAM milliyetçisiyim...Daha da çoğaltanlar var.İşte bu bölünmüşlüğü ortadan kaldırmak gerekiyor.Aslında hepsi aynı temele dayanıyor.Sadece tarikat gibi yorum farklılıkları var.
Bunun tek bir çözümü var o da milli eğitim müfredatına iki ders eklemektir.Bu dersler İlköğretim 4. sınıftan itibaren başlamalıdır.Bu dersler Kur'an-ı Kerim tefsiri ve Türk Milliyetçiliği dersleridir.
karapusat
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 7

İletiTarih: Sal Oca 24, 2006 1:37 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selamün aleyküm gardeşlar u sohbet ortamına yeni katıldım bişeyleri konuşup fikir alış-veriş yapmak ne kadar güzel tabi alabilirsek olsun konuşabilmekte güzel. yeniçağı eleştiriyor diye kızıyorsunuz. yeniçağ MHP. yimi eleştiriyor, türkçülüğü, milliyetçiliği, veyahut haşaa islamiyetimi eleştiriyor. yeniçağ yönetimi eleştiriyor yönetimi eleştirmek o koltukta gözü olduğu için değil o koltuğun görev ve sorumluluklarının gereğini hatırlatmak yanlıştaysa doğruya çağırmak uyarmak içindir.size bir kıssa anlatayım yüksek müsadelerinize sığınarak . o mübarek insan Hz. ömer Allah ondan razı olsunhalifelği döneminde oradaki sahabeler ile sohbet ederken birden ahaliye eğer ben bana verilen görevleri yapmaz sorumluklarımı kötüye kullanır yanlışa düşersem ne yaparsınız diye sorar orada hazır bulunana ahaliden biri elinde tuttuğu kılıcı göstererek seni bununla düzeltirim der. keşke bizi düzeltebilecek böyle güçlü sesler ve imanlar çıksa şunu soramadan edemeyeceğim iyi niyetlerinize sığınarak madem bu yönetim herşeyi çok iyi yaptıda (acaba ???)2. partilikten barajın altına düştük tek başımıza iktidar olmak varken unutmayın arkadaşlar recep tayyip erdoğan bugün bizim oyların üzerinde oturarak bu vatanı milimetre kare milmetre kare satıyor ülkücü sorumluluk bu beis durumdan gerekli sorumluluğu üzerine yüklemektir 5 yaşında çocuk gibi mızmızlanıp şikayet etmek değildir. yelkenlerimiz dolduran rüzgarı kaçırdık ama bu rüzgarın tekrar bizim yelkenlerimize tekrar uğramayacağını kimse iddia edenez selam olsun tüm gardaşlarıma.
asyakartali
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 1

İletiTarih: Per Oca 26, 2006 11:00 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

çabuk büyü çabuk yetiş tez oğlum..çakal gezen bu ülkede gez oğlum...
artık bir kenara bırakalım bu tartışmaları...tüm yasaklar nasıl konmuşsa birileri tarafından zamanı gelince başka birileri kaldırır bunu....şuanki liderimiz belli bi süreye kadar orda kalacak istesede istemesede...ondan sonra gelen liderimiz isterse tüm bu yasakları kaldırır...bizide bu ikilemden kurtarır inşallah................son sözüm ilk sözümdür....
çabuk büyüyelim bizler parçalanmayalım..bütünleşelim.küçülmeyelim büyüyelim...sadece radyomuz olmasın sadece bir iki tane gazetemiz olmasın....bakınız şu medyaya istedikleri zaman adamı içeri atıyorlar....onun için güçlü olmalıyız her yönden..
tüm ülküdaşlarım birbirlerini sahip çıkması dileğiyle...
allaha emanet olun
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız