Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Kadın-erkek baş açık namaz
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 6. sayfa (Toplam 7 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
tofu-x
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 38

İletiTarih: Pzr Oca 29, 2006 12:00 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

haklısın kardeşim onlalrı kazanmamız gerekir yanlış yollara girmemeleri için analarımız dinini ne kadar iyi bilirse çocularıda okadar iyi bilir
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
yalnz_25
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 3

İletiTarih: Pts Oca 30, 2006 11:47 am    ileti konusu: hepsi aynı Alıntıyla Cevap Gönder

hayat ne garip bu bu durumlarda isek üzgünüm ama bunun birazda sebebi sizlersiniz evet mhp li arkadaşlarımız
neden mi?
insanlar sizlere çok güvendi inandı ve birçok şey için arkanızda durdu fakat sizler ne yaptınız yaşasaydı rahmetli TÜRKEŞ in bile yapmayacağı bişey yapıp yıllarca fikirlerine karşı olduğunuz ve bunun için bir sürü şehit verdiğiniz davanıza ters düşecek bir adım atıp solcu bir parti ve sağcı bir partiyle muhalefet yaptı ve TÜRKİYE ye en büyükouynun oynanmasına izin verdi bu yüzden de insanların ve benim baya bi tepkisini aldınız size ve davanıza yakışmazdı
ve şu bir gerçek ki insanlar eğer siz muhalefete girmeseydiniz sizi şimdiki gibi tek başına iktidar yapacaktı.
Sizler şimdi vatan elden gidiyo derken ben size hazin bir gülümsemeyle bakıyorum.
evet ülkeyi satanlar ya da satmaya çalışanlara bu fırsatı ne yazık ki siz verdiniz ve bunun hesabını size sorarım
Rahmetli TÜRKEŞ le Davanıza verdiğiniz onca ŞEHİT e nasıl vereceksiniz
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Pts Oca 30, 2006 12:13 pm    ileti konusu: Re: hepsi aynı Alıntıyla Cevap Gönder

yalnz_25 demiş ki:
hayat ne garip bu bu durumlarda isek üzgünüm ama bunun birazda sebebi sizlersiniz evet mhp li arkadaşlarımız
neden mi?
insanlar sizlere çok güvendi inandı ve birçok şey için arkanızda durdu fakat sizler ne yaptınız yaşasaydı rahmetli TÜRKEŞ in bile yapmayacağı bişey yapıp yıllarca fikirlerine karşı olduğunuz ve bunun için bir sürü şehit verdiğiniz davanıza ters düşecek bir adım atıp solcu bir parti ve sağcı bir partiyle muhalefet yaptı ve TÜRKİYE ye en büyükouynun oynanmasına izin verdi bu yüzden de insanların ve benim baya bi tepkisini aldınız size ve davanıza yakışmazdı
ve şu bir gerçek ki insanlar eğer siz muhalefete girmeseydiniz sizi şimdiki gibi tek başına iktidar yapacaktı.
Sizler şimdi vatan elden gidiyo derken ben size hazin bir gülümsemeyle bakıyorum.
evet ülkeyi satanlar ya da satmaya çalışanlara bu fırsatı ne yazık ki siz verdiniz ve bunun hesabını size sorarım

Sütcü beygirinin ayaginda nal eksilmis. Onu da MHP´ye ve iktidardayken yapamadiklarina ekleyin...
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Pts Oca 30, 2006 12:19 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ama iyiki yazdiniz böyle bir yaziyi. Ulu orta MHP´yi ve Lideri elestirenler ibret alirlar belki...

Bizim eksiklerimizden hesap soracaginizi söylüyorsunuz ve de gülümsediginizi de eklemissiniz. Bizim acimizla eglenen Türk´ün acisiyla da eglenir. Cünkü Türk´ün acisi bizim acimizdir. Askimiz Türk´e hizmet askidir...

Bizi iktidar sevdalisi sananlar ise yanilgilariyla kalacaklar.

Bizim basarisizligimiza gülümseyenlerin, önümüzdeki secimlerde istedigimiz sonuclari alamadigimizda zil takip oynamayacagini kim garanti edebilir?

Ülkücüler aklini basina almali...
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 750

İletiTarih: Pts Oca 30, 2006 12:24 pm    ileti konusu: Re: hepsi aynı Alıntıyla Cevap Gönder

yalnz_25 demiş ki:

Neden?
Akp ye biz mi oy verdik ?

Halkı akp ye oy vermeye biz mi zorladık ?

Boş laf bunlar...

Somut şeyler yaz cevaplayalım...
BoraBertan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 10

İletiTarih: Pts Oca 30, 2006 2:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar bu insan demeye bıle tıksındıgım sahıslar hıç mı aılesınden veya çevresınden dın egıtımı almamiş dıyecem ama bunların aılesı ve çevresıde boyledır bunlar hiç mi dinimizin kurallarını bılmıyorlar yazıklar olsun boyle ınsanlara daha sonrada kendınden daha berbat durumda olan ınsanların arkasına saklanıyorlar ama bızım gıbıler oldukca bu vatanı ele geçıremıyekler.boyle ınsanlara bır şekılde olsada tepkımızı gosterıp bunları engelleyecegız Allah(c.c.)Turku Korusun ve Yuceltsın
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM ICQ
metingt
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 111

İletiTarih: Pts Oca 30, 2006 3:05 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaslar biraz soguk kanli ama uyanik olalim bu ülkeyi din savasina sokmak türkleri caresiz birakma isteyen disi birakin icte bir sürü hain peskesci kansiz var
bakin bu ülkede türkce ezan okunsun diye yaygara yapildi türkümmülümanim ama sunu bilelim eger biz ezani türkce okutursak tatayiz kömünist din dismanlari camiye gelecekmi veya geldilerni
bügün bazi cok bilmis kendini aydinsayan palavracilar birkac piyonla olaylari halka sunuyorlar deneme yapiyorlar simdi kadinlar camiye bas ortusuz erkeklerle namaz kimaya izin verilse demet altug veya cogu baldiri ciplak sanatcilar kadinlar camiyemi gidecek hayir sesiz kalirsak bunu kanunlastirirlar ic savasa donusturürsek iraka döndürürler gayeleri zaten türkiyede is savas cikarip satimislarla bir olup ülkeyi irak yogoslavya gibi yapmak tedikde olmaliyiz ama bilincsiz asla oyuna gelmeyelim bakmayalim onlarin lambasi kendiliginden söner
simdi biz kadinlara basi acik camiye girsinler dese asli türkmüslüman olmaya o rum tohumu yunanistana gidip kocasi icin olmadigi dini degistren soytari geri gelip müslümanmi olacak müslüman zaten müslüman olmayanlar dönse ne olur
saygilar
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder AIM YIM MSNM
Agora
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 19

İletiTarih: Pts Oca 30, 2006 9:34 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Biz büyüdük, dünya kirlendi ;biz büyüdük inançlar yozlaşti insanlar sapkınlaştı! Bu bir avuç kendini toplumdan üstün gören sözde müslümanlar eminimki ilahi takdirle gereken cezayı çekeceklerdir.
Kur'an-ı Kerim ve Hz.Muhammed din konusunda bize yol gösterici olandır. Kadınlarla erkeklerin beraber cuma namazı kılmaları belli kurallar dahilinde mümkündür. Kadının ve erkeğin ibadet sırasında giymesi gereken giysiler kesin olarak belirtilmiştir. Aksini uygulamak Kur'an'a saygısızlık etmektir. Kur'an İncil gibi yozlaşmayacak, değişmeyecektir!
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Pts Oca 30, 2006 10:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kadir21 demiş ki:
Kadınlarımız camii ye gelmelidir.Hem de bu devirde erkeklerden daha çok gelmelidir.Gerekirse erkekler dışarıda kılsın.Ben çoğu zaman dışlarıda kılıyorum.Yaz ya da kış.İnsana bi şey olmaz 15 dakikada.Neden gelsinler.
Gelsinler.Çünkü gelmezlerse,bu defa başka gurupların eline düşüp aileyi mahvediyorlar.Gelsinler ve bilgilendirilsinler.Yanlız vaizlerin kalitesi arttırılsın.Doğru konuşturulsunlar.Kafalarına göre değil.Evinin içerisinde eldivenle,peçe ile dolaşacak kadar tuzağa düşmüş,o günah yanarsın,bu günah mahvolursun deyip,eşi ile ilişkisine kadar müdahale eden edpsizlerin tuzağından kurtulmaları için gelsinler.Hava eksi 15 derece olsun isterse.Dışarıda kılmazsam namerdim.Yeter ki bu dini doğru öğrensinler.Bu gün eşinden habersiz cemaatlere üye olan binlerce kadın var.Bunlar yalan yanlış bilgilerle zehirleniyorlar.Ayıptır günahtır yazıktır.
Uçmaya kalkıyorlar,tasavufa girmeye kalkışıyorlar.Bu herkesin işi değildir.Çoğu kaldıramıyor ve sapıtıyorlar.Kimseye gücü üzerinde yük yüklenmez.Teklif edilmez.Ben camideki yerimi kadınlarımıza terketmeye hazırım.

Tamamı ile katılıyorum..
Ne yazık ki , Dinimiz bu işi ticarete döken tarikatların eline bırakılmıştır...
Diyanet işlerinin politikadan uzak iktidarla ilişkisi olmayan bir yapıya kavuşturulması gerekmektedir..
Yoksa her iktidar kendine yakın din adamları bularak göreve getirecek ve dinimiz sulandırılmaya devam edecektir....

Ama bunlarda bu ülkeyi bölme planlarının bir parçasıdır...

Her konuda deneme çekiyorlar...

Türk -kürt , sünni -alevi
,sağcı-solcu , islamcı-laik,

ılımlı islam-radikal islam...

Sağlam bir devlet yapısı kuramadıktan sonra bunlar her zaman ortaya çıkacaktır..

Bunları bertaraf etmenin yolu...

Sağlam bir devlet yapısı kurmaktır....

Maalesef ben şu anda bu ülkede sağlam bir devlet yapısı göremiyorum....

saygılarımla.
haskurt61
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 4

İletiTarih: Çar Şub 01, 2006 11:14 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Merhaba
Bu konu o kadar basit birşey değildir arkadaşlar başı açık mnamz olurmu hiç iyi bari mini etekle kılsınlar namazı kaldıki erkekle kadının aynı safta namaz kılması bile caiz deildir hiç mantığınıza geliyormu rüküye gittiğinizi düşünün önünüzde bir bayan var insan ister istemez tahrik olur kimse beni yanlış anlamasın kimse demesin ki senin içinde sapıklık varsa biz ne yapalım arkadaşlar şeytan her zaman insanları günaha sokmak için çaba sarfeder ve bu da şeytan işidir ama bu konu bence dış güçler tarafından yapılan bir meseledir islamı değiştirmek için uğraşanlar tarafından çıkarılan bir mesledir bu gün başı açık erkelerle aynı safta namaz kılınmaya başlarsa yarında secdeye gitmeden namaz kılmaya başlar arkadaşlar böyle oyunlara alet olmayalım
Allah (c.c.) ülküdaşlarımı böyle şeylerden korusun
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Çar Şub 01, 2006 11:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

sen sus lan sen ilk önce TÜRKLÜGÜMÜ borclu oldun kisiye saygili ol
haskurt müs goya sende hascakal olur lan cakal

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Çar Şub 01, 2006 11:40 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Konumuza dönelim...
TC-Kurt
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 88

İletiTarih: Per Şub 02, 2006 12:10 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

polat_38 demiş ki:
sen sus lan sen ilk önce TÜRKLÜGÜMÜ borclu oldun kisiye saygili ol
haskurt müs goya sende hascakal olur lan cakal

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE

Bunun altina birde ben Imza atayim, HAKLISIN bastan sona.
asenaelif
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 18

İletiTarih: Per Şub 02, 2006 12:32 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR BENDE ANLAM VEREMİYORUM BU OLANLARA. NEDİR BU İSLAMİ CEHALET. NE DEMEK BAYANIN ERKEKLERLE CENAZE NAMAZI KILMASI, NE DEMEK BAŞI AÇIK NAMAZ KILMAK..... NEREYE GİDİYORUZ BÖYLE. BAYANLIĞIMDAN UTANIR OLDUM. YAZIKLAR OLSUN BU KIYMETLİ VATANIMA BÖYLE CEHALET DOLUSU İNSANLAR AYAK BASIYORYA.... BİNLERCE KEZ YAZIKLAR OLSUN.... DİNİNİ KİTABINI KURALINI UNUTAN İNSANLARA LANET OLSUN....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 6. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız