Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Kürt Meselesi
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 22, 23, 24  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 13. sayfa (Toplam 24 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
TC-Kurt
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 88

İletiTarih: Pts Oca 30, 2006 11:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kardesler agabeyler, bizim dusmanimiz belamiz disarda burda degil. Birbirinize lütfen saygili olun, sizde birbirinizi böyle davranirsaniz vay halimize. Saten bunu isteyen cok, sizde desteklemeyin lütfen.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Baybora
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 4

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 12:39 am    ileti konusu: Arkadaşlar Her Kürt PKK lı değildir. Alıntıyla Cevap Gönder

brn de konya2da oturuyorum. Konya çevre ilçeleri bozkurt yuvasıdır. merkezi maalesef öyle değildir. Ayrıca kulu, cihanbeyli, yunakta, özalkentte, saraçoğlu 30 - 50 arası kürt vardır. Konya Mhp il ve Ülkü ocağında çok kürt arkadaşımız vardır ve taş gibiler
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 2:41 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kürt meselesi diye birsey yokdur
tatvanbozkurt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 512

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 12:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ßen Tatvandayım Yani Bitlis Burda Doğdum Ve Burda Büyüyorum, Her Türlü Kürtle Bir Arada Yaşıyorum,Pkklısı da Var Bunların.İğreniyorum Onlardan.Ama Bir Arada Yaşamak zorundaYız.kürt Meselesi Diye Birşey Yoktur..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM
bozkurt1992
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 31

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 2:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bence kürt sorunu var.ben bugüne kadar hic iyi bir kürt görmedim malesef birkac kürt taniyorum bunlar da hepsi türk düsmani. türklerin arkasindan atiyorlar küfür ediyorlar sonrada dayak yiyince bas bas bagiriyorlar.bence sadece kürtleri degil bütün türk ve türkiye düsmanlarini yer yüzünden silmek lazim
Altaylardan_T
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 13

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 3:31 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

buggrahan demiş ki:
Levent Turan kim kendini bilmezmiş? Ben sana tekrar söyleyeyimde anla bu sefer.. Kürde kardeşim de arkadaşım de yoldaşım de beni bağlamaz o senin düşüncendir yarın biri rumlarda benim kardeşim diyebilir herkesin kendi görüşü. AMA Kürtler TÜRK değildir, Türk soyundan gelmezler ve bugüne kadar Türklere en çok zarar veren ırklardan biri de Kürtlerdir. Bir kez kürt nasıl ülkücü oluyor biri açıklasın bana bunu.. hayatımda duyduğum en abuk şey. Sen nasıl bir fransız milliyetçisi, enosis sevdalısı olamazsan, Kürtlerde turancı, pan türkist olamaz. Onların soyu değil bir kere hangi soyun birleşmesini istiyorlar? Senin dediğin gibi Kürtler varsa bile onlar Türkiye'de yaşadıkları için
Türkleşmişlerdir, benliklerini kaybetmişlerdir. Benim için bir rumun Türk ülkücüsüyüm demesi ne kadar kayda değerse bir kürdün de demesi o kadar kayda değer. Hem nerden çıktı bu Kürtlerin ağırlıkta olduğu?? Bazı kürtler sahip oldukları düzenin bozulmasından, canlarını vermekten korktuklarından veya bu davanın imkansız olduğunu bildiklerinden girmezler bu işlere. Yarın hiç kan dökülmeden size demokrasi getirdik sizi özerk yapıcaz de istermisiniz diye referamduma git bak bakalım kaç Kürt ayrı bir devlet istiyor.

Kusura bakma sana Ulkudasim diyemeyecegim.Cunku seni bir provakator olarak goruyorum.Sen daha ananin karninda bile degilken Ulku ocaklarinda binlerce kurt kokenli Ulkudasimiz vardi.Ve onlarin icinden bu dava icin sehit olanlar vardi.
Sen kimsin ki o insanlara Ulkucu olamazlar diyorsun.Kendine gel,haddini asma.Asarsan bi gun haddini bildirirler.
Sen zaten Ulkucu olsan Basbugumuzun sozune karsi gelmezsin.Basbugumuz ne diyor"Kurtler ne kadar Kurtse ben de o kadar Kurdum..........."
Bu arada Kurtler Oguzlarin Saka(Iskitler) boyundandirlar.Tarihi biraz arastir ve oyle yorum yaz.
Altaylardan_T
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 13

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 3:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Agora demiş ki:
Saçma yanlarının yanında mantıklı yanlarıda var. Üşenmeden okumanızı öneririm. Kısmen bende katılıyorum yazanlara.

Onercek baska bir sey bulamadin mi.Turkiyede karisiklik cikarmak isteyen kisilerin ekmegine yag suruyorsun.
Bunlar Turkiye de ic savas cikarmak isteyenlerin oyunlari.Uyanik olmaliyiz.Bu oyunlara gelmemeliyiz.
Bu yazi tamamen irkcilik uzerine yazilmis.Alman Nazi irkciligi bile bu kadar degil.
Turk Milliyetcileri olarak bu gibi yazi yazanlara hadlerini bildirmeliyiz.
Eger onlemimizi simdi almazsak Turkiyemizin bolunmesini hizlandiracak gelismelere hiz kazandirmis oluruz.

Altaylar'dan Tuna'ya
Yeniden bütün dünya
Görsün korkulu rüya
Selam sana Basbugum
mtnates
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 2

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 5:50 pm    ileti konusu: kurt meselesı Alıntıyla Cevap Gönder

kurde fırsat verme yarab dehre sultan olmasın,ayagını çarık sıksın karnı bile doymasın,vur kılıcı al haracı dünyada iflah olmasın,ol çeşmeden gavur içsin rum içsin,kürde nasip olmasın...
mtnates
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 2

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 6:05 pm    ileti konusu: muş çeşmesi Alıntıyla Cevap Gönder

başka sitelerde buldum dedidigin o şiir buyuk hukumdar yavuz sultan selimin muş çeşmesi isimli şiir,dir.o buyuk hukumdar ne denli ileri goruşluymuş ki,yuzyıllar oncesinden tehlıkenın farkına varmış ve bize bu uyarı şiiri miras bırakmıştır .turk kımlıgını begenmeyıp ben kurdum dıye yenı bır kımlık tasarlayan tum herkesi bolucu ve turk mılleti için bir tehlike unsuru görmekteyim.bu ulkude tek bayrak tek millet tek milli marş çatısı altında yaşamak istiyor ve elimden geldiğince bu yolda mucadele ediyorum,,,,yokuşlar kaybolur çıkarız düze,kavuşuruz sonu gelmez gündüze,sapan taşlarının yanında füze,başka alemlerle farkımız bizim.
yalnizkurt32
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 34

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 8:40 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selamun aleykum
bence bütün kürtlerin icinde pkk lik var her gördügüm kürt te öyle idi bilmem baskalari da var mi sanmiyorum ama.bayragima saygisislik yapan kisi ilen arkadas felan olamam ben.

saygilar
TC-Kurt
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 8:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Benim bildiklerimin 99%u da öyle. Ben almanyada kaliyorum ve hep derim Almanlarin hepsinin icinde azda olsa bir Hitler vardir. Ve Kürtlerde farkli degildir.

En son TC-Kurt tarafından Sal Oca 31, 2006 8:46 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Pasa18
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 55

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 8:44 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Her kesimin icinde oldugu gibi Kürtler arasinda da bazi basi bozuklar olabiliyor.Bunlar beyinleri yikanmis bir kesim grup.Önemli olan bunlarin elebasilari.Onlari etkisizlestirmek en önemli görevimizdir.
alimyanar
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 1

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 11:45 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

KARDEŞLERİM ALMANYADAKİ KÜRTLERİ GÖRMENİZİ COK İSTERDİM...

BİTİ KANLANAN KOPEKLER ASKERLERI POLİSLERİ NASIL KATLETTIKLERININ VİDEO ŞOVLARINI YAPIYORLARDI...

BAZI SAF MİLLİYETÇİ KARDEŞLERİMİZ HALEN RÜYALAR ALEMİNDE ...YOK KÜRTLER KARDEŞMİŞ ONLAR ASLEN TÜRKMÜŞ FALAN...YOK ONLAR BIZDENMİŞ..UYANIN ARTIK...
ADAMLAR DÜŞMAN DİYORLAR BİZE ...

NEDİYORLAR BİLİYONUZMU BİZİM SAYI ONLARA YETİŞİNCE TÜRKİYENIN ADINI KURDİSTAN YAPACAZ...OZAMAM GORURSUNUZ KARDES KURTLERINIZI...BAKALIM ONLAR SİZE KARDEŞ TURKLER DİYECEKLERMİ...

YUCE TURK MILLETINE ORTA ASYADAN GELMİŞ AT HIRSIZLARI BARBARLAR DIYORLAR..AKLINIZA NE GELİRSE ARTIK..KONUSTUĞUM İSTİNASIZ BUTUN KURTLERİN HEPSİ AYNI..ALMANYADA BİTANESIDE TURKLER BİZİM KARDESİMİZDİR DİYEN YOK...

ZATEN İNTERNETTEKİ KEKO SİTELERİNE BAKMAK YETERLİ...

UYANINNNNNNNNNNNNNN.......

TURKUN TURKTEN BASKA DOSTU YOKTUR...
KENDI İÇİNDE BÖLÜNME EY TÜRK OĞLU...DÜŞMANIN SEVİNMSEİN..
TC-Kurt
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiTarih: Sal Oca 31, 2006 11:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bende almanyadan geliyorum, Mannheim kentinden bursida saten KÜRT yuvasi. Ve alimyanar arkadasa katiliyorum, bize hic bir saman kardes demezler.
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir; cevap yazamaz, iletileri değiştiremezsiniz 13. sayfa (Toplam 24 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3 ... 12, 13, 14 ... 22, 23, 24  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız