Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Yenicaggazetesi.
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 5. sayfa (Toplam 8 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kocakurt_adil
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 104

İletiTarih: Pts Şub 13, 2006 9:58 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

DEĞERLİ ÜLKÜDAŞLARIM
YENİÇAĞ GAZETESİ, KURULTAY HAFTALIK GAZETENİN DEVAMIDIR . O GÜNDEN 2004 DE KADAR OKUDUM . DEVLET BAHÇELİ,OCAK BAŞKANIMI- ZI ELEŞTİRİLERİ OKADAR İLERİGİTTİLER Kİ ARTIK MHP'YE BİLE ZARARLARI DOKUNMAYA BAŞLADILAR. YENİÇAĞI ÜÇ DEFA BİRER AY
ARAYLA ARAYARAK BU YAYINLARA SON VERMELERİNİ YOKSA GAZETEYİ
ALMAYACAĞIMI SÖYLEDİM , BAĞIMSIZ BİR GAZETE OLDUKLARINI HİÇ
BİR PARTİYLE İLGİLERİNİN OLMADIĞINI,SOLCULARIN BİLE CUMHURİYE-
Tİ BIRAKIP KENDİLERİNİ ALDIKLARINI SÖYLEDİLER.BENİ ONLAR İLGİ-
LENDİRMEZ,OKUDUĞUM GAZETEDE MHP'SİNİN,DEVLET BAHÇELİNİN,
OCAK BAŞKANLARININ FAALİYETLERİNİ TAKİP ETMEM GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİM TELEFONU KAPATTIM.BİR DAHADA YENİÇAĞ GAZETESİNİ ALMAMAKTAYIM NE ZAMAN KENDİLERİNİ DÜZELTİRLER O ZAMAN BELKİ
ALIRIM. ORTADOĞU GAZETESİ Nİ SATIN ALALIM 100,000 BİNLERİ GEÇ
MESİ GEREKİR MİLYONLARCA ÜLKÜCÜNÜN TEK GAZETE ALIYORSA ODA
ORTADOĞU OLMALIDIR,İKİNCİ BİR GAZETE OKUYACAKSA KENDİSİ Bİ-
LİR.VUSLAT REİSTEN BİR RİCAMDA ORTADOĞU GAZETESİNİN HAFTALIK
TIRAJINI YAYINLARSANIZ,PSİKOLOJİK ETKİSİ OLACAĞI ÜLKÜDAŞLARI-
MIZI GAZETEMİZİ ALMAYA YÖNELTECEKTİR.
TANRI TÜRKÜ KORUSUN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
CECENYA-ccc
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 57

İletiTarih: Sal Şub 14, 2006 1:45 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yenicag gazetesi ne kadar dogru yazarsa yazsin MHP hakkinda yorum yaparken ileri gitmistir.Elestirilerde fazlaya gittigini görmüstüm.
Ben kendi sahsim adina diyorumki Gazetemiz Yenicag degil ORTADOGU Gazetesidir.
Sizleri ALLAHA emanet ediyorum Ülküdaslarim.

ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSIN
necmettin
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Sal Şub 14, 2006 12:46 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BEN YENİÇAĞI HERGÜN ALIYORUM BİR ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ DÜŞMAN BİLE OLSA DÜŞMANINI TANIMIŞ SENİN İÇİN NE DÜŞÜNDÜĞÜNÜ BİLİRSİN. BU ARADA ORTADOĞU GAZETESİ BİLE BAKIYOSUNUZKİ BEBEKTE YAPILAN DANİMARKA KONSOLOSLUĞUNU EYLEM YAPAN İSTANBUL ÜLKÜ OCAKLARINI HABER YAPMAMIŞ BU SEBEBİNİ MERAK EDİYORUM BİR VATAN GAZETESİ BİLE BİZİ HABER YAPIYOSA ORTADOĞU NEDEN YAZMIYOR KÖTÜ BİR DURUM. ALLAHA EMANET OLUN..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
metehan_68
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 3

İletiTarih: Sal Şub 14, 2006 5:45 pm    ileti konusu: SLM Alıntıyla Cevap Gönder

SLM KARDEŞLERİM YENİCAG GAZETESİNİ OKUYORUM.GÜZEL HABERLERİ VAR ANCAK BİR KONUDA ONLARI TASNİF ETMİYORUM.ÇÜNKÜ; HER NE KADARDA KÖTÜ OLASADA SAYİN SEVGİLİ BAHÇELİ BİR GENEL BAŞKANDİR ONA SAYGİSİZLİK BİZE YAKİŞMAZ.KALDİ Kİ BAHÇELİ KADAR İYİ BİR SİYASETÇİ,AHLAKLI DÜRÜST BİR KİŞİ YOKTUR.BAHÇELİ TAM DEMOKRATİK BİR İNSANDİR.EĞER YENİCAG İN İSTEDİĞİ KİŞİLER BAŞKAN OLSA MHP SOKAK PARTİSİ DURUMUNA GETİRİLİR.
erol74
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 18

İletiTarih: Sal Şub 14, 2006 7:45 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

SELAMÜN ALEYKÜM KARDEŞLERİM.YENİÇAĞ GAZETESİ PARTİ YÖNETİMİNİ ELEŞTİRDİĞİ İÇİN TEPKİ GÖRÜYOR BENİM KANAATİM EGER TEŞKİLATIMIZ İÇERİSİNDE YANLIŞ OLUYORSA BUNU BİZDEN BİRİLERİNİN ELEŞTİRMESİ DOĞALDIR.GAZETE İÇERİSİNDEKİ HABERLERE BAKTIĞIMIZDA MEMLEKET ALEYHİNE YAZI YAZILMAMIŞTIR.AYRICA GAZETE YAZARLARI ÇEŞİTLİ TARTIŞMA PRIGRAMLARINDA MİLLİYETÇİ GÖRÜŞÜ GEREĞİNCE SAVUNMAKTALAR.YAYGIN OLARAK BİLİNEN İKİ GAZETEMİZ VAR ZATEN BİRİ ORTADOĞU BİRİ YANİÇAĞ.ORTADOĞU GAYET SADE BİR DİLLE YAZILIYOR HERKES ANLASIN DİYE FAKAT BU BENİ BAZEN TATMİN ETMİYOR YANİÇAĞ GAZETESİNİ BEGENDİĞİM TARAF HABERLERİ DAHA COK BİLİME DAYANIYOR EN AZINDAN ÜNİVERSİTE OKUMUS BİR İNSANI DÜŞÜNDÜRÜP BİLGİLENDİRİYOR BUNU YABANA ATAMAYIZ.GAZETE ÖNEMLİ BİR YAYIN ARACI BİZİM İKİ GAZETEMİZ ONLARA SAHİP CIKAMIYORUZ BEN MADDİ İMKANLARIM ELVERDİĞİNCE İKİSİNİDE ALIYORUM.İKİSİNİDE OKUMAKTAN ZEVK ALIYORUM.ADI NE OLURSA OLSUN BİR GAZETEDE HAKSIZ ELEŞTİRİ OLDUGUNDA TEPKİ GÖSTERECEGİMİDE BELİRTMEK İSTERİM SAYGILARIMLA
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Sal Şub 14, 2006 7:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ülküdaşlarım büyük harfle yazı yazma alışkanlığı hala devam ediyor.Yeni üyelere bir kez daha açıklıyorum.Sürekli büyük harfle yazılmayacak.Çok önemli dikkat çekilecek kısımlar büyük yazılabilir.İnternet dünyasında büyük harfle yazmanın anlamı hoş değildir.İnternet kullananların da bunu bilmesi zorunludur.Bazı üyelerimiz bunu sağolsunlar düzelttiler.Kalanların da bu alışkanlıkları bırakmalarını bekliyoruz.saygılarımla.
Bozkurt-68
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 348

İletiTarih: Per Şub 16, 2006 10:20 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

...Lütfen bu sözümü yanlis anlamayin,...Düsmaninizi yenmek,Maglup etmek istiyorsaniz...Onun ne Yaptigini neler ile Ugrastigini ögrenmelisinizki,Öyle karsilik veresiniz,Ona!!! Bu isler artik böyle !!! ...
Bizim Kardeslerimize Yardimci olmamiz gerekirken...Köstek olmayalim!Yok su Dogruymus yok Bu dogrusmus,Gecin birakin bu bos Isleri!Daha önemli Konular var...
alparslan_944
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 12:46 pm    ileti konusu: Ben okurum Alıntıyla Cevap Gönder

Selam ülküdaşlarım.Yeniçağ gazetesinin çizgisini beğeniyorum.Uzun zamandır takip ettiğim bir gazetedir.Yeniçağ sadece MHP lideri devlet bahçeliye muhalif çizgidedir.Bu da şu anki mevcut Mhp yöneti mi de tabana bu gazeteyi alma yasağı koymuştur.Bu da MHP yönetiminin bazı şeylerden çekindiğini göstermektedir.Ayrıca belirtmek isterim;yeniçağ gazetesinin köşe yazarlarından değerli Arslan Tekin,Ümit Özdağ,İsrafil Kumbasar Başbuğ un çizgisinde giden gerçek ülkücülerdir.Okuyalım değerli ülküdaşlarım.Okuyalım ki,gerçeklere gözümüzü kapamayalım.

Hepinize saygı ve selamlarımı sunarım.
aksu61
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 228

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 1:58 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Köşe yazarlarından özellikle Ümit Özdağın filan ülkücülüğünden şüphemiz yok ama sırf muhalefet için haber yapılmaz biz onu söylüyoruz yoksa ben hergün bir yeniçağ bir de tercüman alıyorum.

özellikle kurtlar vadisindeki eleştirileri çok yanlış buldum.Açıkçası sonradan onlar da ağız değiştirdiler ama o kadar eleştiriyi de yapmak yanlış ve gereksizdi.
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 2:08 pm    ileti konusu: Re: Ben okurum Alıntıyla Cevap Gönder

alparslan_944 demiş ki:
Selam ülküdaşlarım.Yeniçağ gazetesinin çizgisini beğeniyorum.Uzun zamandır takip ettiğim bir gazetedir.Yeniçağ sadece MHP lideri devlet bahçeliye muhalif çizgidedir.Bu da şu anki mevcut Mhp yöneti mi de tabana bu gazeteyi alma yasağı koymuştur.Bu da MHP yönetiminin bazı şeylerden çekindiğini göstermektedir.Ayrıca belirtmek isterim;yeniçağ gazetesinin köşe yazarlarından değerli Arslan Tekin,Ümit Özdağ,İsrafil Kumbasar Başbuğ un çizgisinde giden gerçek ülkücülerdir.Okuyalım değerli ülküdaşlarım.Okuyalım ki,gerçeklere gözümüzü kapamayalım.

Hepinize saygı ve selamlarımı sunarım.

MHP Yönetimi bunlardan mi cekiniyor? MHP´yi ne zannediyorsunuz?

Onlar kim oluyor ki koskaca teskilat onlardan cekinsin?

Yukarida ismi gecenlerden Ümit Özdag beyefendiyi tenzih ederim. Saygi duydugumuz fikir adamidir.

Hickimse teskilattan üstün degildir. Teskilati birakip kisilerin pesine düsenler ancak hata yaparlar. Baska birseye de yaramaz. MHP kayadir. Bu kayadan kimse toz koparamaz.

Gerceklere göz kapatmak birilerinin oyununa gelmekle olur...
alperen147
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 3

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 4:38 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

selamün aleyküm kardeşlerim
YENİÇAĞ GAZETESİNİ YAKLAŞIK ÜÇ YILDIR TAKİP EDİYORUM.VE GAZETE DE BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER OLDU.İLK BAŞTA SAYIN DEVLET BAHÇELİNİN YANINDA OLARAK ÇIKTI GAZETE DAHA SONRA 3 KASIMDAN SONRA DEVLET BAHÇELİNİN İSTİFA ETMESİNİ İSTEDİKLERİ İÇİN MHP YE DEĞİL DEVLET BAHÇELİ VE ESKİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ALİŞAN SATTILMIŞA MUHALİF OLDULAR.VE EN MUHALİF YAZARI İSRAFİL KÜRŞAT KUMBASARI DEVLET BAHÇELİ DÖVDÜRTTÜ.ZATEN YAZARLARIN İÇİNDE CUMHURBAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI KOYDU DİYE DÖVÜLEN SADİ SOMUNCUOĞLU DA VARDI.DEVLET BAHÇELİNİN İSTİFASI İÇİN ÇOK ÇALIŞTILAR AMA ETMİYECEĞİNİ ANLAYINCA ŞİMDİ MUHALİFLİĞİ BİTTİ GİBİME GELİYOR.AMA GAZETE DE HULKİCEVİZOĞLU RAUF DENKTAŞ ARSLAN BULUT GİBİ ÖNEMLİ YAZARLARI VAR.BU SEBEPTEN DOLASYI MHP DEN UZAKLAŞYILAR.ULUSALCI GAZETE OLDULAR.SOLCULARIN YAZILARINI YAYINLIYUORLA.AMA BİLİMİYORLAR Kİ SOLCULAR DAN DOST OLMAZ!AMA YİNE BEN O GAZETEYE VEFA BORCUM VAR .BANA SİYASETİ ÖĞRETEN GAZETE!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 9:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

alperen147 demiş ki:
selamün aleyküm kardeşlerim
YENİÇAĞ GAZETESİNİ YAKLAŞIK ÜÇ YILDIR TAKİP EDİYORUM.VE GAZETE DE BÜYÜK DEĞİŞİKLİKLER OLDU.İLK BAŞTA SAYIN DEVLET BAHÇELİNİN YANINDA OLARAK ÇIKTI GAZETE DAHA SONRA 3 KASIMDAN SONRA DEVLET BAHÇELİNİN İSTİFA ETMESİNİ İSTEDİKLERİ İÇİN MHP YE DEĞİL DEVLET BAHÇELİ VE ESKİ ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANI ALİŞAN SATTILMIŞA MUHALİF OLDULAR.VE EN MUHALİF YAZARI İSRAFİL KÜRŞAT KUMBASARI DEVLET BAHÇELİ DÖVDÜRTTÜ.ZATEN YAZARLARIN İÇİNDE CUMHURBAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI KOYDU DİYE DÖVÜLEN SADİ SOMUNCUOĞLU DA VARDI.DEVLET BAHÇELİNİN İSTİFASI İÇİN ÇOK ÇALIŞTILAR AMA ETMİYECEĞİNİ ANLAYINCA ŞİMDİ MUHALİFLİĞİ BİTTİ GİBİME GELİYOR.AMA GAZETE DE HULKİCEVİZOĞLU RAUF DENKTAŞ ARSLAN BULUT GİBİ ÖNEMLİ YAZARLARI VAR.BU SEBEPTEN DOLASYI MHP DEN UZAKLAŞYILAR.ULUSALCI GAZETE OLDULAR.SOLCULARIN YAZILARINI YAYINLIYUORLA.AMA BİLİMİYORLAR Kİ SOLCULAR DAN DOST OLMAZ!AMA YİNE BEN O GAZETEYE VEFA BORCUM VAR .BANA SİYASETİ ÖĞRETEN GAZETE!

Bu iftiralari ispat et...

Devlet bey kimseyi dövdürmez... Lidere karsi ne bicim konusuyorsun?..
bnhsk
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 2

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 9:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülkücüler özellikle bu yeni dönemde kendilerini her yönde geliştirmeli eğitmeli ve örnek olmalıdır.Yeniçağ gazetesini takip ediyoruz.Bence bazı keskin yönleri dışında gayet dürüst hizmet veriyorlar.Allah yolunda vatan yolunda bir taş döşeyeni desteklemeliyiz.Bir çok "dinci" diye adlandırılan gazete var ve birbirleriye çekişmiyorlar.Bir sürü aynı amaca hizmet eden kanal var.Biz niye çekişelim.İstenilen budur.Bu amaca hizmet etmeyelim.Birlik olalım.Etrafımıza duvar örmeyelim.Düşmanları sevindirmeyelim.Yeniçağ da Ortadoğu da Halka ve olaylara tercüman da okunmalı, desteklenmelidir.Yeter ki okuyalım.Ayrıca Ülkücülerin en önemli ihtiyacı T.V kanalıdır.Bunun için uğraşalım.
bnhsk
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 2

İletiTarih: Pzr Şub 19, 2006 10:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar okunmayacaksa dine hizmet ediyor görünüp ülkücülere sataşmayı ve ülkücüleri cahil,beceriksiz,kavgacı gösteren bazı dini gazeteleri okumayalım.Satın almayalı.mÖzellikle Vakit gazetesi bu işin taşeronluğunu yapıyor.Gündemdeki Türban davası ile ilgili son gelişmede bile MHP yi suçluyor.Bugün tek başına iktidar olan,vatanı satmak için,menfaatlerine uyan her türlü yasayı kolaylıkla çıkarabilen AKP ye ses çıkarmıyorlar ama koalisyon ortağıyken niye çözmedin diyebiliyorlar. Ülkücüleri cemaat eri yapıp da sonra ülkücülüğün aslında solculukla eşdeğer bir ideoloji olduğunu sohbetlerinde söylüyorlar.Diyalog şemsiyesi altında Yahudiye hristiyana hoşgörülü olup ülkücülere karşı diş biliyorlar.Bunlar asıl tehlike.Lütfen dikkatinizi bunlara yoğunlaştırın.Yoksa birbirimize düştüğümüzde sevinenler çok oluyor.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 5. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız