Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Yavuz Bingöl
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Bozkurt-68
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 348

İletiTarih: Cum Şub 24, 2006 1:54 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdaslarim...Bu APO denen... Soysuz,Namussuz,Serefsiz Mahlukat aceba gercekten Kürtmüdür yoksa benimde Duydugum gibi bir Ermeni tohumumudur?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
gokburu
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 12

İletiTarih: Cum Şub 24, 2006 4:31 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bunların hepsi şerefsiz ya! nasıl biz onların sarkılarını dinlemiyor, söylemiyorsak onlarda bizimkileri söylememeli. ERKEKSEN SEREFLİYSEN KENDİ SARKILARINLA BURALARA GELSEYDİN...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Cum Şub 24, 2006 4:54 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bir babayigit cikipda bunlarin kökünü kazimiyor ya icim ona yaniyor

saygilarimla

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
m_umut17
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 3

İletiTarih: Cum Şub 24, 2006 5:13 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu alçak heriflerin amaçları belli her türlü köpekliği yapıyorlar ama hiçbirşey yapamazlar bu memleket kadar kahraman çıkaran bir millet yoktur ayrıca benim bir ülküdaşım bu şerefsizlerin bin tanesinden on bin tanesinden kuvvetlidir imanlıdır. Hepinizi çok seviyorum Allah(c.c.) hepimizden razı olsun hepiniz ALLAHA EMANET OLUN...
thegreen_wolf
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 466

İletiTarih: Cum Şub 24, 2006 6:29 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ÜLKÜDASLARIM
para,menfaat,ıhtıras ıcın olan bunlar bırer serefsızdır adlarını anmayalım hele boyle serefsızler ben turkum derken once besmele cekmelerı gerekır odakabul almazda neyse
ALLAH(cc)TÜRK'Ü KORUSUN VE YUCELTSIN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM ICQ
Xetayi
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 10

İletiTarih: Pzr Şub 26, 2006 11:15 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

pkk-yı besleyen de yine Türk milletinin kendisi.sadece bu kürd artist bozuntuları kim bilir ne kadar para veriyorlardır pkk-ya.ya o paralar nerde onlarda ? evet doğru Türk milletinin cebinden çıkıyor,onların kasetlerini alıb dinledikce pkk ve kürd terörü daha da şiddetleniyor.kürd "sanatçılarının" kasetlerini,CD-lerini alanlar,onları dinleyenler kürdden-pkk-lıdan daha beterdir ! bu resmen pkk-ya para ödemek demek oluyor bir düşünün.yanınızda birisi ibrahim tatsızsesin kasetini alırken ona söyleyin,sorun,acaba biliyormu o anda kaç masum Türkü öldürmeye yetecek kurşun parası ödüyor pkk-ya ?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Melik_Sah
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 11

İletiTarih: Pts Şub 27, 2006 6:45 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bu pkklı şarkıcıların hiçbir şeyini almayın ırkdaşlarım bu bir oyundur ben hiç bir kürt şarkıcının kasetını almıyorum sizde almayın neredeyse bu piyasada olan her kürt şarkıcı veyahut artist yada bilmem ne %95 pkk ya destek veriyor bunların başında : yavuz bingöl, yıldız tilbe,ahmet kaya,yılmaz erdoğan,ibrahim tatlıses vb. gelıyor ve öteki sinsilerde var ama hepsini sayamadım bu şerefsizlerin kasetlerini veyahut filmlerin satın almayın ALLAH TÜRKÜ KOrusun ve Yüceltsin
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
Aysel27
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 39

İletiTarih: Pts Şub 27, 2006 7:45 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Malesef bunlar gibi bir sürü ortaligi bos bulmus cirit atiyorlar.
O kadar cesaretlendilerki bu kadar da olmaz diyoruz artik.
Biz bunlarin ne mal oldugunu biliyorduk eskiden beri ama dedigim gibi ne yazikki artik serbets ce ne isterlerse yapiyorlar.

Bu hep böyle gitmez biz onlarin ne cd si ne de itlere silah saglayacak hicbirseylerini almayacagiz.

ALLAH Türkü korusun.
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 151

İletiTarih: Per Mar 23, 2006 10:03 am    ileti konusu: edipolos Alıntıyla Cevap Gönder

Bazı arkadaşların şöyle bir savunmaları olur geenelde.'Ben adamı sevmem ama müziği hoşuma gidiyor' gibi.Arkadaşlar bu tür adamların çoğunun parçalarında adeta bir mesaj kokusu vardır.Bölücülere hitaben.Örneğin topal edip in bir şarkısı var (bekle istanbul geleceğiz bir gün sana kavuşacağız) diye.Bu şarkı yunanlıların bir şiiri olup çocuklarına küçük yaşlarından itibaraen milli marş gibi ezberlettirirler.Bu adamların hayali olan büyük bizansa olan özlemlerini anlatan bir şiirdir ve maalesef Türkiyede dillendiriliyor.Bunun örneklerini çoğaltabilirizde.Para vererek kaset veya cd sini aldığımız sanatçılara dikkat edelim.
Goykultu
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 42

İletiTarih: Per Mar 23, 2006 12:52 pm    ileti konusu: Re: Yavuz Bingöl Alıntıyla Cevap Gönder

BasbugAtilla demiş ki:
Vuslatim demiş ki:
BasbugAtilla demiş ki:
Selamun aleyküm ülküdaşım.Geçen gün haberlerde Yavuz Bingöl'ün albüm kapağındaki 'apo' yazısını göstermişlerdi.Sanırım izlemişsindir.Ama galiba bununla ilgili bir forum açılmadı.Açılmadı ise Yavuz Bingöl ile ilgili bir forum açmanı isterim.PKK'ya yardım yaptığını duymuştum.Bilgilendirirsen sevinirim.SAYGILAR

Ülküdasimizin istegi üzerine baslik acilmistir... Allah (c.c.) kendisinden razi olsun...

Yavuz Bingöl ilgi alanimin disinda oldugu icin konu hakkinda fazla bir bilgim yok...

Allah razı olsun ülküdaşım.Evet bu konuyla ilgili çok şüphelerim var.Yavuz Bingöl itinin yaptığı son albümün kapağında ki resimde tütün saran iki tane el gözükmektedir.SOL elinin üstünde silik bir şekilde 'apo' yazmaktadır.Ben zaten Yavuz Bingöl'ün pkk'ya yardım ettiğini duymuştum beni asıl çıldırtan bu konuyla ilgili röportajıdır.Gazeteci bu konuyu yavuz bingöle soruyor.O da 'Benim siyasi çizgim belli,böyle bir şey düşünmem bile,bu olaydan benim haberim yok'diyor.Senin yaptığın albümden senin haberin olmicak ta benim mi haberim olucak.Ayrıca böyle bir şey olmasa bile bu kadar sakin davranmaması gerekir.Sonuçta bölücülükle suçlanıyor.Yani rol yaptığı anlaşılıyor.Burdan da anlaşılacağı gibi kürtlerin çoğu ülkeyi bölmeye çalışıyor.Bölücü olmayanlar ise davamıza bizim kadar sahip çıkmıyor.Eğer Yavuz Bingöl vatansever bir insan olsaydı bu olaya şiddetle karşı çıkardı.Ahmet Kaya'nın,Yavuz Bingöl'ün,İbrahim Tatlıses'in vs. bu insanların albümünü almak,dizilerini izlemekişov programlarına katılmak VATAN HAİNLİĞİDİR

onemli bir konu ama albomdaki resmi de siteye yerleshdirseydiniz de bakardik internetden bulamadim
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Per Mar 23, 2006 2:03 pm    ileti konusu: Re: Yavuz Bingöl Alıntıyla Cevap Gönder

Goykultu demiş ki:
BasbugAtilla demiş ki:
Vuslatim demiş ki:
BasbugAtilla demiş ki:
Selamun aleyküm ülküdaşım.Geçen gün haberlerde Yavuz Bingöl'ün albüm kapağındaki 'apo' yazısını göstermişlerdi.Sanırım izlemişsindir.Ama galiba bununla ilgili bir forum açılmadı.Açılmadı ise Yavuz Bingöl ile ilgili bir forum açmanı isterim.PKK'ya yardım yaptığını duymuştum.Bilgilendirirsen sevinirim.SAYGILAR

Ülküdasimizin istegi üzerine baslik acilmistir... Allah (c.c.) kendisinden razi olsun...

Yavuz Bingöl ilgi alanimin disinda oldugu icin konu hakkinda fazla bir bilgim yok...

Allah razı olsun ülküdaşım.Evet bu konuyla ilgili çok şüphelerim var.Yavuz Bingöl itinin yaptığı son albümün kapağında ki resimde tütün saran iki tane el gözükmektedir.SOL elinin üstünde silik bir şekilde 'apo' yazmaktadır.Ben zaten Yavuz Bingöl'ün pkk'ya yardım ettiğini duymuştum beni asıl çıldırtan bu konuyla ilgili röportajıdır.Gazeteci bu konuyu yavuz bingöle soruyor.O da 'Benim siyasi çizgim belli,böyle bir şey düşünmem bile,bu olaydan benim haberim yok'diyor.Senin yaptığın albümden senin haberin olmicak ta benim mi haberim olucak.Ayrıca böyle bir şey olmasa bile bu kadar sakin davranmaması gerekir.Sonuçta bölücülükle suçlanıyor.Yani rol yaptığı anlaşılıyor.Burdan da anlaşılacağı gibi kürtlerin çoğu ülkeyi bölmeye çalışıyor.Bölücü olmayanlar ise davamıza bizim kadar sahip çıkmıyor.Eğer Yavuz Bingöl vatansever bir insan olsaydı bu olaya şiddetle karşı çıkardı.Ahmet Kaya'nın,Yavuz Bingöl'ün,İbrahim Tatlıses'in vs. bu insanların albümünü almak,dizilerini izlemekişov programlarına katılmak VATAN HAİNLİĞİDİR

onemli bir konu ama albomdaki resmi de siteye yerleshdirseydiniz de bakardik internetden bulamadim

Öyle bir fotoğrafın sitemizde yayınlanmasını istemedim...
Goykultu
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 42

İletiTarih: Per Mar 23, 2006 2:31 pm    ileti konusu: Re: Yavuz Bingöl Alıntıyla Cevap Gönder

BasbugAtilla demiş ki:
Goykultu demiş ki:
BasbugAtilla demiş ki:
Vuslatim demiş ki:
BasbugAtilla demiş ki:

Öyle bir fotoğrafın sitemizde yayınlanmasını istemedim...

iyi
o zaman benim e-mail`me gonder goykultu@gmail.com
tesekkurler
sinan37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 558

İletiTarih: Per Mar 23, 2006 8:44 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

MAHSUN KIRMIZIGÜL

İhanet Kanına işlemiş, Şehit aileleri derneği için bile konser vermekten korkan bir köpek!!!

İBRAHİM TATLISES

PEKAKA nın 1 numaralı köpeği. Verdiği konserlerin geliri nereye gidiyor acaba? YILDIZ TİLBE
Sunuculuğunu yaptığı tv programında canlı yayında kürtçülük yaptığı için eski bir bakan tarafından azarlanan, bu ülkede Tek Millet var diyen eski bakana ben kürt kızıyım diye bağırarak inadına kürtçe böğüren ve maalesef en zengin sanatçı olan bir deli!
YILMAZ ERDOĞAN
Ben seni hiçsevmedimki adlı Türkler tarfaındanda çok sevilen şiirinde ankaradan hakkariye gidişini anlatırken "BİR ÜLKEDEN BİR İÇ ÜLKEYE GİDERKEN"diyerek hakkariyi başka bir iç ülke olarak tanımlayan trilyoner bir hain!
FERHAT TUNÇ
Yaptığı tüm şarkıları gebermiş terörisrlere adayan bir şer....siz!

BU ÖRNEKLER DAHA ÇOĞALTILABİLİR ÇÜNKÜ BU BİR KAN MESELESİDİR.
Ogul50
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 211

İletiTarih: Per Mar 23, 2006 10:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Saygideger ülküdaslarim,
Bu ülkede o kadar hain var ki ben bile artik sastim kaldim.. Ama birgün gelecek milletime zarar veren vatanima yan cizenden de hesap sorulacak.
Unutmayin ülküdaslarim bozkuttun olmadigi dagda cakal gezer. Orayi kendine yurt secer. Bu nedenle biz ülkücüler gencligimize herseyi dogrusuyla yanlisiyla anlatalim ve onlari gelecek nesiller icin egitelim. Böylece cakallar hic bir zaman istedigine ulasamaz.

KAHROLSUN BU VATANA IHANET EDEN CAKALLAR.
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız