Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Yenicaggazetesi.
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 8. sayfa (Toplam 8 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
ilteriskaan53
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 25

İletiTarih: Cum Mar 03, 2006 12:18 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

"Sayın Özdağ; yazılarınızı zaman zaman okuyorum. Ben bugüne dek Doğu Anadolu''da görev yaptığım süre dışında MHP ''ye hiç oy vermedim. Ancak CHP''ye de hiç vermedim. Kendimi bildim bilelim Türk olmakla ve atalarımla öğündüm. Bunu her yerde söylemekten çekinmiyorum. Derin Türk kavramında kastedilen nitelikler nedir bilmiyorum ama Derin Türk olabildiysem bununla da öğünürüm. Şuna inanıyorum ki eğer bu ülkede derin Devlet ve derin devleti oluşturan derin Türkler var ise bu AKP iktidarının özellikle bu RT Erdoğan ; A. Gül ikilisinin bu devletin başında olmaması gerekirdi. Bir de iktidar dışında olan ancak benim Türkiye''ye gelmesine hep şüphe ile baktığım bir diğer şahıs K. Derviş de bu ülke sınırları içinde olmamalı idi. Pekala oldu. Ama şu an MHP bu devleti korumak ve kollamak için ne yapmakta? Hangi kadroları yetiştirdi, nerelere yerleştirdi? Niye Millî (adı öyle de kendi değil) Eğitim Bakanlığının yıkılamayan veya yerinden oynatılamayacak direklerinde derin Türkler yok. Niye iktidarda iken MHP bunu düşünemedi? Şimdi görelim bakalım yetişecek dünya vatandaşları nasıl derin Türk olacaklar (yani olmayacaklar ne acıdır ki)
Şu an alışveriş merkezlerine gidin bakın. Okullar açılıyor. Tüm defterlerin üzerinde İngilizce saçma bir kelime ve üzerinde ABD futbol, basketbol, tenisçileri. Defterin arkasına bakıyorum. Basan firma Türk. Ama nedense üzerine bir Türk bayrağı, Türkiye resmi, Dede Korkut, Oğuz Kağan, Tarkan resmi yok.
Peki MHP''nin niye strateji uzmanları yok. Neden Fethullahçılar gibi her okulda yavrukurt yapacağımız çocukları eğitecek akıllı, bilgili Bozkurt ağabeyleri yok. Onlara matematik, fen derslerinde eğitim verirken, Türk tarihini ve Türk dünyasını da anlatacak ve Derin Türk olarak yetiştirecek niye kimse yok? Niye böyle projeleriniz yok? İnanın çok üzülüyorum.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
ilteriskaan53
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 25

İletiTarih: Cum Mar 03, 2006 12:25 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

önceki yazdığım (kopyaladığım) yazı yeniçağ gazetesinin internet sitesinden gazetenin sahibi kimdir bilemiyorum ama bu yazılan bence çok doğru ülkücü hareket diyoruz elhamdulillah ama daha iyi teşkilatlanmamız gerekiyor ocaklara gidelim il ve ilçe merkezlerine gidelim mitinglere mutlaka katılalım zor değil sesimizi duyuralım eğer gerekirse toplanıp başkana çıkalım isteklerimizi şikayetlerimizi bildirelim tabanın düşüncelerini bildirelim partimizin internet sitesinde düşüncelerimizi yazalım ALLAH'A EMANET OLUN
-ULKUCU-GARDAS-
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 395

İletiTarih: Cum Mar 03, 2006 12:31 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hulyayagiz ÜLKÜDAŞ'ım siteye üye olur olmaz ilk iletinde hemen LİDER'i eleştirmeye başladınız öncelikle şunu belirteyim forumdaki tazıları okumanızı tavsiye ederim ayrıca ben sizin bir yazı buldum
Vuslatim demiş ki:
Sn. Dr. Bahceli´ye saldiranlar kendini Ülkücü olarak lanse etmekten geri durmuyorlar. Bilmelidirler ki liderine isyan eden ÜLKÜCÜ degil ASIDIR.

Anlayisimiza ters bir durum var ortada. FIKIR-LIDER-TESKILAT. Bu gün liderine karsi gelen isgüzarlar yarin teskilati öbür gün fikri begenmeyeceklerdir.

Sayfalarina girip baktim. Sn. Dr. Devlet Bahceli´yi karalamaktan baska hicbir sey yok diyebilirim. Bir iki tatli konu bulup süslemisler. O kadar. Bunun yerine madem akillari bu kadar calisiyor niye herhangi bir politik acilim sergileyememisler sastim. Sasmak hata idi önyargi olmadan okumaya gayret ettim. Sonuc sifir.

Ülkücü delidir. Akilli adamlarla isimiz olmaz. Bu akilli gecinenler deli olduklari gün aramizda yer bulabilirler belki. LIDERINE-TESKILATINA- FIKRINE delicesine bagli olan Ülkücüler insallah zir deli olabilmenin sevdasinda bulusacaklardir.

Sizlere deli misin diye soranlara evet deliyiz deyin. Ülkücü Hareketin Basbug´u " Hayir biz deli degil, zir deliyiz" demisti.

ALLAH(c.c.)'a eemanet olunuz.
hulyayagiz
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 4

İletiTarih: Cum Mar 03, 2006 12:42 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşım
Siteye yeni üye olmam yeni ülkücü olmam anlamına gelmez. Ben sadece ve sadece Başbuğ Alparslan Türkeş'in gösterdiği hedefe doğru yürüyen ve kendi imkanları ölçüsünde davaya hizmet etmeye çalışan bir insanım. Lider tartışılmazdı ama o Başbuğdu! Milyarca Türk'ü ilgilendiren konularda siyaset yapan bir liderin davranışlarını takip etmek her ülkücünün vazifesidir. Kimi destekler kimi desteklemez o partinin genel başkanıdır Başbuğu değil...
Eklediğiniz yazı beni ilgilendirmiyor. Beni ilgilendiren tek şey Ülkücü Hareketin Geleceğidir... Ben partide de Ocakda da görev yaptım zamanında sizin bildiklerinizi bildiğimden emin olunuz...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
hulyayagiz
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 4

İletiTarih: Cum Mar 03, 2006 12:57 am    ileti konusu: BOZKURTLARIN GÖZYAŞI Alıntıyla Cevap Gönder

Bu şiiri form alanına koymamın nedeni 4Nisan günü yaşadıklarımızı ve hissettiklerimizi bir ülkücü yüreğiyle hatırlatmaktır...

BOZKURTLARIN GÖZYAŞI
Ağlamadık hiç yenilmedik ölüme
4 Nisan otağımıza gelene kadar
Dayandık binbir türlü çileye zulme
Hatta işkencelerle ölene kadar

Sensiz ilk şafak doğana kadar
Bizleri korkutmazdı ölüm denen kelime
Ta ki gece yıldızları boğana kadar

Yokluğun gönüllere kefen biçene kadar
Yürekler uyardı aklı-selime
Yer göğün gözyaşlarını içene kadar ....

Bir gece vakti çığlık çığlığa
Gittiğini ellerden duyduk ağladık
Bu acı haber yalan geldi kulağa
Zamanı yerden yere vurduk ağladık

Son kalan umudun bittiği anda
Ağıtları geceye kattık ağladık
Tekbirler getirerek akın ettik otağa
Üç hilali bağrımıza bastık ağladık

Et tırnaktan o gece sökülüverdi
İlk kez boynumuzu büktük ağladık
Gözlerden kanlıyaşlar dökülüverdi
Allah’ın huzuruna çöktük ağladık

Turanın tüm yolları karardı birden
Dokuz ışığımızı da yaktık ağladık
Feryatlar yükselirken turan ellerden
Resmini göğsümüze taktık ağladık

Albayrak tenine sarıldığında
Başımızı burçlara vurduk ağladık
Bozkurtlar Ankaraya yığıldığında
Milyonlar çevrende durduk ağladık

Sana bakmaya doyamazken gözler
Seni bir tabutta gördük ağladık
Başbuğ sesleriyle inlerken gökler
Başbuğum ayakta öldük ağladık

Aramızdan son kez geçtin sessizce
Tekbirler ağıtlara karışırken ağladık
Yer gök ağladı bizi öksüz görünce
Tabuduna sarılmaya yarışırken ağladık

Başbuğlar ölmez derken Bozkurtlar
Sesimizle gökleri yırttık ağladık
Son bozkurt selamını verirken eller
Gitme diyen gözlerle baktık ağladık

“BAŞBUĞ DİYE HAYKIRAN DUDAKLAR KİLİTLENDİ
OMUZLARA TAŞINMASI GÜÇ DAĞLAR YÜKLENDİ”
Hülya Yağız
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cum Mar 03, 2006 1:05 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

DeliMavi69 demiş ki:
Degerli Ülküdasim Vuslatim,
Bahsettigin bu arkadaslar birzamanlar bizimle degilmiydi. bizmle olduklari zaman büyük baskandilar bizden ayrildiklari gibi hain oluyorlar öylemi gec bunlari güzel kardesim. Sen site yöneticisisin sizlerin yapacagi bu bölünmeyi ortadan kaldiracak faaliyetlerin icinde olmaniz.Bede almanyada yasayan biri olarak burdaki durumlarin ne oldugunu iyi bilenlerdenim.
Allaha emanet olun.ALLAH TÜRKÜ KORUSUN AMIN.

Lidere belden asagi vurmakla birlesme gerceklesmiyor... Dün bizimle olanlari ittigimiz yoktur. Onlar kendilerini dislamislardir.

Ülkücüler bilir ki; Ülkücülerin siyaseti huysuz ata benzer. Üzerinde duramayan düser. Parti disi güclerle isbirligine girilecegine zamaninda gerekli tepkileri koysalardi. Devlet beyi kötüleyenlerin Devlet beyden üstünlükleri yok. Bunu bile bile pekiyi mi diyecegiz? Beraberinde olanlardan ramiz ongun yillarca almanyada TÜRKESSIZ TÜRK MILLIYETCILIGINI savunmustur. Olabilir mi diyecegiz?
Ayrilip giden ve baska parti kuranlarin pesinden mi gidecektik?

Ülkücüler tarihi bir misyon yüklenmistir. Güncel olaylara göre zikzak cizmez.

Eger hakiki Ülkücü iseler nicin ramiz ongun ile birliktelik sarfettiler? Bakin Ümit Özdag bey icin aynisini söylemiyorum. Onda da delege olmadigimdan üzerime laf düsmez ama liderlik vasfi yok. Sosyolog ve istihbarat olarak iyi fakat hareketin genel baskani olarak kötü not alir. "Vatan, Millet, Sakarya... Yürüyün savasa" ile bu isler olmaz... Hersey yerli yerince olur.

Bugün alperen ocaklarina gidenleri yine kardes görüyoruz. Cünkü ayni davaya mensubuz. Sadece genel baskanlari tarafindan yanlis yönlendiriliyorlar. Ama bizim insanimiz bize belden asagi vuruyor. Peki soruyorum. Ülkücüleri rakip görenlere ne dememizi bekliyorsunuz?

Ülkücü Hareketin merkezi ve genel baskani yani lideri bellidir. Yarin lider degisir, biz yine burda oluruz... Buna uyan ile yolumuza devam ederiz.

Bulduklari ortam da yesil veya kirmizi komuniste, fasiste, pkkliya vurmak yerine Ülkücüye vurana da DUR ARTIK demek te hakkimiz...

Site yöneticisi olarak söylüyorum... Ben tarafim... Sn. Dr. Devlet Bahceli bey kurultay delegelerinin iradesi dogrultusunda LIDER olarak kaldigi sürece onun emrindeyim... Partim MHP... Ocagim Ülkü Ocaklari... Yuvam Almanya Türk Federasyonu...

Birleseceksek bu noktada birlesecegiz...
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cum Mar 03, 2006 1:13 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hulyayagiz demiş ki:
Milletin vicdanında ülkücü hareket asılıyorsa biz ülkücüler körü körüne lider mi diyeceğiz? Nerde Başbuğ'a ettiğimiz yeminler? ellerinizi vicdanınıza koyun arkadaşlar. Benim ilk öğrendiğim Ülkücülerin her zaman yürekli olduğudur.
Birine mhp dediğin an ağzını kapatıyorlar. Hani şu MHP Apo yu kuzu kuzu imralıda beslememize neden olan hükümet ortağı partimi diyorlar? Biz ne cevap veriyoruz? Şey ülke menfaatleri sözkonusuydu vb.. Sizin lideriniz seçimlerden sonra ilk istifasını açıklayan ama hala koltukta olan Bahçeli mi diyorlar? geçelim bunları arkadaşlar yara aldık bu yarayı sarmak için bölünmek değil bir ve bütün olmamız gerekir. Yanlışlar da doğrular da açık açık konuşulmalıdır. Ozan Arif Bahçeliye karşıdır diye tavır mı alacağız? Bahçeli yanlış yapıyorsa ve her karşı çıkana da hain damgası mı vurulacak? Bu davanın yanlışlıklara prim verme lüksü yok buna harcayacak yılları da yok.. Benim üç hilalim benim Bozkurdum kimsenin tekelinde olamaz. Ancak ve ancak 4 Nisan 'da Ankaraya yığılan milyonlarındır...
Saygılarımla

Isvicre´nin Vill kentindeyiz. Basbug tesrif etmisler ve bizler de ona kosmusuz... O mübarek, yumusak eli öpmenin gururu ve hazzi ile sohbeti dinliyorum. Uzun bir konusmanin ardindan soru cevap bölümüne gelindi. Bir Ülküdasimiz sordu;
- Efendim, sokakta basimiz önde geziyoruz...
- Hayirdir evladim.
- Basbug´um güvenoyu meselesi. Herkes bize soruyor niye güven oyu verdik diye. Bir cevap veremiyoruz.
- Sen Ülkücü müsün?
- Ülkücüyüm Basbug´um
- Ülkücü cevabini verir...

Saygilarimla...
DeliMavi69
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 18

İletiTarih: Pts Mar 06, 2006 1:00 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdasim Vuslatim,
Asagi yukari ayni seyleri savunuyoruz. Yazdiklarinin altina bende imzami atarim.Fakat sunuda unutmamak lazim hepimiz insaniz yani hata yapa biliriz .Elbetteki birlesme olacaksa bana göre olmalida bu MHP de vede Türk federasyonun catisi altinda olmali. Devlet bey genel baskan secildikten sonra almanyaya kurultaya geldiginde nasil karsilandigimizi hatirlamani isterim,Ozan Arifin elinde mikrofon bizleri nasil costurmustu hatirla. Simdi ozan Arife söylenen sözleri nasil tasvip ederiz.Bir örnek daha vereyim.Necdet Sevinc agabeyimiz icin söylenenleri nasil kaul edebiliriz. Yasar okuyan MHP yegirdi diye MHPyiyönetenler bayram ettiler. Bana göre bizim yapacagimiz ÜLKÜCÜ HAREKETI kendi ckarlari icin kullan mak isteyenleri icimizden temizlemek.Vede her iki taraftada ÜLKÜCÜLERIN bir bayrak altinda toplanmasini istemiyenler var. ALLAHIN izniyle bu birlesme MHP nin catisi altinda olacak. Örnekleri cogaltmak mümkün onun icin ne demek istedigimi anlatmak acisindan bu örnekleri verdim. Sizleri seviyorum ÜLKÜDASLARIM ALLAHA EMANET OLUN.
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN AMIN:
CAN_YUSUF
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 19

İletiTarih: Pts Mar 06, 2006 3:08 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İşte bu mantıkla gittiğimiz için zaten hala aynı yerdeyiz kardeşlerim ve değerli büyüklerim!Bir kere bu konunun açılması da bunu alenen gösteriyor.Şu dönemde başka konu kalmadı ya da herşey halledildi de sadece bu kaldı!Yapmayın Allah aşkına.Zaten dış güçler bizim üzerimizde oynuyorlar.Diğer taraflar tamam mantığıyla yaklaşıyorlar ve biz milliyetçi kesimi nasıl diğerleri gibi yaparız çalışmalarını yürütüyorlar.Biz de gelmiş neyi tartışıyoruz!Meseleye hatta meselelere çok yönlü bakmak gerek değerli forumdaşlar.Zaman bunları düşünmek için geçti, artık ne yapmalı onu düşünmeli...

Saygılarımla...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
DeliMavi69
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 18

İletiTarih: Pts Mar 06, 2006 4:34 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Can-yusuf ,
sizin ÜLKÜCÜLÜK anlayisiniz bölünmek parcalanmakmidir? Rahmetli basbugumuz bizlere gönül seferberligini ögreten insandir.Önce ÜLKÜCÜLÜK nedir onu ögreneceksiniz.Ögreneceksin cünkü ÜLKÜCÜ menfaatlar pesinde kosan insan degildir.Bunun en güzel cevabini SEHITLERIMIZ,GAZILERIMIZ vedeYUSUF YÜZLÜ ÜLKÜDASLARIMIZ vermistir. Dönüp geriye bak nededigimi anlarsin. Ben ve benim gibi düsünenler er gec MHP nin catisi altinda ÜLKÜCÜLERIN TOPLANACAGINA INANIYORUZ. Herkimki hanki taraftan olursa olsun bu birlesmeyi önlüyorsa mani oluyorsa hakkimizi helal etmiyoruz.Bu insanlarin ÜLKÜCÜLÜGÜNE inanmiyorum.ÜLKÜCÜ güzel ahlakli insandir. ÜLKÜCÜ cok okuyan ,okudugunu anlayip yasayan insandir. Yoksa kolunu kaldirip BOZKURT selami vermekle veya ben ülkücüyüm demekle olmuyor. Rahmetli basbugumuz söyle söylüyordu: Degerli BOZKURTLAR ben sizleri sokaklarda ispanak fiyatina satilan demokrasiye degil ben sizleri ALLAH YOLUNA cagiriyorum.Bu yol cile izdirap dolu bir yoldur yüregi sevgiyle dolu olanlarin yoludur.ÜLKÜCÜLÜK zor istir arkadaslar sonunda FIKRI ARIKAN gibi MUSTAFA PEHLIVAN gibi yada YUSUF IMAMOGLU ;DURSUN ÖNKUZU gibiolmak vardir. ÜLKÜCÜLER bu dava ogruna sehit verdikleri 12 Eylülde idam sehpasina yolladigi ÜLKÜDASLARINI Gazilerini vede YUSUF YÜZLÜLERIN ne icin mücadele verdigini unutmayacaklar.
Simdilik bukadar. ALLAHA EMANET OLUN.

YA SEV YA TERK ET. ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VEYÜCELTSIN. AMIN.
ALLAH TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSIN. AMIN
Bozkurt-Yakup
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 137

İletiTarih: Pts Mar 06, 2006 8:02 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Cok dogru katiliyorum.Ülkücülük maalesef Sayin Basbug Alparslan Türkes vefaat ettikten sonra büyük bir düsüs yasamistir ve halen devam etmektedir.Bu düsüsü önlemek icin herkes sip siki sarilmasi lazim bu davaya ve bilgili degilse kendisini bilgilendirmesi gerekir.Düzgün bir disiplinli calismadan geliserek ülkücülügü ögrenmesi gerekir.Bu cag ilim cagi bilgi cagidir.Sayin Basbugmuzun sözünde belirttigi gibi davamiz cok zor bir davadir.Karsimiza bir sürü engel ve zorluklar cikacaktir.Önemli olan bunlari basariyla asmaktir.Biz kendi davamizi bilmessek tanimassak kendimizi savunamayiz ve bsaka fikir ve düsünceleride elestiremeyiz.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 8. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız