Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - SİYASET MEYDANI ve ÜLKÜCÜ DURUŞU
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 750

İletiTarih: Per Mar 16, 2006 9:25 am    ileti konusu: SİYASET MEYDANI ve ÜLKÜCÜ DURUŞU Alıntıyla Cevap Gönder

Sabahın dörtüne kadar süren siyaset meydanı programına kilitlenip kaldım. Konusu "ulusalcılık" savsatasıydı...

Sakarya Üniversitesi'nden Ülkücü kardeşlerimiz vardı programda. Beni prorama bağlayan da buydu...

Yirmili yaşlarda, Ülkücülüğü benimsemiş ve özümsemiş bu kardeşlerimizi kutlamak istiyorum. Çok başarılıydılar.

Canlı yayınlanan bir proramda,

kameralar ve spot ışıklar önünde,

Ülkücülüğe, bilinçsizce önyargılı bakan insanların olduğu,

kimi ataist, kimi kızıl kominist, kimi ulusalcı, kimi bilmem ne bela bir topluluk karşısında,

provakasyon ve yönlendirmelere göğüs gererek,

fikirlerimizi başarıyla savunan YİĞİTLER ve ASENALAR!

ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN...

Bunca olumsuzluk içinde, ben sizin gibi davranabilir miydim ? Bilmiyorum.

Sırf bu nedenle bile sizi bir kez daha kutluyorum...

Pek çok sataşma vardı.

Ama bir bayan öğrenci kalkıp "birazdan bellerindeki silahı çıkartacaklar sandım" dedi... E YUH !
Ama önyargı veya bilinçli sindirme politikasını da atlattılar...

Bir bacımız, yanında oturan ve bir önceki konuşmasında "ben kürdüm" diyen katılımcıya "BEN TÜRK'ÜM" dedirtti.

Ön koltuklarda kendilerine ulusalcı diyen kızılların arasındaki bir adam, ısrarla ve provakatörce sataştı, saldırdı.

Ona da öyle güzel ve onun anlayacağı dilden cevaplar verildi ki, kendi söyledikleriyle çelişti...

Böylesi bir programda, böyle iyi bir temsille, Ülkücülüğü anlatan ve yaşatan kardeşlerimizi bir kez daha tebrik etmek isiyorum...

Bu programda da gözüme batan ve bence azami dikkat edilmesi gereken bir konu da özeleştiri yapmadan edemeyeceğim...

Fikirler, bilgiler gerçeken çok çok önemli. Ama bizim gibi düşünmeyen insanlara, ideolojimizi anlatırken bir şeye daha öne çıkıyor...

VİTRİN, VİZYON, GÖRÜNTÜ...

Bu bizim eksikliğimiz mi ? Sanmıyorum. Çünkü Ülkücü akıllıdır ve ne yapması gerektiğini bilir. Dikkatsiz hiç değildir...

Öyleyse sorun ne?

Programda ali kırcanın ağzına "ağır abi" "polat alemdar a benziyorsunuz" gibi laflar vermesek daha iyi olurdu...

Aslında arkadaşlar, pırıl pırıl takım elbiselerini giyip gelmişler programa.

Onlarda sorun yok ama karşı taraf önyargılı...

Bunu da göz önünde bulundurup, görüntümüzün amacımız dışında kullanılmasını engellemeliyiz.

Belki pek çoğu siyah takım elbise, beyaz gömlek giymeseydi, yada grup havasını göze batacak biçimde belli eden bir oturma şekli olmasaydı, yani salonda dağınık oturulsaydı, hem görüntü olarak daha farklı olurdu hemde salona hakim olmak için iyi bir fırsat olurdu...

Görntü de çok önemli bence...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Per Mar 16, 2006 10:18 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Programi ben de izledim..

Tebrik ediyorum... Gelecege güven noktasinda bir birlikteligin ve olgunluktaki israrin en güzel örneklerini yasatirken, Ülkücü hassasiyetini de basri ile temsil ettiler...

Ülküdasim, ister "agir abi" ister Polat Alemdar... Ülkücü olarak "biz variz ve durusumuz budur" noktasinda güzel örnek sergilediler. Ülkücü herseyi ile kendini belli etmelidir. Bu kiyafet olur, biyik olur vs... Ve kendini acikca sergilerken de davasina uygun hareket eder. Davasina zarar verecek her türlü eylemden uzak durur. Birliktelik olsun diye kendinden taviz vermez. Bu noktada tekrar tebrik etmek istiyorum. Ögrenci dedigin efendi olur ve efendice giyinir. Tipki Ülküdaslarimiz gibi... Ve dava adamligina soyunan genc kardeslerimiz günümüz dünyasinin kabul ettigi efendi kiyafetleri ile bizi temsil etmek istemisler. Her türlü etkilesimden uzak bir görüntü sergilediler. Moda denilen safsatayi buna örnek gösterebiliriz. Kaldi ki baska türlü giyinmis olsalardi da elestirilebilinirlerdi...

Türk kizlari, Türk gibi meselesine sahip cikip yigitce görüslerini savunmalari bize gurur vermistir. Türk Milliyetciligi Ülküsüne gönül verememis de olsalar, Türk´ün meselelerine bakis acilari bizleri umutlandirmistir. Özellikle son anlarda konusma yapan bayan arkadasi tebrik etmek lazimdir. Cok baglayici ve genel bakis acisi olarak dogru noktadan bakabilmesi ile takdir kazanmistir.

Belki canli yayinin verdigi rahatsizlik ile konuya anlatirken, baslangic noktasi ile amaca hizmet etmesi düsünülen fkirlerin siralanisi noktasinda uyumsuzluklar yasandi. Bu tüm katilimcilar icin gecerli idi. Lakin Ülkücülerden beklenen fikrini, mevcut algilamalarin disina tasiyip önyargilari yikma noktasinda edebi bir üslup ile anlatmasidir. Bu noktada kendimizi tam ifade edemedigimizi düsünüyorum. Genel anlamda istek bu yönde olmasina ragmen anlatimda eksiklik vardi. Sakarya/ Hendekli kardesimizin tutumu ve anlatimi gerek Ilm-i siyaset ve gerekse de Ülkücü tavir bakimindan cok olgun idi. Lakin kendisine fazla söz verilmedi. Edebiyatci kardesimiz de gereginden fazla sinirlendi. Söyledikleri dogru olmasina ragmen " sokakta anasiz babasizlar gibi" örnegi bir gaf idi. Ki daha sonra solculara destek amacli gelen provakatör bunu kullandi.

ab yerine Türk Birligi fikri daha fazla islenseydi cok daha iyi olurdu. Edebiyatci kardesimizin söyledigi "Ortadogu´ya sahip olurdu" aciklamasi amacini asmis bir hale getirildi. Ki zaten kendisi de geri adim atti. Burdan yola cikarsak, baskalari ile kendi aramizda yaptigimiz sohbeti yapamayiz. Sözlerimizde daha secici olmaliyiz...

Önde oturan mikrofonu gasp edip de birt türlü birsey anlatamayan zipir "ben kürdüm ve kürdistani istiyorum" dedi diye duydum. Daha sonra ali kirca tarafindan üstünün örtüldügü ve ülkemi seviyorum noktasina getirildigini düsünüyorum. Belki ali kircanin dogru yaptigini ve kargasaya mahal verilmemesinin daha dogru olacagina inanabiliriz. O kendi derdinde olabilir. Ama isin boyutlari noktasinda soru isaretlerine neden olmustur.

Ortak düsünce olarak son bes senede isin boyutlarinin nerelere geldigini herkes kabul eder oldu. Bu noktada zipirin arkasindaki sakalli gencin bakis acisi ve meseleleri birlikte cözme istegi yabana atilmamali. Konusarak ve baska hickimseye ihtiyac duymadan kendi meselelerimizi hal etme istegi zaten bizim de istegimizdir. Bu da anca insanimizi teröre itmemekle olur. Bu da anca onlari bagrimiza basmak ile olur.

Ülkücü hareket durus olarak burada yine dogrulugunu ispat etmistir. Ülkücüler kürt vatandasi bagrina basmaya hazir oldugunu beyan ederek EZBERLERI BOZMUSTUR... Ezber olarak bizi kürtleri disladigimizi sananlar agizlarinin payini bir kez daha almistir. Bu noktada Bozkurt.net yigitleri de düsüncelerini gözden gecirmelidirler.

Genc kardeslerimiz bizleri ellerinden geldigince güzel temsil etmisler, ve güc ve azim kazandirmislardir. Onlari izlerken yarinlardan daha emin olduk. Dünü, bugünü ve yarini ile bir kutlu davanin kutlu insanlari bu istikrari ile 2023 yilinda lider bir Türkiye icin gayrete davet etmislerdir. Anlayana mesaj ulasmistir. Bu davette israr etmek gerekilidir. "Gelin hep birlikte Türkiye´mizi gelistirip, lider ülke yapalim" daveti öyle hal alsin ki selamdan hemen sonra gelsin. Ülkücünün de ilk gayesi bu degil midir? Öyleyse hep birlikte...

Saygilarimla..
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 750

İletiTarih: Per Mar 16, 2006 12:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Vuslatım Ülküdaşım;

Kılık kıyafet çok önemli. O Ülküdaşlarımızın takım elbise giyip programa çıkmaları, saygılarındandır, efendiliklerindendir.

Ben onların yanlış yaptığını söylemiyorum ki...

İnsanların bilinçli ve maksatlı olarak üzerimize yapıştırmak istediği ve asla bize ait olmayan, bizimle alakasız yakıştırmalar, benzetmeler var...

Benim tavrım bu yöndedir.

Birilerinin itmesiyle, halkımız gözünde Ülkücülüğe çizilen imaja karşıyım.

Bu imajı her fırsatta redediyorum...
sinan37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 558

İletiTarih: Per Mar 16, 2006 1:23 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Programı bazen gülerek bazen kızarak ama çoğu zaman vay Benim zavallı amerika,avrupa özentisi içinde olan genç kardeşlerim diyerek izledim.Üniversitenin burjuva zengin çocuklarının devam ettiği bir yer olması sebebiyle konuşan sol görüşlü öğrencilerin kendi sözleri ile çeliştikleri ayan beyan ortaya çıktı.Hatta bazı zirzoplar ulusalcılık ve milliyetçilik tehlikeli dediler.İnanırmısınız günaha girmedim dersem yalan olur.Programın başında bir kimlik özürlü burada aynı düşüncede gençler var birde sakarya dan gelen arkadaşlar var diyerek oraya misafir gelmiş yiğit BOZKURT arkadaşlarımıza saygısızlık etmek istedi.Ama daha sonra arkadaşlarımızın birçoğunun tutarlı görüşleri sayesinde hayrete düştüler.
İşte böylesine baskılı,önyarglı ve planlı programlarda davamızı bu şekilde
güzel ve saygılı bir ÜLKÜCÜYE yaraşır şekilde anlatmaları güzel oldu diye düşünüyorum.Kıyafet konusuna gelince arkadaşlarımızın öteki öğrencilerden farklı olması gayet doğaldı.çünkü ordaki batı özentisi içinde olan gençlerin çoğunun kulakları küpeli ,giyim kuşam aykırı kısacası TÜRK örf ve adetlerineyaraşır şekilde değildi.Özel hayatta kim ne istiyorsa giyer ana halkın karşısında olunan bir programa hanımefendi ve beyefendi gibi gelen yiğit Sakarya üniv.arkadaşları kutluyorum.
bizler hiçbir zaman mazlum milletlere bırakın kılıç vurmayı onlara kötü söz bile söyletmemiş bir Milletin evlatları olarak bazen kızgınlık bazen meydanı boş bulma bazende sanal bir ortamda olduğumuz için zararlı görüşler yazıyoruz ama bilinmelidirki TÜRKÜM ve MÜSLÜMANIM diyen bir MİLLET kesinlikle mazlum insanlara kötü söz söylemez ve hakaret etmez.
Her TÜRK evladı hain ile mazlumu ayırt edebilecek karakterdedir.

------------------------------------------------------------------------------------
"""YÜCE TÜRK MİLLETİ OLARAK BİZDEN İSTEYENE KUCAK DOLUSU SEVGİ
İSTEYENE KUCAK DOLUSU MERMİ GİDER""
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Per Mar 16, 2006 3:41 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bugün okulda bende duydum bu yürekli ülküdaşlarımızın neler yaptığını.Hepsine helal olsun.Programı yapan adamda bi kere hayır yok.Ama ülkdaşlarımızın o insanları morarttığını duydum ve çok mutlu oldum.Allah hepsinden razı olsun.
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1042

İletiTarih: Per Mar 16, 2006 6:55 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BENDE IZLEDIM VE GURUR DUYDUM HALA DUYMAKTAYIM.

YALNIZ TAKIM ELBISESI GIYMEK AYIP DEGIL AMA KARSIDAKILAR ON YARGILI.

ONLAR OYLE ONYARGILI DAVRANIYOR DIYE TAKIM ELBISE GIYMEYELIM DEMIYORUM AMA NORMAL GUNLUK GIYDIGIMIZ KIYAFETLERLE DE OYLE PROGRAMA KATILABILIRIZ.

ASLAN KARDESIMIN BIRISI ALI KIRCAYA SIZDE TAKIM ELBISELISINIZ DEMISTI VE GUZEL BIR CEVAP VERMISTI ALI KIRCAYA.

TAKIM ELBISE GIYMEK COK GUZEL BIRSEYDIR AMA KARSIDAKILER ANGUT SALAK FIRSAT ARAYANLAR OLDUKLARI ICIN MAALESEF YINE BIZLERE (BIZ DIYORUM ORDA OLMAMAMIZA RAGMEN KESKE OLSAYDIKYUREGIMIZ ONLARLA BERABERDI BUDA HEPIMIZ BIRIZ TEK YUREGIZ ANLAMINA GELIR)
MAFYA DAMGASI VURDULAR.
AMA BIZ MAFYA DEGILIZ ULKUCULER HIC BIR ZAMAN MAFYA OLMAMISTIR OLMAYACAKTIRDA.

Maurad
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 71

İletiTarih: Per Mar 16, 2006 8:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Biz bizi biliyoruz.Onlar bizim üstümüze kabadayı,nazi,faşo damgaları basmaya çalışıyorlar!Aynı programa aynı vaziyette bir kaç solcu gelse idi onlara modern,saygılı ,güven veren derlerdi halbuki kapıdan giren bir vatansever olunca üstüne altın takım elbise bile giydirsen onlar mafyadır damgası vuruyorlar.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
ekin_asena
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 58

İletiTarih: Per Mar 16, 2006 10:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ağzımızla kuş tutsak bu insanlara yaranamayız biz. onların istediği gibi olsak mutlaka yine eleştirecek bir yanımızı bulurlar. bizler vatanımız için varız. bırakın onlar hala bizim elbiselerimizle dalga geçsinler. programı izleyemedim ama istedikleri olmamış galiba. itin duası kabul olsaydı gökten kemik yağardı....
Ogul50
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 211

İletiTarih: Per Mar 16, 2006 10:30 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kardeslerim bende bu programi izledim. Tabii ögrencilerin cogu zengin cocuklari oldugundan dolayi sol görüslü gencler cogunluktaydi. Ama orada birkac ya da bir yigit vardi ki bizim görüsümüzü en iyi sekilde destekledi ve korudu. O saygili ve ahlakli genc bizi en iyi birsekilde temsil ederek görümünüylede bütün ülkücünün olmak icin gereken kisilige sahipti. Ama evet bende alperen3775 kardesim gibi malesef gördüm ki bircok genclerimizin akli fikri yabanci ilaclarin pesinde. Bunu bende ya bir gülüp gectim veyahud küfür edip rahatladim. ulusalcilik dedikleri milliyetciliktir bunu ama bile bile öyle bir yöne cektiler ki sanki ulusalcilik milliyetcilikle alakasi yok. Programi sunan sahsiyettin de görüsünden faydalanan gencler söz alip yine atatürkcülük oynadi ve maskenin arkasinda saklandilar. Bazilari ise milliyetciligi kinadi ve vatan sevmeyi nerdeyse suc olarak tanimladilar. Biz Ülkücüler bu gibi programlari izleyip ibret almaliyiz özellikle genclerimiz. Bundan ibret alarak tabii kendini egitip ilim, irfan cagina ayak uydurup gelecegin isigi olarak bu davayi en iyi temsil etme kabiliyetine ulasarak bizleri hemi medyada temsil etmeli hemide bütün sosyal mekanlarda. Bunu basarmak icin duyarli genclere ve davasina ne olursa olsun sahip cikan cilet gibi yigitlere ihtiyacimiz var. Bunlar bizim cevremizde bazilari bilincsiz hareket ediyor bazilari ise neyin ney oldugunu bilmeyerek. Bu yüzden bilgili ve hayati yasayip bilmis büyük reislere cok zorlu bir hedef olusur. Bu hedef ise hamuru yani gencleri yogurmak genclerimiz bir yign var onlari simdi yogurmak ise bilgili sahsiyetlere düser.

KOCA KURTLAR YAVRU KURTLARI EGITIN;
EGITIN KI SIZIN DAVANIZI EN IYI SEKILDE
NESILDEN NESILE SONSUZA DEK YASATSINLAR!
turker35
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 34

İletiTarih: Cum Mar 17, 2006 8:41 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bir arama motorundan bir konu hakkında arama yaparken yolum çok meşhur bir Türkçü!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! siteye düştü....Gözlerime okuduklarıma inanamadım...
programı izleyemediğim için o forumda yazılanları okudukça dehşete kapıldım..Biz ülkücüleri yerden yere vurmayı bırakın birde alaylı alaylı birsürü şiir yazmışlar...
Ya arkadaş bu nedir ya?Biri bana açıklasın...Türk-Kürt ayrımı yetmezmiş gibi birde bunlar çıktı başımıza...

programı kaydeden yokmu?bende izlemek istiyorum...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
alptemizkan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 42

İletiTarih: Cum Mar 17, 2006 11:05 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdaşlar ben de izledim programı. Ülküdaşlarımızı tebrik ediyorum. Batı sosyolojisinden bakıp Türk milliyetçiliği'nin Alman Fransız İngiliz milliyetçilikleri gibi ırkçı olduğunu çıkaranlar kardeşlerimiz tarafından cevaplarını aldılar. Türk sosyoljisinden İslam sosyolojisinden bihaber ve uzak olanlar son günlerdeki hazımsızlıklarını ortaya koydular.

Ancak görüldü ki onlar saldırdıkça dünün pkklıları bugünün ulusalcılık maratavlları değil bizim fikirlerimiz ifade imkanı buldu. Önce saldırılara kızmıştım ama saldırıların nasıl avantaj haline dönüştürüldüğünü görünce sevindim. Dikkat ettiyseniz program eski sosyalistlerin ulusalcılık martavallarıyla başladı ve o yönde götürülmek istendi. Ama bir anda program %99 Türk milliyetçiliği çizgisine kaydı. Arkadaşlara teşekkür ediyorum.
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 712

İletiTarih: Cum Mar 17, 2006 11:48 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kardeslerim bende bu programi izledim.Kaçırılıcak bir program değildi çünkü hele o KÜRDÜM diyene TÜRKÜM dedirten asena ve diğerleri hepsindan ALLAH razı olsun ÜLKÜCÜ gençliği bu işte!!!..
ve nasıl bir korku vermişiz ki bunlara adam 2 dakkada TÜRK oldu...HELAL OLSUN SİZE KANDAŞLARIM HELAL........
Sebas
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 510

İletiTarih: Cum Mar 17, 2006 12:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Vallah ben çok gururulandim basindan sona kadar izledim !

ülkücü kardeslerimiz çok güzel hazirlanmislar, çok güzel konustular hepside !

Cok güzel dayanasma içinde hepsine gereken cevaplari verdiler

Beni en çok güldürende bir tane havuç kafali vardi gözlüklü ya çocuk hemen heyacanlaniyor :)) ne dedigi belli degil atip tutuyordu

birde beni çok sinirlendiren bir kizin " ben lorluyorum bunlar çikista silahlarini çekerler " milleti galeyana getirmek istedi ama bizim çocuklar çok iyi bir tempoda kalkip alkis tuttular en iyisini yaptilar bence !!

Daha söylenecek çok sey var ama en iyisi o programi izlemekti ! ve kendilerini kürt diyen provokatörlerde bir sey yapamadilar gereken cevaplar verildi !!

Allah hepsinden razi olsun ULUSALCI degiliz MILLIYETCIYIZ O KADAR

ALLAH TÜRK'Ü KORUSUN VE YÜCELTSIN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
MeRsİnLi
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 186

İletiTarih: Cum Mar 17, 2006 3:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben izleyemedim programı ama siz böyle anlatınca kendi kendime kızıyorum nasıl izleyemedim diye yinede o ülküdaşlarımıza helal olsun.

saygılar...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız