Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Çok önemli bir dosya mutlaka okuyun...
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
bozkurtum_06
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 74

İletiTarih: Cmt Nis 15, 2006 7:15 pm    ileti konusu: selamünaleyküm Alıntıyla Cevap Gönder

kardeş site yayın hayatına başlamıştır sizide aramızda görmekten onur duyacağız kardeşim allaha emanet olunuz...
SİTEMİZ: http://www.kizil-elma.com
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM ICQ
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Cmt Nis 15, 2006 8:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

değerli ülküdaşım,dava arkadaşım funda3307;
hayır yanlışanlamadım.Sadece deneyimlerime dayanarak,doğru olanın ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum.Çünkü bizim camianın kafası biraz karışık bugünlerde.Yoğun milli duygular içerisinde olup biteni içine sindiremeyen dava arkadaşlarımız adeta galeyan halinde.Bu şüphesiz iyi bir şey.Ülkümüzü dinamik tutuyor.Kararlı yapıyor bizleri.Ama bu gücün kontrol edilmesi gerekir.Eğer bu güç olur olmaz kullanılmaya kalkışılırsa,getireceği zararları anlatmaya çalışıyorum.Şu anda arkasına cemaatleri almış rte,dış güçlerin de tesiriyle,laik devlete saldırı üstüne saldırı tezgahlıyor.Tabii bu sinsibir saldırı.Meydanlara dökülüp de bunu yapsalar o zaman eyvallah.Solun karşısına nasıldikilmiş isek aynisini yapalım.Ama adamlar meydanlarda yok.Bu işi siyaseten yapmaya çalışıyorlar.Bu durumda bizim neden olacağımız kaosun hesabını veremeyiz bu işin altından da kalkamayız.Sorun bu.Onun için teşkilatlara dikkat edin deniliyor.Bizimle başlamaması lazım bu işin.Bu savaşlarda dahi böyledir.Haksız olarak saldıran savaş tazminatı öder.Biz neden bu diyeti ödeyelim?Ama bu adamın Cumhurbaşkanı olmasının önü kesilmez ise o zaman işler değişir.Cumhurun başına böyle bir adamın gelmesi asla kabul edilemez.Onun için gelişmeleri alarmda izleyin demekle yetiniyoruz.Ben 2 yıldır bu sitede kendinizi bedenen ve ruhen savaşa hazırlayın diyorum.Bir gün bu kaçınılmaz olacak.Gidişat oraya doğru.Ama
şu anda devlet bunlara teslim edilmiş değil.Her dilediklerini yapamıyorlar.Ordunun da gözünü açtılar,artık kimsenin şüphesi kalmadı.O zaman bırakın görevliler yapsınlar.Neden ateşe yapışacağız.Ama diyelim ki her şey bitti.Teslim aldılar.İşte o zaman seyirci kalan şerefsiz ve namerttir.İş başa düşünce geri kaçan şerefsizdir.Bu cumhuriyet için ölmeyen ve Türk ne de insandır.Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Bir ikinci konu bizim camianın kafasının karışık olmasının bir nedeni de yoğun dini duyguları.Bu oyuna gelmeyelim.Bizim din anlayışımız ile bunların anlayışı kuzey kutbu ile güney kadar farklı noktalarda.Bizim için din ne kadar mukaddes ise,bu vatan da ayni derecede mukaddestir.Bir ülkücü saidi nursinin peşine takılıp da gitmez.Biz nurcu değiliz.Cumhuriyet,Atatürk hakkında atıp tutan insanlarla bizim hiçbir ortak tarafımız olamaz.Biz ne dini duygularımızın bizim kimliğimizi değiştirmesini dileriz ne de başka bir şey.Biz kimliğimizden sonderece memnunuz.Türk olmakla da gurur duyuyoruz.Biz bu dinin sancaktarıyız.Uc beyleriyiz.Bunu sağlayan da yüce Allahın bize bahşettiği özelliklerdir.Bu dini biz yaydık.Biz koruduk.Gövdemizi siper ettik.İslam alemi resmen bize borçludur.Öyle istiklal harbinde gönderilen bir kaç kuruş ile bu borç ödenmez.Bunu bir şey bekleyerek söylemiyoruz.Bunun mükafatı,ebedi alemdedir.bİZ BU İŞİ Fİ SEBİLİLLAH YAPTIK.TONLARLA KAN AKITTIK.BAŞ VERDİK BAŞ ALDIK!Var mı başka bir millet?Varsa gösterin.
Kafa karıştırmaya gerek yok.Türk kalarak islama sonuna kadar bağlı kalacağız.Biz kimliğimizi kaybetmeyeceğiz.NASIL DİN OLMADAN OLMAZSA,TÜRK OLMADAN DA OLMAZ.!Ama cemaatler ne yapıyor?Erbakan iftar yemeğinde ne konuştu din lordlarıyla?Haydi harekete geçin dedi.Sofradan kalkan ağzını peçeteye sildi"bende o kadar ihlas yok ben korkarım dedi" çekti gitti.Şimdi biz bu adamlarala nasıl ayni düşüncede olabiliriz.Açık söylüyorum.Ben onların alayından fazla bu dine bağlıyım.Ne faiz yerim,ne ağzıma içki koyarım.Peki neden bu adamlarla beraber değilim?Çünkü bunlar bu dine hizmet etme peşinde değil.Cemaatler ülkücünün sırtındaki kamburdur.Ülkücünün ayakları yere basar.Ülkücü iki dünya için de çalışır.Ülkücü biri için birinden vazgeçmez.Dünyası da ukbası da eşittir.Ülkücü Allahın halifesi olduğunu bilir.Dünyayı imara çalışır.
Ya bunlar ne yapıyor?Peygamberi kutlama haftasını gösteriye dönüştürdüler.Bu alçaklardan önce bu kandil hiç mi kutlanmadı?Böyle kepazelik gördünüz mü?Peygamberimizin saçının bir teline hepimiz feda olalım eyvallah.Ama sen vatanı satacaksın.hırsızlık yapacaksın.Sınıf oluşturup eşitlik ilkesinden ayrılacaksın her haltı yiyeceksin sonra da Rasulullah diye bağıracaksın.Bu mu Rasulullah sevgisi?Bunların her şeyi takiyye.Alçak bunlar.Devşirme bunlar.Bezirgan bunlar.Ülkücü bunlarla bir çizgide olamaz.Kim cemaat ayakları güdüyorsa kendisini sorgulasın.Ülkücülüğünü sorgulasın.Amacım bu gerçeklerin bilinmesi.
Dini kullanarak,ordunun subaylarını dinsiz göstererek milleti orduya düşman ettiler.Atatürke küfürler yağdırdılar.Şimdisoruyorum ülkücüler!
Kim bunları asmak istemez ülkücü olup da?Peki Atatürk asınca neden kötü oldu?İyi düşünün.Atatürke karşı olanların bu camiada yeri yoktur.Bu mücadele din savaşı değildir.Bu savaşı yapacaklar gitsin usame bin ladine katılsın.Bizim davamız bu değildir.Biz ne dinsisiz ne kimliksisiz.Dinimiz ve milliyetimiz belli.NE TÜRKSÜZ OLURUZ NE İSLAMSIZ!BİZİ ALLAH BÖYLE YARATTI.BİZE VERDİĞİ ÖZELLİKLERİ KORUMAMIZ EMANETE RİAYETTİR.
GERİSİ LAF SALATASIDIR.
OLAYLARI İZLEYİN VE TEYAKKUZ HALİNDE BEKLEYİN!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Cmt Nis 15, 2006 10:08 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bana pek inandırıcı gelmedi.Çünkü konuşanlardan biri her ne kadar görevini yerine getiremesede başbakan,diğeri ise üst rütbeli bir asker yani konuşma çok gizli olmalı.Satırı satırına doğru olması imkansız gibi bie şey...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Cmt Nis 15, 2006 10:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kadir21 demiş ki:
değerli ülküdaşım,dava arkadaşım funda3307;
hayır yanlışanlamadım.Sadece deneyimlerime dayanarak,doğru olanın ne olduğunu anlatmaya çalışıyorum.Çünkü bizim camianın kafası biraz karışık bugünlerde.Yoğun milli duygular içerisinde olup biteni içine sindiremeyen dava arkadaşlarımız adeta galeyan halinde.Bu şüphesiz iyi bir şey.Ülkümüzü dinamik tutuyor.Kararlı yapıyor bizleri.Ama bu gücün kontrol edilmesi gerekir.Eğer bu güç olur olmaz kullanılmaya kalkışılırsa,getireceği zararları anlatmaya çalışıyorum.Şu anda arkasına cemaatleri almış rte,dış güçlerin de tesiriyle,laik devlete saldırı üstüne saldırı tezgahlıyor.Tabii bu sinsibir saldırı.Meydanlara dökülüp de bunu yapsalar o zaman eyvallah.Solun karşısına nasıldikilmiş isek aynisini yapalım.Ama adamlar meydanlarda yok.Bu işi siyaseten yapmaya çalışıyorlar.Bu durumda bizim neden olacağımız kaosun hesabını veremeyiz bu işin altından da kalkamayız.Sorun bu.Onun için teşkilatlara dikkat edin deniliyor.Bizimle başlamaması lazım bu işin.Bu savaşlarda dahi böyledir.Haksız olarak saldıran savaş tazminatı öder.Biz neden bu diyeti ödeyelim?Ama bu adamın Cumhurbaşkanı olmasının önü kesilmez ise o zaman işler değişir.Cumhurun başına böyle bir adamın gelmesi asla kabul edilemez.Onun için gelişmeleri alarmda izleyin demekle yetiniyoruz.Ben 2 yıldır bu sitede kendinizi bedenen ve ruhen savaşa hazırlayın diyorum.Bir gün bu kaçınılmaz olacak.Gidişat oraya doğru.Ama
şu anda devlet bunlara teslim edilmiş değil.Her dilediklerini yapamıyorlar.Ordunun da gözünü açtılar,artık kimsenin şüphesi kalmadı.O zaman bırakın görevliler yapsınlar.Neden ateşe yapışacağız.Ama diyelim ki her şey bitti.Teslim aldılar.İşte o zaman seyirci kalan şerefsiz ve namerttir.İş başa düşünce geri kaçan şerefsizdir.Bu cumhuriyet için ölmeyen ve Türk ne de insandır.Bunu anlatmaya çalışıyorum.
Bir ikinci konu bizim camianın kafasının karışık olmasının bir nedeni de yoğun dini duyguları.Bu oyuna gelmeyelim.Bizim din anlayışımız ile bunların anlayışı kuzey kutbu ile güney kadar farklı noktalarda.Bizim için din ne kadar mukaddes ise,bu vatan da ayni derecede mukaddestir.Bir ülkücü saidi nursinin peşine takılıp da gitmez.Biz nurcu değiliz.Cumhuriyet,Atatürk hakkında atıp tutan insanlarla bizim hiçbir ortak tarafımız olamaz.Biz ne dini duygularımızın bizim kimliğimizi değiştirmesini dileriz ne de başka bir şey.Biz kimliğimizden sonderece memnunuz.Türk olmakla da gurur duyuyoruz.Biz bu dinin sancaktarıyız.Uc beyleriyiz.Bunu sağlayan da yüce Allahın bize bahşettiği özelliklerdir.Bu dini biz yaydık.Biz koruduk.Gövdemizi siper ettik.İslam alemi resmen bize borçludur.Öyle istiklal harbinde gönderilen bir kaç kuruş ile bu borç ödenmez.Bunu bir şey bekleyerek söylemiyoruz.Bunun mükafatı,ebedi alemdedir.bİZ BU İŞİ Fİ SEBİLİLLAH YAPTIK.TONLARLA KAN AKITTIK.BAŞ VERDİK BAŞ ALDIK!Var mı başka bir millet?Varsa gösterin.
Kafa karıştırmaya gerek yok.Türk kalarak islama sonuna kadar bağlı kalacağız.Biz kimliğimizi kaybetmeyeceğiz.NASIL DİN OLMADAN OLMAZSA,TÜRK OLMADAN DA OLMAZ.!Ama cemaatler ne yapıyor?Erbakan iftar yemeğinde ne konuştu din lordlarıyla?Haydi harekete geçin dedi.Sofradan kalkan ağzını peçeteye sildi"bende o kadar ihlas yok ben korkarım dedi" çekti gitti.Şimdi biz bu adamlarala nasıl ayni düşüncede olabiliriz.Açık söylüyorum.Ben onların alayından fazla bu dine bağlıyım.Ne faiz yerim,ne ağzıma içki koyarım.Peki neden bu adamlarla beraber değilim?Çünkü bunlar bu dine hizmet etme peşinde değil.Cemaatler ülkücünün sırtındaki kamburdur.Ülkücünün ayakları yere basar.Ülkücü iki dünya için de çalışır.Ülkücü biri için birinden vazgeçmez.Dünyası da ukbası da eşittir.Ülkücü Allahın halifesi olduğunu bilir.Dünyayı imara çalışır.
Ya bunlar ne yapıyor?Peygamberi kutlama haftasını gösteriye dönüştürdüler.Bu alçaklardan önce bu kandil hiç mi kutlanmadı?Böyle kepazelik gördünüz mü?Peygamberimizin saçının bir teline hepimiz feda olalım eyvallah.Ama sen vatanı satacaksın.hırsızlık yapacaksın.Sınıf oluşturup eşitlik ilkesinden ayrılacaksın her haltı yiyeceksin sonra da Rasulullah diye bağıracaksın.Bu mu Rasulullah sevgisi?Bunların her şeyi takiyye.Alçak bunlar.Devşirme bunlar.Bezirgan bunlar.Ülkücü bunlarla bir çizgide olamaz.Kim cemaat ayakları güdüyorsa kendisini sorgulasın.Ülkücülüğünü sorgulasın.Amacım bu gerçeklerin bilinmesi.
Dini kullanarak,ordunun subaylarını dinsiz göstererek milleti orduya düşman ettiler.Atatürke küfürler yağdırdılar.Şimdisoruyorum ülkücüler!
Kim bunları asmak istemez ülkücü olup da?Peki Atatürk asınca neden kötü oldu?İyi düşünün.Atatürke karşı olanların bu camiada yeri yoktur.Bu mücadele din savaşı değildir.Bu savaşı yapacaklar gitsin usame bin ladine katılsın.Bizim davamız bu değildir.Biz ne dinsisiz ne kimliksisiz.Dinimiz ve milliyetimiz belli.NE TÜRKSÜZ OLURUZ NE İSLAMSIZ!BİZİ ALLAH BÖYLE YARATTI.BİZE VERDİĞİ ÖZELLİKLERİ KORUMAMIZ EMANETE RİAYETTİR.
GERİSİ LAF SALATASIDIR.
OLAYLARI İZLEYİN VE TEYAKKUZ HALİNDE BEKLEYİN!

Değerli Kardeşim,

her iki yazınıda tekrar tekrar okudum..

Ülkenin içinde olduğu durumu bu kadar güzel anlatan yazıları her kardeşimin okuması gerekiyor..

Heleki öyle duyumlar alıyorumki..

para verilip özelikle tutulan provakatörlere ülkücü süsü verilerek eylemler yaptırılmaya başlandı...

Amaç bir kaç olay yapıp ülkücülerin üstüne atmak....

seçimlerde MHP'den korkan bu zihniyet her yolu deneyecektir..

Dikkat ederseniz.. söylemleride milliyetçiyiz biz söylemleri...

TÜRK milletinden hiç bahsetmeyen rte artık bu gibi sözcükleri kullanmaya başladı..

bizim saf vatandaşlarda hemen kanıp... bakın işte kullanmıyor diyordunuz kullanıyor diyorlar...

Bunlar tipik TÜCCAR KURNAZLIĞI....

rte milletvekillerine emir vermiş bu yazı köylerde geçirin demiş...

benim önerim ; dört gözle bekleyelim.. bu milletvekilllerini köy kahvelerinde.... demokratik yollardan rezil edelim....

milletin önünde mosmor olup... kuyruklarını kısıp gitsinler...

şahsen ben evlere kadar geleceklermiş diye duydum...

Benim evime dört gözle ..büyük bir heyecanla gelmelerini bekliyorum...

Gelecekleri varsa... Görecekleride vardır elbet....

saygılarımla.
_kendim
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 130

İletiTarih: Pzr Nis 16, 2006 12:44 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İlk yazıda isimleri geçen Rockfeller ve Rothschild aileleri hakkında daha 'detaylı' bilgi için aşağıdaki İllüminati adlı kitabı okumanızı tavsiye ederim

http://rapidshare.de/files/1993406/__304_LLUM__304_NAT__304_.doc.html

Bu ailelerin başı çektiği gizli örgüt hakkında ayrıntılı bilgiler verilmiş..
Bizim rTe rumuzlu şahsiyetsizlik abidesinin 'kuyruğuna takıldığı' adamlar işte bu kitaptaki gibi adamlar...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
huzurkent646
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 1

İletiTarih: Pzr Nis 16, 2006 2:55 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben sat komondosu olarak.bu ülkeye sahip değilim. niye soracak olursan.sizler daha iyi bilirsiniz.(bu ülke sahipsiz kalmaz).allaha emanet olun.
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 151

İletiTarih: Pzr Nis 16, 2006 6:06 am    ileti konusu: VAATAN SAHİPSİZ DEĞİL Alıntıyla Cevap Gönder

Bu yazıyı gözlerim yaşararak ve tüylerim diken diken olarak okudum ve şu an kafamı toplamaya çalışarak yazıyorum.Paşamın belirttiği gibi bu ülkenin gerçek dindar,gerçek atatürkçü,gerçek mililiyetci ve gerçek TÜRKCÜ bin lerce askeri var onlar canını vermeye her an hazırlar ve seve seve de canlarını vereceklerdir.Bu yazının doğruluğunu kanıtlayıcı olarak AKP nin iktidara geldiği andan itibaren yapmış olduğu faaliyetlerin en büyük kanıt olduğuna işaret etmek istiyorum.Dikkat edin 3 kasım seçimlerinden 1 ay sonra abd ırek a saldırdı,müteakiben 2004 yılının şubat ayında başbakan abd de yahudi üniversitesinde haç ın altında dünyada sadece ve sadece yahudi çıkarlarına hizmet edenlere verilen ödülü yahudilerin elinden aldı.En son kıbrıs tan daha büyük olan mayınlı alanları yahudilere vermekteki ısrarları ,galataport ihaleleri ve daha pet çok şey bu yazının doğruluğunu kanıtlayacak şekildedir.Bu yazıyı yazan kardeşimden ALLAH razı olsun ama bu buralarda kalmayıp çoğunluğa taşınmalıdır.YÜCE ALLAH TÜRK-Ü KORUSUN VE YÜCELTSİN
1453_fatih
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 147

İletiTarih: Per Nis 20, 2006 9:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kusura bakmayın kardeşlerim ama şu an yer yüzünde en sevmediğim insan r.t.e. nin dahi böyle bir şey yapacağına inanamam.Hele hele onda da öte bir askerin böyle konuşan bir başbakan karşısında yüce divanda yargılanırsınız demesine hiç inanamam.Eğer böyle bir konuşma gerçekten bir asker karşısında yapılmış olsaydı şu an tayyip ölüydü diye düşünüyorum.

Haksızmıyım....
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 3. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız