Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - AYIP OLUYOR MUHSİN BEY!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
thegreen_wolf
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 466

İletiTarih: Per May 04, 2006 6:40 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

evet sevgili candaşım muhsın gıbılerı ve koltuk sevdalılarını para duskunlerını
MHP EZER
sevgilerle
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM ICQ
thegreen_wolf
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Per May 04, 2006 6:46 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Muhsin Yazıcıoğlu,Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Ocaklarını bırakıp layık olduğu yere gitmiştir.Eskiyi kullanıpta biryerlere gelmeye çalışmasın.

Muhsin'in bir Anap'lıdan,Dyp'liden farkı yoktur.Her dava adamı bulunduğu süre zarfında yapması gerekeni yapmıştır.

Bunu başka bir partide kullanamaz.Muhsin denilen zat,parti kurduğunda Uğur Dündar'a konuk olup,MHP'den farkınız ne sorusuna şöyle cevap vermiştir.

" Bizim MHP'den farkımız şudur deyip,ilk amacımız MHP'yi bölmektir,parçalamaktır,MHP'nin şu anki oylarına talip olmaktır diye cevaplamıştır.

Bunun akabinde Yeni Düşünce denilen gazetede de aynı sözler,bir köşe yazarın ağzından aktarılmıştır."

Şunuda söyleyeyim ki ,Ülkücü Hareket sadece ve sadece Milliyetçi Hareket Partisine mahsustur.

Not:( Bir solcuya sorun Ülkücü Hareket hangi partilidir diye,hepsi MHP diye cevap verir.) Buradanda anlaşıldığı gibi Muhsin'e sadece kocaman bir HAYAL kalmıştır ve kalacaktır...............

Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM ICQ
bozkurt_1312
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 198

İletiTarih: Per May 04, 2006 7:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bılınclı olan hıcbır ulkucu bu yalanlara ınanmaz...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
funda3307
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 712

İletiTarih: Per May 04, 2006 8:25 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Eski Muhsin dicem ama...............Düşünceler değişebilir,tayyip ilk önce minareler süngümüz dedi daha sonra ise amerikanın zırhını kuşandı....
Bu da aynı eski muhsin evet kim ne derse desin benim o zamanlar çok taktir ettiğim bir şahsiyetti ama tayyibe döndü.................Necip F.K. Türk camiasının sonradan kazandığı mühim bir şahsiyet tam bir solcuydu..........daha bir çok örnekler var tarihte..............
Şuan bu konu hakkında detaylı bir bilgim olmadığı için kimseyi suçlamak istemiyorum ama düşünceler özgürdür...................Herkes neye layıksa sonunda o olur,ve o yolu seçer............Hangi yolu seçtiyse layığını buldu........
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Cum May 05, 2006 1:12 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Muhsin kim oluyorki? O yolunu sasirali cok oldu hain herif!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
bozkurt_1312
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 198

İletiTarih: Cum May 05, 2006 4:37 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ihanet hıc kımsenın yanına kar kalmaz.Bugun olmasa yarın yarın olmasa obur gun.Ama muhakkak alınır.Bu ulkeyı dedelerımız kurarkende ıhanet edenler oldu.Sonuc ;Dedelerımız sağolsun Atamız sağolsun ıhanet edenlerın cezalarını IMANLARIYLA verdıler...
ADSIZ
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 36

İletiTarih: Cmt May 06, 2006 2:41 am    ileti konusu: KÜÇÜK BİR ANEKTOD Alıntıyla Cevap Gönder

Kıssadan hisse derler ya, işte öyle şey...
Biraz sonra okuyacaklarınız Ülkücü Hareketi bölmek yada, MHP çatısı dışında göstermeye çalışanlara tokat gibi gelecek;

"Yaklaşık 7-8 yıl önce Anadolu'nun küçük bir ilçesinde gerçekleşiyor bu olay.
Günlerden hafta sonu... İlçenin girişinde küçük bir minibüs beliriyor. Hopörlerden bbp lehine sloganlar yükseliyor. Bu ilçe ki sol görüşlü insanların yıllardır at koşturduğu bir diyar. Buna rağmen henüz 1 yıl kadar önce burada küçük bir apartman katında ülkü ocağı kuruluyor. Yeni yeni bir akım ve ülkü ruhlarının yükselmeye başladığı bu ocağın bir gün bu solun kalesi denilen bu ilçenin kaderini tayin edecek konuma geleceğinden herkes habersizdir.
İlçelerine yaklaşmakta olan münibüsü aniden durur ve içerisinden bir şahıs
- Bir lokanta var mı genç! Bize yol gösterirmisin
diye yardım talep eder. Genci de alırlar yanına ve bir lokantaya giderler.
Gencin yardımından hoşnut kalan bbp li şahsiyetler gençten kendilerine eşlik etmesini ilçeyi tanıtmasını isterler.
Bu şahsiyetlerden biri ilçede ülkü ocağı bulunup bulunmadığını sorar ve ilçede ülkü ocağının bulunduğunu ve gencinde ocaklı gençlerden olduğunu öğrenince ;
- Sana para tahsis edelem, her ay paranı düzenli olarak gönderelim. Bu ilçeye bir alperen ocağı açalım. Gençleri topla. Tertip et.
diye bir teklifte bulunur.
Böyle bir teklif karşısında gencin verdiği cevap;
"Ben ülkücüyüm. Ocağım belli, yuvam belli. Biz ki, sizin de bildiğiniz gibi solcuların ağırlıklı olduğu bir ilçede ocağın dumamını tüttürmeye çalışırken böyle bir teklife evet demeyi beklemeyin. Yeminimizi ederken, Allah, vatan, bayrak ve Yüce kitabımız üzerine söz birliği etmedik mi. Ben bu yemine karşılık davamdan döner, özümü satarsam arkadamdan hakaret etmezler mi? Davasını sattı demezler mi? Bunu bırak kulunu Allah kabul edermi ağabeyler. Ben şerefimle yaşarım, yeminim mezara kadardır"
Henüz 12-13 yaşındaki bir gençten böyle bir yanıt alacağını hesap edemeyen şahıs;
- Sen nasıl konuşuyorsun. Haddini bil çocuk. Burada milletvekilimiz, il başkanımız var diye
çıkışır.
Bunun üzerine hemen yan koltukta oturan milletvekili;
- Genç doğru diyor. Yolundan ayrılma yiğidim, hep böyle ol, böyle kal
der...

Sevgli ülküdaşlarım dilim döndüğünce bu gerçek olayı sizlere anlatmaya çalıştım. Yaşıkurt, Koca Kurt ve Vuslat ağabeylerimin bir sözü var, arif olan anlar. Bu anlattığım gerçek hikayede ne anlatılmak istediğini siz değerli ülküdaşlarımın çok iyi anladığına eminim. Benim korkum arif olduğunu zannedip, aslında anlama güçlüğü çekenlerden yanadır.
Duayla kalın!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Cmt May 06, 2006 12:52 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

muhsin beyi seviyorum ama ona hic oy vermem cünkü ÜLKÜCÜNÜN partisi MHP dir
ihanet af edilmez

saygilarmla

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
thegreen_wolf
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cmt May 06, 2006 6:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

eski bir söz

İHANET HASTA ETMEZSE USTA EDER

RAB'im YAR ve YARDIMCIMIZ OLSUN
mustafayaman
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 315

İletiTarih: Cmt May 20, 2006 6:34 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İnadına MHP...

Bir olumsuzluğu görmek, tespit etmek, kendi sorumluluğunuzu yok farzederek onu bir takım kurum ve kişilere havale etmek, dava adamı kimliği ile asla örtüşmez.
Türkiye gündemini belirleyen güç odakları, istikrarsızlık ve kaos oluşturarak yapılar üzerinde şüphe ve kargaşaya dayalı suni tartışmalarla yapı bozgunculuğu yapmaktadırlar.
Ufku, perspektifi, olguları anlamlandırıp, ilişkilendirme becerisi olmayan bir takım insanlar da içerisinde yer aldıkları yapıların genel hukukunu bir yana bırakıp, heva ve heveslerini 'hırs' adına öncelikleyip, Ülkücü hukukun önüne geçirerek, fitneye adeta körükçü olmaktadırlar.
Bir zamanlar içerisinde yer aldıkları yapının dışına çıkanlar, illa bu yapılara karşı inkarcı ve hukuku çiğneyici olmak zorunluluğu varmış gibi, akla - hayale gelmeyecek suçlama ve karalama içine düşmektedirler.
Böyle tutum ve davranış içinde olanlar, her şeyden önce kendilerine haksızlık edip, emeklerine yazık etmektedirler.
Bir zamanlar sevip, saygı duyduklarına makam ve mevkileri kaybedince, tam tersi bir bakış acısıyla olmadık laf, söz edenler, öngörüsüzlük tesciliyeti sergilemektedirler.
Oysa bu gün suçlayıp, karalama kampanyası başlattıklarımızın dünkü hukuku süreklilik arz etmelidir; aksi hal, her şeyden önce çoluk - çocuğumuzun bize tutarsız anlamı yüklemesiyle tamiri imkansız hayal kırıklığı içine düşmelerine sebep olacaktır.
Dün doğruluğuna inanıp, savunmasını yaptığımız şahıs ve kurumun yeterliliği, saygınlığı bir yerlerden uzaklaşınca ortadan kalkıyorsa, bunu önce aile efradımıza anlatıp, onlardan helallık dilemeliyiz.
Onların bize yüklediği yükümlülüğü, uğraş ve çabamızla ayırdığımız faaliyetlerle yerine getirememenin savunmasını yaparak "Milletimizin ve sizin geleceğiniz için çalışıyoruz; siz de buna rıza göstermelisiniz" derken, bu gün "ya yanlış yapmışım, yanlış kişilerle beraber olmuşum" açıklaması içinde olmak, acaba ne kadar inandırıcı ve kabul görücü olur?
Tercihinin yanlışlığını kendiyle ilişkilendirip, öngörüsüzlüğünü kendi kılmayanlar, başkalarına işi ihale edip, asıl problemi kılıflandırmak için alan saptırması yapıp, işin vebalini kendi başından savarak, harekete ve onun liderine yıkmaya çalışmaktadırlar.
İnsan olmamız hasebiyle hepimizin bir yerlerden gidip - gelişlerimizle ilgili küskünlüğü, dargınlığı, kırgınlığı olur; bu gayet normal, insani bir durumdur.
Ama bu hali çok çok başka alanlara taşıyıp, MHP'yi kamu vicdanında yaralayacak tartışmalar içine çekmek, herkese büyük vebal yükler.
Hırsı imanın önüne geçmemiş hiçbir Türk Milliyetçisi böyle bir vebale tevessül etmez ve etmemelidir.
MHP'yi Türk Milliyetçiliğinin tek meşru organizasyonu gören ve MHP'nin başarısı için çalışan, gayret sarf edip, emek veren insanlar, bu emeklerinin birilerinin hırsı için heba edilmesine asla rızaları ve sabrı yoktur.
Birilerinin MHP'nin yükselişinden rahatsız olup, bir takım hesaplara girerek onun önünü kesmeye kalkması, dışarıdaki rakipler açısından anlaşılabilecek haldir ama bunlara malzeme oluşturacak taşeronların durumu asla anlaşılıp, kabul edilecek bir tutum değildir.
Kendine 'Ülkücüyüm' diyen hiç kimse, hiçbir zaman ülkücü olmamışların MHP'ye akıl vermesine ve eleştiri yapmasına müsaadesi, hoş görüsü olamaz.
Kimse muhaliflik, imzacılık gibi abes iştigaliyetlerle hareketin geleneğini çiğneyemez.
Kimse yükselen Türk Milliyetçiliğinin önüne set çekip, engel koyamaz ve bunun için bahaneler uyduramaz.
Bu hareketin tarihi göstermektedir ki, bu yola tevessül eden kim olursa olsun, hepsinin sonu hüsran olmuştur.
Unutulmamalıdır ki, rüzgarlar gelip - geçicidir, denizler ise kalıcı…

Alişan Satılmış
bozkurt459
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 4

İletiTarih: Pzr May 21, 2006 3:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

HİÇ GELMESİNLER !...

Bu davayı bilmeyenler…
Sakın yanımıza hiç gelmesinler,
Sabah doğup,akşam ölenler…
Sakın, yanımıza hiç gelmesinler.

Tarihi çabuk unutanlar,
Ecdada layık olmayanlar,
Etrafa ışık yaymayanlar,
Sakın, yanımıza hiç gelmesinler !...

Şeytan’ın ipine sarılanlar,
Bir kemik için yalananlar,
Nefsine uşaklık yapanlar,

Gayesini bilmeyip,gezenler,
Ahlak,töre,ananeden geçenler,
Nesiller hızar gibi biçenler,

Dinimi pazarlayan,yobazlar,
Türklüğü aşağılayan,soysuzlar,
Ülkeyi soyup,satan hırsızlar,
Sakın,yanımıza hiç gelmesinler!...

Kolumu,kanadımı kesen,baltalar,
Bütünlüğümü yok eden,haytalar,
Davaya ihanet eden,tayfalar,
Sakın yanımıza hiç gelmesinler !..

Yüreği yufka olanlar,
Dev değil,cüce olanlar,
Ezelden münafık olanlar,
Sakın yanımıza hiç gelmesinler!...

Şentürk’üm,halimi, hiç sormayanlar,
Türk-İslam davasını ,sırtlamayanlar,
Elini taşın altına, hiç koymayanlar,
Sakın yanımıza, hiç gelmesinler !...

KEMAL ŞEN ( 19 Aralık 2005 )
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
mustafayaman
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 315

İletiTarih: Pts May 22, 2006 10:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yazıcığolu MHP'ye Neden Saldırdı???

Leyla Zana ile resimleri ortaya çıkan BBP Genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu,MHP ye saldırarak hükümete şirin görünmek için her yolu deniyor.

Önce hükümet ardından medya,DYP,Anap,ve pkk'nın hedef tahtasına oturan MHP'ye son saldırı BBP genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'dan geldi.danıştay saldırısını MHP'nin üstüne yıkmaya çalışanlar kervanına eklenen yazıcıoğlu bakalım neler demiş;

''Bu filmi gördük. Yine bir tezgâhla karşı karşıyayız. Şiddet sürecek. Laik-anti laik çatışması alevlenecek".

BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, Danıştay'a düzenlenen kanlı saldırıyı ve siyasi gerilimi SABAH'a değerlendirdi:

NİZAM-I ALEMCİ DEĞİL
TETİĞİ çeken Alparslan Arslan Nizam-ı Alem'ci değil, Ağca gibi. Tek başına yapamaz. Bulgaristan ve Sauna Çetesi'ne bakmak lazım.

AMAÇ CHP-MHP HÜKÜMETİ
BUNLARIN hedefi CHPMHP koalisyonu. Ben de hükümeti istemiyorum. Ama bunun yolu demokrasi.

Bütün umutları bir CHP-MHP hükümeti kurdurmak

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu Danıştay saldırısı sonrası Türkiye'yi yorumladı. "Hükümeti seçime zorluyorlar. Maalesef gerilim sürecek, şiddet artacak".

Bugünkü Pazartesi Sohbeti'nin konuğu BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu. Danıştay baskınını gerçekleştiren Alparslan Arslan'ın Nizamı Alemci olduğu bilgisi gözleri Yazcıoğlu'na çevirdi. "Peki Türkiye'de neden ülkücü camia hep şiddet ile yan yana? Yoksa çok mu saf bir soru oldu?" diye takılıyorum. Biraz şaşkın, kelimelerini titizlikle seçerek, tane tane cevap veriyor. "O dönem bitti artık. Artık gençlerimiz şifrelerini biliyoruz. O şifrelere göre sağduyu davranmaları için her şeyi yapıyoruz. Kim ister kendi çocuğunun şiddet olayları içinde yer almasını ben oğlumun şiddet yanlısı olmasını istemem. Biz zaten Ülkü Ocakları olarak zamanında da resmi slogan olarak son derece barışçıl mesajlar verdik." Notlarımı karıştırıp "İyi ama" diyorum "Resmi sloganınız, ya tam susturacağız ya kan kusturacağız değil miydi?" Muhsin Yazıcıoğlu ile kuşkusuz geçmişe dair konuşulacak konu, sorulacak soru fazla ama bugünkü gündem Türkiye'de olup bitenler. Yazıcoğlu geçmişle ilgili sorularıma "Türk aydınları nedense bizim geçmişle hesaplaşmamıza, zamanı gelince bundan pişmanım dememize bile fırsat vermiyorlar. Ama o gün de gelecek" diye cevap veriyor.

BEN BU FİLMİ GÖRMÜŞTÜM
Danıştay saldırısını duyduğunuzda şaşırdınız mı yoksa "Bu filmi görmüştüm, yaşamıştım" mı dediniz?
-"Ben bu filmi görmüştüm" dedim. Üstelik kimse de Türk adaleti bunu çözer diye düşünmüyor. Evet yine bir tezgahla karşı karşıyayız. Domino etkisi yapan olaylar zinciri devam edecek diye yaygın bir kanı var. Hiç temenni etmememe rağmen şiddet sürecek. Laik-anti laik çatışması daha da alevlenecek.

12 Eylül'ü anlatırken "Birbirimizi sokaklara, okullara, ülkeye sığdıramadık ama gördük ki kavga hiçbir şey getirmedi" diyorsunuz.
-Getirmedi. Ben "Bizi kullandılar" demekten hoşlanmıyorum ama suiistimal edildiğimiz doğrudur. Çeken Türk gençliği oldu aslında. İşte o yüzden bugün "Bu filmi gördüm" diyorum. 12 Eylül öncesi çeşitli istihbarat örgütleri sağ sol akımları provoke ettiler. Şimdi ise laikanti laik çatışmasını gündeme getirmeye çalışıyorlar. Gerilimi öyle artırıyorlar.

Amaç nedir peki?
-Amaç bu meclise Cumhurbaşkanı'nı seçtirmemek. Zaten Baykal net bir şekilde tavrını koydu. CHP'nin uzun süredir askeri kesim üzerinden politika yaptığı da ortada zaten. Dolayısıyla asker de istemiyor. Ben de bu hükümetin devam etmesini istemiyorum ama demokratik gerçekleşsin diyorum. Yolu yöntemi Türkiye'yi gerginliğe sürüklemek değildir. Demokrasiye aba altından sopa vuruluyor. 28 Şubat'ta biz bunu yaşadık. 3 Kasım seçimlerini hatırlayın. Ben o oyunun figüranlarından birinin MHP olduğunu düşünüyorum.''
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Sal May 23, 2006 12:45 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dogu Perincek neyse Muhsin Yazicioglu´da odur!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız