Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - ÖNÜMÜZDEKİ SENARYO..
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Çar Tem 26, 2006 8:44 pm    ileti konusu: ÖNÜMÜZDEKİ SENARYO.. Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli kardeşlerim,

Önümüzdeki günlerde çok ilginç bir senaryo ortaya konulacak gözüküyor...

ABD baktı ki ! en büyük müttefiki kukla hükümeti kaybetmek üzere !

Onun için PKK'ya düzmece bir operasyon düzenlenecek!

zaten adamların çoğu dağıldılar...(yani bu olay o kadar dillendiki kaçacakları yere çoktan kaçtılar.)

Boyalı basınında desteği ile bu operasyon.. ABD ve hükümetin büyük bir başarısı olarak gösterilecek..

Ülke içinde kaybedilen oyların geri gelmesi sağlanacaktır...

Daha şimdiden mahalle aralarındaki kahvelerdeki sohbetleri duyar gibiyim;

Vay be! baba adam şu Erdoğan bak işi nasıl halletti...

helal sana başbakan...

Ama ne yazık ki halkımız bu kandırma harekatı yutacak...

oysa terör örgütüne hiç bir şey olmayacak..

ortalık durulduktan sonra yine ortaya çıkacaklar..

işte size ABD 'nin büyük BOP projesi...

Abd hiç bir zaman bu yörede istikrar istemiyor...

tam tersi istikrarsızlık istiyor....

Yani iplerin her zaman elinde olduğu bir oyun istiyor....

Bakınız bu konuda bile ipleri TSK'mıza vermiyor..

Ben hallederim... sen izlersin diyor...

Önümüzdeki günlerde ülkede yaşanan bu traji -komik tiyatronun nasıl oynandığını hep beraber göreceğiz....

saygılarımla.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
cCc_OzguR_cCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 260

İletiTarih: Per Tem 27, 2006 11:21 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli Ülküdaşlarım,

abd'nin elindeki iki kukla; rte ve tayfası ile barzani ve çapulcuları, olası bir operasyonda karşı karşıya geleceklerdir. çok ciddi oyunlar dönüyor şu anda:

1-) abd, Türkiye'nin sınırötesi operasyonuna yol verirse barzani'yi karşısına alacak. Bu nedenle kürtlere bir diyet ödemek zorunda. Ya da barzani'nin kulaklarını çekmeli ki, bu saatten sonra ne kadar mümkün olur, abd bölgede bir de barzani'yi karşısına almayı ne kadar arzular ayrı bir muamma...

2-) abd, Türkiye'yi desteklemezse, operasyon suya düşecek ve rte ciddi bir prestij kaybına uğrayacak. Onlara göre yükselişte olan Milliyetçilik(ki; ben Milliyetçilik'in ivme kazandığını değil, sadece insanlarımızın uyanma eğiliminde olduğunu biliyor ve buna inanıyoum), a-ke-pe'yi yerle bir edecek, gelecek yönetime sızma şansları kalmayacak.

3-) abd tarafından sınırötesi operasyonun engellendiğini gören vatandaşlarda, abd karşıtlığı hat safhaya çıkacak. Abd bunu ne kadar göze alabilir, bilinmez...

4-)pe-ke-ke ile mücadele sayesinde Türkiye-iran yakınlaşması gibi bir durum gelişirse, abd bundan son derece olumsuz etkilenecektir. Fakat iran çok akıllı bir hamle yaparak Türkiye'ye şirin gözükmeye çalışmaktadır. Bu durumda abd'nin "ben operasyona izin ve destek verdim, siz de iran konusunda beni destekleyin; üsleri iran için de açın" teklifin yapma şansı da azalmıştır.

Strateji sayısı mutlaka daha fazladır, ben sadece birkaç analizimi ekledim... Şurası bir gerçek ki, operasyon hazırlıkları iki yönde faydalı olmuştur:

*Türkiye bence yukarıda sıraladığım durumlar karşısında avantajlı konuma geçmiştir.

**Operasyon gerçekleşse de gerçekleşmese de, gelişmeler a-ke-pe ye ciddi bir darbe olmuştur...

Bakalım yarın bize ne getirecek, biz yarından ne alabileceğiz...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Sebas
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 510

İletiTarih: Cum Tem 28, 2006 3:55 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tayyip zaten hepsini ( butun teröristleri ) uyardi kaçmalari için, bundan büyük hainlik olurmu ??

SORUYORUM SIMDI SIZLERE BUNDAN BÜYÜK HAINLIK OLURMU ? DAGDAKI TERÖRISTE OPERASYONDAN HABERDAR EDIYORSUN BU NE ANLAMA GELIYOR ?? VATANINI MILLETINI BAYRAGINI SANINI VE ZATEN TAYYIBDA OLMAYAN SEREFINI SATMAK DEMEKTIR !!!!

BUNDAN BÜYÜK HAINLIK OLURMU ?? !!!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
otuken17
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 162

İletiTarih: Cmt Tem 29, 2006 10:19 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

gardas dogru söylüyor. bizim cahil millet olasi bir operasyonda kahvede felan rte´ni övücekler. oysa arastirma olsun bu isler yapilmaz. bu kadar kötü duruma düstükki gercekten lidermizin dedigi gibi cumhuriyetimiz cok kötü günler yasiyor. ALLAH (c.c.) insallah yardimcimiz olur.
pusat_07
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 3

İletiTarih: Pzr Tem 30, 2006 1:19 pm    ileti konusu: s.a. kardeşler Alıntıyla Cevap Gönder

konuyu açan arkadaş diyor ki ''önümüzdeki günlerde bu traji-komik tiyotroyu hep birlikte izleyeceğiz'' Biz millet olarak ne yazık ki ŞEHİT cenazelerinde olduğu gibi hergün değil traji-komik hepsi birbirinden trajedik haberler izlemeye alışmış bulunuyoruz bu olaylar öylesine sıklaştı ki ne yazıktır milletimiz bunlara da alıştı sanki eskisi kadar yankı getirmiyor eeeeee bu da AKP (Aldatma ve Kandırma Partisi) nin bir başarısı olsa gerek bu benim şahsi kanaatimdir
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Ogul50
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 211

İletiTarih: Pzr Tem 30, 2006 7:58 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Degerli ülküdaslarim bir yönden de bakiyorum milletimize de sunu demek geliyor icimden "BU MILLET BUNLARI HAK EDIYOR"! Sahi bir düsünün ya medeniyete dönüstü basbugu alparslan türkesimizin manevi hedefi. Ama ben bir gurbette yasiyan öz türk oglu olarak milletimizin derin uykusuna baktigimda öyle bir kin duyuyorum ki sözlerle anlatilacak degil! Kendilerine hayirlari yok vatanlarina nasil hayirda bulunacak bu insalar. Basiretsizi, ahlaksizi, terbiyesizi ve kendini bilmezi türk insanimizdir maalesef. Vatana hizmete gelince yok bu yok su. Vatan elden gidiyor be can gardaslar....
Biz bu vatani karsiliksiz sevdik ama bir insanda ahlak egitimi aile tarafindan verilmediyse o sahis milletin basina geldigi zamanda ayni kendini bilmezligi gösterecektir. Inanamiyorum ya TÜRK MILLETININ bu duruma düsürenlerin üstünde olsun bütün gencligimizin vebali! Ya dis siyaset ic siyaset hic birsey yok. Hersey trajik komikten fazla kendi benligi ve sahsiyet olmayanlardan kaynaklaniyor. Cahil milletim, cehaletten ziyade kendinle savasiyor. Ana, ata, abi bilmeyen töre, tarih bilmeyen bir milletten ne beklersin sen. Diplomali ahmaklara birakmislar vatani ve onlarda bizi kusatanlarin elcileri. Öyle icim yaniyor ki bu vatanin evlatlari sehit düstügünde sanki babam sehit düsüyor... Kendi canimdan cok sevdigim milletim ama ne yapiyor sabah cenaze kaldiriyor aksam egelencelerde aff edersiniz ama kiviriyor. Medeniyetin ilk safinda degil son safindayiz. Ayrica davamizin daha basindayiz. Nice görevler düsüyor bizlere ama halen oyunlarin oyuncagi oluyoruz. Birakin artik bu kücük meseleleri adamlar haritayi cizmis bile. Kusatilmisiz halen uyuyor bu millet. Yok canim yok uyanmaz bunlar ama bizde derin uykuya dalmayalim artik. Namerdim bu düzene son veren benim gardaslarim olmalidir. Artik bu saatten taviz veren alcak olsun. Bu sivri sözlerim hepimize bir küpe olsun. YA ÖLÜM YA ISTIKLAL deme vakti KIYAMET vakti yaklasti. Allah icin varim, allah icin yokum ikisi aynidir. Benim yasamam önemli degil artik. Ancak davamin ve vatanimin yasamasini istiyorum. Benim varligim armagan olsun TÜRK-ISLAMA VE ALLAHA. Cok sinirli ve hirsliyim su siralar. Lütfen dediklerimi duygularimin acizligine bagislayin. saygilarimla
otuken17
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 162

İletiTarih: Pts Tem 31, 2006 5:42 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

operasyon yapilacak olsa hic medya´da konusulur mu. resmen sov yapildi. komunist terörüstler simdiye kacmistir. salakmi gazete okumayacaklar. hepsi sov.
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Pts Tem 31, 2006 8:26 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ÜLKÜDASIM dogru söylüyor hepsi sov bir ata sözü var isiracak it havlamaz diye
israil lübnani vuracagi zaman basina bildirdimi
yada onu birakalim TÜRKIYE zamaninda kibrisa cikarma yapacagi zaman medyaya haber mi verdi?
oberesyon yapacak adam yapardi simdiye kadar

saygilarimla

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Sal Ağu 01, 2006 12:10 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

AspatroN demiş ki:
ARKADASLAR bu siteye girin buyukanit pasanin yahudi oldugunu ispat ettigini soyleyen ULKUDASLARIMIZ var..

http://www.ulusalihanet.com/index.html

Bu siteyi aylar önce görmüstüm... Itibar etmeyin...

Söylenecek cok sey var lakin konunun dagilmamasi icin simdilik yazmiyorum... Tek sunu söylemeden gecemeyecegim; Büyükanit´in sahsinda orduya saldiri yapilmaktadir. Ülküdaslarimiz bu konuda uyanik olmak zorundadir...

Orduya güveni yikip en azindan sanli Ordumuz ile yüce Milletimiz arasina fitne sokulmak isteniyor...

Bu ülke kenan evren gibilerinin genelkurmay baskanligini ve hatta cumhurbaskanligini yasadi...

Uyanik olacagiz. Gaflet Ülkücüye yakismaz...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız