Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - 'Siyasi simge bile olsa yasaklayabilir misiniz?'
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 8 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kozenir
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 58

İletiTarih: Pzr Oca 20, 2008 6:45 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

MHP,Ülkücü hareketin adresi değil mi?
Ülkücüler,Ülkücü hareketin net fikirlerini toplumla paylaşmak ve görüşlerini sunmak zorunda değil mi?
E o zaman?
Ülkücüler başörüsü konusunda neden çekinecekler?
Neyi savunduğumuzu ve değerlerimizin ne olduğunu toplum bilmesin mi?
Ülkücüler başörtüsünden sıkıntı çekmiyormu?
MHP Kadın Kolları başkanı başörtülü değilmi?
O mağdur olmuyor mu?
Allahaşkına!!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Pzr Oca 20, 2008 6:55 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Delikanli66 demiş ki:
Partimiz MHP iyi niyetle bir fikir,cözüm sundu ama keske bu türban olayina girmeseydi diye düsünüyorum.

Erkek, ürkek tartismalarini hatirlayiniz...

Biz cözeriz diyorduk...

Ince bir noktadayiz. rte´nin cuvalina yem tasimakla beraber, MHP´nin yipranmamasi telasi hakim. Diger yandan yesil komunistler noktasinda ciddi kaygilar var. Onlarin kozlarinin ellerinden alinmasi noktasi var. Eger rant var diyorsak ki var, bunun Hakk ölcülerinde sonlandirilmasi Vatanin yararinadir. Ama bu hicbir zaman onlari hakli gösterecek egilimlere yönelmemeli.

Dincilik dinimize yapilan en büyük küfürlerdendir.

Insanimiza dindar olmanin huzurunu anlatmak ile mükellefiz...
kozenir
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 58

İletiTarih: Pzr Oca 20, 2008 7:49 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BAZI TESPİTLER YAPMAK ZORUNDAYIZ!
Bugün Türkiye Cumhuriyetinde kadınlarımız ve kızlarımız başörtülü olarak dolaşıyor ve istedikleri gibi örtünebiliyor ve açılabiliyorlar.
Burada sorun yok!
Mesele devlet dairelerinde de yok.
Zira kanun ve yönetmeliklele bu sınırlanmış.
Mesele Yüksek öğretimdedir.
Mesele sınavlarda yapılan adaletsizlikleridr.
Mesele onu çözmektir.
Açık öğretim sınavlarında başörtülü adaylar sınava alınmamakta ve mağdur edilmektedir.
35 yaşında evli ve okumak isteyen başörtülü bir hanıma sınava giremezsin,başını açacaksın denmekte ve yanlış yapılmaktadır.
Üniversiteler kamu alanı dışı tutulmalıdır.
Bunu sağlamak hepimizin görevidir.
Hele hele bu hale getirenlerin ise hiç işi değildir.
Soralım!!!
1-DİNİMİZDE ÖRTÜNME VAR MI?
2-BAŞÖRTÜSÜ NEDİR?
3-BAŞÖRTÜSÜ NASIL BAĞLANMALI?
4-TÜRBAN NEDİR?
5-TÜRBAN İLE BAŞÖRTÜSÜNÜN FARKI NEDİR?
6-BAŞÖRTÜSÜ,TÜRBAN DEĞİLSE TÜRBAN BAĞLAYANLAR DİNİMİZCE DİNİMİZİN EMRETTİĞİ ÖRTÜNMEYİ İHLAL MI ETMİŞ OLUYOR?
7-TÜRBAN BAĞLAYANLAR KİMDİR?
8-TÜRBANA NEDEN KARŞISINIZ?
9-BİR KADIN TÜRBANI TAKIYORSA DİNEN NE YAPILMALI?
10-BAŞÖRTÜSÜNE KARŞIMISINIZ?
11-BAŞÖRTÜSÜNE KARŞI DEĞİL DE TÜRBANA KARŞIYSANIZ TÜRBANI TAKANLARA NE TAVSİYE EDECEKSİN,NASIL ÖRTSÜNLER,VEYA ÖRTMELERİ İÇİN NELER TAVSİYE EDSERSİNİZ?
12-DİNİNİ YAŞAMAYA ÇALIŞAN BİR KIZIMIZIN BAŞINDAKİ SİZE GÖRE TÜRBAN İSE VE O BAŞÖRTÜM DEDİĞİ HALDE VE TURAN İDEALİNE İNANIYOR VE TÜRK OLMAKLA GURU DUYUYOR,MHP'Lİ İSE VE ATATÜRK HAYRANI İSE NE DERSİN,TÜRBANI ÇIKARSIN MI?

ÜLKÜCÜLERİN KAFASINI KİMSE KIZDIRMASIN!!!!!
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Oca 20, 2008 10:14 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bir konu hakkında birisinin ne düşündüğünü öğrenmek için böyle onlarca soru sorup milleti işinden gücünden almaya gerek yok.
Öncelikle şunu belirteyim.Burası mhp ya da ülkü ocaklarının resmi sitesi değildir.Burası davaya gönül vermiş ülkücülerin otağıdır.
Resmi ağızlardan açıklama duymak isteyenler için teşkilatlarımızın resmi internet sitelerine başvurun.Burada dava adına ne konuşulursa,bunu ardında ne liderlik mücadelesi,ne siyaset ne de başka bir ard niyet vardır.
Burada yanlış yapan,kurum olsun,kuruluş olsun,resmi kurumlar olsun;gerekli uyarıyı alır!Bu vatan tehdit altında,kahpece tuzaklarla adım adım işgale götürülürken;bunu seyredip de abuk subuk meselelerle uğraşan ya da sesiz kalan;babamız olsa gerekli uyarıyı alır!
Şu satırların yazarı,dyp-chp koalisyonuna destek veren büyük önderimiz Başbuğ a;bu koalisyonun neden kurulmasına destek verildiğini sorma cüretini çok sıkılarak da olsa gösteren(tabii kendisinin yüce şevkat ve anlayışıyla gerekli ortamı hazırlayarak)ekibin o günkü konuşmasına da tanık olmuştur.
Şimdi gelelim asıl konuya.İki gündür kozenir adlı ülküdaşımız,buradan yaylım ateşi açtı.Lafı döndürüp dolaştırıp getirdiği yar çok yanlış bir deyimle tesettürdür!Tesettür yok kardeşim.ÖRTÜNMME var!
Türk islam ülküsüne inanıyorsan,bunu sözde değil bir defa özde gösterecek ve önce samimi olacak,mümkün olduğu kadar da ,bilebildiğin ve öğrenebildiğin kadarıyla Türkçe ya da buna çok yakın kelimeler kullanacaksın.
Bu ülküdaşımızın burada din adına yazdıklarını burada bilmeyen hiç kimse yok.Bu ülkenin son zamanlara kadar da yanılmıyorsam çok ezici bir kısmı da müslümandı!Tabii akepe ile birlikte aşırı çalışmalara giren misyonerlerin ne kadar başarılı olarak kaç Türk evladını hristiyanlığa çevirdiklerini tam bilmiyorum.Ama bundan 2 yıl önce bir Cuma namazı vaazında,müftünün resmi rakamlara göre 2 ayda 11.000 Türk gencinin din değiştirdiğini söylediğini de şu kulaklarımla duydum.Nedeni paradır,iş garantisidir,şudur ya da budur.Ama bugün gene bu milletin en az %90 ı müslümandır.
Bizim din ile bir sıkıntımız yok.Ama DİNCİ ile çok büyük problemimiz var.
Siz dinin baş şartı olarak öncelikle örtünmeyi ortaya koyarsanız;bu başı açık gezen kadın ve kızlarımızı ya islam olarak kabul etmezsiniz,ya da en hafif suçlama ile bunları asi kullar olarak görürsünüz.Buna kimsenin ne haddi ne de hakkı vardır.Hele hele doğrudan kadını ilgilendiren bir konuda,kadınlardan çok erkeklerin,kralcılık yaparak,fedai gibi keskin yorumlarla ortaya atılıp da,neredeyse çağrı boyutuna varan dayatmalar yapmasını bir defa anlamak mümkün değil.ÇAĞRI DEVRİ HAZRETİ MUHAMMED İLE BİRLİKTE KAPANMIŞTIR BEYLER!KİM ÇAĞRIDA BULUNUYORSA,İŞKEMBESİNDEN KONUŞUYOR!
İNSANLARI AÇIK- KAPALI,TURBANLI-TURBANSIZ,İNANÇLI-İNANÇSIZ,DİNİNİ YAŞAYAN YA DA YAŞAMAYAN OLARAK SINIFLANDIRMAYA ;ALLAH ADINA HÜKÜM VERMEYE DE KİMSENİN YETKİSİ YOKTUR!
SEN BURADA DİNİN EMRİ DİYE ÖRTÜYÜ DAYATIRSAN,BUNU BENİMSERSEN,ÖRTÜNMEYEN KADINLARI NE YAPACAĞIZ ,DIŞLAYACAK MIYIZ?
Bizim ölçülerimiz bunlar falan değildir.Bizim ölçümüz 9 ışıktır!9 ışıkta yazmayan şeyleri buraya getirip de bu ölçülerimiz diyenlerin alayı yalan söylüyorlar.Bizim asıl davamız Türklüktür!Türk ün zaten sahip olduğu,genetiğinden gelen yüksek ahlakı,bu milletin 9 ışığın deyimiyle ,çok büyük oranda bir kısmının inanç olarak müslüman olması nedeniyle,ayrıca Türk ahlakına(töre demiyorum,çünkü iş ona girerse darmadağın oluruz)en yakın dinin islam olması nedeniyle Türk-islam ülküsü tavsiye edilmektedir.Bu şu demektir.Türk milleti hristiyan olsaydı;Türkçülüğü hristiyanlık kuralları içerisinde yapacaktı.9 ışığı laf olsun diye değil sindirerek okursanız bunu görürsünüz.Bizim dini işin içine karıştırmamızın en büyük nedeni yüksek ahlak kazanımında,inançın en büyük bir mesle olmasıdır.Yoksa bu inançlar bizim ne kimliğimizi siler atar,ne atalarımız inkar ettirir ne de başka bir işe yarar.İçinde Osmanlı dan esintiler de vardır.En başında başka dinden olanların inançlarına saygı göstermek.Küçük bir Beyliğin 600 sene saltanatı elde bulundurmasının en büyük nedeni de budur.Başkasının inançlarına saygı!
Oysa bugün erbakan dan itibaren;özal,muhsin,rte şu ya da bu;insanlara özgürlük,inançları gibi yaşama,inançları gibi giyinme söylemleri altında;tüm insanları kendileri gibi yapma dayatması vardır.Bu devletin düzenini değiştirme gayretleri vardır.Bu yönde bir eğitim sistemine gidişat vardır.Kaç yıldır uyutulan turban meselesinin,adamlarının oylarının 47 den hem de 50 ye çıktığı dönemlerde neden ısıtılıp ortaya getirildiğini anlamayacak adam,ne siyaset yapsın ne de konuşsun.
Anayasa değişikliğinde ne kadar ileri gidebileceklerini bu tartışmalarla,gelecek tepkileri hesaplamaktadırlar.Ses çıkmazsa,ortaya Cumhuriyeti yıkmak için ne kadar yasa değişkliği gerekiyorsa getirilecektir.Biz buna sazan gib atladık!Adam bir laf etti,biz ardından paket götürdük,çözüm diye.Bir bekleyin bakalım,ne aceleniz var?Yok önce davranıp,turban işi geçerse bunu kaymağını yiyeceğimizi düşündük.
VALLAHİ DE BİLLAHİ DE YİYEMEYİZ!BİZ MİLLETİN İÇERİSİNDE DOLAŞIYORUZ.BU MİLLETİ DE HERKESTEN İYİ BİLİRİZ.AFERİN DERLER AMA TEK OY BİLE GELMEZ!
Ne oldu;olayı çıkaran akepenin siciline o meşhur,meydan okumaya yönelik konuşma daha işlenmeden(yargıtay konuşma örneğini rtük den resmen istedi onu bekliyor),bizim defterimize geçiverdi!İşte ters köşeden gol diya bunu derim.11 adamla atağa kalktın,karşı atakta da golü yedin.
Din yüzünden devleti yıkmaya yönelik açıklama ve konuşmalar yapma utancı,mhp nin tarihinde ilk kez defterine geçmiştir.Hadi temizleyin bakalım şimdi bu sicili!
Ardından yetmedi,yargıya saldırma başladı.Yahu,sen neden yargıya hücum ediyorsun?Hiçbir yargı organı yorum yapmaz.Yapamaz.Elindeki kitaba göre konuşur.
Onlar turban diye bağııyor,sen ısrarla parti olarak başörtüsü diyorsun neden?Bunun siyasi bir işaret olduğunu bildiğin için.Sen parti olarak,geleneksel olan örtünmeyi doğru buluyorsun,ki bunu başörtüsü serbest olsun diye savunuyorsun.Oysa karşı taraf bu işi milli görüş ile birlikte turban ile bir işaret yapmış,siyasi işaret olsa ne yazar diye meydan okumuş;şimdi sen baş örtüsü ADI ALTINDA TURBANI KAMUYA SOKMAYA ÇALIŞIYORSUN.O ZAMAN NE DİYE BAŞÖRTÜSÜ DİYE KONUŞUYORSUN,SEN DE TURBAN DE OLSUN BİTSİN!Bir defa burada samimiyetsizlik ve ikili oynama var.Sen başörtüsü serbest olsun diye bir siyasi işareti kamuya sokacaksan,bunu ne anlamı var.Neden başörtüsü,geleneksel olanı serbest olsun turban yasak olsun demiyorsun,diyemiyorsun?Çünkü cemaatlerle hala daha dirsek teması halindesin de ondan!
Cemaatlerle dirsek teması halinde olan bir adam,bir kuruluş,bir siyasi parti;"Ben Atatürkçüyüm,BEN CUMHURİYETÇİYİM"diyorsa bu,ikiyüzlülüktür.BEN BU HAYATIMDA ATATÜRKE SEVGİ,MİNNET,SAYGI DUYAN BİR CEMAATİ BU GÜNE KADAR GÖRMEDİM.ONA DÜŞMAN OLMAYAN BİR CEMAAT DA TANIMIYORUM.BIRAKIN YA BU YAVELERİ,MİLLETİ DE KENDİNİZİ DE KANDIRMAYIN.
BEN DEVLET BEY ADINA ÇOK BÜYÜK ÜZÜNTÜ DUYUYORUM VE KAHROLUYORUM.ÇÜNKÜ O SAYGIYI HAK EDEN LİDERİN ÇEVRESİ ÖYLE BİR KUŞATILMIŞ Kİ,ÖYLE BİR KURMAYLARI VAR Kİ EVLERE ŞENLİK!
İŞTE ÜRETTİKLERİ SİYASETİ GÖRÜYORUZ.SİYASET NASIL YAPILIR,NASIL MUHALEFET OLUNURU DA BİR GÜN ANLATACAĞIM BURADA.BAŞROL ARTİSTİNE EŞLİK EDEN KARAKTER OYUNCULUĞUNDAN DEĞİL,MUHALEFETTEN DE BAHSEDECEĞİM,İKTİDARI DEĞİRMENİNE SU TAŞIMADAN NASIL MUHALEFET YAPILACAĞINDAN DA!ŞİMDİ BUNU YERİ BU DEĞİL.
Ama şu kadarını da söylemeden geçemiyeceğim.Özelleştirmeler,orman kapkaçları,anayasa değişikliği adı altında başkanlığa geçiş hazırlıkları,dünya kadar ekonomik rezalet,yiyen içenler,belediyeler şunlar bunlar.Benim kurmaylarım turbanla uğraşıyor.Bizim şu yukarıda bahsettiğimz işler hakkında bir düşüncemiz,karşı tezlerimiz,bunlardan şikayetlerimiz yok mu ya yeter artık?Burada bizim iktidara yaptığımız muhalefeti dahi beceremeyenler için daha ne söyleyeyim?Nerede gökle hükümet,nerede illerde ilçelerde yolsuzluklar.Nerede belediye yolsuzlukları.?Nerde bunlar ve biz nerdeyiz?
Turbanın siyasi işaret olarak görmek için rte nin itirafına da ihtiyaç yok.Gidin belediyelere bakın.Zamanında başı açık insanlarımız,korkudan,baskıdan yılarak başların örttüler,işlerini kaybetmemek için,sürülmemek,çöpe yollanmamak için.Günü gelen memuru bir gün tutmuyorlar.Ona doktordan raprunu bile alıp,işe son aylarında getirmiyorlar ve maaş ödüyorlar.Kendilerinden birini daha işe alabilmek için?Benim bunların yapıldığı yerde belediyede meclis üyelerim yok mu?Ne yapıyor bu arkadaşlar?
İslamiyet bizim Türklüğümüzün önüne geçemez.Çünkü o bizim genetik kimliğimiz.Ama üzülerek görüyoruz ki,herkes ölçüyü islamı esas alarak koyuyor.O ölçü doğru olsa hadi bi derece.Herkes bir peygamber olmuş,herkes çağrı yapıyor,herkes Allaha yakınlaşacağım adı altında bölük börçük olmuş,guruplaşmış.Ya siz bana hangi islamdan bahsediyorsunuz?HANGİ İNANÇTAN,HANGİ EDEPTEN BAHSEDİYORSUNUZ?HAYVANLAR GİBİ İNSAN HAKLARINI YİYORLAR,HAYVANLAR GİBİ LÜKS YAŞIYORLAR,HAYVANLAR GİBİ DEVLETİ TALAN EDİYORLAR,BİLDİRİMSİZ NİKAH YAPIP TAKIR TAKIR ZİNA EDİYORLAR,BÜYÜK GÜNAHLARI HİÇ ÇEKİNMEDEN İŞLİYORLAR,"EMROLUNDUĞUN GİBİ DOSDOĞRU OL"AYETİNİN ŞİDDETİNDEN KORKMAYIP,YAMUK ,YUMMUK,İKİYÜZLÜLÜK EDİYORLAR.
HANGİ İSLAM KARDEŞİM,HANGİ EMİRDEN BAHSEDİYORSUN BANA?
KURANIN BİR TEK EMRİ Mİ VAR?
BU DA YETMİYOR,HİÇ GELENEĞİMİZDE OLMAYAN,BİR BİLİM KADININA GÖRE SÜMERLERDE ERKEKLERİ CİNSEL OLARAK EĞİTMEKLE GÖREVLİ KADINLARIN(BU O ZAMAN KAMU GÖREVİ İMİŞ SUMEROLOG KADIN BUNLARI AŞAĞILAMIYOR VE MAHKEMEDE BERAAT ETTİ BİLİM BÖYLE SÖYLÜYOR DİYE)KADINLARIN TAKTIĞI ÖRTÜYÜ ALIP GETİRİYORSUN(BİR BAŞKASI DA BU RAHİBELERDEN GELMEDİR DİYE İDDİA EDİYOR,O DA BİR PROFESÖR)GURUP HALİNDE TEK TİP BUNU GİYİYORSUN,İŞARET HALİNE GETİRİYORSUN.BUNU KABUL ETMEK MÜMKÜN MÜ?
Devlet memurluğunda,bir kılık kıyafet yönetmeliği var.Nasıl orada yırtmaç,mini etek,bıyık şekli tarif edilmişse,bugün şartlarına göre toplumda tartışma oluşturmayacak bir kılıkta anlaşma sağlanmışsa,bunu turban alarak bozmaya kimsenin hakkı yoktur.Bu iş eğitimle ilgili kalacak lafları da yutturmacadır.Yarın ben okulu bitirdim,beni neden memur yapmadın diye sormaya başlamayacak mı?Onu o zaman düşünürüz değil mi?Zaten öyle yapa yapa bu hallere düştük!Ardından bir erke çıkp ben fes giyeceğim diyecek,biri ben cübbe diyecek,biri bıyıkları bizim gibi sallayacak.Boşluk bulup da delmeyecek insan var mı?
Atatürk kılık kıyafet devrimini niçin yaptı?Bunu bilmiyormuş gibi şimdi bunu delmeye kalkışmanın anlamı ne?Bir devlet kurumunda görüntü farklılığı olamaz.Bir kısmı başı açık dolaşacak,bir kısmı kapalı olacak.Orada ne birlik,ne dirlik olur.Bunu sıradan insanlar yapmazlar,ama okumuş insanlar çok güzel guruplaşmayı becerirler.
Bu devletin anayasası,sistemi üzerine bu kadar tartışma olan bir ortamda,bölünmenin bu kadar tehdidi altında olduğumuz anlarda bu yapılamaz.Hele hele turbana asla taviz verilemez,hele bu sözlerden sonra!
Bu ülkede en büyük komünist de biziz demedi mi bu maliye bakanı şakaya getirip?Adamlar her türlü düşünceyi vesayet altına(hukuk dilini kullandım)almaya kalkışıyorlar.Bu adamların tehlike dereceleri belli.Ve bir gün inanıyorum ki,birileri bunların bu küstahıklarını onlara ödetecek.
Bizim alamayacağımız oylar için bunlarla uzlaşma sağlamamız düşünülemez.Bu yasak Başbuğun sağlığında yok muydu?Bu konuyu hiç kaşıdı mı?Zaman her şeyin çaresidir.Bizim kastetdiğimiz zaman,onların günü geldiği dedikleri Atatürkçü Devleti yıkma günü değil;insanların dincinin elinde oyuncak olamktan kurtulacağı günlerdir!O gün ne zaman gelir bu iş o zaman hallolur.
İman içinde elimizde kozenirin deyimiyle bir imanometre yok bu doğru.Ama bir çit göz,ik kulak,düşünen bir beyin var.Kullanan için bu da tesbitlerde yeterlidir.Ayrıca o imanometre kozenirde de yok ,ki kimse kimseni namusunu bilmez ve emin olamaz,namusun bir ölçü taşı yoktur.Hele baş açıklığının onunla hiç alakası yoktur.Dinim vbunu emrediyor diye dayatmanın sonu,başını açan kadının namusuna hakarettir ki;kimsenin haddine de değildir!
Saygılarımla.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Pzr Oca 20, 2008 1:27 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mhp nin başına bela olmuş 3 tane kamburu var sırtında.Bize acı veren ve eziklik psikolojisine sokan 3 tane sevimsiz kambur!
1-Aponun asılma meselesi 2-Baş örtüsü meselesi 3-Demokratik görünme ezikliği.
Birinci olayı seçimlerde tüm gayretlerimize rağmen bu millete anlatamadık,hiçbir zaman da anlatamıyacağız.Çok konuştuk üzerinde durmuyorum.
Sevgili vuslat demiş ki;

Alıntı:
Erkek, ürkek tartismalarini hatirlayiniz...

Biz cözeriz diyorduk...

Bu ikinci kamburun ezikliği içerisinde,bu gün turban olayını bu hale getirdik.Evet bu eziklik içinde şimdi akepenin değirmenine su taşıyoruz.
En felaket kambur da demokratik görünme gayreti ve ezikliği.
İşte benim en çok anlayamadağım,
hata olarak gördüğüm kamburumuz bu.Ki belimizi bu nedenle doğrultamıyoruz.
Bizimkiler akepe ye verdikleri her desteğin ardından şu açıklamaları yapıyorlar.
"kriz üzerine siyaset yapan parti olmayacağız."ya da,"yargının üzerinden siyaset yapmayacağız"
Ben bu lafları anlamakta bir mhp li olarak büyük güçlük çekiyorum.
Ne demek bu laflar?
Bu dava 40 yıllık bir dava.Bu dava bugüne kadar ne derin devlet den beslenilmiş,ne de krizden bir çıkar sağlamıştır.Ülkede bugüne kadar hangi kriz olmuştur da bu dava dilmeyi yememiştir?Tüm krizlerin en büyük mağduru biz değil miyiz?Peki şimdiye kadar mağduriyet sömürüsü ile bu kadar oy toplamış akepenin,bunu ileri sürerek devlet kurumlarına saldırmasına;MECLİSİN ÜZERİNDE BİR GÜÇ YOKTUR diyerek ortak olmamızın ne anlamı var?Ki bu mağduriyeti en fazla ,kanı ile canı ödeyen biz;bugün bir eli yağda,bir eli balda,bu kadar oy toplamış bir iktidarın azgınlıklarını daha ileri götürerek,sistemi değiştirecek ataklarına katılmamızın ne alemi olduğunu birisi bana izah etsin!
Yahu muhsin de ayni şeyi yapıyo diye biz ona sinir olmadık mı?Muhsin anap dan,akepeden nemalanıyo diye ona söylemediğimiz kaldı mı?
28 şubat sürecinde biz tek ses etmedik.Doğru da yaptık!Hakikaten erbakan ülkeyi daha o günlerde bir yerlere götürüyordu.Peki bugün bunun hesaplaşmasını yapan akepenin peşine düşüp;demokrasiyi savunacağız diye saçma sapan bir gerekçe ile,köşke cumhurbaşkanı,silahlı kuvvetlere başkomutanı seçtirmemizde başrol oynamamızın mantıklı bir izahı var mı?Akepenin dayatmasını kabul etmek ,ona yolu açmak siyasi uzlaşma mıdır?
Bizim bunca yıllık davamızda,hiç devlet kurumları ile böyle ileri geri konuşmalarımız restleşmelerimiz oldu mu?
Ya ne yapsın yüksek mahkemeler kardeşim,beni söyletmeyin daha fazla!
asıl görevli olan ordu yerine çakılmış seyrediyor.Muhalefet iktidara takılmış,ne yaptığını bilmez bir halde.Gündemi rte istediği gibi belirliyor.
Ülke karış karış satılıyor,gelen paraların ne olduğu bile belli değil.Faize gidiyo büyük ihtimalle.
O yüksek mahkemeler,kelleyi koltuğa almışlar onurluca direniyor ve devleti son bir gayretle kurtarmaya çalışıyorlar.TESLİM OLMUYORLAR!
Danıştay saldırısı unutuldu mu?Seçimlere yakın Tülay Tuğcu senaryosunu ben mi ortaya çıkardım?Bunlar gözdağı değil de ne?
Bu mahkemelerin direnen tüm saygıdeğer hakimlerinin ellerinden öpüyorum.HELAL OLSUN,BİNLERCE KEZ!BİR YÜREKLİ ADAM BUNLAR ÇIKTI ÜLKEDE!
Ve şimdi bu bir avuç insana saldırı başlatıldı.Saldırana saldırana.
O insanlar lojmanlarda oturuyor.Gelirleri yüksek,hayatları güvencede.Yaşları başları çoktan dolmuş.
Bu adamlar düzene uymasını bilmiyorlar mı da böyle aslanlar gibi direniyorlar?Nedir bu terbiyesizlik.Bu kurumlar yanlış yapana konuşmayacaklarmış.Neymiş meclis herşeyin üzerinde imiş.Sen meclis ol,ülkeyi adam gibi yönet.Milletine ve seçmenine ihanet etme!Manda olma!
Doğruları yap,o adamlar da bir şey demesin!
Şimdi islamsınız alayınız değil mi?Meclisin üzerinde güç yokmuş.
VAR BE!SİZDEN BÜYÜK ALLAH ONUNU DA KUTSADIĞI TÜRKLER VAR!
NE BU GURUR?BABANIZIN MÜLKÜ MÜ ORASI?O KURUMLARIN GÖREVİ SİZİN GİBİ YAMUKLARI DOĞRULTMAKTIR!
BİR TARAFTA,MAAŞA BAĞLAYIP HER GÜN GELİP "ÖLÜM VAR EY ÖMER!"DİYEREK PARASINI ALIP GİDEN ADAMI,HATA YAPMAMAK İÇİN ÜCRETİNİ CEBİNDEN ÖDEYEN ADALETİN EFENDİSİ ÖMER;DİĞER TARAFLARDA KENDİLERİNİ TEK GÜÇ GÖREN AMA ÜLKEYİ BU HALE GETİREN SİYASİLER.SİZ ANCAK BU KADAR İSLAMSINIZ İŞTE!
VALLAH ,BİLLAH,SİZ OLMASANIZ,BU ÜLKENİN DURUMU BUGÜNDEN DAHA KÖTÜ OLMAZ!
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Pzr Oca 20, 2008 2:09 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kadir21 Ağabeyim,

Yazdıkların için eline ,yüreğine sağlık,

Maalesef gündemi Tayyip Bey belirliyor..

Ortaya bir yem attı.. Biz de hemen ''Zoka'' ya atladık..

Mhp'yi yine yumuşak karnından yakaladılar..

DİN'den girdiler ....

Eşim Laik Atatürkçü kesimden yüzlerce OY kazandırdı.. son seçimlerde..

Şimdi sokakta karşılaştığı oy verenler.. Ne oldu..'' hani Başbakanı ABD'ye kaçsa bile ... getirip hesap soracaktınız... şimdi küçük AKP oldunuz '' diye alay ediyorlarmış..

Eşimi zor tutuyorum.. çok mahçup oldu insanlara karşı.. zannederim yarın gidip istifa dilekçesini verecek..

İzmir için konuşuyorum..maalesef partimiz bu davranışı ile.. buradan aldığı %5-6 oyu şimdiden kaybetti...Laik Atatürkçü... Kendini TÜRK hisseden insanlara ayıp ettik...

Sanırım MHP'de .. Türk Müsün .. Müslüman mısın?... Tartışmaları yeniden başlıyor.. Parti içinde başı açık ve kapalı olanlar birbirlerine ''Kinayeli'' konuşmaya başladılar bile.... benden söylemesi...

saygı ve sevgi ile.
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Pzr Oca 20, 2008 2:44 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli ülküdaşım kaganos;
ben de senin içten yazdığın düşüncelerin için teşekkür ederim.
Nasıl bir gayretle bu seçimlerde çalıştığını biliyorum.Bu konuda özel iletilerimiz de oldu birbirine.
Mhp nin SAYIN LİDERİMİZE yardımcı olması gereken kurmayları;maalesef kendilerinde değiller.Şu seçimlerde asıl oyu kimden aldıklarının hiç farkında değiller.Herhalde son kamuoyu yoklamalarını da okumuyorlar.Durum ortada.Bizim dava arkadaşlarımız ama eski ülkücüler gerçekleri çok iyi biliyorlar.Chp nin azalan oylarının kime gittiğini de hala daha doğru dürüst değerlendirebilmiş değiller.Durum bir felakete doğru gidiyor.Bir sonraki sandıkta bunun sonuçlarını gördüğümüzde ne dediğim anlaşılacak.
Şimdi senden ve muhterem eşiniz hanımefendiden bir ricam var.
Sakın istifa etmesinler.Lütfen bu ricamı kendilerine iletiniz.İSTİFA ETMEYİN VE PARTİDE KALIN.BİZ ARTIK SİZİN GİBİ VATANSEVER İNSANLARI BU CAMİADA GÖRMEK İSTİYORUZ.KİM NEREYE GİDECEKSE GİTSİN AMA SİZ LÜTFEN GİTMEYİN.TÜRK İSLAM ÜLKÜSÜ ADI ALTINDA BU YÜCE DAVAYI VE OTAĞI CEMAATLERE KAPTIRMAYACAĞIZ.BUNDAN HERKES EMİN OLSUN.BİZ HİÇBİR YERE GİTMİYORUZ.BİZ BU İŞE SİYASİ İKBAL İÇİN DEĞİL,CANIMIZDAN AZİZ BİLDİĞİMİZ VATANIMIZ İÇİN GİRDİK!BUNLARDAN BİR ŞEY OLMAZ DİYENLERİ UTANDIRMAK İÇİN BİZİM SİZİN GİBİ DAVA ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VAR.BU KAFA DEĞİŞECEKTİR SEVGİLİ KAGANOS.MUTLAKA DEĞİŞECEKTİR.BUNA İNANMASAM BU OTAKTAKİ GÖREVİME BİR DAKİKA BİLE DEVAM ETMEM VE AYRILIRIM.BU KAFA DEĞİŞECEK,BAŞKA KURTULUŞUMUZ YOK.
Selam ve saygılarımla.
kaganos
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1034

İletiTarih: Pzr Oca 20, 2008 4:51 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kadir21 demiş ki:
Değerli ülküdaşım kaganos;
ben de senin içten yazdığın düşüncelerin için teşekkür ederim.
Nasıl bir gayretle bu seçimlerde çalıştığını biliyorum.Bu konuda özel iletilerimiz de oldu birbirine.
Mhp nin SAYIN LİDERİMİZE yardımcı olması gereken kurmayları;maalesef kendilerinde değiller.Şu seçimlerde asıl oyu kimden aldıklarının hiç farkında değiller.Herhalde son kamuoyu yoklamalarını da okumuyorlar.Durum ortada.Bizim dava arkadaşlarımız ama eski ülkücüler gerçekleri çok iyi biliyorlar.Chp nin azalan oylarının kime gittiğini de hala daha doğru dürüst değerlendirebilmiş değiller.Durum bir felakete doğru gidiyor.Bir sonraki sandıkta bunun sonuçlarını gördüğümüzde ne dediğim anlaşılacak.
Şimdi senden ve muhterem eşiniz hanımefendiden bir ricam var.
Sakın istifa etmesinler.Lütfen bu ricamı kendilerine iletiniz.İSTİFA ETMEYİN VE PARTİDE KALIN.BİZ ARTIK SİZİN GİBİ VATANSEVER İNSANLARI BU CAMİADA GÖRMEK İSTİYORUZ.KİM NEREYE GİDECEKSE GİTSİN AMA SİZ LÜTFEN GİTMEYİN.TÜRK İSLAM ÜLKÜSÜ ADI ALTINDA BU YÜCE DAVAYI VE OTAĞI CEMAATLERE KAPTIRMAYACAĞIZ.BUNDAN HERKES EMİN OLSUN.BİZ HİÇBİR YERE GİTMİYORUZ.BİZ BU İŞE SİYASİ İKBAL İÇİN DEĞİL,CANIMIZDAN AZİZ BİLDİĞİMİZ VATANIMIZ İÇİN GİRDİK!BUNLARDAN BİR ŞEY OLMAZ DİYENLERİ UTANDIRMAK İÇİN BİZİM SİZİN GİBİ DAVA ARKADAŞLARINA İHTİYACIMIZ VAR.BU KAFA DEĞİŞECEKTİR SEVGİLİ KAGANOS.MUTLAKA DEĞİŞECEKTİR.BUNA İNANMASAM BU OTAKTAKİ GÖREVİME BİR DAKİKA BİLE DEVAM ETMEM VE AYRILIRIM.BU KAFA DEĞİŞECEK,BAŞKA KURTULUŞUMUZ YOK.
Selam ve saygılarımla.

Değerli Ağabeyim,

Uyarı ve temennileriniz başımız üstüne...

Ters giden birşeyleri söylemek, bizlerin görevi..

Çünkü parti yönetimi bizler kadar halkın içinde değil.. Biz hergün esnaf ile işçi ile,memur ile beraberiz.. halkın nabzını tutuyoruz..

Ancak üzücü olan şeyleri de burada ikaz etmek zorundayız..

Tarafımızı belirlemek durumundayız..

Samimi olmak durumundayız..

Zaten istedikleri de bu...

Milliyetçi ,vatansaver , Laik,Atatürkçü zihniyeti ve kişileri partiden uzaklaştırmak..

Ne yazık ki bazı teşkilatlarda.. Bazı cemaatlerin ''Truva Atı'' gibi içeri sızdıklarını görmekteyiz... Bir yandan da bunlarla uğraşmak gerekiyor..

Çok çok dikkat edilmesi gerekiyor..

Burada amaç MHP'yi zayıflatmak.. hatta bölerek ..bir kısmını AKP'ye yamamak....

İnşallah elbirliği ile bu oyunları bozarız...

Ne yazık ki halkımızın çoğu olayları derinliğine değerlendirme yetisini kazanamamış..Çok sığ düşünüyor..

Böyle olunca da toplum ikiye ayrılıyor..

Millete seçme şansı bırakılmıyor..

Ortada iki seçenek bırakılıyor bilinçli olarak..

Ya dindar partiye.. yani AKP'ye yöneleceksin.. Ya da dinsiz partiye...

Bu gidişata artık bir çözüm bulunması gerekiyor...

saygı ve sevgi ile.
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 806

İletiTarih: Pzr Oca 20, 2008 5:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tayyip erdoğan ve onun zihniyetine sahip olanlar başörtüsünü siyasi bir simge yaptıkları aşikardır.bunların tek siyasi konuları başörtüsüdür bu orun ortadan kalkarsa daha siyaset yapmazlar nun için bu sorunun çözülmesini istediklerine inanmıyorum sadece gündemi değiştirmek.bu konu konuşulurken o ara vakıflar yasası çıktı bu yasa bölünme yasasıdır kimse bunu konuşmadı başörtüsüyle gündemi değiştirdiler.
bizülkücüler olarak başörtüsü sorunun çözülmesini istiyoruz tayyip gibi düşünenlerin yanında onun gibi düşünmeyip başörtüsü takanlarda var bunları ayırt etmek lazım onun için bu yasak doğru değil isteyen başörtüsüyle okullara gidebilmeli.bu yasak yalnızca üniversiteyi kapsayacak şekilde olmalı.hizmet alanlar için.hizmet veren konumuna geldiklerinde bu yasak devam etmeli.çünkü yasalar gereği başörtülü hakim,savcı vs olmaz.ALLAH TÜRK ü korusun ve yüceltsin
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 447

İletiTarih: Pts Oca 21, 2008 12:31 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bir bayanın saçını kapatması Allah'ın emridir.Kur'anda da yazar zaten.Buna itiraz edemeyiz.Kimse kimsenin mini eteğine veya başka giyiniş tarzına karışmıyorsa başörtüsüne de karışamaz ama Türkiye'de öyle bir durum vardır ki;insanlar her ana her şeyi suistimal etmek üzere progranlanmış gibi.Benim düşüncem bugün bir hristiyan haç sembollü bir kolyeyle okula giriyorsa(ki ben kendi gözlerimle şahit oldum),bir bayanın başı kapalı bir şekilde de aynı haktan yararlanması lazım.Fakat bugün türban veya başörtüsü akp olacak bölücü,din istismarı bir partinin tekelindeymiş gibi.Bundan 10 yıl önce sorsalar 'evet girmeliler' derdim ama şimdi biraz daha düşünüyorum.Bence mhp'nin bu harekete destek vermesi bu tekeli ortadan kaldırmak istemesinden doğuyor.Bugün mhp tabanında binlerce türbanlı hanım var.Bunları yok saymak cahilliktir...
SAYGILARIMLA
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Pts Oca 21, 2008 8:23 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tartışmalarda üç tür görüş açığa çıkıyor.Birincisi kamusal alanda turban yasağına karşı çıkanlar.İkincisi bizim gibi yasağı turbanı işaret olarak ve bir örgütlenme için tanınma,tanıtma ve özendirme aracı olarak görenler ve milli bir örtünme şekli olmadığı için kamusal alanda yasaklanmasını isteyenler,üçüncüsü de bu yasağı doğru bulan ama Allah ın emirlerine karşı gelmekten korkarak bir çekimserlik payı bırakanlar.
Şimdi biz konuyu biraz daha derine indirelim.
Elimizde iman terazisi yok ama,akıl var.BUNUNLA PEK ÇOK SONUÇLARA VARABİLİYORUZ.Okumayıp da turban takan kız çocuklarımıza benim bir lafım yok.Ya aile baskısı,ya da dini inançları gereği bunu yapıyorlar.
Ama o üniversite önünde toplanıp da özgürlük diye yaygara yapan o kızlarla oturun görüşün.3 tane soru sorun kendilerine.
1-Hangi siyasi görüşü benimsiyorsun,daha açıkcası hangi partiyi tutuyorsun?
2-Din erkeğe şartlar tamam olduğunda çok kadınla evlenme fırsatı veriyor.Sen kocanı başka bir kadınla paylaşmak ve haklarını onunla bölüşmeyi kabul eder misin?
3-Kuranda ,mirasta kız çocuklarının 1,erkek çocuklarının 2 pay sahibi olduğunu söylüyorlar.Sen anandan babandan kalacak mirasta,erkek kardeşinin
yarısı kadar pay almayı kabul eder misin?
Ben bu anketi yaptım.Size de tavsiye ederim.Yapın bakalım,o kızlar size ne cevap verecekler?O zaman onların mağdur kuzu mu,yoksa çakal mı olduklarını anlayacaksınız!Gözlerinin iri iri açılarak,size nasıl dillerini gösterdiklerini göreceksiniz.
Konu din ise işin şakası olmaz.Dinin bütün hayatınıza karışmasını istiyorsanız;bir ksımını kabul ediyoruz,bir kısmını kabul etmiyoruz diyemezsiniz.
Şimdi bu soruyu tersine çevirelim;yetişkin ana babalara soralım.Bakalım ne cevap verecekler?Hele belli bir eğitim düzeyine gelmiş olanlar arasında bu anketi yapın bakalım;kaç kadın kocasını başka kadınla paylaşmayı,ya da yarı miras almayı kabul edecek?
Konuyu daha da derine götürelim.Başı örtülü bir bekar kadına;eşini kaybetmiş bir dul erkek gitsin,evlenme teklif etsin.Görecek ki,adamın emekli maaşına bile razı değil;kaç dönüm bağ,kaç dönüm tarla,kaç adet takı,kaç adet güvence isteyecek dışından.Yani adamın diğer mirasçılarının haklarına göz dikerek!Kuranda çocuğu olmayan kadının mirastan kaç pay alacağı da belli değil mi?Sakın yanlış anlaşılmasın,bunları çok iyi biliyorsam başıma geldiği için değil.Çok şükür Allah başımdan eksik etmesin bir eşim var.Ama ben çok az insan nasip olacak bir iş hayatı yaşadım.Bunları zaman zaman sizlerle paylaştım.Bürolarda değil,dağlarda ,ovalarda,arazilerde çalıştım.Millet ile iç içe oldum.Gittiğim yerin Türkçesini de belki gırtlak hareketleri ile değil ama sistematiği ile çok iyi kavrar ve konuşurum.Bu milletin attığı adımı bilirim,ne yapacağını da.Çok bildiğimiz bu tür olaylar var.Hani din,hani kitap?
Şimdi burada turbanı inancın gereği olarak kabul edip savunan arkadaşlarımıza soralım.Bunu siyasette kulalnan adamlara da.
Oturun o zaman vasiyetinizi yapın;oğullarınıza 2,kızlarınıza 1 pay miras verin.YOOOO HEMEN YAYGARAYA BAŞLAYIP MEDENİ KANUNU ENGEL GÖSTERMEYİN SİZE O YOLU KAPATIYORUM!DAHA BAŞINDA KESİYORUM YOLUNUZU.BAKIN SİZE YOL DA GÖSTERİYORUM.HEM MEDENİ KANUNA HEM DE KİTABA UYAN BİR ÇIKIŞ YOLU.BİR İNSAN ŞERİAT AHKAMINA GÖRE MALININ 1/3 ÜNÜ MİRASÇILARI YA DA BUNLAR DIŞINDA DİLEDİĞİ BİRİNE VEYA KURUMA BAĞIŞLIYABİLİR.MECELLEDEN ALINAN BU MADDE MEDENİ KANUNDA DA BENİMSENMİŞ VE ORAN DEĞİŞTİRİLEREK 1/4 DE DÜŞÜRÜLÜP BİRAZ AZALTILMIŞTIR.BUNA MİRAS HUKUKUNDA TENKİS HAKKI DENİLİR!
500 MİLYARLIK SERVETİN VAR DİYELİM.BUNUN 125 MİLYARINI;ÖNCE RUH DOKTORUNA GİDER AKLI BAŞINDA RAPORU ALIRSIN,SONRA NOTERE GİDER VASİYETİNİ YAPARSIN,VE TAKIR TAKIR 125 MİLYAR LİRAYI OĞLAN ÇOCUKLARINI KOLLAYACAK ŞEKİLDE ONLARA BAĞIŞLARSIN,KIZLARININ DA PAYINI AZALTIRSIN.
HAYDİ BUYRUN GİDİN YARIN BU İŞLERİ YAPIN,BAKIN ONDAN SONRA TURBANLI KIZINIZ SİZE NELER SÖYLEYECEK?BU VASİYETİ DE BOZACAK MAHKEME DAHA ANASINDAN DOĞMADI!
Şimdi bana sorun,böyle bir şeyi yapar mısın diye?ASLA VE KATA YAPMAM!
Bu benim nefsime çok ağır gelir.Hadi şimdi verin fetvayı ve beni bir asi olarak daha dünyada cehennemlik ilan edin.
Neden vermem?Kurana karşı çıktığım için mi,inanmadığım için mi?ASLA VE KATA!
Çünkü bugün şartlar değişmiştir.Uzun uzun yazmak istemiyorum.Ama kadın bugün korunma altına alınmaya her devirden çok daha fazla muhtaçtır.Çünkü bugün evlilik kurumuna saygı da inanç da,onun maddi külfetinine katlanmak için çalışmak,yorulmak,ter dökmek azmi kalmamıştır da ondan.Tarih evlilik kurumunun bu kadar yara aldığı bir dönemi bir kez daha yaşamamıştır.BUNU SADECE CİNSELLİĞİN SERBESTLİĞİ İLE AÇIKLAYAMAZSINIZ.DİNE BAĞLILIĞIN AZLAMASI İLE HİÇ AÇIKLAYAMAZSINIZ.ÇÜNKÜ BU ÜLKEDE HERKES DİNDARIM DİYOR AMA,NE HALTLAR KARIŞTIRILDIĞI APAÇIK ORTADA.DEMEK Kİ ÖRTÜNMEKLE,DİNCİLİK YAPMAKLA,BOL BOL İMAM HATİP,KURAN KURSLARI AÇMAKLA BU DİN YAŞANMIYOR.ÇÜNKÜ DİNİ EĞİTİMİ VEREN KURUMLARIN KENDİ HALİ PERİŞAN.DİYANETİN HALİ PÜR PERİŞAN!HANCI SARHOŞ,YOLCU SARHOŞ!
Buradan gene turbana geçiyorum.Lütfen ön yargıyı bırakıp iyi dinleyin.
O TURBAN TAKAN ÇOCUKLARINIZ,BU DEVLETİN YASALARI İLE 2.SINIF VATANDAŞ OLMAKTAN,KAFES ARDINA TIKILMAKTAN KURTULMUŞ,ERKEKLE EŞİT HAKLARA SAHİP OLMUŞTUR.
O TURBAN TAKAN ÇOCUKLARINIZ; MİRASTAN EŞİT PAY ALMIŞ,SEÇME VE SEÇİLME HAKKINA KAVUŞMUŞTUR.
O İLKOKULU BİLE BİTİREMEYEN ÇOCUKLARINIZ,EĞİTİM ZORUNLU HALE GETİRİLMİŞ,POLİS JANDARMA İLE GEREKTİĞİNDE ALINARAK OKULA GÖTÜRÜLMÜŞ,CEHALETTEN KURTARILMIŞTIR.
BUNU BU YÜCE DEVLETE VE CUMHURİYETE BORÇLUSUNUZ!
ŞİMDİ KARŞIMIZDA BUNA SALDIRAN BİR AZGIN ZİHNİYETİN İŞARETİNİ;İÇİMİZDE VAR,OY KAYBEDERİZ,ZAMANINDA SÖZ VERDİK GİBİ GEREKÇELERLE BENİMSEYİP İŞBİRLİĞİNE GİDEMEZSİNİZ.
ÜLKÜCÜ İLE YOBAZLIK KAVRAMLARINI BİRBİRİNE KARIŞTIRMAYIN!BAĞNAZ KAFALARLA ÜLKÜ OLMAZ.ÜLKÜ MÜKEMMELE ULAŞMAKTIR.O MÜKEMMELE DE ŞARTLANMIŞ DEĞİL DÜŞÜNEN KAFALARLA ULAŞABİLİRSİNİZ.
BURADA VERDİĞİNİZ ÇOK UÇ ÖRNEKLERİN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
BEN YANLIZ KAMUDA VE ÜNİVERSİTELERDE TURBANA DEĞİL;BİZİM AHLAK ANLAYIŞIMIZ,TÖRELERİMİZE UYMAYAN BAŞTA MİNİ ETEK OLMAK ÜZERE BATININ TÜM PİS KILIK KIYAFETLERİNE DE KARŞIYIM!
ÜNİVERSİTELER,ÜNİVERSİTE OKUMUŞ VE MANTIĞINI ÇOK İYİ BİLEN BİR İNSAN OLARAK EMİNİM Kİ;KILIK KIYAFETİN DEĞİL,BEYİNLERİN ÖZGÜR OLDUĞU KURUMLARDIR.DİNİ KAFALARIN İŞARETLERİ İLE,ŞARTLANMIŞ KAFA İLE;SORGULAMA VE ARAŞTIRMA GEREKTİREN BİLİM YAPILAMAZ!
İŞARETLER ÇOK ÖNEMLİDİR.DÜNYADA BAYRAKLAR,SANCAKLAR,TUĞLAR,ŞUNLAR BUNLAR İŞARETİN ÖNEMİNİ KANITLAYAN DEĞERLERDİR.BUGÜN KABUL ETMEK ZORUNDASINIZ Kİ TURBAN MİLLİ GÖRÜŞÜN ÇIKARTDIĞI VE UYDURDUĞU BİR GÖRÜŞ VE KIYAFETTİR.TESETTÜR DE ÖYLE!BU KAFA İLE BÜTÜNLEŞMİŞ BİR ZİHNİYET,İŞARETİNİ KAPININ ÖNÜNDE BIRAKMADIĞI SÜRECE O KURUMA GİREMEZ,GİRMEYE HAKKI YOKTUR!SENİN BİNLERCE TURBAN TAKAN ELEMANIN VARSA,KARŞI TARAFIN MİLYONLARCA ELEMANI VAR.
İŞARETİN ÖNEMİ YOKSA NEDEN BADEM BIYIK BIRAKMIYORSUNUZ?BEN NASIL BADEM BIYIK DEĞİL,BİZİM TARZ OLARAK SEÇTİĞİMİZ BIYIĞI BIRAKIYORSAM,O HANIMEFENDİLER DE ONLAR GİBİ GÖRÜNMEKTEN VAZGEÇİVERSİNLER Bİ ZAHMET.KAFALARINDAN O TASI ÇIKARIP,RENGARENK BAŞÖRTÜLERİNİ GİYİVERSİNLER ÇOK ZAHMET OLACAK AMA!
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Pts Oca 21, 2008 11:26 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülkücünün mevcut gündeme takilip kalmasini dogru bulmuyoruz. Zira mevcut gündem bizim degil iktidar partisinin kuyusuna su tasima calismalarina hizmet eder görünmektedir.

Ülkücü baskalarinin yazdigi senaryoda figüran olmaz. Mevcut gündemin ardinda gizli gündem olarak kacirilan birseyler olup olmadigi bizler icin merak konusudur. Mevcut iktidar bunun örneklerini defalarca denemis birsekilde ortaya cikmislari da kendilerince örtbas etmistir.

Iktidar partisinin türban konusunda samimiyetine inanmiyoruz. Ki bu konuda tüm Ülküdaslar olarak hemfikiriz.

Cok genc yasta iki yavrusu örtünmüs bir baba olarak, inanclarimizdan rant saglama gayreti icinde olanlari Hakk´a havale ediyoruz.

Basbug´un bu konu hakkindaki düsüncelerini bizzat kendi agzindan dinledigimizi hatirliyoruz. Demislerdi ki; "Bu mesele mutlaka bir an önce cözülmelidir. Lakin bir catisma ortamindan da uzak durulmalidir. O güne kadar evlatlarimiz baslari acik egitimlerine devam etmelidir. Düsünün inanci geregi örtünmüs bir hanim mutlaka önce bayan doktorun tedavisini arzular. Genc kizlarimiz egitimden uzak kalirsa bayan doktor olmayacagi yada yeterli olmayacagindan hasta bayan vatandasimiz erkek doktora mecbur kalacaktir." Mutlaka doktora mahremiyet yoktur. Neticede tadavi amacli gidilir. Kimse laf olsun diye orasini burasini göstermez. Bunun yaninda bayanlarin, bayan doktoruna gittiklerinde daha rahat hareket etmeleri de normal görülmelidir.

Türban konusu birgün mutlak cözülecektir. Güzel olan tartisma ortami olmadan genel uzlasi üzerine ve Atatürk ilke ve inkilaplarina ters düsmeyecek sekilde olmalidir.

Sagcisinin da solcusunun da yikmaya calistigi bir cumhuriyete sahip cikmak Ülkücünün baslica görevidir. Varolus gayemizdir.

Bunun yaninda Almanya gibi bir ülkede örtünmüs sekilde okuluna devam edebilen yavrularimiz konu oldugunda, kendi Vatanimizdaki yasaklari evlatlarimiz basta olmak üzere alman makamlarina anlatmakta güclük cekmekteyiz. Fransa harici hicbir ülkede yasak degil. Lakin yasaklanmasi gündemde.

Ülkücü Hareket, sn. Dr. Devlet Bahceli sahsinda bu meselenin hal edileceginin sözünü vermisti. Erkek, ürkek tartismalari bizim bu samimiyetsizlerle matrak gecmemiz icin zemin olusturuyordu. Lakin yine samimiyetsiz sekilde bizim sinirlarimizi zorlar durumda ülke gündemine getirilmistir. Görünen o ki yillarin getirdigi aliskanlik olarak "bunlar cözmez, cözemez, cözmek istemez... Rant kapilarini kapatmazlar" ezberi bozulmustur. Belki de bu teklif geri cekilecek ve yine sahte kahramanlik yapilacaktir.

Cözme yerine dikta edilmesi düsündürücü olan bu noktada gündemin pesine takilmadan yeni gündem olusturamamak bizleri derin düsüncelere sevketmistir. Hele akpnin "düsünürüz ama o sekilde yeterli olmaz gibi..." türünden ukala tavirlari bizleri ziyadesi ile germistir. Bu gerginlik ise sadece akpye yönelik degildir.

MHP, koalisyon zamani dsp, secim öncesi chp ve simdi de akp gibi kendine cok uzak partilere yamanmak istermis gibi gösterilmeye calisilmaktadir. Bu noktada gerekli mercilerin üstlerine düsenleri yapmalarini bekliyoruz. Bu böyle devam edemez.

Özellikle Kayseri basta olmak üzere Ic Anadolu Bölgesi secim sonuclarinin MHP genel merkezindeki degerlendirmesinden cikan sonucun; akpnin bizi chp ile birleserek inanclara yasak getirilmesinde pay sahibi olacagimizi ortaya atarak DINDARLIGIMIZA saldirmasi sonucu oy kaybi oldugu yönünde diye duyumlar aldik. Özellikle MÜSLÜMAN CUMHURBASKANI noktasinda Ülkücü gecinenlerin bile bize oy vermedigi sonucuna ulasilmistir.

Mevcut gündemde 10. madde üzerindeki cözümü ilk firsatta dökmek yerine iktidarin sakat zihniyetinin kamuoyuna anlatilmasi daha yararli olurdu diye inaniyoruz. Bu; bugün anlatilmayacaksa ne zaman anlatilacak? Basörtüsü meselesini cözüp rant kapisini kesmeyi hesaplamak tarafimizca saflik olarak algilanmaktadir. Zira bu ihanet türban ile sinirli degil ki...

akpnin Ibrahimi dinler adi altinda fettos araciligiyla gayri Islamin hizmetinde oldugunu kendi Ülkücümüze anlatmaktaki zorluk göz önüne alindiginda kafalari öne koyup düsünme zamani gecmistir. Artik hareket kontrolünüzden cikmis demektir. Kontrolsüz hareketten fayda beklemek abesle istigaldir.

Eger bir oy hesabi var ise bu hesap teskilatlarin daha saglikli calismasi ile katlanarak artar.

Sahsi görüsümüz; hayatin her aninda EMROLUNDUGU GIBI YASANMASI ÖZGÜRLÜGÜNÜN gasp edilmemesi gerekliligidir. Bunu bir cinayet-tecavüz olarak görüyüroruz. Hizmet alan da hizmet veren de özgürce inancini yasayabilmelidir. Lakin devletin yüksek cikarlari icin kardes kaninin helal kilinmasi örneginde oldugu gibi, özgürlük adi altinda baska özgürlüklere tecavüz ve hatta devlete kalkisma sekline bürünmesi kabulümüz degildir. Özgürlügümüz bir digerinin özgürlügünün basladigi yere kadardir.

Seyh Edebali Osman beye "Insani yasat ki devlet yasasin" diye nasihatte bulunmustur. Bu noktada sorulmasi gereken baska bir soru DEVLET MI VATANDASI ICIN, YOKSA VATANDAS MI DEVLETI ICIN VARDIR olmalidir.

Milletler mücalesini ele aldigimizda yüksek vasiflilarin her zaman kazandigini görmekteyiz. BASBUG DA ÜLKÜCÜLERI TARIF EDERKEN YÜKSEK VASIFLI TÜRKLER ifadesini kullanmistir. Devletin, yüksek vasifli yetistirdigi vatandasini potansiyel tehlike görmesine gerek yoktur. O yüksek vasiflar da töreye (din, dil, tarih, kültür...) uygunluk ile kazanilir...

Insanlar, nefsi geregi kanunlardan korkmazlar. Devlet kanunlara uygunlugu kisi basina polis dikerek saglayamaz. Oysa Allah (c.c.) korkusu her kalbe dikilmis polis gibidir. Akilli devlet dini inancalarin kaynagina uygunluguna dikkat ederek insanini yetistirir. Hem insanindan emin oldugu gibi yüksek vasiflarla yetismeleri ile kendi gelecegini de saglamlastirmis olur.

Bu noktadan sadece sunniler degil alevi vatandaslarimiz da rahatsizdirlar. Türk kültürünün günümüze tasinmasinda belki de en büyük pay sahibi olan alevi vatandaslarimizi kucaklamakta zorluklar yasanmaktadir. Bagrindan cok saglam Türk milliyetcileri cikaran alevi vatandaslarimizin bir kismi sosyalizm adi altinda komunizmin ve hatta pkknin emellerine alet olmuslardir.

Oysa devlet laiklik kurumunu calistirabilse inaniyoruz ki alevi sunni kardesligine büyük hizmet edecektir. Osmanli´dan bugüne uzanan ezilmislik veya bastirilmislik duygusu kamplasmalara yol acmaktadir.

Anlatmaya calistigimiz Basbug Atatürk´ün yapmaya calistigi diye anladigimizdir. Din nasihat ise, nasihatlerin Türk insaninin anladigi dilde olmasini isteyen Basbug Atatürk bunun icin cesitli calismalar yapmistir. Bu örnekleri sizler zaten biliyorsunuz.

Türk Milleti ve devleti var olmak zorundadir. Ülkücünün görevi yasatmaktir. Türk varoldukca ve Türkiye Cumhuriyeti güclü oldukca Müslüman rahat edecektir.

Basbug Hakk´a yürüyüsünün hemen öncesi ramazan ayinda Dedeman otelinde verdigi 3 veya 4 günlük seminerde 4 saat atom enerjisini anlatmistir. Bu bölümün sonuna gelindiginde "Düsünün Türkiye´nin atom enerjisi olsaydi Bosna´da bu kadar gözyasi olur muydu" diye sözlerini tamamlamisti...

Saygilarimla...

TANRI TÜRK´Ü KORUSUN VE YÜCELTSIN
tamerr
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 416

İletiTarih: Pts Oca 21, 2008 8:37 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
MHP teklifi BEĞENİLMEDİ
21 Ocak 2008 Pazartesi 19:42
Başbakan Yardımcısı Çiçek, MHP'nin türban teklifine yanıt verdi. Teklifin yetersiz olduğunu söyledi
Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, MHP'nin başörtüsü yasağının kaldırılması için önerdiği Anayasa değişiklik teklifinin Anayasa hukukçuları tarafından yeterli görülmediğini söyledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Başkanlığında toplanan ve 7 saat 20 dakika süren Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında Hükümet Sözcüsü Cemil Çiçek, açıklamada bulundu.

Bir basın mensubunun, "Türban konusundaki görüşünüz ne?" şeklindeki soruya Çiçek, "Bir konu uzunca bir süre ülkenin gündemindeyse artık konuşmaya gerek kalmamış demektir. Türkiye'de bu konu çok konuşuldu, herkes söyleceğini söyledi. MHP'nin teklifine karşılık, anayasa hukukçuları yetersiz olarak gördüklerini açıkladılar. Bu teklifin yeterli olmadığı söylendi. Bu konunun çok fazla konuşulacak pek bir şey olduğunu sanmıyorum. Parti bu konuda açıklama yapmadı. AK Parti olarak açıklama yapılmadı. Arkadaşlarımız anayasa hukukçularının yaptığı yorumların arkasından MHP'nin önerisinin yeterli olmadığı şeklinde yorumlandı. Bu teknik bir konu" şeklinde cevapladı.

Olacağı buydu işte; yeterince gündemi meşgul ettiler, arka planda ne oldu onu net olarak bilemiyoruz, tabiki ukala bir şekilde MHP nin teklifi yeterli değilde diyorlar, politika kirli oyunlar bütünü, adam resmen istediği şekilde yönlendiriyor, yarın öbürgün yurtdışına çıkınca ne diyecek? merakla bekliyorum.....

Saygılarımla
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Sal Oca 22, 2008 8:35 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tamerr demiş ki:

Olacağı buydu işte; yeterince gündemi meşgul ettiler, arka planda ne oldu onu net olarak bilemiyoruz, tabiki ukala bir şekilde MHP nin teklifi yeterli değilde diyorlar, politika kirli oyunlar bütünü, adam resmen istediği şekilde yönlendiriyor, yarın öbürgün yurtdışına çıkınca ne diyecek? merakla bekliyorum.....

Saygılarımla

Bekleyin daha neler göreceksiniz. Bu teklifi geri cekmenin sartlarini nasil hazirladiklarini bir bir görecegiz. Mevcut zamlar ve gittikce büyüyen bir kriz var. Bunu örtbas etmek icin gündemi degistirdiler.

Isin diger tarafinda ise yerel secimlere yine bir bunalim ile giderek sahte kahramanlik hayallarinin sinyallerini almaya basladik...

Sahte türban gündemi görevini tamamlamistir...

Bir sekilde güclü bir "hayir" ile karsilasmak icin neler vermezlerki su durumda... Birilerinin cok güclü bir "DUR" ihtarini dört gözle bekliyorlar.

Is bunu vatandasimiza anlatmaya kaliyor...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 8 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız