Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - GİDEN LAİKLİK DEĞİL TÜRKİYE DİR!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Sal Şub 05, 2008 12:24 pm    ileti konusu: GİDEN LAİKLİK DEĞİL TÜRKİYE DİR! Alıntıyla Cevap Gönder

Kocaman profesörler,bir sürü iri laflar eden siyasiler bağırıyorlar."Laiklik elden gidiyor!"Hayır BEYLER yanlış düşünüyorsunuz.Giden laiklik değil
bağımsızlığımızdır.Hatta gitti bile.Ortalık tozduman.İspanya iç savaşında ünlü yazar Hemingway çok güzel anlatmıştır.İnsanlar sokaklarda "yaşasın kargaşa"diye bağırıyorlardı.Ne kendilerine cumhuriyetçi,ne de faşist adı verilenler ne için savaştıklarının farkında olmadan;ispanya yüzyılın en büyük iç savaşını yaşadı.ÇANLAR KİMİN İÇİN ÇALIYOR isimli,Ernest Hemingway in muhteşem romanı;bu anlamsız savaşın içyüzünü,gerçeklerini çok güzel bir tesbitle okuyucuya aktarmaktadır.
Yıllar önce bir Cuma gecesi başlayıp,hiç uyumadan Cumartesi ikindiye doğru bitirdiğim bu romanı herkesin bulup okumasını öneririm.
Laiklik falan bir yere gitmez.Merak etmeyin,hedefi de saptırmayın.
6 kez gidip,7 kez gelen sn.Süleyman Demirel;eskilerden kalan çok az sayıdaki siyasilerden birisidir.Neden çıkıp da ortalığı yatıştırmaz,ben bir türlü anlamıyorum.Türkiye laiktir,laik kalmaya devam edecektir.Çünkü bu devleti kuranlar;başta Atatürk olmak üzere laikliği her türlü güvenceye alıp gerekli tedbirleri zamanında almışlardır.AMA TÜRKİYE LAİK OLDUĞU HALDE BAĞIMSIZLIĞI ÇOKTAN GİTMİŞTİR.ESAS YANMAMIZ GEREKEN,VE KIRMAMIZ GEREKEN BÜYÜK KUŞATMA BUDUR.
Biz tezkere olayında kıyametleri kopardık,vatan istila edildi diye.Oysa ben vatanın dp ile daha 50 lerde istilaya uğratıldığını düşünüyordum.
Oysa çok yanılmışım.
Büyük bilim adamı ,Ağabeyim,çok sevdiğim sn.Oktay Sinanoğlu;asıl istilanın 1946 da abd tarafından İsmet Paşa zamanında yapıldığını,ve İsmet Paşa nın aslında bir abd mandacısı olduğunu söylüyor.Valla şaşırdım kaldım.Ben Paşa nın bir abd mandacısı olduğunu biliyordum bilmesine de,Meclisin hemen yanında bir askeri karargah inşaa edilmesine,abd nin Türkiyeyi Ankaradan hem de meclisi burnunun dibinden istilaya başlanmasına,bunların tüm masraflarını bizim kasamızdan karşılandığını inanın bilmiyordum.BU YÜZDEN DE SÜREKLİ HIRSIMI DEMEOKRAT PARTİ VE MENDERES DEN ALIYORDUM.
DEMEK Kİ LAİK OLARAK KALMAYA DEVAM EDİLEREK DE MANDA OLARAK KALMAK,ORDULARINI NATO EMRİNE VERMEK,ÜLKEDE YAPILAN TÜM ABD YATIRIMLARININ VE ÜSLERİNİN ABD NİN OLMASI,TÜRKİYENİN BUNLARI KULLANIMINA ABD NİN KARIŞMASI MÜMKÜNMÜŞ!
Demek ki laiklik falan hikaye.Mesele sen abd mandacılığını daha iyi yaparsın,ben daha iyi yaparım kavgası.
Menderes,İsmet Paşa;Demirel-İsmet Paşa;Demirel-Turgut Özal ve bugünün kapışmalarını ana düşüncesi;
abd nin uşaklığını ben daha iyi yaparım,sen daha iyi yaparsın kavgası.
Bu ülkenin aydınları sn Oktay Sinanoğlu gibi;çıkıp da bunları açıklayacağına;bir kısmı laiklik,bir kısmı da din ile kafayı yemiş;milleti gerçek tehlike ve tehditlerden saptırıyorlar da kimsenin ruhu bile duymuyor.
Kim ister laiklik gitsin,kim ister şeriat idaresini?
Böyle tatlı tatlı dümeni yürütüp,DAR-I HARP ile hazine talan edilirken;insanlar eli kesilsin,taşlanarak öldürülsün siterler mi?
Benim de akepe ye en büyük itirazım akepenin;yarım yamalak bağımsızlığımızı ,gizli ve ikili anlaşmalarla oluşturulmuş yarı mandacılığı,
resmite dökmeye çalışmasınadır.
Bir ordu;takip etmesi gereken düşman için,taa abd lere kadar gidip izin almak zorunda kalıyorsa,LAİK OLSAN NE OLUR,ŞERİAT GELSE NE OLUR?
BİZ HALA NEYİN KAVGASINI YAPIYORUZ?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Sal Şub 05, 2008 7:46 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Koskoca İstanbul Üniversitesinin rektörü çıkıp;"ben etki altında kalıp,turbanlı öğrenciye kırık not verebilirim" diyor.
Yapma Sayın Hocam.Yapma bunu.Laikliğe en büyük darbeyi bu şekilde sen vuruyorsun.Biz laikliğin kötü bir şey olmadığını,dinsizlik olmadığını anlatmaya çalışıyoruz.Millet zaten bu laiklik lafından ürkmüş,tırsmış,soğuk bakıyor.Laiklik böyle,insanlar nefret ettirilerek mi korunur?
Bir başka hocam çıkmış,ki kendisini itü den tanırım;gerçekten müthiş bir beyindir;bilim adamı olmak için ateist olmak gerekir anlamına gelecek laflar söylüyor,nuh tufanı olmamıştır falan gibi laflar ediyor.Bilimde tarafsızlık bu değil ki hocam.Bir defa senin tarafsız olmadığın ortada.
Bilimde tarafsız olmak başka;inanıp,inanmamak başka.Bu din bu yobazların dediği gibi;bilmem kim efendi böyle demiş,böyledir demek değil ki.Elbette senin gibi bir beyin bu yobazlara kulak asmayacaktır.Elbette senin gibi bir beyin;Farabiyi,İbni Sina yı kafirlikle suçlayan,ama kitapları evlerin kütüphanelerini dolduran adamların saçma sapan düşüncelerine isyan edecektir.Ama Onlarca ayette;"hiç düşün müyor musunuz?,hiç akıl etmiyor musunuz;o halde rabbinizin hangi nimetlerini inkar ediyorsunuz?Ne kadar az düşünüyor" sunuz?"gibi,insanları düşünmeye çağıran,özendiren bir dine soğuk bakıyorsunuz?Yani bilim öğrenmeye gelen adam inancını kapıda bırakıp da mı gelsin?Bu turban değil be hocam!Biz inanarak,senin kürsünün olduğu okulda okuduk.Bak bugün ben de laikliği savunuyorum.Biz de bu devleti soymadık,parasına,malına sahip çıktık,üstelik inançlı bir kişi olarak geldik,ama bilimi de öğrendik.Yobazlarla,dincilerle mücadele ettik.Turbanı kapıda bıraksın eyvallah da;inanç kapıda bırakılmaz be hocam!
Bu milletin elinden inancını da alırsan geriye ne kalır hocam?
O Ulu Hakanlar;O Ergenekondan çıkanlar,O büyük Türk Uluları;ta kitabelerde Tanrı,Tanrı deyip durdular hocam.Tanrı ya savaş önceleri yalvardılar hocam.Hangi biri devlet işini,inançları yüzünden savsakladılar?
Değerli bir bilim adamı olduğun su götürmez bir gerçek ama,bu bilimi bi sen mi yaptın be hocam?
Ya sen turbanlıya kırık not veririz diye etkilendiğini açıklayan hocam?
Şimdi bu dürüstlük mü?Kağıdını doldurmuş çocukla uğraşmak,sana yakışır mı hocam?
Biz cahil insanlara,okumayan,düşünmeyen,düşünmekten hoşlanmayan yobazlara anlatmaya çalışırken,şimdi bir de bilim adamlarına mı laikliği anlatacağız bu saatten sonra?
Bu millete gerçekten çok yazık.Cahilinde bir ön yargı,okumuşunda bir önyargı.BİZİM HEPİMİZİN NEDEN BİR OLMADIĞI APAÇIK ORTADA DEĞİL Mİ?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
ulku_gulu
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 13

İletiTarih: Per Şub 07, 2008 9:23 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gerçekten cok acı bir tablo..Bir taraftan okumayan insan kalmasın diye uğraşan,herseyin başı eğitim diyen insanlar;diğer 'tarafta laiklik elden gidiyor,şeriat geliyor' diye yaygara koparanlar..Arada böyle çıkıp konuşan ilginç düsünceli, karşısındakini yobazlıkla, bir noktaya takılıp kalmışlıkla suçlayan tipler..
Başörtüsü örtünmeyen ama inançlı bir cok kardesimiz üniversitelerde eğitim görebilirken, başörtülü kardeşimize yapılmayan zulüm kalmıyor..Eğitim hakkı elinden alınıyor..Karşısına yasaklar konuluyor..Ama malesef buna, sözde İran olmaktan korkanlar, zorla örtünmeye ve şeriat kurallarına göre yaşamaya başlanacağını söyleyenler ses çıkarmıyor..Sözde kadın haklarını savunanlar basörtülülere yapılanları göremiyor nedense..Yani hem zorla yaptırılacak herseyin karşısında oluyorlar hem de zorla yaptırılan bir şeyi haklı buluyorlar..Biz onlar gibi kimin ne kadar samimi olduğunu ölçecek ve bir kalıba sokacak değiliz ama görülüyorki herşey onların hesabına uyduğu ölçüde laik ve bi o kadar demokratik..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız