Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - ÇEKİLMEMİZ GEREKİYORDU
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Cmt Mar 01, 2008 8:37 am    ileti konusu: ÇEKİLMEMİZ GEREKİYORDU Alıntıyla Cevap Gönder

Ordunun geri çekilme kararını uygulaması bizi milletçe bir hayal kırıklığına uğrattı.Tüm dünyaya rezil olduk.Bunlar hepsi doğru.Bu düşüncelerin hepsine de saygı duyuyorum.Ama bence yapılması gereken yapıldı.Neden?
Biz başından beri dünya kamuoyunun ve tabii onu yönlendiren abd nin bu harekata nasıl olup da şaşı bakmadığını,bunun altında bir şeyler olacağını,isteneceğini biliyorduk.
Benim bu konuda ilk aklıma gelen;Irak batağına bizi çekip,abd nin bölgeden ayrılarak Irak ı bize teslim edeceği,ya da İranla yapacağı bir savaşta bizi kullanacağı idi.Doğrusu Afganistana savaşçı birlik isteyeceği hiç aklıma gelmemişti.Tabii bir de abd nin Irakı terkederken,boşaltma işlemi Türkiye üzerinden yapmak istemesi,İrana ve Rusyaya ve diğer asyadaki düşmanlarına(çin-kore)karşı Türkiyede füze rampaları kurmak istemesi de var.
Eğri oturalım ,doğru konuşalım.Bir defa Türkiyenin abd nin işgal ettiği bir ülkeye ne gerekçe ile olursa olsun bir askeri harekat yapması;abd nin karizmasını çizmiştir.Bu abd için yenilip yutulması çok zor bir durumdur.
Ama gördük ki,onlar büyük bir pişkinlik içerisinde,"yahu benim halkım buna ne der "diye hiç düşünmeden;çıkarları için bunu yeyip yuttular.
Bizde manasız bir gurur var.Ama elin oğlu,siyaset sanatını o kadar iyi beceriyor ki;halkının dediklerine ya da kuruntularına bakıp da kendisine yön çizmiyor.1 verirse 10 almayı beceriyor.
Şimdi olayları iyi izleyelim.Abd birliklerimizin üstün cesaret ve başarısına tanık oldu.Türk ordusu bu testi başarı ile geçince abd nin iştahı kabardı.Öyle ya,kendi askeri neden ölsün;kendi karizması neden çizilsin gerilla savaşı ile,kendisi neden işgal ettiği ülkelerde masraf edip de paralı askerler bulundursun?Türk ordusu ne güne duruyor?
Başladılar istedikçe istemeye.Bize verdikleri iletide dikkat edin,şu gün çekili,bu gün çekiln,24 saatte çekilin gibi laflar etmediler.Hatta 2 hafta falan gibi laflar ettiler.Bush bile bir ültümatom verip,şu güne kadar çıkın diyemedi.Hep ucu açık tutuldu.
BUNA RAĞMEN,DAHA BU ASKERİ İSTEKLERİNİN REDDEDİLMESİNİN ARDINDAN 24 SAAT BİLE GEÇMEDEN BİZ ÇEKİLMEKLE ŞUNU DEDİK ABD YE.
"SENİN DEDİKLERİNİ YAPACAĞIMA,SENİN KİRLİ OYUNLARINA ALET OLACAĞIMA,ÇEKİLİRİM DAHA İYİ!,AMA ŞUNU BİL Kİ,BANA SALDIRI OLURSA BEN TEKRAR ORAYA GİRERİM.NE GİRMEM,NE DE ÇIKMAM,HİÇBİR PAZARLIĞA TABİ DEĞİLDİR,BEN UYGUN GÖRDÜĞÜM ZAMANDA GİRERİM DE ÇIKARIM DA!"
BU DOĞRU BİR SİYASET,DOĞRU BİR KARARDIR.BU SİYASETİN MİMARI DA AKEPE DEĞİL,ŞANLI TÜRK ORDUSUDUR!
ÇÜNKÜ AKEPE HER ŞEYE RAZI,KULLANILMAYA DÜNDEN HAZIR!
Şimdi operasyon yarım kaldı sözleri var.Ben de diyorum ki operasayon yarım kalmadı.Başından beri böyle planlandı.Çünkü uzun süreli bir harekat,barzaniyi doğrulamak ve Irakın kuzeyini ele geçirmeye kalkışmak olurdu ki,bunu kimse kabul etmez!
Genelkurmayın açıklamsına dikkatle bakın.Zap için kullanılan cümlede kalpgahını imha ettik diyor.
Şimdi nereden çıktı bu kalpgah?Neden karargah demediler?
Bunun anlamı biraz askeri bilgisi olanlar için çok açıktır.Türk Silahlı kuvvetleri,karşısındaki pkk yı,askeri varlığı olan bir güç olarak kabul etmiyor,askeri olarak hiçbir kuvveti olmadığını,değer ve anlam taşımadığını,ve ondan çekinmediğini söyleyerek pkk yı aşağılıyor.
Bu şekilde,siyasi bir çözüm kapısını da baştan kapatıyor.
Pkk nın gücü siyasidir.Arkasındaki dış güçlerin desteğidir.Ve kirli paradır.
Pkk ile asıl savaş dağda değil;içeride yapılmalıdır.Bunlar da kürt mafyasının çökertilmesi,uyuşturucu mafyasının çökertilmesi,avrupa ülkelerine baskı yaparak bunların banka hesaplarına el konulmasıdır.
Çünkü parası olursa örgüt eleman bulmakta fazla zorlanmaz.
5000 kişiyi ezip geçmek Türk ORDUSU İÇİN MESELE DEĞİLDİR.
1 terörist için 7 ile 10 asker takibe çıkar.Bunun tümünü kayıp kabul etsen;50.000 kişiyi gerekirse feda eder;alayını temizlersin.Ama biter mi?
Bitmez!Yarın bir 5000 kişi ile de gelir.Gelineceği,savaş sırasında dtp nin yaptığı gösterilerde belli olmuştur.Her ne kadar Türk-kürt kardeş falan diyorsak da,doğu ve güneydoğuda işler pek öyle görünmüyor.Asıl sorun budur!Oralarda devlete diş bileyen insanlar var olduğu sürece,bu işin kökü bitmez.
Bu dediklerimi yapmak ordunun değil,siyasini görevidir.Siyasi;pkk nını destek kaynaklarını tesbit edip,devleti bunlarala savaşa geçirmek durumundadır.Ama yapmıyorlar.Çünkü bu uyuşturucu işi özellikle abd tarafında yaptırılıyor.Abd nin afganistanı ele geçirdikten sonra,orada üretimin 3 kat artması ne demek?Müslümanların başına atılan bombaların parası,bu değirmenin suyu nereden geliyor sanıyorsunuz?
Bu işi bitirmeye bir defa siyasetçi inanacak ve gerğini yapacaktır.
Bu iş de öyle oturup,istediklerini vermekle olmaz.Kalkışmacıları teşvik eden güçlerle savaşmak gerekir.Klkışmacıların ümitleri başka türlü kırılamaz.
Türk milleti şu son savaş sırasında sınavı kaybetmiştir.Kİmsenin orduya tek laf etmeye zerre kadar hakkı yok!Ordunun bu meşgul zamanında ve tüm yoğunluğu ile düşmana odaklandığı bir sırada;gündeme turbanı getirmek;orduyu arkasından vurmaktır.Ben turbana bunun için bulaşmamamız gerğini defalarca bunun için söyledim.Bugün savaş sırasında Türk milleti bölük börçüktür.Turban kavgası yapmaktadır.Bir tarafta,bazı kırık dölleri kalkışma provaları yapmaktadır.Oysa 74 harekatında;sağ sol birleşti,kavga kesildi,ve milletçe ordumuzun arkasında duruduk!Bugün bu olmamıştır.Orada aslan gibi çocuklarımız şehit düşerken,cenazeleri kalkarken bile;biz turban için birbirimiz yedik!
Böyle bir milletin bir defa konuşmaya hakkı yoktur!
Orduya hayal kırıklığı?Ya ordunun hayal kırıklığı nolacak?Bu ülkede niyeti belli akepenin oyları patlamış,bu güçle adamlar sistemi yıkmaya kalkışıyorlar.Her taraf gerici,Atatürk düşmanı dolmuş,Cumhuriyet tartışılır olmuş.Bunlar az rezalet mi?
Ordu savaşırken bir de bunları düşünüyor!
Ben dün geri çekilmenin üzüntüsü içerisinde Cuma namazının sadece farzını kıldım ve dışarı kendimi attım,boğuluyordum sıkıntıdan!
Ya ordu ne yapsın?Biz milletçe arkasında kale gibi durabildik mi?Adamlar içerideki rezalet mi baksınlar,dışarıda savaşa mı?Kolay mı bu?
Ülke çıkarları konusunda hiçbir kaygı taşımayan akepe ile ben bu harekat olamaz demiştim.Gene de yaptı ordu.Amaçları kış şartlarında ordunun bir batağa saplanması ve çuvallamasıydı.İşte o gün sistem gidecekti Türkiye den!Neden çıkan tezkereyi günlerce salladılar.Kar yağsın diye bekliyorlardı çünkü.
pkk nın kahpe sözde komutanları,o dağlarda Türk ordusunun karşısına bile çıkamadı.Her taraf kar,o kahpeler yemyeşil çimler üzerinde yendik diye sözde demeçler veriyorlar.Bunlar özendirme,yandaş kaybetmeme telaşıdır.Sopayı yemişlerdir.Hem ben leş sayısının öyle 200 falan değil çok daha yüksek olduğuna inanıyorum.Gidin sitelerine bakın.Salaklar,bırak dışarıyı,içeride bile bir sürü eleman kaybettiklerini açıklıyorlar.Gerçek rakamlar verilmez.Çünkü fazla kelle aldığımız ortaya çıkarsa,batı bu harekatı 2 günde baskı yaparak durdurur.Bunlara inanmayın.
Biz böyle işleri çok gördük.Temizlik adamakıllı yapılır,bunların hepsi açıklanmaz.Var mı ellerinde esir bir Türk askeri,var mı bir savaş görüntüsü kahpe sözde komutanların?Nerden olacak,ebelerinin örekesine kaçıp saklanıp,salakoğlanları kurbanlık koyun gibi Mehmetçiğin önüne sürdüler.
Ülküdaşlarım oyuna gelmeyin ve morallerinizi bozmayın!Bu ülkenin kurmayının yaptığına şeytanın bile aklı ermez.Var bir bildiğim ki konuşuyorum.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 151

İletiTarih: Cmt Mar 01, 2008 9:54 am    ileti konusu: VARDIR BİR BİLİNEN Alıntıyla Cevap Gönder

SEVGİLİ ÜLKÜDAŞLAR ASKERİMİZ ORADAN ÇEKİLDİ İSE BİR BİLDİĞİ VARDIR DOLMUŞA BİNİP ADAMLARIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRECEK ŞEKİLDE NEDEN NİYE DİYE SORGULAYIP ONLARI ÜZMEYELİM.İNANIN Kİ ONLAR YAPTIKLARININ EN İYİSİNİ YAPMIŞLARDIR.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Cmt Mar 01, 2008 12:54 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

biz gene diplomasi masallarinda kayip etdik
eyer hükümet karali olsaydi bu operasyon uzardi
bencede TÜRK SILAHLI KUVETLERININ cekilme karari plani
bir karardir
ama eyer hükümetin bastan beri kararli olduklari izlenimini
görselerdi ozaman KAHRAMAN ORDUMUZ irakda daha cok
durardi
hatda bence bundan güzel firsat olmazdi kerkük ve musul icin
ama bunu yapabilecek mangal gibi yürek lazim oda mallesef
hükümetde yoktur
sen orduya deseydin hedef kerkükdür hedef musuldur
hedef pkkyi besleyen barzanidir ozaman ORDUMUZ
buna karsimi cikacakdi ve bu kadar kisa bir operasyon mi yapacaklardi
?????
hedef bastan beri pkk di söyledindi ve pkkya cok büyük bir darbe vuruldu
ordumuz geri cekiliyorsa bir bilgidi vardir ama hedef bastan yanlisdi
hedef kerkük ve musul olmaliydi tabi bu hayal gibi geliyor biz
bu hükümet bunu zor gerceklestirdi basiklar sayesinde bu kadarini bile
yapabildisek bu bile bizim yüzümüzü güldürdür ben bu kadarini bile beklemiyordum

saygilarimla

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 806

İletiTarih: Per Mar 06, 2008 9:52 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ben ordumuzun uzun bir müddet ordan çıkmaması taraftarıydım.girmişken barzaninin köpeklerinide bitirmeliydik kuzeyıraktaki kandaşlarımızın güvenliğini kontrol altına almadan çıkmamalıydık.çıkmamazı gerektiren sebepler mutlaka vardır ordumuzu yönetenler daha iyi bilir ama abd dışileri bakanı TÜRKLER hemen çıkmalı dedikten sonra çıkmamız iyi olmadı itibarımızı çizdi.biz bu noktada tepkiliyiz.bide tsk yöneticilerinin söylemleri pkk ya itibar kazandırıyor devlet bahçeli de bu konuya parmak bastı.ama büyükanıt paşa bizleri hainlikle suçladı.bizim gibi şanlı geçmişe sahip bir hareketi hainlikle suçlamak için insanın aklını yemesi yitirmesi lazım.paşamızın kendine gelmesi lazım.tsk ya en çok güvenen hareket olan mhp yi hainlikle suçlamak akıl karı değil.ALLAH TÜRK ükorusun ve yüceltsin
ulku_gulu
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 13

İletiTarih: Per Mar 06, 2008 10:52 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

biz birbirimizi suçlayıp, açıklarımızı gözler önüne sererken PKK ve diğer fırsat bekçileri neşe içinde bizi izliyorlardır herhalde.milletimizi bölme adına yine cok sinsi bi oyun oynanıyor..dikkatli olmalıyız..özellikle söylenen sözleri herkes kendi bakış açısına göre yorumluyor..bu cok tehlikeli süreçleri doğurubilir..birlik ve beraberliğimizi böyle zamanlarda daha çok sahip çıkmalıyız..ordumuz geleceğimizin teminatıdır..tartışmalarla yıpratmak kendi elimizle kendimize zarar vermektir..Allah yardımcımız olsun..
samsa1453
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 1

İletiTarih: Per Mar 13, 2008 4:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

asker çekildi ise ne mutlu bize yok rte emretti ise vay bizim halımıze
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız