Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - İDDANAMEDE Kİ İLGİNÇ DİAOLOG......
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
mus25
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 473

İletiTarih: Sal Ağu 05, 2008 8:01 am    ileti konusu: İDDANAMEDE Kİ İLGİNÇ DİAOLOG...... Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.milliyet.com.tr/Siyaset/HaberDetay.aspx?aType=HaberDetay&Kategori=siyaset&ArticleID=974772&Date=05.08.2008&b=Dosyadaki tuhaf bir konuşma!

BAŞIMIZI HER NE TARAFA ÇEVIRSEK BIR IHANET KUŞKUSU BIR IHANET BELGESI.KIMIN ELI KIMIN CEBINDE BELLI DEĞİL ARTIK BU ÜLKEDE.BU KONUŞMALAR GERÇEKTEN DOĞRUYSA BÖYLE BIR IHANETI BÖYLE BIR KOMPLOYU BU ÜLKE ASLA KALDIRMAZ.SORUMLULAR ÇIKIP MUTLAKA BIR AÇIKLAMA YAPMAK ZORUNDADIR.

En son mus25 tarafından Sal Ağu 05, 2008 10:08 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Sal Ağu 05, 2008 8:08 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

mustafa bu iletinin kaynağını ekle nereden aldıysan.Aksi taktirde sitenin bekası için silmek zorunda kalacağım.
mus25
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 473

İletiTarih: Sal Ağu 05, 2008 9:56 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Zulmü alkışlayamam, zâlimi asla sevemem;
Gelenin keyfi için geçmişe kalkıp sövemem.
Biri ecdâdıma saldırdı mı, hattâ boğarım!..
- Boğamazsın ki!
- Hiç olmazsa yanımdan koğarım.
Üç buçuk soysuzun ardında zağarlık yapamam;
Hele hak nâmına haksızlığa ölsem tapamam.
Doğduğumdan beridir âşıkım istiklâle,
Bana hiç tasmalık etmiş değil altın lâle!
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez boyunum!
Kanayan bir yara gördüm mü yanar tâ ciğerim,
Onu dindirmek için kamçı yerim, çifte yerim!
Adam aldırma da geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Zalimin hasmıyım amma severim mazlumu...
İrticâın şu sizin lehçede ma'nâsı bu mu?

Mehmet Akif Ersoy

BU KONULARDA Kİ BİZİM HASSASİYETİMİZ VATANIMIZI BAYRAĞIMIZI YÜREKTEN SEVMEMİZDENDİR.BU BİR İDDAADIR.BU MIHRAKLARIN UYDURMASI BIR SENERYO DA OLABILIR BIZ KESINLIKLE SUÇLUDURLAR DEMIYORUZ.MUTLAKA SORUMLULAR ÇIKIP AÇIKLAMA YAPACAKLARDIR.
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Sal Ağu 05, 2008 12:07 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu olay çok eski .Yaşar Büyükanıt Paşa genelkurmay başkanı olmadan önce bazı internet sitelerinde bu açıklanmıştı.Böyle bir konuşma olduğuna inanmıyorum.Eğer böyle konuşacak paşalar olsaydı,bu işleri akepe bu kadar ileri götürmeye cüret edemezdi.Tarihte buna yakın konuşmalar bu kadar ağır da olmasa geçmişte oldu.Ama 2002 de Hilmi Özkök ile başlayan süreçten sonra ,böyle bir şey olmadığı apaçık ortadadır.
Hele son yaş ;özellikle hem akepe hem de tsk açısından uzlaşma ile sonuçlanmış gibi görünmektedir.
Çuval hadisesinin içinde yaşayanların komuta görevleri hala daha devam etmektedir.Olayın olduğu gece sn Büyükanıt nöbetçi amiri idi.
Ben ne bu tür görüşmeler olduğuna,ne de ordunun bir darbe yapacağına ya da muhtıra vereceğine inanmıyorum.Orduya dört bir taraftan saldırı ile ordu komuta kademesi sindirilmiştir.Bu saldırılar amacına ulaşmıştır.
Bugün akepeye karşı olanların dışında tsk nın arkasında hiç bir kimse yoktur.Bu da yüzde 15 chp desek,yüzde 5 de biz desek;toplam yüzde 20 i geçmez.Çünkü bizim içimizde de 12 eylül nedeniyle;bazı insanların istemeseler bile bilinç altında tsk karşıtlığı var.Acı,ama gerçek bu.
Bakmayın ordumuzun arkasındayız falan diyenlere.
Bu ordunun arkasında benim gibi düşünen çok az insan var.En fazla %20 dir.Bunun da tek nedeni;bu aşağılık hariflerin,ordu düşmanlığı yapanların
din den hareket etmesi;komuta kademesinin,ordunun subaylarının,Atatürkçü olmaları dolayısıyla dinsiz olduklarının ilan edilmesi nedeni iledir.
27 Mayıs sonrasında ordu ile millet kan davalısı haline getirilmiştir.
Bir de 27 Mayıs dan sonra Türkçü ekipin tasfiye edilerek;ayni 12 eylülde olduğu gibi bazı yolsuzluklara bulaştıkları iddiaları,gene 27 mayıs tan sonra batık hazinenin dolması için açılan yardım kampanyaları ile;milletin verdikleri altın ve mücevherat ile bugün yeni levent deki halk arasındaki deyimiyle alyans siteleri yapıldığı,bazı mücevheratın bazı subay hanımlarının bileklerini süslediğine dair söylentiler,bu kini tetiklemiştir.
Ben o zaman 8 yaşında bir çocuktum.küçük olmam dolayısıyla iddiaların ciddiyetini bilemem.Ama kör değildim,muhakeme yeteneğim vardı,ve milletin ne konuştuğunu biliyordum.
Bunları şüphesiz bu gün düşününce,o zaman basının yapamadığını bazı dış odakların yaptıklarını çok iyi anlıyorum.Amaç ordu ile millet arasını açmaktı.Kimse menderesin kasayı nasıl tamtakır ettiğini konuşmuyor,ona hala ilah gibi bakıyor,ve milletin büyük bir kısmı orduya şaşı bakıyordu.
Cemal güreselinm uzun zaman komda kalması üzerine;"adalet tecelli etti.Yassıada davası kaç yıl sürdüyyse gürsel o kadar komada yattı"kışkırtmaları yapılıyor;"ORDUYA SELAM KOMAYA DEVAM" diye bir takım aadamlar konuşuyorlardı.
Bunları bu basın yazmaz.Ama kadir yazar!Yani ordu millet düşmanlığı planlı bir oyundu.Darbe günlerinde ihtilalin doğası olara elbette yapılan bazı yanlış uygulamaşların faturası da bununla birleşince ortaya bu sonuç çıktı.Bugün yazıcıoğlunun bilinç altında;elbet o gün çektiklerinin yeri vardır.
Muhsin demokrasiyi falan savunmuyor,muhsin yaşadıkları dolayısıyla buna neden olduğunu düşündüğü orduya düşmanlık ediyor.
Neden böyle?Çünkü çapsız!Düşünme kapasitesi yok.İnsanlar kinlerini kendilerine önder edindikçe,saçmalamaları ve hata yapmaları kaçınılmazdır.Bir dönemde bir kaç adamın bir başka devlet güdümünde yaptığı darbe,ordu karşıtı olmayı gerktirmez de ondan.Çünkü bu ordu biziz.
Bu ordu bu milletin ta kendisi.Dün ben görev yaptım,yarın oğlum yapacak!
Ordu bir kurumdur ve milletindir,kimsenin babasının çiftliği değil.
Ama bu kin tohumu acımazsızca ekildi.Bugün onun hasat günüdür!
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 806

İletiTarih: Sal Ağu 05, 2008 2:09 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bugün o habere bende baktım şaşırdım açıklcası.ben böyle bir konuşmanın var olacağına inanmıyorum.hiçkimse böyle bir ihanete el atamaz
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
hilalugruna1
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 178

İletiTarih: Cum Ağu 22, 2008 11:31 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gazeteport'un haberine göre, Ergenekon kapsamında tutuklanan İsmail yıldız,Başbakan Erdoğan, Melih Gökçek ve AKP'ye 354 bin YTL'lik danışmanlık hizmeti vermiş.

Ergenkon iddianamesinin eklerinin 22 klasöründe yer alan bir fatura, Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan ve hakkında Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, Askeri İtaatsizliğe Teşvik, Devletin Güvenliğine İlişkin Belgeleri Temin etmek, Tahsis Edildiği Amacı Dışında Kullanma, Hukuka Aykırı Olarak Kişisel Verileri Kaydetme gibi suçlardan hapis cezası istenen İsmail Yıldız'ın 2003 yılında AKP'ye danışmanlık hizmeti verdiğini ortaya çıkardı. 13 Haziran 2003 tarihli Melih Gökçek adına düzenlenmiş faturanın alt başlıklarında, ergenekon tutuklusu İsmail Yıldız'ın başkanı olduğu SESAR (Siyasi Ekonomik, Sosyal Araştırmalar ve Strateji Geliştirme Merkezi) aracılığıyla Melih Gökçek, AKP ve Recep Tayyip Erdoğan'a danışmanlık hizmeti verdiği belirtiliyor.

354.749 BİN YTL'LİK FATURA
Ergenekon iddianamesinin eklerindan 22. klasörde bulunan tek sayfa fatura Melih Gökçek adına kesilmiş. Faturanın tarihi 13 Haziran 2003. SESAR (Siyasi Ekonomik, Sosyal Araştırmalar ve Strateji Geliştirme Merkezi) tarafından kesilen faturanın açıklama bölümünde ise dört ayrı madde bulunuyor. Bunlardan ilki 2002 yılına ait 216.452 bin YTL'lik danışmanlık ücreti. İkinci ve dördüncü maddelerinde Recep Tayyip Erdoğan için yapılan hizmetlerden bahsedilirken, bu miktarlar da faturaya sırasıyla 18.038 bin YTL ve 42.088 bin YTL olarak yansıtılmış. Faturanın üçüncü maddesinde ise AKP'ye verilen danışmanlık hizmeti karşılığında 24.080 bin YTL'lik miktar göze çarpıyor.

SESAR BAŞKANI İSMAİL YILDIZ DEVLETİN GÜVENLİĞİNE İLİŞKİN BELGELERİ TEMİN ETMİŞ
Siyasi Ekonomik, Sosyal Araştırmalar ve Strateji Geliştirme Merkezi (Sesar) Başkanı İsmail Yıldız, ergenekon soruşturması kapsamında polis tarafından 18 Temmuz 2007'de gözaltına alındı.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan SESAR Başkanı İsmail Yıldız'ın evinde ve SESAR merkezinde arama yapıldı. Yapılan arama sonucu bazı materyallere el konuldu. İşte bu matryaller arasında Sesar tarafından Ankara Büyükşhir Belediye Bakanı Melih Gökçek'e, danışmaanlık hizmeti karşılığında kesilen fatura da ele geçinildi. Fatura böylece Ergenekon dosyasına da girmiş oldu.

Yıldız 21 Temmuz 2007'de ergenekon operasyonunun 2. dalgasında tutuklanan İsmail Yıldız'ın Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma, Askeri İtaatsizliğe Teşvik, Devletin Güvenliğine İlişkin Belgeleri Temin etmek, Tahsis Edildiği Amacı Dışında Kullanma, Hukuka Aykırı Olarak Kişisel Verileri Kaydetme suçlarından cezalandırılması isteniyor.
memlekethaber

Tanri türkü korusun ve yüceltsin
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız