Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Ülkücüler Borcunuzu Ödemeye Hazır mısınız?
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cum Şub 02, 2007 3:49 am    ileti konusu: Ülkücüler Borcunuzu Ödemeye Hazır mısınız? Alıntıyla Cevap Gönder

Ülkücüler Borcunuzu Ödemeye Hazır mısınız?

Prof.Dr. Metin ERGUN

Yine EtikHaber’de kaleme aldığımız bir diğer yazımıza Türk milliyetçileri yoğun ilgi gösterdi. Kendilerine müteşekkiriz.
Bize gelen bilgilere göre, "MHP Tarihinde Bir İlk" konulu bu yazımızın konusu Türk milliyetçilerince çeşitli platformlarda tartışılmış. Çok küçük de olsa Türk milliyetçiliği davasına bir fayda sağlayabilmiş isek bundan büyük bir bahtiyarlık duyacağımızı belirtelim.

Ne demiştik o yazımızda?

1. Türk milliyetçiliği hareketi Devlet'i kuran irade olmasına rağmen çok partili dönemde hiç iktidar olamamıştır.

2. Yüce Atatürk'ün ölümünden sonra Türk milliyetçiliği felsefesi ve Türk milliyetçileri Devlet'ten sistemli bir şekilde tasfiye edilmiştir.

3. Bunu gören Başbuğ Türkeş, çok partili dönemde siyasi bir parti kurarak Türk milliyetçiliği felsefesinin siyasette temsil edilmesini temin etmiştir.

4. Türk milliyetçiliği davasının tek siyasi adresi Başbuğ'un kurduğu parti olan MHP'dir.

5. Ne yazık ki, küçük bir-iki deneme dışında Başbuğ'un MHP'si hiç iktidar olamamıştır.

6. Bunda MHP ve Türk milliyetçiliği karşıtı bloğun etkisi oldukça fazladır.

7. MHP'nin tek başına iktidar olamamasını sadece buna bağlamak doğru değildir.

8. Türk milliyetçiliği davası ve dolayısıyla MHP için 80 yaşında arabasının içinde Hakk'ın rahmetine kavuşan Başbuğ Türkeş, görevini yaptığına göre kim yapmamıştır?

9. Bu ülkede defalarca Demirel, Ecevit, Özal, Erbakan, Yılmaz, Çiller, Akbulut ve hatta Tayyip hükümetleri bile kurulmuştur ama Alparslan Türkeş hükümeti kurulamamıştır.

10. Türk milliyetçiliği davası ve Başbuğ için toprağın kara bağrına düşmekten çekinmeyen Türk milliyetçileri, "Başbakan Alparslan Türkeş" dedirtememişlerdir.

11. Tarihçiler, "Alparslan Türkeş Hükümeti"ni yazmayacaklardır.

12. Başbuğ için ölümü bile göze alanlar, Başbuğ için oy istememişlerdir.

13. Bu, bütün Türk milliyetçileri için tarihi bir borçtur.

14. Seçime bir yıl kala MHP'nin iktidar olacağı tescillenmiştir.

15. Bu bir ilktir.

O zaman buradan bütün Türk milliyetçilerine seslenmek istiyorum: Haydi hep beraber, bu ilki, MHP'nin tek başına iktidar ilki haline getirelim. Bunun için yapmamız gereken ailemizden başlayarak akrabamızdan, adaşımızdan ve arkadaşımızdan oy istemektir. Evdeki hanımdan dağdaki çobana kadar ulaşalım ve toplumun bütün fertlerinden oy isteyelim. Gidilmedik yer, ulaşılmadık insan bırakmayalım. Tek başına iktidar, ancak oyla olur. Oy da istenerek alınır.

Böylece Başbuğ'a olan tarihi borcumuzu ödemiş oluruz. Böylece Gün Sazak'a, Süleyman Özmen'e, Dursun Önkuzu'ya ve daha binlerce şehidimize karşı olan borcumuzu ödemiş oluruz. Böylece Türk milliyetçiliği davasının tek siyasi adresi olan MHP'nin ilk defa tek başına iktidarını gerçekleştirmiş oluruz.

Başbuğ'a vefa, ancak Başbuğ'un partisi MHP'yi tek başına iktidar yaparak gösterilir.

"Alparslan Türkeş Hükümeti" yazdıramayan Türk milliyetçileri, "I. Devlet Bahçeli Hükümeti" yazdırmaya hazır mısınız?

Hazırsanız o zaman yapılacak ilk iş, bugünden tezi yok aileden, akrabadan, adaştan ve arkadaştan oy istemeye başlayın.

Gayret bizden...

Etikhaber
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
alpertunga688
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 28

İletiTarih: Cum Şub 02, 2007 4:16 am    ileti konusu: Re: Ülkücüler Borcunuzu Ödemeye Hazır mısınız? Alıntıyla Cevap Gönder

Allah(cc) yolumuzu acik etsin.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
MeMoLee66
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 26

İletiTarih: Cum Şub 02, 2007 1:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALLAH (c.c) yar ve yardimcimiz, yolumuz acik olsun...
Safak
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 50

İletiTarih: Cum Şub 02, 2007 6:00 pm    ileti konusu: Re: Alıntıyla Cevap Gönder

Rahmetli Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i iktidara taşıyamamış olmamız gönüllerde burukluk olarak kalsada, ilerleyen zamanlarda aynı burukluğu Liderimiz Devlet Bahçeli içinde yaşamamalıyız.
Vazifeye atılma zamanıdır. İktidar için hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmak durumundayız. Seçim arefesi özel olarak hazırlanan cinayet gündemleri bazı siyasilerin seçim hazırlıklarıdır. Allah(c.c.) hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Davamız kutlu, yolumuz açık olsun...
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 806

İletiTarih: Cum Şub 02, 2007 6:06 pm    ileti konusu: Re: Alıntıyla Cevap Gönder

davamız için oy istemek ayıp değil bir görevdir.bütün türk milliyetçilerinin yolu açık olsun
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1042

İletiTarih: Cmt Şub 03, 2007 4:50 am    ileti konusu: Re: Alıntıyla Cevap Gönder

Biz Ulkuculer hepimiz oy vermeliyiz.
Allah yar ve yardimcimiz olsun.

Devletin basina devlet gelecek!
cerrah08
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 61

İletiTarih: Cmt Şub 03, 2007 11:10 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

herkesin vereceği oy sayısı sadece birdir.
ne kadar milliyetçi olursan ol.
bu yüzden her platformda bilgi donanımı yüksek şekilde milliyetçi görüşü
örnek kişiliklerimzle çevremize anlatmamız lazım
bunun için önce kendimizi yetiştirmeliyiz.
bugün yapılan sayısız karalama kampanyalarında ülkü ocakları kavgacı
bilimden uzak bir çeşit çete gibi görülmektedir.bu zihniyeti yok etmeliyiz.
bugün 60 milyon Türkün yaşadığı vatanımızda neden iktidar olamıyoruz bunu irdelemek lazım.
mali güç+yüksek bilgi + düşüncelerin güzel aktarımı=iktidar
aynı akpnin yaptığı gibi.
milliyetçiliği menfaat için kullananlar olduğu sürece
bir fayda göremezde elini taşın altına koymayanlarla
BU İŞ YÜRÜMEZ!!!!!!!!!!.
bir olalım ülkümüzü adam gibi yayalım adam gibi
Bu yolda giden tüm ülküdaşlara selam olsun Allah yardımcımız olsun
Not herkes atacağı kadar bir oy daha attırsa MHP tek başına iktidardır.
cerrah08
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 61

İletiTarih: Cmt Şub 03, 2007 11:32 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

hedefe ulaşmak için birbirimize kol kanat germeliyiz.
bugün en az %15 oy alabilecek (en düşük olabilecek rakam bence)partimizin fikirlerine yakın ortadoğu gazetesinin günlük satış sayısı kaç?
Ben o kadar çok insan tanıyorumki sırf tirajı arttırmak için zaman ve cumhuriyet gazetesi alan.Böylece yazarlarını hep gündemde tutuyorlar.
ya biz.Basını nasıl kendimize çekeceğiz sizce??????????
Sayın Bahçeli'nin söylenemeyen gerçekleri söylerek tüm patronları karşısına alınca bu millet nasıl gerçeklerden haberdar olacak.Mümkünmü sizce?
her iş grubundaki ülküdaşlara(kimler pkkya para veriyor kimler Hizbullahı destekliyor kimler tikkoyu falanı filanı bilemeyiz belki paramız onlara bile gidiyordur.)sahip çıkıp kişisel menfaatler geri planda bırakılarak kendimize ,ülküdaşlarımıza önce hizmet edelim.
her yerde platformlar oluşturup düüşüncemizi yayalım
BUGÜN KARADENİZ'DE,EGE'DE ADININ MİLLİYETÇİLİK OLDUĞUNU ANLAMAYIP AMA DÖRT DÖRTLÜK ÜLKÜCÜLÜĞÜ YAŞAYAN VATANSEVERLERE BUNU ANLATMAK LAZIM.DYP ANAP OYLARININ ÇOĞU MHP'NİN HAKKIDIR ASLINDA BURALARDA.

SAYIN SİTE YÖNETİCİLERİ SİTEDEKİ ÜLKÜDAŞLAR;
GELİN BU İNSANLARA MHP'NİN MİLLİYETÇİLİĞİ YANINDA TARIM EKONOMİ SAĞLIK EĞİTİM PROGRAMLARINIDA ANLATALIM.BİZLER BÖYLECE DAHA GENİŞ BİR ALANDA ETKİLİ OLURUZ.
BASINDA MHP YER ALSIN SESİNİ DUYURSUN ARTIK.
SESSİZ KALMASIN HER KONUDA NET OLARAK HALKIMIZA ANLATILIM HERŞEYİ.
SAYIN SİTE YÖNETİCİLERİ BU KONUDA DÜŞÜNCELERİNİZİ VE NE YAPABİLİRİZ BUNUNLA İLGİLİ FORMDA BAŞLIK ACINIZ LÜTFEN.
ÖNERİLERİNİZ NEDİR?
ARTIK SEÇİM KAVŞAĞINDAYIZ BU KONULARDA HASSASİYETİ VE YAPICI OLMAMIZ TEMENNİSİ İLE ALLAH'A EMANET OLUN
tatvanbozkurt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 512

İletiTarih: Cmt Şub 03, 2007 12:24 pm    ileti konusu: Re: Alıntıyla Cevap Gönder

ALLAH yardımcımız olsun...
ALLAH TÜRKİYEyi Ülkücü'süz Bırakmasın..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Per Şub 12, 2009 11:42 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

AHDE VEFA

Hazreti Ömer arkadaşlarıyla sohbet ederken, huzura üç genç girerler. Derler ki :

- Ey halife, bu aramızdaki arkadaş bizim babamızı öldürdü. Ne gerekiyorsa lütfen yerine getirin.

Bu söz üzerine Hazreti Ömer suçlanan gence dönerek :

- Söyledikleri doğru mu diye sorar.

Suçlanan genç der ki :

- Evet doğru.

Bu söz üzerine Hazreti Ömer anlat bakalım nasıl oldu diye sorar. Genç anlatmaya başlar:

- Ben bulunduğum kasabada hali vakti yerinde olan bir insanım. Ailemle beraber gezmeye çıktık, kader bizi arkadaşların bulunduğu yere getirdi. Affedersiniz hayvanlarımın arasında bir güzel atım var ki dönen bir defa daha bakıyor. Hayvana ne yaptıysam bu arkadaşların bahçesinden meyve koparmasına engel olamadım. Arkadaşların babası içerden hışımla çıktı atıma bir taş att ı, atım oracıkta öldü. Nefsime bu durum ağır geldi, ben de bir taş attım, babası öldü. Kaçmak istedim fakat arkadaşlar beni yakaladı, durum bundan ibaret, dedi. Hazreti Ömer:

- Söyleyecek bir şey yok, bu suçun cezası idam. Madem suçunu da kabul ettin, dedi. Bu sözden sonra delikanlı söz alarak:

- Efendim bir özrüm var, diyerek konuşmaya başladı:

- Ben memleketinde zengin bir insanım, babam, rahmetli olmadan bana epey bir altın bıraktı. Gelirken kardeşim küçük olduğu için saklamak zorunda kaldım. Şimdi siz bu cezayı infaz ederseniz yetimin hakkını zayi ettiğiniz için Allah indinde sorumlu olursunuz, bana üç gün izin verirseniz ben emaneti kardeşime teslim eder gelirim, bu üç gün içinde yerime birini bulurum, der.

Hazreti Ömer der ki:

- Bu topluluğa yabancı birisin, senin yerine kim kalır ki?

Sözün burasında genç adam ortama bir göz atar, der ki:

- Bu zat benim yerime kalır. O zat Peygamber Efendimizin aleyhisselam en iyi arkadaşlarından, daha yaşarken cennetle müjdelenen Amr Ibni As'dan başkası değildir. Hazreti Ömer Amr'a dönerek:

- Ey Amr, delikanlıyı duydun, der. O yüce sahabe

- Evet, ben kefilim, der ve genç adam serbest bırakılır. Üçüncü günün sonunda vakit dolmak üzere ama gençten bir haber yoktur. Medine'nin ileri gelenleri Hazreti Ömer'e çıkarak gencin gelmeyeceği, dolayısıyla Amr Ibni As'a verilecek idam yerine maktulün diyetini vermeyi teklif ederler, fakat gençler razı olmaz ve babamızın kanı yerde kalsın istemiyoruz derler. Hazreti Ömer kendinden beklenen cevabı verir der ki:

- Bu kefil babam olsa fark etmez cezayı infaz ederim. Hazreti Amr Ibni As ise tam bir teslimiyet içerisinde der ki:

- Biz de sözümün arkasındayız. Bu arada kalabalıkta bir dalgalanma olur ve insanların arasından genç görünür. Hazreti. Ömer gence dönerek derki:

- Evladım gelmeme gibi önemli bir nedenin vardı neden geldin?
Genç vakurla başını kaldırır ve (günümüz insani için pek de önemli olmayan)

- AHDE VEFASIZLIK ETTI' demeyesiniz diye geldim der. Hazreti Ömer başını bu defa çevirir ve Amr Ibni As'a der ki:

- Ey Amr, sen bu delikanlıyı tanımıyorsun, nasıl oldu onun yerine kefil oldun? Amr Ibni As Allah kendisinden ebediyyen razı olsun, vakurla kanımızı donduracak bir cevap verir:

- Bu kadar insanın içerisinden beni seçti.'İNSANLIK ÖLDÜ' dedirtmemek için kabul ettim der. Sıra gençlere gelir, derler ki:

- Biz bu davadan vazgeçiyoruz.

Bu sözün üzerine Hazreti Ömer:

- Biraz evvel babamızın kani yerde kalmasın diyordunuz ne oldu da vazgeçiyorsunuz der. Gençlerin cevabı da dehşetlidir:

- "MERHAMETLİ İNSAN KALMADI" DEMEYESINIZ DİYE…

Alinti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Çar Şub 18, 2009 5:20 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülkücülük ve siyaset üzerine.

12 Eylül öncesi gibi, her zamankinden fazla birbirimize sarılmamız, hak yolunda, adalet yolunda, teşkilatçılıktan ayrılmamamız gerektiği inancıyla, Dava'nın kazanması yolunda, fedakarlıkların yanında çok çalışarak insanlara kendimizi, nihai hedef olarak da ülkücülüğü sevdirmek ve Dava'ya insan kazandırmamız gerektiğini bilmek zorundayız.

ülkücünün; sadece ideali yaşamaya çalışan değil, yaşatan olması gerektiğini kabul etmeliyiz.

örnek olarak öyle bir insan düşününki o insan yaşantı itibarıyla mükemmele yakın bir yaşantı içinde olsun. Ama bu insanın sadece iş-teşkilat-ev üçgeninde dolanıp duran, anti sosyal bir yapısı varsa ülkücülüğünü sorgulamak zorundayız..!

Şöyle ki, o insandan, iyi bir ülkücü değil, sadece iyi bir Müslüman, iyi bir cemaat adamı olabilir.

Dışımızdaki insanlara, kendi şahsında Dava'yı-ülkücülüğü sevdirebilmenin çabasını veremeyen, o konuda muvaffak olamayanların ülkücülüğünden şüphe etmek gerekir düşüncesindeyim.

Körler sağırlar birbirini ağırlar misali, sadece birbirlerine ülkücülük taslayanlar da yanılgılarının farkına varmak zorundadırlar.

ülkücülük, 5 vakit namaz yerine 10 vakit namaz kılmakla, teşkilata gelip boş sözlerle ahkam kesmeyle veya birbirimize ülkücülük taslamakla olmaz.

Hedefimiz olan tek başına iktidar yolculuğunda, sosyal olmalı, kendimizden taviz vermeden her topluma girebilmeli, kendimizi o topluma sevdirmeli ve kabul ettirmeliyiz. Tabii ki dolayısıyla Dava'mızı..!

Bütün bunları yazmama tek sebep, yakınlarına, hatta hanımlarına bile oy attıramayan, onlara bile MHP'yi sevdiremeyen, kabul ettiremeyen, ama yeri geldiğinde burnundan kıl aldırmayan insanlarımızın azımsanmayacak kadar fazla olduğunu bilmemizdir. Tabii ki ülkücü örnek alınan olmalıdır ve doğru olan da budur..!

En makbul ülkücü (aşiret reisi hariç), ülkücü tavır ve duruşuyla Dava'ya en fazla insan kazandırıp oy attırandır anlayışından hareketle, toplumun her katmanına, kendimizi, dolayısıyla fikrimizi, yani, mensubu olduğumuz partimizi sevdirip kabul ettirebilmenin mücadelesini vererek başarıya ulaşmak zorundayız.

Seven ve sevilen, örnek alınan tüm ülküdaşlarıma selam olsun..! Bu Kutlu yolda Allah (c.c) yar ve yardımcımız olsun.

İbrahim Cingi

Nettavir.net
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Cum Şub 27, 2009 11:52 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değişimin tek şartı !

Dağdaş dünkü yazısında; "hırsızlıkları, yolsuzlukları, vurgunları" önlemenin tek yolunu yazdı.

AR DAMARI ÇATLAMIŞLAR...

Yerel seçimler, uzun süredir laiklik-irtica-demokrasi- cumhuriyet ve türbanının arkasına saklanmış olan yolsuzluk kavramının gündemimize dönmesine ve tartışılmasına fırsat verdi.

Yoksullaşmış on milyonları laiklik-irtica-demokrasi-cumhuriyet kavramları ile oyalayan tahterevalli siyaseti, istemeyerekte olsa birbirinin günah galerisinden parçalar çıkarıp savurmaya başladı.

2002'den beri AKP-CHP denkleminin üzerine oturtulmuş, sanal, promosyoncu ve oyalayıcı tahterevalli siyasetinin, hat safhalara ulaşan yolsuzluk ve vurgun cerahatini saklama imkanı kalmamıştır.

Nereye kafanızı cevirseniz, kime kulağınızı açsanız anlı şanlı vurgun düzeninin bir boyutuna şahit oluyorsunuz. Kimin eli kimin cebinde belli.

Belediyelerde oluşan yolsuzluk batağında AKP-CHP kardeşliği alenen gözlenmektedir. Belediye meclislerinin kararlarında AKP-CHP rozeti takanların laikliği, irticayı, demokrasiyi ve cumhuriyeti hiç akıllarına getirmediği, midelerinin talimatına uydukları görülmektedir.

AKP iktidarı seçkinleri, hükümet imkanlarıyla semirmelerinin bedeli olarak, CHP seçkinlerine belediyelerin imkanlarını kullanma, nemalanma ve kendilerine yoldaş olma izini vermiştir.

Yolsuzluk ve vurgun düzeninin ar damarı çatlamış katılımcılarının, topluma dürüstlüğü ve erdemi öğretmeye kalkan sözlerle arzı endam ettikleri bu süreç, tarih sayfalarında trajikomik kaydı düşecektir.

Gemicik, pırlanta, mısır, yumurta, imar, fener, çalık gibi hafızamıza kayıt düşmüş sözcüklerin yanına birçok sözcüğün ekleneceği bu arınma sürecinin beklenen ve arzulanan boyutta gerçekleşmesi temennisiyle gelişmeleri izleyen erdemli yığınların, ar damarı çatlamışların olmadığı bir Türkiye özlemini daha güçlü ifade etmek ve gereğini yapmak zorunda oldukları bir tarihi kavşaktayız.

29 Mart 2009, içinde bulunduğumuz dramatik halin müsebbiplerine verilecek dersin tarihi olmalıdır.

Ar damarı çatlamışların tahterevalli siyasetine dur demek, yolsuzluk ve vurgun düzenini hukukun önüne götürmek, kirlilerden hesap sormak için önümüzdeki yerel seçimlerin çok büyük önem arz ettiğini erdemli insanların kavraması ve gereğini yapması gerekmektedir.

AKP-CHP seçkinlerinin, parti görevlerinden istifa ettim diyerek, yediği herzelerin hesabını vermeden erdemli adam rolüne soyunma gayretleri, bizleri aldatmamalıdır. Büyük arınmanın hukukun önünde olması için vereceğimiz oyların önemi çok büyüktür. Eften püften sebeplerin peşine düşerek, tahterevalli siyasetinin değirmenine su taşımak, yolsuzluk ve vurgun düzenine devam anlamına gelir.

Yoksulların, kimsesizlerin, işsizlerin, emeklilerin, köylülerin, çiftçilerin, esnafın, tefeci ve banka cenderesine yakalanmışların, sadakaya muhtaç hale gelmişlerin, değerleri ile kandırılmışların, ötekileştirilmişlerin, parası ve yarını çalınmışların 29 Mart 2009 tarihinde hiç olmadığı kadar kararlı ve aklı başında olması ve AKP-CHP siyasetine dur demesi gerekmektedir.

Aksi hal, yaşananların misli misli ağırlaşarak hepimizi daha da büyük felakete götüreceği bir sonucu önümüze çıkartacaktır.

Muhabbetle

Gürcan Dağdaş / Ortadoğu
Gokcebala
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 172

İletiTarih: Çar Şub 03, 2010 12:09 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

KURTLARIN AKINI

Tarih aynasında, türkün siması
En büyük ülküdür, Kızıl Elması
Demir dağlar aşar, kalmaz yerinde
Duyulursa önde, kurt uluması

Budur er meydanı, budur yiğitler
Aksakallı pirden, gelir öğütler
Kopuzla çağlar, ozan dilinden
Destansı türküler, buruk ağıtlar

Ovalar aşılsın, dağlar geçilsin
Nehirler tepeler, bağlar geçilsin
Denizler son durak, TÜRK’ ün şanına
Destanlar yazılsın, çağlar geçilsin

Ordunun dirliği, yurdun birliği
Sağ cenah sol cenah, ardın birliği
Bozkır töresidir, bozulmaz asla
Kırk asır geçse de, kurdun birliği

Ben yürürsem harbe, dokuz tümende
Dağlar ardımdadır, hünkarım önde
Birden hücum marşı, vurunca kösler
Pusatlar şahlanır, duramaz kında

Kükrer ulu Kağan, ordu yanında
Tam Dokuz mir durur kağan önünde
Muzaffer eylesin, Yüce Yaradan
Oğuz atlısını, bu cenk gününde

Kişner yağız atlar, toynak sürünce
Şafaklar söküp de, güne erince
Akın boy gösterir, kılıç hükmünde
Beyler hücum emri, birden verince

Evvela yağıya, oklar gerilsin
Sonra hilal tabya, arda kurulsun
Çekilsin atlılar, bir bir geriye
Perem perem edip, hesap sorulsun

Kılıçlar sıyrılır, yaylar bükülür
kargılar çekilir, tuğlar dikilir
Çakılmış olsa da, dağlara küfür
Çelik pençelerle, dipten sökülür

Gem atar aygırlar, şaha durunca
Kırbaç şaklar döşte, dörtnal vurunca
Dizi dizi boy boy, rüzgarla yarış
Boy verir eyerde, TÜRK oturunca

Kalkanlar çarpışır, çeri vuruşur
Kılıç kabza miğfer, toza karışır
Hiç görmedi tarih, böyle orduyu
Türk, kasırga şimşek ile yarışır

TANRI’ ın Kırbacı, derler özüme
Yoktur söz katacak, cenkte sözüme
Bana öyle bir kut, vermiş ki tanrı
Hükümran yazılmış, alın yazıma

Sarınca kudretim, özünden şarkı
Sarayları basar, içimden kırkı
Açılmaz kapıdır, dağıtamazlar
Töreci TÜRK’ de ki, obayı barkı

Savaşa bismillah, ere bismillah
Göklere uzanan, yere bismillah
Erenler göçenler, pirler aşkıyla
Temrene palaya, sere bismillah

Soyum sopum farkım, budur benliğim
Kalbim İslam atar, TÜRK’ tür önlüğüm
Tek tek satır satır, altın harflerle
Tarihin süngüsü, yazar günlüğüm

Türkün şanıdır bu, ufka kazılsın
Benim olmadığım, düşler bozulsun
İnkar ediyorsa, gücümü tarih
Yeni baştan derhal, kanla yazılsın

Fatih KOCATEPE

alinti ülküdasim.net
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız