Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Çerkesler Bölücü Değillerdir
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Wuezirmez
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 21

İletiTarih: Çar May 04, 2005 5:37 pm    ileti konusu: Çerkesler Bölücü Değillerdir Alıntıyla Cevap Gönder

...Dedemin Babası Türkiye Cumhuriyetinin Bağımsızlığı için Çanakkalede ruhunu şehadete teslim etmiştir....Dedem ise Yunanlıların İzmire Ayak Basması ile kurulan ilk milli micadelede silah sıkmıştır...Bakınız bu olay Hasan Tahsin ile alakası yok...Asla o şahsi kurşundu benim bahsettiğim doğduğum köyümün tepelerinde geçen olaydır...Çerkesler herzaman yediği sofraya şükür eden insanlardı...Yunan gelmeden ingiliz askerleri dedelerim ile anlaşma yapmak istemişler yunan geldiğinde bize yardım edin size özerklik vereceğğiz diye....Dedelerim ise çok güzel bir cevap vermiş ''Ey Gevur Biz yediğimiz Sofraya Tükürmeyiz'' nedenmi dediler????''Bizim kadar Vatan kaybetmenin acısını bilen Millet Dünyaya gelmemiştir...Tarihmizi araştırabilirsiniz halen kardeşlerim Çeçenler Kafkasyada Rus itleri ile boğuşmaktadırlar...Ben çok Türk gördüm bir bayrak altında marş okumanın değerini bilemeyen Kendi Bayrağı altında Kendi Marşını okumanın ne kadar değerli ne kadar mukaddes olduğunu bilmeyenleri tanıdım...

En son Wuezirmez tarafından Sal Arl 07, 2010 3:05 am tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Alper_Tunga72
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 665

İletiTarih: Çar May 04, 2005 5:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardeşiö çok güzel bir yazı yazmışsın....çerkeslerle milli mücadele va daha önceki yıllara dayanan bir kader birliğimiz var...

bu arada yanlış anlamazsan şunu sormak istiyorum(daha doğrusu sen üstüne alınma);sencede kafkasyadaki çeçen özgürlük mücadelesine son yıllarda el-kaide vb. islamcı çeteler bulaşmadı mı??? yanlış anlaşılmasın çeçenlerin özgürlük mücadelelerini sonuna kadar destekliyorum,ancak bu durum harekete zarar verebilir diye düşünüyorum...şu an azınlıkta olsalarda şu okul baskınında küçük çocuklara yaptıklarını görünce bunlar çeçen filan olamaz diye düşündüm...
senin fikrin nedir bu konuda???
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
Wuezirmez
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Çar May 04, 2005 5:53 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili Kardeşim Allaha şükürler olsun dinimizi çok temiz yaşayan bir milletiz ÇEÇENLER...Biz Kuran'ımıza tapan insanlar olarak sence nasıl bir bebek katilliğine bulaşabiliriz...Ki basılan kasaba benim ismimi taşıyan bir kasabadır o topraklar Osetya dır...Osetlerde Kardeş Halkımızdır Orada El-Kaide Girdi ama tutunamaz bizim topraklarımızda hiçbir güç tutunamaz ki Ruslar ile o yüzden savaşımmız war!!!Çocuk Katillerini sizce Allah Huzu Mahşerde Affedermi?
kaan68
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 38

İletiTarih: Çar May 04, 2005 7:27 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardesim yazini cok beyendim... allah butun gecmislerine rahmet eylesin... onlar bizimde sehidimiz... sen bakma surdaki uc bes sozde ulkuculere... onlar sadece herkes tarafindan hor gorulmus ulkuculere siginmistir...
acikcasi benim kendi gorusum, senin anlatiklarinin tersini dusunmedim ve dusunmemde... sizin kurtler gibi nankorluk yapmicaginizi en ictenlikle biliyorum...

allah turku korusun ve yucelsin...
Wuezirmez
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Çar May 04, 2005 7:36 pm    ileti konusu: Lütfen Bu Yazıyı Herkese Paslayınız Alıntıyla Cevap Gönder

seLLamün aLEyqüm sağolasın kardeş...Soyumuz ayrı olabilir rengimiz adetlerimiz tarzımız değişik olabilir ancak Dinimiz Aynı...Herkes sizin gibi düşünse keşke ben şahsen rahatsızım Çerkesler Bölücüdür diyenlere hatta bi sitede Çerkesler Kudurdu gibisinden yazılar yazılmıştı ancak adresini kaybettim bulmaya çalışıorum...Özellikle şu TRT de ki Çerkesçe yayından sonra BİZ BÖLÜCÜ OLDUK önceden neydik de sonradan ne olduk?bunları düşünmek lazım!!!
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Çar May 04, 2005 7:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Çeçen özgürlük savaşçılarını saygıyla selamlıyorum.Buradan daha önce hükümeti ikaz ettim.Bunları desteklemez ,bu haklı davalarında savunmazsanız,abd nin kucağına atarsınız dedim.Gittiler,abd korkusundan rusya ile ticaret ve işbirliği anlaşması yaptılar.Bunu yapıyorsan,hiç olmazsa arabuluculuk yap ve rusları frenle.Bunu da yapmadılar.Bu yapılanlar; çeçenleri abd nin kucağına atmak demektir.Buradan çeçenleri uyarıyorum.
Sakın bu oyuna gelip,haklı mücadelenizi berbat edip bu defa da abd nin kucağına düşmeyin.Afganistanın haline bakın.Siz davanızda haklısınız.Milletimiz sizi sonuna kadar destekliyor.Rus'u kovalım derken sakın abd nin kucağına düşmeyin.Bizi bunlarla müttefik yapanların attığı kazığı hala çıkaramıyoruz.Bırak çıkarmayı daha halkımıza yeni yeni anlatabiliyoruz.Hükümetin yaptıkları hiç umurumuzda değil.Türk milleti haklı davanızda sonuna kadar arkanızdadır.Desteğimizin şartı da ne abd ye uşak olun ne de başka bir ülkeye.Ruslarla yaptığınız savaşta da sonuna kadar sizinle beraberiz.Yanlız cihat yapıyoruz diye ülkenize gelen insanlara çok dikkat edin.Bunların afganistanda ne halt ettiklerini biz çok iyi biliyoruz.Selam ve saygılarımla.
Wuezirmez
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Per May 05, 2005 3:24 pm    ileti konusu: Eywallah Alıntıyla Cevap Gönder

Wallahi bi site wardı aynı bu şekilde formu wardı oradaki form başlığı ÇERKESLER VE LAZLAR KUDURDU!!!Bu ne demek ya?Hayırdır?Ben İzmirliyim Köyümün Milli Tarihte Yeri war yıllardır düzcede yaşıorum Allah için ÇERKESE küfür ile saldırıda bulunanlar bi kere olsun karşıma çıksın!!!Bir Irka Küfür O Irka mensub olan tüm insanlara küfürdür!!!Bilmezlerki ÇErkeslere küfür edenler kendi Cumhurbaşkanına küfür ettiğini!!!Bu tür Mikromilliyetçi insanlar olduğu sürece halimiz pek yaman...Uğraşacakları iş yokki Amerika İsrail Rusya topraklarımıza göz dikmiş iken gelir suçsuz günahsıza sataşır yazılarınız ile beni destekleyen arkadaşlara teşekkürü kendime borç bilrim Allah razı olsun
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Per May 05, 2005 3:28 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

eyvallah kardeşim.biz türkler çeçenler gibi müslüman ve şerefli insanları desteklemeyecezde kimi destekleyecegiz.biz türklere yanlışı olmayan herkesi destekleriz biz.size Allah sabır versin,güç versin,yolunuz acık olsun.bu arada çeçenler rus köpekleri hiç affetmiyor.yazılarımda da belirttiğim gibi.çeçen askerler görevini en iyi şekilde yerine getiriyor.
azapbozkurdu
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 25

İletiTarih: Per May 05, 2005 4:16 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

KARDEŞİM:YAZINI OKUDUM VE ÇOK DUYGULANDIM.
SADECE BİRTEK ŞEYİ YADIRGADIM''Soyumuz ayrı olabilir rengimiz adetlerimiz tarzımız değişik olabilir ancak''DEMİŞŞİN.
ÇEÇEN VEYA ÇERKESLERLE SOYUMUZDA KANIMIZDA BİRDİR.ONLAR BİZİM ÖZ BE ÖZ KARDEŞLERİMİZDİR.
KARDEŞLERİMİZE EDİLEN HAKARET BİZE EDİLMİŞTİR.
BU TERBİYESİZLĞİ YAPANLARI KINIYORUM.BUNLAR TÜRK İSLAM ÜLKÜSÜ NEFERİ OLAMAZLAR.HAREKET'E DESTEK VEREMEZLER.
BAŞLICA DAĞISTAN OLMAK ÜZERE TÜRK ÇEÇEN DİRENİŞİNE DESTEK OLMAMAK BİR ÜLKÜCÜ İÇİN ABESLE İŞTİGALDİR.
ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN.

YAŞASIN BAĞIMSIZ ÇEÇENYA,HÜR ÇEÇENİSTAN!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Wuezirmez
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Per May 05, 2005 8:45 pm    ileti konusu: Hatalımıyım Acaba? Alıntıyla Cevap Gönder

Çerkes denilen millet yani bizim kendimize Adiğe dediğimiz ve Çeçen denilen ve kendilerine Nohci dediğimiz Milletler Türkler ile geçmiş zamanlarda irtibata geçmişlerdir ki en yararlısı Osmanlının Kafkasyada İslamı yaymasıdır...Ancak Çeçenler,Çerkesler ve Türkler ayrı bir ırktır...Çok geçmişe giderseniz zaten HZ.ADEM(A.S.)'ın çocuklarıyız sonuç itibari ile kardeşiz tabiki ama çocukları yer yüzüne dağıldılar ve Çerkeslerin ataları olan Zikh,Kerket,Pses,Meot,Sind ve ismini unuttuğum ancak KRAL ARTHUR filmindeki savaşçı kabile de Atalarımızdır...Türkler Orta Asya'da Çin illeti ile uğraşır iken bugünkü Rusya Toprakları üzerinde Sind Erken devletini kurmuşlardır...Dünya Milletleri arasında Sadece 12 Milletin Mitolojisi yani Halk Destanları vardır...En bilinenlerien başta Yunan Mitolojisidir...Türklerin ve Çerkeslerinde bir mitolojisi vardır...Çerkeslerin Nart Destanlarını araştırıp bilgi edinebilirisiniz...Anlatmak istediğim ve düşündüklerim şunlardan ibaret Geçmişi irdeleyip sen şusun busun diye yargılamamız yanlış olur bugün bu bayrak altında toplanan ister Çerkes olsun ister Çeçen olsun bir TÜRKİYE Cumhuriyeti Vatandışıdır...Yemeğimizi İçeceğimizi herşeyimizi biz bu toprak üzerinden teğmin ediyoruz...Askerliğimizi bu toprakların güvenliği için yapıyoruz son örneği ise son PKK çatışmasında Şehid olan Şamil Abimiz ve Kuşadasında ki patlayan bombada Şehid olan Baş Komiser Yaşar Abimiz...(Bomba patladığı esnada Kuşadasında idim...)Yani Bu Devlet Millet ve Toprak için canını bile vermekten kaçınmayan Çerkesler için Bölücü Köpek Kudurmuş bunlar bırakın bir millete bir insana yakışmıyor...Yadırganacak bir şey yazmadım ben sadece anlaşılması için bunu yazdım umarım beni anlamışsınızdır...Sellamün Aleyküm
ALP-TUR
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 277

İletiTarih: Per May 05, 2005 9:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kardeşlerim. Türkçülük, Türk düşmanlığına karşı düşmanlıktır. Çerkezlerden Gürcülerden Lazlardan bir düşmanlık görmedik henüz. İnşallah görmeyiz. Çerkezler Lazlar Gürcüler bize kürtlerden bin kat dah yakınlardır. Hepinizi seviyorum. Ama olayı etnik bir başlığa taşımayın. Geçelim bu konuları..
Wuezirmez
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Per May 05, 2005 9:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gürcüler benim Ruslar kadar düşmanımdır Lazlar ile tanışmışlığım bile yok ama ben millet olarak insanları ayırmayı o kadar çok sevmem önce insan olsun sonra milletine yakışır birisi olsun ben ne ülkücüler tanıdım hepsi arka peşinde ben ne çerkesler gördüm paçozluk peşinde anlatmak istediklerim bunlar sizi de anlıyorum
Bozkurt_Lady
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 105

İletiTarih: Per May 05, 2005 9:35 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BozBeyaz Kardesim demiski :Ben Trabzonluyum. Bu ülkenin Milliyetine, Kültürüne ve İnanışlarına en düşkün toplumu Karadeniz toplumudur.

Cok haklisin kardesim bende trabzonluyum ve hem LAZIM HEMDE GÜRCÜYÜM..Köküm kafkaslardan gelme yani.
trabzonlulari genelde sevmeyen karadenizliler vardir ama bunun sebebide senin dediginden kaynaklaniyor.

bizleri kürtlerle kiyaslamalarina cok kirildim. biz onlar gibimiyizki bizleri onlarla kiyasliyorlar. bizden hic bir zarar gelmez... bizden korkanlar bize laf atanlar, bize yakismayan seyleri söyleyenlerden beter olsun diyorum.arastirirlarsa zaten kökümüzün dayandigi kafkasya gibi bi yerden hicbir kötü birinin ciktigini göremezler.biz asil türklerdeniz TÜRKÜZ okadar.... millet trükiyeye göc edip türk olurken biz coktandir türktük..kafkaslarin kökü TÜRK yani bunda tartilasacak birsey yok arastirmanizda fayda var....
Wuezirmez
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Per May 05, 2005 9:41 pm    ileti konusu: ?_? Alıntıyla Cevap Gönder

Ben kabul edemem çünkü aslımı inkar edemem...Lütfen siz araştırınız çünkü ben çok araştırdım ve soyumda hiç türk kelimesine rastlamadım...Gürcülere olan düşmanlığımız ise 92-93 Abhaz Gürcü savaşıdır...Ben o savaşta dayımı ve birçok tanıdığımı kaybettim sadece Gürcülere değil Vatanlarını ellerinden almaya kalkan tüm milletlere ırklara politikalara herşeylerine karşıyım...Çünkü Vatan Kaybetmenin acısını bizlerden daha iyi anlayan yoktur...Bu konuya girmek istemiyorum Lazları ve Gürcüleri Bilemem ama Çerkesler ile Türklerin uzaktan yakından bir akrabalığı dahi yoktur...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız