Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - ülkücülüğün yükselisi icin yapılması gerekenler
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
super702
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 33

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 3:46 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yoldaşım...

Ülkücü çalışkan ve üreticidir. Ben liseyi yeni bitirdim. öss'ye girdim. Anlatmak istediğim sudur. Unutmayalım ki ağaç yaşken eğilir. Biraz daha gençlere önem verelim. Onlara yol gösterelim. Suan gittiğimiz yol karanlıktır. Yeniden yapılanma ve üniversitelerde ayaklaanmalar söz konusudur. Genç ülküdaşlarımıza karanliği aydınlatalım. Onlara milliyetçilik sevgisi aşılayalım. Bizim kavgacı değil, ne kadar girişimci ve aydın kesim olduğumuzu görsünler.

Büyüklerim....
Sizden bu desteği almak bizleri çok mutlu edecektir. Yeni ülküdaşlar kazandıracaktır. Yeni ülküdaşlar daha yeni beyinler demektir. Tabiki bu konuda ocak reislerine büyük rol düşmektedir. Bizim özümüzü anlatmak için bu gereklidir. Unutmayalım ki bunlari yapmak boynumuzun borcudur. Bizleri mafya gibi görüyorlar. Halbuki böyle birsey olmadığını biliyoruz. Ancak bunu semınerlerle halladeriz. Ben gençlere gereken ilginin verilmediğini düsünüyorum.

Belkide ileride liselerdede olay cıkacaktır. Bizim bunu durdurmamız gerekir. Bunun için alt yapının sağlam olması gerekir. Buda geclere yapacagınız destekden gelir.

saygilar....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 750

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 6:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

Bizleri mafya gibi görüyorlar. Halbuki böyle birsey olmadığını biliyoruz.

Çok güzel söylemişsin kardeş... Bazı kendini bilmezler yüzünden ülkücüler yanlış tanınıyor.Pek çok milliyetçi insan sırf o insanlar yüzünden MHP'liyim diyemiyor. Ya da MHP içinde yer almıyor. Asla başka bir yere oy vermiyor ama içinde de olmuyor.
Geçenlerde efendiye benzeyen bir tanıdığım başka bir tanıdığımı tehdit edip - Ben MHP'liyim haaa- diyor.
Değilsin, olamazsın be adam. Sen ve senin gibiler ancak ya safradır bu ocakta ya da provikatör...Belki de hiç bir ilgisi yoktur...
Okumalıyız, anlatmalıyız... Mafyacılık oynamaya çalışan insanları dışlamalıyız.
Gerçi Sayın Devlet Bahçeli'nin yöntemleri sayesinde pek çoğu kaybolmaya başladı, saf değiştirip yeni kimlikler bulmaya çalışıyorlar.
Bu millet için bu ülkü için gerekirse kanımızın son damlasına kadar çarpışırız...
Ama şahsi menfaatleri için bu yüce ülkünün adını kullananlar zavallı adilerdir.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
mavera_61
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 28

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 6:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bizi kısaca şöyle tanıyorlar;

Cuma namazı kılmayıp namaza gitmeyenleri döven,
ramazanda ellerinde sigarayla sigara içenleri döven.

Genelde de bunu muhafazakarlar ,sağcılar söylüyorlar. Yok ya bu kadar kolaymı leke atmak. bembeyaz tarihimize leke kondururmuyuz.İşte bunları diyenleri döveceksin.
Ülkücü nedemekmiş öğrensin cahiller.
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 750

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 6:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

İşte bunları diyenleri döveceksin.
Ülkücü nedemekmiş öğrensin cahiller.

AMAN KARDEŞ DAYAKLA ADAM OLUNSAYDI MERKEPLERİN HEPSİ ADAM OLURDU.
BİZE LAFLA SALDIRANA KÜLTÜRÜMÜZLE, BİLGİMİZLE, EFENDİLİĞİMİZLE EN İYİ CEVABI VERMELİYİZ...
BAŞKA TÜRLÜ SALDIRANA NELER OLACAĞINI SAYIN AĞABEYLERİMİZ ZAMANINDA GÖSTERMİŞLERDİR.BU KONUDA BAŞKA BİRŞEY DEMEYE GEREK YOK.
BİZE DÜŞEN SAĞDUYU, OLGUNLUK VE SABIRLA BİZE YAPIŞTIRILMAK İSTENEN BU KÖTÜ İMAJI SİLMEKTİR...
TSK16
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 21

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 9:19 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Kesinlikle tebrik ederim arkadaşlar.Çok doğru bir noktaya parmak basmışsınız.Önce halkata ülkücülüğün milliyetçiliğin imajını düzeltmeli,halka milliyetçiliğin gidilecek doğal yol olduğunu anlatmalıyız.Türk halkının doğası bunu gerektirir.
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Pts Tem 04, 2005 10:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ÜLKÜCÜ OLMAK YETERLİDİR!!!
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Sal Tem 05, 2005 1:23 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdaslar..

Kavgaci degiliz. Ama kavgadan da kacmayiz. Bu böyle kabul görsün.

Onlar bilir kimdik biz
Ayaktayiz dimdik biz
Silahlari gömdük biz
Unuttuk sanilmasin...

Hic ölmeyecekmis gibi bu dünyaya, yarin ölecekmis gibi mahsere hazirlanacagiz. Öyleyse Yavuz-Selimler olarak, dosta güven vermek, düsmanin kelini terletmek icin kendimizi iyi tartacagiz. Mümkün oldugu kadar kavgadan, beladan uzak duracagiz. Ocaklarin haricinde hicbiryerden beslenmeyecegiz. Gün olur binmek gerekirse tepelerine hic düsünmeden tepeleyecegiz.

Hic unutmayalim ki er meydani bizimdir. Buraya er kisi cikar. Er kisi efendiliginden bellidir. Delikanliligi hicbir zaman elden birakmayacagiz.

Kavga etmeyelim derken fazla da yumusayip gevsemeyelim. Bize umut baglayan milletimizi hayal kirikligina ugratmayalim. Gün gelir kavga sart olur.

Düsman kime saldiracagini iyi biliyor. Öyleyse sabirla teskilatin emrinde 24 saat tetikte bekleyelim. Bunu her yönlü düsününüz.
reisim25
Özel Üye
Özel Üye

İletiler: 779

İletiTarih: Sal Tem 05, 2005 7:42 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bunu yazmak istemediğim halde yazmadan geçemeyeceğim.
Bir Ülkücü arkadaşım Hakari Çukurcadan yeni geldi ve orada Ülkücü olmuş.
Daha önce bu arkadaşım Ülkücü değildi. Konu operasyon olunca diyor, Ülkücüleri tutamıyorsun, bu arada diğer cemaatlerden olanlar da kaçmıyorlar, ancak BBP genel başkanının yeğeni de oraya geldi ve bu genel başkan oradaki bir yetkiliyi telefonla aradı ve yeğeni askerliği boyunca geri hizmette rahat rahat oturdu.
Yorumsuz, arkadaşım Ülkücü oldu.

Ülkücü EZER.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
super702
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Çar Tem 06, 2005 11:27 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

işte yazık olan budur arkadaşlar.... Vatani görevde bile....
super702
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Çar Tem 06, 2005 11:53 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdaşlarım...

Size bir konuyu daha açmak isterim. Şimdiden ilgilendiğiniz için teşekkürler....

Yakın bir akrabamın solcu oldugunu yeni ögrendim. Ögrenmemin nedeni bozkurt.net sayfasına girmem ve evdeki kitapların kurcalanmasıydı. Biraz sorusturduktan sonra teyzemın oldugunu gördüm. Ve malesef tatilin 4 günü olnlarda kaldıgım için bazı sogukluklar yasandı. Bunların bası yemek yerken basladı. Bizim ne kadar mafya bir teşkilat oldugumuzu, aslında milliyetçilikten öte sahsi cıkarlarımızın dogrultusunda toplandıgımızı anlatmaya calıstı. Bunların tamamen yanlıs oldugunu anlattım. Tek amacımı anlattım. Malesef sunu gördüm ki kaynak bakımından(kitap-kaynak kitap vs...) oldukca bizden ilerideler.

Yoldaşlarım sunu söylemek isterim. Biz milliyetçiklik hakkında onlardan daha az kitap çıkartıyoruz. Ve bu durum bizim haksız duruma düşmemizi saglıyor gibi görünüyor.

Değerli ülküdaslarım...

Sizden, bizleri daha iyi anlatan, ideolojimizi daha iyi aktarabilen kitaplar istiyorum(bu benim sahsi görüsümdür) Tıpki sözde ermeni soy kırımı gibi olmadık seylere inandırmaya calısıyorlar. Bunu gerek kitap gerekse teknoloji ile yapıyorlar. Biz bu yılanların basını ezelim. İki tane kendini bilmez solcunun yazdıgı kitapları bastıracak güzel ve daha cok kitap cıkartalım. Öyle ki; İstanbul'a dönerken uğradığımız mola yerinin marketinde bile solcu baskı kitapları vardı. inanın bunu utanarak gördüm. Biz aydın ve bilgili ülkücüler olarak neden daha cok kitap çıkartmıyoruz???

Yoldaşlarım, önerilerinizi bekliyorum.

Allah'a emanet olun... Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin....
bozkurt_1977
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 401

İletiTarih: Çar Ağu 17, 2005 11:47 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bir cok foruma oldugu gibi bu forumada, sicagi sicagina yetisememisim. eski forumlarin bircogunu okudum. yariyi gectim tüm yazilanlarin, okudukca birseyler ögreniyorum.
benimde ülkücülügün nasil yükselir mevzusuna bir bakis acim var, size arz etmek istiyorum.

önce DRMFK ülküdasimin söyledigine katiliyorum, es gecilmeyecek kadar anlamli birsey söz sarfetmis.
diyorki kendisi; ülkücü olmak yeterlidir. bu ne kadar dogru ve anlamlidir, hele bir düsünsenize. her ülkücünün, tam ülkücü oldugu gün, dünya hakimiyetimizdedir demektir.

simdi kendi fikirlerimi ve büyüklerimden ögrendiklerimi anlatayim.

ülkücü sembollerle, tasidigi kolyeye 3 hilal takmakla, rozetiyle, söylemleriyle, fikri ve zikri ile ülkücü olmadan önce kendini yetistirmelidir. önce adamakilli bir Türk vatandasi olmasi lazim. bu devlete vatandaslik yapamayan, davaya ne verir?

ikincisi kendine faydasi olmasi lazim. issiz, gücsüz, asalak vari hayat sürüpte, ülkücülük olmaz, olamaz.
ücüncüsü ailesine ve cevresine faydali olmasi lazim.

daha bunlardan yoksun olan insan, davaya hicbirsey veremez. 2005 yilinin ikinci yarisindayiz, sehitlerimizden, gazilerimizden, ve bil cümle "Büyüklerimizden" devr aldik bu ülkü bayragini, bu kutsal davayi.

diyebilirsinizki, imkanim yok, memleket sartlari vesaire. bunlar mümkündür. hepimiz ayri ayri vilayetlerden ve herbirimiz degisik sartlara mukabiliz. bunlara itiraz veya tahammülsüzlük göstermiyoruz. durumu müsait olan insanlarimiz bir diger ülkücüye yardimci olur.

velhasil genclerimizi zaman zaman iyi görmüyorum, sembolvari, bilmeden okumadan, kendini yetistirmeden dava adami saymalari kendilerini, gaflet icinde olmak demektir.

bu davayi bize devredenler, bu memleketi sevdikleri icin, idam edilmis, iskence cekmis, gazi olmus ve hain damgasi bile yemistir. Bugün icin onlarin sayesinde, biz evde, yolda carsida pazarda ve memleketin her kösesinde, elimizi kolumuzu sallaya sallaya ülkücüyüz diyebiliyoruz. onlarin cektigi cefanin 100'de 1 tanesini cekemedik. önümüzdeki gelismelere göre 100'de birimi olur 100'de 10'u mu olur bilemem ama, cekebiliriz gibi geliyor. bu ayri mevzu, ben genel acidan izah etmeye calisiyorum.

her ülkü namzetine, adayina bunlari söylemek istiyorum.
önce kendimizi yetistirecegiz ki kendimize faydamiz olsun.
sonra ailamize faydamiz olsun.
sonrada davaya gercek katki yapabilecek insanlar olarak, bu davada kenimizi buluruz.

seferberlik hali olur, savas hali olur ayri, sözlerimi yanlis yöne cekmeyin. bu durumlar sözkonusu oldumu, bende arkamda Kürsat Alp ve Ayzit yavrularim var demem, ailem var demem, her Türk gibi atilirim arkama bile bakmadan.

kendimize faydali olalim derken sunlarida eklemek istiyorum. sagligimiz ve sihhatimiz cok önemli. hasta bir ülkücü davaya yeterince faydali olamaz. hastalik sadece fiziksel degil. manevi hastaliklardan ve fiziksel hastaliklari kast ediyorum.
ülkücü namzeti genclerimiz önce dimdik ve aslan gibi kendilerine iyi bakmalilar, mümkün oldugu kadar iyi beslenmeliler, beslenmede hem fiziki hem manevi beslenmedir.

ben bu ögrendiklerimi elimden geldigi kadar hayatima aktarmaya calistim. allah daha iyi gúnler dahada muvaffakiyetler nasip etsin.

benim yasim kurtariyor. Basbug'u canli dinlemek nasip oldu.
simdiki ülkü namzetleri bundan ebedi mahrumlar, yer yer catlak sesler cikiyor, hem parti hemde ocaklar icin veya yeterince okunmuyor, büyüklerden yeterince feyz alinmiyor.

yasim 28 bu söylediklerim benden genc olan kardeslerimedir.
büyüklerimin anlayisini istirham ediyorum.

genclerimize bir atasözümüzü hatirlatmak istiyorum.
"sükut ikrardandir".

benden "BüYüK" lerin ellerinden, kücükleriminde gözlerinden öperim.

selamlar sevgiler.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
9-isik
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 23

İletiTarih: Çar Ağu 17, 2005 12:06 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

Yoldaşlarım sunu söylemek isterim. Biz milliyetçiklik hakkında onlardan daha az kitap çıkartıyoruz. Ve bu durum bizim haksız duruma düşmemizi saglıyor gibi görünüyor.

kisa bir zaman öncesine kadar super702 senin gibi düsünüyordum, fakat ne kadar haksizmissim. O kadar cok kitap varki bizi anlatan, milliyetciligi, ülkücülügü, fakt problem bu kitaplari buulmaktir. Bizim problemimiz kitap yazmak degil, bu kitaplari satan kitapci bulmaktir. Bizi anlatan kitaplar cogunlukla ne yazikki sadece bizim ocaklarda satilioyr, ne yzikki.......... en iyi misal gecen yazin sayin osman turanin kitapini aradim, ne yazikki basarizisdim!!!!
saygilarimla.....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız