Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Türk´e cirkin saldiri
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Per Tem 07, 2005 8:57 am    ileti konusu: Türk´e cirkin saldiri Alıntıyla Cevap Gönder

Yüzüklerin Efendisi, tarihe geçen bir film. Filmde dikkat çeken önemli bir karakterde, yaratığı canlandıran "Orklar". Daily Mail, Orklar'ın Türkler'den esinlendiğini yazdi

İngiliz Daily Mail gazetesi, Tolkien'in filmi de yapılan 'Yüzüklerin Efendisi' adlı roman üçlemesindeki en çirkin ve vahşi ırkı Orkların dili 'Kara Lisan'ın da Türkçe olduğunu yazdı

John Ronald Reuel Tolkien'in, beyazperde uyarlaması gişede rekorlar kıran ölümsüz üçlemesi Yüzüklerin Efendisi'ndeki kötülük diyarı Mordor'un Türkiye, Karanlıklar Prensi Sauron'un çirkin savaşçı uşakları Orkların da Türkler olduğu öne sürüldü. İngiliz Daily Mail gazetesi, serinin ilk kitabı 1955'te yayınlanan Yüzüklerin Efendisi hakkında ortaya attığı iddiayı okuyucularına duyururken seçtiği "Tolkien'in Ork Lokumu" (Tolkien's Orcish delight) başlığıyla da "Türk lokumu"na (Turkish delight) gönderme yaptı.
Söz konusu iddia, gazetenin, okur sorularının cevaplandırıldığı sayfasında, bir okuyucunun "Mordor'un nerede olduğu" sorusuna verilen yanıtta yer aldı. Daily Mail muhabirleri James Black ve Charles Legge, Mordor kelimesinin eski İngilizce'de "ölümcül günah" veya "cinayet" anlamına gelen "morthor" kelimesinden türetildiğini belirtti. Yanıtta şu iddialar yer aldı:
MORDOR: TÜRKİYE "Tolkien'in Orta Dünya haritasıyla Avrupa haritasını üst üste koyarsanız belli başlı iklim, bitki örtüsü ve zoolojik işaretlerin aynı olduğu görülür. Karanlıklar Prensi Sauron'un diyarı Mordor, hem konum hem de şekil olarak Türkiye'dir. Türkiye'nin üç tarafında yer alan denizler Mordor'da dağlar olarak değiştirilmiştir. Harad, Arap topraklarıdır."
KARA LİSAN: TÜRKÇE "Mordor'un Türkiye'nin, Anadolu'nun şekline sahip olmasının dışında Orkların lisanı "Kara Lisan"ın da Türkçe ile benzerlikleri vardır. Tolkien'in Nurnen Denizi çevresinde yaşayan köle insanlar Ermenilere, Nurnen Denizi de Van Gölü'ne benzetilebilir."
PELARGİR: İSTANBUL "Hobbitlerin yaşadığı Shire, İngiltere'nin ortası olabilir. Gondor ise Akdeniz'e kıyısı olan İtalya ve Yunanistan'da, Rohan Doğu Avrupa ormanlarında bulunabilir. Gondor'un başkenti Minas Tirit Venedik'le, Gondor'un ikinci büyük kenti Pelargir ise Konstantinopolis (İstanbul) ile karşılaştırılabilir."

ORKLAR: Orta Dünya'nın en zalim ırkı

JRR Tolkien'in yaratırken İskandinav mitolojisinden esinlendiği sanılan Orta Dünya'nın en çirkin, en pis, en vahşi ve en korkulan ırklarından Orklar, Tolkien mitolojisinde özel bir yere sahip. Kuzey'in karanlık güçleri tarafından kendilerine hizmet etmeleri için yaratılan Orklar, yaşadıkları Mordor diyarında Karanlıklar Efendisi Sauron'a hizmet eder. Orkların iyi bir ırk olan Elflerden yaratıldığı da söylenir. İletişim için diğer dillerden alıp, değiştirdikleri kelimelerden oluşturdukları bir dili genellikle küfretmek için kullanır. Orkların yalnızca bazı kelimelerini kullandığı "Kara Lisan"ı ise Karanlıklar Efendisi Sauron, kendisine hizmet edenlerin konuşması için icat etmiştir. Bu dili daha çok Mordor komutanları kullanır. Yüzüklerin Efendisi'ne konu olan "Yüzük"ün üzerindeki yazı da bu dilde yazılmıştı.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
yorukhasan
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 438

İletiTarih: Per Tem 07, 2005 9:11 am    ileti konusu: esselamün aleyküm ve rahmetullah Alıntıyla Cevap Gönder

Vuslatim kardeşim Allah (azze ve celle ) açıklamalarından dolayı razı olsun inşallah çok büyük faydaları olacaktır.... ama şunu söylemek isterim;

"""İtin Duası Kabul Olsa Gökten Kemik Yağardı""" yani anlatmak istediğim sadece konuşuyor olmalar ama geçmişten bu güne kadar bize hiç bir zarar veremedikleri ve Allah ( azze ve cellenin .) izni Şerifi ile veremeyecekleridir .

.......TÜRKE KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR......

birde şu notları eklemek istiyorum kimin şerefsiz ırk olduğu kimin pislik ülke olduğuna siz karar verin biz TÜRK ler Allah (azze ve celleye) şükür lafım meclisten dışarı Tuvaletlerimizi ya bahçeye yada haneden dışarı koymaya çalışırız ama bu şerefsizlerin tuvaletleri mutfaklarında Allah (azzze ve celle ) zaten vermiş belalarını hastalıktan her yıl binlercesi köpekler gibi geberiyor .. ve en son olarakta bizden babar pis olarak bahsediyorlar ama her yıl binlerce turist denilen ahlak dışı elin pis hristiyanları yahudileri ve dinsizleri Güzel Ülkemizi kirletiyor ve pis dedikleri Biz Mübarek Türk toplumun yemeklerinden suyundan ve havasından soluyorlar madem o zaman gelmesinler ....

Artık siz karar verin kardeşlerim barbar kim pis kim şerefsiz kim ????

Allah ( azze ve celle)yar ve yardımcımız olsun Allah ( azze ve celleye ) emanet olun inş. s.a
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
TSK16
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 21

İletiTarih: Per Tem 07, 2005 9:53 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ne yazıkki Haçlı ruhunun hala devam ettiğini görüyoruz.Hala Türklere barbar diyorlar.Türkler Dünyadaki en asil ve geçmişi temiz milletlerdendir ve belki en asilidir.Bizki fethettiğimiz topraklarda herkesi dilinde dininde serbest bırakmış bizki tarihte soykırım uygulamamışız.Ama onlar her zaman sömürgeci olmuşlar sivil halkı öldürmekten de çekinmemişlerdir.Burda kimin şerefsiz olduğu bellidir.
Saygılar..........
aybuke83
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 74

İletiTarih: Per Tem 07, 2005 10:36 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

GÜNEŞ BALÇIKLA SIVANMAZ!!!
Elbette bu sadece korkakların yapabileceği bir alçaklıktır..
Açıkçası ben bu haberleri duydukça seviniyorum..Çünkü hala TÜRK'ün gücünden korkuyorlar..Eğer millet olarak bunun farkına varıp atağa geçebilsek TÜRK'ün karşısında hiçbir güç duramaz..
Biz öyle asil bi milletiz ki Allah Rasulü bile Türk kavmini ve onun ordusunu yüceltmiştir..Bundan daha büyük bir nimet olur mu!!!
Herşeye rağmen bu dünya var oldukça Rabbim TÜRK'ü her zaman var edecektir...Yeter ki biz onun eriştirdiği bu kutsal mertebeye layık olabilelim..
Saygılarımla..
ALLAHA EMANET OLUN!!!
turkefesi
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 53

İletiTarih: Per Tem 07, 2005 10:49 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yüzüklerin efendisi batılı insanları ve amerikalıları yücelten doğu insanını ve zenci insanları aşağılık olarak gösteren simgelerle dolu bir filmdir.

Öylesine izleyip keyif duyanlar bu bu rahatsız sembollerin farkına varamamış olabilirler. Zaten daha iyisini de beklemek anlamsız olur bi "gavur" bizi neden yüceltsin ki.

Türklerin filmdeki orklara benzetildiğini ilk defa bugün gazetede okudum. Tartışmaya değmeyecek kadar saçma!Tabi herkes istediği gibi yorum yapabilir.
Mesela ben de Kürtlere benzettim. ..
Soydas
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 7

İletiTarih: Per Tem 07, 2005 12:15 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

GAVUR KÖPEĞİ ANCA DIŞARDAN HAVLAR KANIMDAN CANIMDAN DEĞERLİ IRKDAŞLARIM BİZE SADECE HOŞT DEMEK DÜŞER. GELSİNDE BURDA HAVLASIN BAK BAKALIM O ZAMAN KİM ORK KİM TÜRK. BU GAVUR HİÇ AYNAYA BAKMIYO HERALDE BU YAZIDA BİŞEYE ONAY VERİYORUM ODA "Tolkien'in Nurnen Denizi çevresinde yaşayan KÖLE insanlar Ermenilere" BU YAZIDA DOĞRU OLAN Bİ BU VAR. AYRICA BU GAVUR TÜRK IRKIMIZI SİNİRLENDİRMEYE BAŞLADI BİZ 1200 YILDIR SAVAŞIYORUZ VE HALADA SAVAŞIR VE GAVURU SUSTURMAYI BİLİRİZ AMA YÜCE TÜRK VİCDANI ENGEL OLMAKTA. O GAVUR KÖPEĞİ DUA ETSİNKİ TÜRKÜN AKLINA SAVAŞ DÜŞMESİN YOKSA AĞZIMIZDA ALLAH ADI GÖĞSÜMÜZDE HZ.MUHAMMEDİN CESARETİ, BEYNİMİZDE ATATÜRKÜMÜZÜN ZEKASI VE AKLIYLA DÜNYAYI DİZE GETİRİRİZ.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Per Tem 07, 2005 12:44 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Istediginiz kadar kizmakta haklisiniz.... Kizmak meseleye cözüm degil ki.

Mesele su Ülküdaslar.

Bir emek veriyorlar. Misyonlari adina hizmete sunuyorlar. Ve isin ilginci muhataplarini da buna alet ediyorlar.

Yüzüklerin efendisi filminin ilk iki bölümünü ben de izledim. Ücüncüsünü hala izlemedim. Gerek te duymamistim. Aslinda hosuma gitmedi degil.

Adamlar beni kötülerken benim parami da aliyorlar, mesele bu. Küfrün milleti is basinda. Hakkin Milleti olarak biz nerdeyiz?

Görsel egitimden bahsediliyor. Iste size görsel egitim. Bunu izleyen genc kusaklara bir de böyle aciklama getirdikten sonra ugrasin bakalim Türk imajini düzeltmeye. Kim takar? Hem en az onlar kadar etkili birseyler yapmaniz gerekir.

Artik körlerle sagirlar, birbirini agirlar muhabbeti bitmeli ve ortaya cikan gerceklere göre kendimize dönüp cagin geregi ciddi islere egilmeliyiz.

En cok zoruma giden, Türkiye´mizde bu is solun ve Türk düsmanlarinin elinde. Dünya zaten bize düsman. Oturup beklemek ne kadar akillica siz düsünün. Birileri yapsin muhabbeti de yetmez. Aglamayan cocuga meme vermezler. Bizim bu yöndeki isteklerimiz artmali ki yukarisi bu isteklerimize kulak versin.

Biraz serinkanli düsününce yukarisi icin ciddi meseleler siralamasinda böylesi konularin en altlarda oldugunu benimsememek herhalde iyimserlik olur. Tabiki o kadar ciddi meseleler var ki, bunlar hic kalir ama yukarisi böylesi saldirilari da ciddi mesele olarak görmeli ve bunu istetigimizi arzetmeliyiz. Konular üzerinde ciddi kalmaliyiz.

Bakin en ciddi meselelerimizden birisi olan Tv meselesinde bile gerekli istegi ortaya koyamadik. Her toplantida olmali deyip biraktik. Cekince su sahip cikilmayacagi. Cok büyük masraflarla bu isler dönüyor. Tv yi kuracaksiniz ve izleyeni az olacak. Cekince bu. Ve haklilar. Milliyetci gazeteleri ne kadar okuyoruz? Bazi Ülkücü siteleri dolasiyorum. Ciddi yazilarin, uzun yazilarin o kadar da ilgi görmedigini tespit etmemek mümkün degil. Altda kac defa okunduklari yaziyor.

Arkadaslar bizler de ciddi degiliz bunu kabul edelim. Bizler ne kadar bosversek te küfür milleti görevini yapiyor. Biz de sizlaniyoruz. Hani her alanda karsilarinda olmaliydik?

Isin bir diger yanida Ülkücü kesim bir sekilde izleyici kitlesi. Yani bir bakima müsteri. Bu isteklerimiz artinca bize hizmet etmek isteyen filmciler türeyecek ve hizmetlerini sunacaklardir. Ve bizim istedigimiz olacaktir. Bu da pazar ekonomisi :)

Gayret bizden, Tevfik Allah´tandir (c.c.)
super702
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 33

İletiTarih: Per Tem 07, 2005 3:16 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gardas dogru soyluyor. Gereken tepkiyi koyamadıgımız bir gercek. Bunu ocak reislerine ulaştırmak lazım. Kaç tane ülküdaş gidip ocakta Böyle böyle diyor? Bahse girelim parmak sayısını gecmez.. Bu kadar ilgi(!!!) gösterdiğiniz(!!!) için teşekkürler. Yoldaşlarım..
biz değilmiyiz bunlara karsı cıkacak olan. Dünya basınına bakın. Sanlı ve kanlı geçmısımıze leke surmek için an kolluyorlar. Bunlara eyvallah mı dıyecegiz. Tutun ki artık bunu yerli basın bile yapıyorlar. Bu tur konularda yapacagım degıl, yaptım demek lazımdır. Bizim yapacagımız bu hareket toplu olursa neticeye çabuk alınır.

Özellikle basın ve yayın işleriyle uğraşan arkadaşlara allah sabır versın.

Allah Türk'ü yüceltsin.!!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
hilalberk
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 27

İletiTarih: Cum Tem 08, 2005 11:39 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

bole bisey olabılceğini pek sanmıyorum.
koc_zafer66
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 32

İletiTarih: Cum Tem 08, 2005 12:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

BÖYLE BİR ŞEY VARSA; BU FİLİM TÜRK VE TÜRKÇE YAPILMIŞ EN KÖTÜ VE ÇİRKİN SUÇLAMALARDAN BİR TANESİDİR ALLAH BVELALARIMI VERSİN
BU ÜLKEDE O FİLİM KAÇ MİLYON DOLAR PARA KAZANDI BU AYNI KÜRTLERİN BU ÜLKEYİ SATMASINA BENZİYOR....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Cum Tem 08, 2005 2:26 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Simdi baska fikirlerde öne sürülüyor.. Almanlar ve Hitleri temsil ediliyormus.

Isteyen istedigi gibi yaziyor...

Türk´e cirkin sekilde saldiranlar iddalarinda israrli.
zafergizlenci
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 53

İletiTarih: Cum Tem 08, 2005 3:26 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli ağbeyim Vuslatım ne yalan söyleyeyim ben bahsedilen filmin bütün serilerin seyrettim ama filmde ki karakterleri şu şekilde yorumladım

1)SAOVRON = BUSH
2)SARUMAN = BLAİR
3)ORGLARIN GENARALİ= ŞARON
4)ORG ORDUSU = RUHLARI VE BEDEN LERİ SATILMIŞ VE MAALESEF ÜLKEMİZDE ÇOKCA OLAN YERLİ İŞBİRLİKÇİ HAİNLER

ALLAHIN RAHMETİ ÜLKÜCÜLERİN ÜZERİNDE OLSUN
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Cum Tem 08, 2005 3:51 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ülkücünün yorumu iste böyle olur...

4-) siyonistler, masonlar, abd, ing, ab, rusya, cin, TÜRKMENIME ZULMEDEN PESMERGELER, pkk, rte, ittihat ve terakki, veli göcer..... Say sayabildigim kadar. Hortumcular ve daha niceleri..

Allah (c.c.) yar ve yardimcimiz olsun
Kibris74
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 150

İletiTarih: Cum Tem 08, 2005 5:09 pm    ileti konusu: Münafikler en büyük sorun Alıntıyla Cevap Gönder

zaman gelecek ve dünya da yine ÜcHilal bayraklar hava da olucak
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız