Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - LE MONDE 'UN ANKETİNDEN MHP ÇIKTI
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
ozbeken
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 566

İletiTarih: Cmt Tem 30, 2005 2:10 pm    ileti konusu: LE MONDE 'UN ANKETİNDEN MHP ÇIKTI Alıntıyla Cevap Gönder

.......

En son ozbeken tarafından Cum Şub 01, 2008 1:22 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Cmt Tem 30, 2005 2:47 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ozbeken üstad Allah razı olsun.Böyle haberler bizim gayretimizi daha da arttırıyor.Ben daha da iyi olduğumuzu düşünüyürum.Ve mhp nin çok büyük patlama yapacağını düşünüyorum.Biliyorum ki bizim bitmemiz bu ülkenin bitmesidir.Herşey çok daha iyiye gidecek.sırf bu yüzden partimiz karıştırılmaya çalışıyor.Ama yapamıyacaklar.abd yi bölgeden göndereceğiz.onu desteksiz ve yalnız bırakacağız.eli bırakılmış bir çocuk gibi paniğe kapılacak.yeter ki şu akepeyi bir silkeleyelim ülkenin sırtından.
çalışmaya devam üstadım.internette değil yalnız.biz burada onların kiralık kalemlerini susturuyoruz.Millete inelim.Oralarda çalışalım.Herkes görevlidir.Herkes 100 oy getirecek üstadım.başka yolu yok.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
ozbeken
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 566

İletiTarih: Cmt Tem 30, 2005 2:51 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

.......

En son ozbeken tarafından Cum Şub 01, 2008 1:21 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi.
tatvanbozkurt
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 512

İletiTarih: Cmt Tem 30, 2005 3:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

MHP hakettiği yerdedir seçime kadar ALLAH'ın izniyle %20e varacaz ALLAH nacip ederse %20 yi geçmeye de niyetimiz var
ALLAH razı olsun gardaşım..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM YIM MSNM
BOZKURT_AQ
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 9

İletiTarih: Cmt Tem 30, 2005 9:34 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

haberine saygılıyım kardeş ama bu dış tehtitlerin şişirmeside olabilir..
ben burda demek istediğim HER ÜLKÜCÜ 100 kişiye bu davayı anlatsa o ne %20 leri TEK BAŞINA İKTİDAR yapar...

benim dileğim GELİN HEPBİRLİKTE ÇALIŞALIM..
parti için değil sade DAVAMIZ İÇİN...

BU YOL MHP YOLUDUR...

BBP si AYDINLIK TÜRKİYE si GELİN MHP de birlik olalım
turk_neferi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 869

İletiTarih: Cmt Tem 30, 2005 9:40 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

DAHA ÖNCE BU YORUMU YAPMIŞTIM.AMA YERİ GELMİŞKEN YİNE PAYLAŞMAK İSTEDİM.MİLLİYETÇİLİK HIZLA YÜKSELİYOR.YÜZDE 40 I AŞMAMIZ SÜPRİZ OLMAZ...

Biyolojik ülkücü oy, yani 1965''den 2005''e kadar geçen süre içinde MHP, ülkü Ocakları ve yan kuruluşlarda çalışan, üye veya sempatizan olanların çekirdek aileleri ile birlikte oluşturdukları oy, genel oy kitlesininyüzde 20''sini oluşturmaktadır.

Bu takriben 1 milyon 800 bin aile veya 9 milyon oya tekabül etmektedir.

Bu oy şimdi a)oy vermeyenlere, b)diğer partilere dağılmış durumdadır.

Son seçimlerde AKP''den sonra en büyük partinin "oy vermeyenler" partisi olduğu görülmüştür.

Bu oy içinde en büyük oy yüzdesine sahip olan parti MHP''dir. MHP için ilk hedef "biyolojik ülkücü oy" kitlesini bir araya getirmek olmalıdır.

Ancak, yüzde 20''lik ülkücü oy kitlesinin bir araya gelmesi dahi ne MHP ne de Türkiye için bir çözüm olacaktır.

Çözülmeye doğru giden Türkiye için tek çözüm MHP''nin ezici bir çoğunlukla tek başına iktidarından geçmektedir.

Üstelik MHP''nin 9 milyonluk tabanını harekete geçirip sandık başına götürmesi durumunda, toplam seçmenin yüzde 20''sini oluşturan 9 milyon oy seçime katılımların takribenyüzde 70''ler civarında kaldığı düşünülür ise yüzde 30''lara tekabül edecektir. Tabii ki, MHP''nin biyolojik oy kitlesini bir araya getirmek için yapacağı atılım, ülkücü oy kitlesi dışında da etkili olacak, ortaya çıkan sinerjiden dolayı MHP oyları yüzde 35 eşiğine kadar tırmanacaktır.

Bu oyun, yani yüzde 35''lerin bile, AKP tarafından tahrip edilen, uluslararası sistem tarafından yıpratılan aziz devletimizi yeniden inşa etmek için yetmeyeceği ortadadır.

MHP''nin tek başına iktidara yüzde 40''ları aşarak gelmesi gerekmektedir.

Yani, MHP''nin kendi biyolojik oy kitlesi dışında "milli devlet seçmeni" diye adlandırabileceğimiz yüzde15''lik bir kitleye ulaşması gerekmektedir. Bu oy kitlesi milli devlet konusunda Ülkücü Hareketin gösterdiği hassasiyeti gösteren oy kitlesidir.

Bu oy kitlesi halen kısmen DYP ve CHP''ye dağılmış durumdadır.

Bundan çıkarılması gereken sonuç tabii ki seçmenin geriye kalanının milli devlete karşı olduğu olmamalıdır.

Türkiye''de seçmenin %95''inin tereddütsüz milli devleti desteklediği görülmektedir.

Ancak, MHP''nin ilk seçimde ulaşabileceği seçmen, kendi 9 milyonluk zemini dışında, bir %15 civarında olabilir.

Bu ise siyaset pratiğinin beraberinde getirdiği bir sonuçtur. MHP''nin kendi dışındaki yüzde15''e ulaşabilmesi Türkiye''nin içine girdiği "stratejik kıskaçta" MHP''den başka çözümün olmadığını ortaya koymasından geçmektedir.

Esasen bu sadece kendi dışındaki milli devlet seçmenine değil, biyolojik ülkücü oya da ulaşabilmesi için gerekmektedir.

MHP''nin bunun için yapması gereken, ortaya bir "siyasal program radikalizmi" koymaktır. Bu çerçevede MHP içi boş radikal sloganlara dayanan idelojik radikalizm ile değil, Türkiye''nin ağır meselelarına ağır cevaplar verecek, yani radikal çözümler üretecek bir program yapısı ile Türk halkının karşısına çıkmalıdır.

(Bu konuda Ümit Özdağ, "Yeniden Türk Milliyetçiliği", 3 Ok Yayınları, Ankara 2005, s.

64 - 73 arasındaki değerlendirmeyi Ülküdaşlarıma öneriyorum.) Türk halkı ağır hasta olduğunu bilmektedir ve ona merkez sağ ve merkez sol partilerin on yıllardan buyana önerdiği tedavilerin çözüm olmadığını görmüştür.

Türk halkı, MHP''den milli devleti ayağa kaldıracak bir ameliyat istemektedir. Başbuğ Türkeş, buna "milletin ve devletin reorganizasyonu yani yeniden düzenlenmesi" demiştir.

MHP''nin yüzde 40''ları aşacak bir politik başarıyı gerçekleştirmesi, dünyayı, Avrupa Birliğini, ABD''nin Büyük Orta Doğu Projesini ve hepsinden daha önemlisi Türk halkının taleplerini doğru okumasına bağlıdır. Rahmetli Dündar Taşer''in ifadesi ile "Türklüğün sarkacı inebileceği en dip noktaya inmiştir, bundan sonra ancak çıkabilir." Türklüğün sarkacı çıkmaktadır.

400 sene süren Rus emperyalizmi yıkılmaktadır.

Türk milliyetçileri Türkiye ve Türk Dünyasına önderlik etmezler ise Türkiye ağır iç çatışma tehdidi ile karşı karşıya kalırken, Türk Dünyası da tarihsel bir fırsatı kaçıracaktır.

Artık, yüzde 40''ları aşmak MHP için bir hayal değildir.

Yeter ki, MHP biyolojik ülkücü oyun ve Türk halkının taleplerini doğru okusun.
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 940

İletiTarih: Cmt Tem 30, 2005 10:28 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bundan bir kac hafta önce de hemen hemen ayni arastirma yi Hürriyet ,te okudum ama sunu belirtmek istiyorum ,MHP nin bugun iktidar olasi bence yeterli degil bu kadar Birikmis sorunlarin altindan cikmasi icin ANAYASIYI degistirecek GÜC lazimdir bize Bence ,tabii ki bu benim sahsi kanaatim ama biz yinede koltuk sayisi ile iktidar olursak kac koltuk sayisi lazimdir en az galiba 276 en azndan ,bizim acizdan yine cikmaz sokak ta oluruz ve rte pislikleri bizim basimaza kabak gibi patlar ,sorunlari biz ozaman cözemesek -sistem icinden bize eritecekler !!!

Ama olurda koltuk sayisi 3/2 gecerse ozaman farkli olur bunun arimetrik hesabini bir yapalim arkadaslar !!!

Karamsar degilim ama isimiz zor ,bence en büyük konu ve sorun irdeleyen olmadi olsa da iyi olur diye düsünüyorum bugüne kadar biri degindi mi bilmiyorum ama bizim SECIM YASALAR dir bence bu konuda birimiz bir baslik atsa iyi olur gerci bende atabilirim ama benden önce ya kardesim Türk-neferi yada Kadir Agbi daha uygun buluyorum !!!

Simdi son ABD seciminde Evde kagit kalem salladim ve ilginc bir Arimetrik ortaya cikti bildigim kadar ile abd nin secim sayim lari bizim kilerine biraz benzer kanatindayim EVRENIN Ipneligin bir Mirasi dir
Yani abd de 50 milyon amerikan Müslüman zenci dahi olsa bir baskan cikaramazlar ,cünkü yerlesim bölgeri daginik olduklarindan dolayi Oylari bizde gibi cöpe gidiyor yani sayilmiyor cikartsalar bile bizin Coniler bir olup
oylarini en fazla Beyaz tenli partiye verip yine önlerini keserler!!

Yani adamlar cikmazda bizim dehap zaten barajda eriyor galiba!!

Evet arti bir konu daha MHP miz nasil bir Secim propagandasi yapmasi lazim buda cok önemli secmenleri Oy ugruna kandira biliriz belki ama bu yine karsimiza cikar ve artik bukadar kolay secmenler oy vercegini sanmiyorum sadece bize degil bütün Partiler icin gecerlidir eger dogru dürüst bir Secim Programiz yoksa

Saygilar Bütün Ülkücü Dostlarima
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
ulkucu_reis
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 160

İletiTarih: Pzr Tem 31, 2005 12:34 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Akp iki buçuk yılda bu hale geldi; çabuk şişen çabuk söner derler
İnşallah kalan ömründe de o yüzde 4 farkı iyice tersine döndürür
Ülkücü hareketin bu fırsatı en iyi değerlendirme zamanı
Sokaklar mahalleler okullar sizleri bekliyor
İtidalli millet-devlet anlayışına sahip vatandaşlarımızda sempatimizi kuvvetlendirmek,
bize yakın olanları daha da yaklaştırmak birinci hedefimz olmalı
Tabii bunları yaparken havada uçmamak, ayağı yere sağlam basmak gerekli
Bir kişi bile olsa ihmal edilmemeli
Üst mercilerde bu yaşandı maalesef geçen seçim öncesi, bunu bir hayıflanma olarak söylüyorum
Eleştirilerimi gerekli yerlere de yaptım
Allahtan dileğimiz tek ve kudretli iktidarı nasip etmesi, ama siyaset arenasında mevcut aksiliklerle koalisyon yapmak mecburiyetinde kalırnırsa seçilecek cephe ve yol arkadaşına dikkat edilmeli
Seneye bu zamanlar herşey daha da netleşecektir seçim arefesi yaklaşınca
Selamlar
reis269
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 180

İletiTarih: Pzr Tem 31, 2005 12:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

"Çabuk şişen çabuk söner"ifadesine tamamen katılıyorum.MHP onyıllarla ölçülen bir tarihe sahiptir ve bir davay sahiptir.Üstelik bu dava uğruna binlerce ama binlerce şehit verilmiştir.Bu kadar köklü,asil ve onurlu bir ideolojiye sahip bir partinin,2-3 yıllık mazisi olan,partisinde her ideolojiden adam bulunan,yalancı,vaadettiklerini gerçekleştiremeyen bir partiye göre zaferi elbet gerçekleşecektir."Belki yarın,belki yarından da yakın"...
Ve unutmayalım kardeşlerim "YALANCININ AMPÜLÜDE PATLAR"...
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız