Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - "AB'YE HAYIR!"
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 6. sayfa (Toplam 6 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kemalisthasan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 26

İletiTarih: Sal Şub 14, 2006 6:01 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ab bizi açık ve net çekilde istemediğini haykırıyor gururlu şerfli onurlu insanlar istenmediği yerde bulunmaz benim ab karşıtı oluşumun en büyük nedeni işte budur
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Sal Şub 14, 2006 6:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

dj_shark demiş ki:
Avrupa Birliğinin yararları ve zararları neler bu konuyu gerçekten bilen varsa yazabilir mi? Bana göre Türkiyeye ilk olarak eğitim teknoloji vb.. destek gelecek ve bunların bize çok faydası var zararları neler olabilir?

Bilip yazmak isteyen var ise buyursun yazsin... Ben kendi admima Partimin ve yetkili organlarin yayinlarindan faydalaniyorum.. Bu konu üzerine güzel arastirmalari var...

Cogu sitede oldugu gibi Bozkurt.nette de var... O güzel aciklamalari okumaniz daha mantikli...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Bozkurt_1453_
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 100

İletiTarih: Sal Şub 14, 2006 6:51 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Türkiyeye AB'den eğitim gelmez,su değildir kaza kaza taşısınlar.Gelse gelse para gelir,ki Almanyanın bile IMF ye aklınız hayalinizin almayacağı kadar yüksek borcu varken,tüm memleketler para için birbirinin kuyusunu kazarken kimse de biz Türklere al kardeşim şu parayı öde borçlarını diye vermez.Diğer ülkelerin çevirdiği filmlere aldanıp ekonomileri öyle çok yüksek,adamlar tuvalet kağıdı değil para kullanıyor sanmayın.Hepsinde ekonomik kriz var hem de bizden kat kat beter.AB nedir ki çöktü çökecek zaten.Bize zararı ne dersen ülkemize girecek malları kat be kat ucuza girecek,daha Gümrük Birliğine girdiğimizde ne kadar zarar ettik bir de serbest ulaşım gelirse yerli üretim bırakın rekabeti elini kaldıramaz hale gelir.

Ha başka bir bakışta eğer olur ya izi Edirneden öte geçirirlerse yerli üretimi dışarıya çok ucuza götürür satarız.Ama tek sorun hangi malları götürüp satacağız? Yerli olarak ne ürettik ki pazarlayalım sakızdan,gazozdan başka?

Bu sadece ekonomik zarar,Kıbrıs Meselesi,Ege Ordusu meselesi,Ilımlı İslam meselesi,Milliyetçi karşıtı yasalar ya orlaraları da anlatırım ama sadece bir ülkücü olarak düşünün bizim ülkülerimiz var.İlahi Kelimetullah var,Türk Cihan Hakimiyeti var,ya bizim Turan ülkümüz var,AB ile mi birleştireceğiz Turanı biraz düşünelim...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
dj_shark
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 54

İletiTarih: Sal Şub 14, 2006 7:00 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bana göre bizden çıkarları çok büyük bize yalvarmaları gerekirken girmemiz için bizim iktidarımız köpek gibi AB peşinde koşuyo burda bi tezat var
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Sal Şub 28, 2006 3:55 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Biraz da gülelim... papaz papazlarla papaz oldu... hirtoloz ne demis...

Türkiye'nin AB üyeliği günahmış...

Yunanistan Kilisesi’nin aşırı milliyetçi Başpikoposu Hristodulos, Türkiye’nin Avrupa Birliği üyeliğinin günah olacağını söyledi.

Ülkesinde ‘Yunanistanlı Taliban’ olarak tanımlanan Hristodulos, Avrupa Parlamentosu’ndaki Yunanlı parlamenterlerden, Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne üyeliğine destek vermemelerini istedi. Türkiye’nin kültürel, dini ve siyasi bakımdan Avrupa Birliği kültürüne ayak uydurmadığını ve uyduramayacağını öne süren Hristodulos, üyeliğin felakete yol açacağını ve bunun ancak günahkarlıkla nitelenebileceğini savundu.
Hristodulos’un konuşması sırasında Yunanlı parlamenterler adına söz alan hükümet partisinin üyelerinden Yorgos Dimas ise Yunanlı parlamenterlerin Hristodulos’un görüşlerine katılmadıklarını vurguladı. Dimas, Yunanistan’ın, Türkiye ve diğer komşularının Avrupa Birliği üyeliklerini desteklediğini ve bundan sonra da desteklemeye devam edeceğini söyledi

Kaynak; Etikhaber.com
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Sal Şub 28, 2006 2:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tayyip ve Tayfasi... Tiklayin
Bozkurt-68
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 348

İletiTarih: Sal Şub 28, 2006 3:07 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Süperrr bisey...Cok sagol Ülküdasim...Nesem yerine geldi,Tekrar...Bu Animasyonu Hazirlayan ve buraya tasiyandan Allah razi olsun...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
hlly
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 45

İletiTarih: Sal Şub 28, 2006 6:13 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kemalisthasan demiş ki:
ben şahsen türke başkasından hayır gelmeyeceğini hele batıdan beledan başka bişey gelmeyeceğini bildiğim için abye sonuna kadar karşıyım tam bağımsız türkiye cumhuriyetinden tarafım

mhp yöneticilerinin ve devlet bahçeliden duyduğum her onurlu üyelik lafı beni yaralıyor ab bizden onurumuzu almaya çalışıyor onurlu üyelik safsatasının bir kenara atılması ve abye karşı taraf alınmasını türkiyenin tek çaresi mhpden isterim

Arkadaşıma katılıyorum.abye onurlu üyelik diye bir şey yoktur.ya girmek için uğraşacağız ve istedikleri tavizleri vereceğiz, ya da dik duruşla kendi politikamızı uygulayacağız ve abnin dışında kalacağız.benim gönlüm turan gibi bir ideali olan partimizin ve ülkümüzün inşallah iktidara geldiğinde ab projesine karşı çıkmasıdır.Allah bizleri utandırmasın.doğru yoldan şaşırtmasın
aksu61
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 228

İletiTarih: Sal Şub 28, 2006 6:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

haklısınız arkadaşlarım.

Ankara Tandoğan mitinginde sayın Devlet Bahçeli biz onurlu girişi savunuyoruz diyor ve Mehmet Şandırın da açıklamaları bu yönde.Ben de herkes gibi bu açıklamalardan rahatsız olduğumu belirtmek isterim.

Çünkü biz ülkücülerin toğluluk olarak tek hedefi TURAN dır.Başka hedefimiz yoktur.
Ogul50
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 211

İletiTarih: Sal Şub 28, 2006 9:06 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

AB ye kesinlikle hayir! Zati Türkiye cumhuriyetimizin kolay birsekilde alinacagini hic mi hic tahmin etmiyorum. Bunlar bizden daha nice seyler isteyecek. Tabi Tayyip SEREFSIZI gibileri olursa vatanin her kösesinden bir parca toprak satar. Onun gibi masonlar anasini bile satar. Vatan zati namusdur sereftir. Hangi insan VATANINI yani namusunu satar ya da bir menfaat uguruna veriri. AB den bize hayir gelmez. Bunun gibi bircok oyun oynaniyor. AB ye girmek icin neler verildi ve neler verilecek. Bunlari göz önüne almak lazim. AB nin Türkiye´yi kendine baglamak icin yaptigi bircok oyunundan biridir bu. Malesef biz bu oyuna oyuncak olmus gitmekteyiz. AB ye alacaklari bile belli degildir. Bu itlerin tek istegi Türkiye´yi karaya limana baglanmis bir gemi gibi denizde bir o yana bir öbür yana gidip gelmesini saglamak ve Türkiye´yi AB ye almasada kendine baglamaktir.

Ey Türk üste gök cökmedikce
Altta yer delinmedikce
Senin ilini ve töreni kim bozabilir
Titre ve kendine dön
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiTarih: Çar Mar 01, 2006 4:00 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

“Doktor ithali” adıyla kamuoyuna yansıyan tartışmalar, bir bakıma “doktor ithali..” Ama, meselenin öte tarafında, Avrupa Birliği ülkelerinin işsizlerine Türkiye’nin kapılarının ardına kadar açılması çabası var. AKP, Avrupa Birliği’ne verdiği tavizi Türk Milleti’nin zayıf karnı diyebileceğimiz sağlık hizmetlerindeki yetersizliği kullanarak ‘kabul edilebilir’ duruma sokmaya çalışıyor.

Avrupa Birliği'nin Diplomalı İşsizlerine, AKP Güvencesiyle Türkiye'de İş!..

.................
Mülazım Yıldırım bey, “O bölgelerde AB ve hatta ABD den pek çok kişinin görev alabileceğini, ama bu kişilerin oralarda doktorluk yapmak amacıyla değil, oradaki halkı örgütlemek için giden ajanların olabileceğini düşünmüştüm. Hani altmışlı yıllarda gelen barış gönüllüleri gibi.... Basında yazılıp çizilenlere bakılırsa, başka nedenlerle doktor ithali yapılacağını öğrenince, bu konuda yanıldığımı açıklamak isterim. Daha bir hafta önce,” enerjide, dışa bağımlılıktan kurtulmamız gerekli” diyen başbakanın, sağlık konusunda dışa bağımlı olmayı nasıl içine sindirebildiğini anlamak mümkün değil..” diyor.

Avrupa Birliği ile yapılan müzakereler sonrasında Türkiye, “emeğin serbest dolaşımı” hakkından süresiz vazgeçti. Bunun anlamı şu:

‘Avrupa Birliği’ne girersek, Avrupa’da iş bulacağız’ zannedenler, avuçlarını yalayacaklar. Çünkü, Avrupa Birliği “emeğin serbest dolaşımı”na getirdiği sınırlama sonrasında Türklerin Avrupa’da “yasal” olarak çalışmaları mümkün olmayacak.

Avrupa Birliği çok doğal olarak Avrupa Birliği’nin çıkarlarını koruyacak, kollayacak. Türk Hükümeti de, Türkiye’nin ve Türk halkının çıkarlarını koruyacak ve kollayacak. En azından böyle olması lazım geldiği düşünülür.

Ancak, Avrupa Birliği ile yapılan müzakerelerde Avrupa Birliği Türkiye’ye “emeğin serbest dolaşımı”na yasak getirdi. Fakat, Türk Hükümeti Türklere dönük “emeğin serbest dolaşımı” olmadığı müddetçe Avrupa Birliği ülkelerinin vatandaşlarının Türkiye’de serbestçe çalışamayacaklarına dair “çekince” koymadı.

Bu, milli bir refleks gerektiren tutumdu. “Medeni Dünya” olarak bize yutturulmaya çalışılan Avrupa’da Türk Milletine uygulanan kriterlerin Türk ülkesinde Avrupalılara uygulanması kadar doğal bir refleksti bu.

AKP, bu doğal refleksi gösteremedi. Yarın MHP tek başına iktidar olsa bile, AKP’nin attığı imzalar MHP için bağlayıcı nitelikte olacak.

“Doktor ithali” adıyla kamuoyuna yansıyan tartışmalar, bir bakıma “doktor ithali..” Ama, meselenin öte tarafında, Avrupa Birliği ülkelerinin işsizlerine Türkiye’nin kapılarının ardına kadar açılması çabası var. AKP, Avrupa Birliği’ne verdiği tavizi Türk Milleti’nin zayıf karnı diyebileceğimiz sağlık hizmetlerindeki yetersizliği kullanarak ‘kabul edilebilir’ duruma sokmaya çalışıyor.

Bunu, Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Necdet Ünüvar’ın yaptığı açıklamalardan gayet kolaylıkla anlayabilirsiniz. Ünüvar, gazetelere yansıyan açıklamasında Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Necdet Ünüvar, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın bahsettiği ve günlerdir eleştirilere konu olan yabancı doktorların Türkiye’de görev yapmasıyla ilgili mevzuat değişikliğinin, Avrupa Birliği’nin gereği olduğunu söyledi. Ünüvar, bu çalışmanın sadece doktorları değil, diğer meslek gruplarını da kapsadığını belirtti.

İşte meselenin özü bu: Avrupa Birliği’ne verilen tavizler!

Türkiye’de neredeyse tuvalet bekçisinden bile “yabancı dil” şartı aranacak. Bu kadar kompleksli bir yapı karşısında Avrupa Birliği’nin işsizlerine yeni bir iş kapısı açıldı: Türkiye!

Şimdi aklı başında herkes, Türk çalışma hayatı Avrupa Birliği’nin işsizlerine açıldığında işini kaybedecek mi, yoksa koruyabilecek mi, bunu düşünmeli.. Hatta, “yabancı sermaye”ye “gel yatırım yap” diye yas yas yalvaranlar, karşımıza geçip caka satarak “işsize iş bulduk” mu diyecekler?

AKP’nin “doktor ithali” tartışması, tüm meslek alanlarında dışa bağımlılığın meşrulaştırılma çabasıdır. Aydınlar, “Sevr’in yeni yüzü” olan bu çabayı iyi okumalıdır.

Mülazım Hocamız yazısını “Çareyi Atatürk’ ün canını emanet ettiği Türk doktorlarında aramak varken, “dışardan doktor ithal ederiz” demenin ağır bedeli olacağı inancındayım” diyerek bitirmiş.

AKP Hükümeti’nin Türkiye’ye ödeteceği bedel sadece “doktor ithali” olsaydı, bu sorunu kolay aşardık. Ancak, AKP sadece bize değil; torunlarımızın bile ödeyemeyeceği bir bedel ödetecek bizlere..

Eğer, AKP Hükümeti’ne tahammül etmeye devam edersek..

Dr. M. İdikut Kadıoğlu

Kaynak: Ülkücü.org
Deniy334
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 2

İletiTarih: Çar Mar 01, 2006 11:26 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

cengzhan demiş ki:
ben olaya farkli bir acidan bakiyorum....bu isteklerin suclusu avrupalilar yahudiler azinliklar degil....bizleriz..ve bunlardan kurtulmanin yoluda ab ye evet ve hayirdan gecmiyor...adam olmaktan geciyor.biz tembel oldukca,cahil oldukca,gucsuz oldukca bu istekler hep olacak..biz yunanistanmiyiz ki avrupa bizim cikarlarimizi gozetsin bizlerin haklarini korusun.tabi ki bizim gucsuz olmamizi istiycekler..ben de avrupa birligine girmekten yana degilim ama hayir dedigmizde bu istekleri bosa cikarmis olmayacagiz..

katılıyorum kardeşim
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 6. sayfa (Toplam 6 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız