Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Para İçin Bunu Yapma Türksat! Bu Bizim Peygamberimiz!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Pzr Tem 16, 2006 2:56 pm    ileti konusu: Para İçin Bunu Yapma Türksat! Bu Bizim Peygamberimiz! Alıntıyla Cevap Gönder

Ülküdasimizin istegi üzerine... Allah (c.c.) razi olsun...


Bozkurt-68 demiş ki:



ÜLKÜDASIM SEN BUNU DUYMUSMUYDUN??? BEN OKUUNCA SOK OLDUM!
EGER FORUMDA YOKSA DIGER ÜLKÜDASLARIMLA PAYLASIRSAN SEVINIRIM!!!

ALLAHA EMANET OL!


Para İçin Bunu Yapma Türksat! Bu Bizim Peygamberimiz!
Türkiye'nin tek uydu operatörü olan Türksat Uydu Haberleşme ve Kablo TV İşletme A.Ş.’nin bazı frekanslarından Arapça ve İngilizce yayın yapan Misyoner kanallarda, peygamberimiz Hz. Muhammed (sav)’e apaçık küfrediliyor, inanılmaz hakaretlerde bulunuluyor. Bu kanallarda yayınlanan çeşitli programlarda, direk İslâmiyete, yüce peygamberimiz Muhammed (sav)’e saldırılıyor. Özellikle Müslüman isimler seçilerek düzülen uydurma hikayelerle, Müslümanların gözleri boyanmaya çalışılıyor. Bu kanalların en büyük madurları ise, Afrika Halkı; cahil Afrika Halkı, hastalıklardan şifa buldukları yalanlarıyla kandırılıyor. Arap Halkı ise, bu durumdan aşırı rahatsız ve Türk kardeşlerinden acilen bu ayıba son vermelerini istiyorlar.

Türksat üzerinden dinimize, peygamberimize saldırılıyor, hakaretler ediliyor. Hıristiyan misyonerler, Müslüman karşıtı faaliyetlerini dört bir yandan sürdürüyorlar. Yaptıkları propogandalar, tüm sınırları aşıyor. Peygamberimizi, tecavüzcü bir katile, dinimizi de kılıçla yayılan, putçu bir dine benzetiyorlar. Bu misyoner kanallarda atılan iftiralar, aynen Danimarka karikatür krizinde olduğu gibi, hiç bir düşünce özgürlüğü ya da basın özgürlüğü sınırları kapsamına giremez. Çünkü dayanaksızca ortaya attıkları yalanlar ve uydurmalar, asla hak olamaz.
Türksat Üzerinden Yayın Yapıyorlar
Stv, Hilal Tv, Atv, Kanal 1 gibi birçok ulusal kanalın üzerinden yayın yaptığı Türksat 1C Uydusu’nda Arapça El-Hayat, İngilizce God, God UK gibi Misyoner kanallar da yer alıyor. Bu kanalların en çirkini ise Türksat 1C 12590-V 3003 frekansından yayın yapan El-Hayat Kanalı (Life Channel) ki; kanalda hergün programa çıkan papazlar, peygamberimize (sav), apaçık küfürler ediyorlar, olmayacak iftiralar atıyorlar, İslâm Dinine hakaretler yağdırıyorlar ve hurafelerle Müslümanları dinlerinden döndürmeye çalışıyorlar.
Peygamberimize Tecavüzcü İftirası
Arapça yayın yapan El-Hayat Kanalı, Hotbird Uydusu’ndan da yayın yapıyor. Bu kanal, dînî dersler, ayinler ve konferanslar vermekle yetinmiyor, özellikle İslâm Dini’ne karşı savaş açmış durumda. Günlük olarak yayınlanan ‘Hewaralhaq’ (Hak Diyaloğu) isimli programda, Botrus Zekeriya isimli bir papaz, Hz. Muhammed (sav) hakkında akla gelmeyecek iftiralar düzüyor. Küstah papaz; peygamberimiz Muhammed (sav)’in tecavüzcü olduğunu, 6 yaşlarındaki küçük çocuklara bile göz diktiğini, beğendiği evli kadınları, kendisi evlenmek için kocalarından boşattığı yalanlarıyla insanları kandırmaya çalışıyor. Yalancılığı sınır tanımayan bu papaz, peygamberimizin hayatını anlatan El-Siret El-Halebiye kitabının 3. cüzünün 277. sayfasında şöyle yazıldığını iddia ediyor: ‘peygamber, bekar bir kadını beğenirse, nikahsız, şahitsiz, rızası olsa da olmasa da onu gasben evine alırdı. Eğer beğendiği kadın evli ise, zorla onu kocasından boşatarak kendisi evlenirdi.’
Önceden Hazırlanmış Sahte Sorular
Hewaralhaq Programı’nın sunucusu, papazın yalanlarına ‘ne utanç verici, yazıklar olsun ona’ gibi aşağılayıcı sözler sarfederek destek veriyor. Papaz da, sözlerinin arasında, ‘bir gaspçı, bir tecavüzcü nasıl peygamber olur’ gibi hakaretler sokarak, alemlere rahmet olarak gönderilen yüce peygamberimizi küçük düşürmeye çalışıyor.
Papaz, program esnasında İnternet’te kendisine ait Paltalk Odası’ndan kendisine yöneltilen soruları da cevaplandırıyor. Sorular ve soruları soranlar, özenle seçiliyor. Hepsi sözde İslâmdan dönmüş yeni Hıristiyan olmuş kimseler ve soruların hepsi de İslâmı küçük düşürücü.
İslâmdan Dönmüş Muhammed Yalanı
Kanalda yayınlanan bir başka programda da sözde İslâmiyetten Hıristiyanlığa girmiş kimselerin hikayeleri anlatılıyor. Bunlardan bir tanesi de Afrika’nın bir köyünde yaşayan Muhammed isimli fakir bir genç. Muhammed’in ailesi Müslümandır ancak Muhammed Hıristiyanlığa girer. Bunun neticesinde babası tarafından inanılmaz işkencelere maruz kalır. Ancak dininden dönmeyerek köyünü terk eder. 2 sene sonra babası, ölümcül bir hastalığa yakalanınca Muhammed köyüne döner. Hasta yatağındaki babası da oğluna yaptıklarından pişman olduğunu itiraf ederek ölmeden önce Hıristiyanlığa geçer.
Yoksulları, Hastaları Kandırıyorlar
Yine kanalda yayınlanan başka bir programda, cahil Afrika Halkı’nı kandırmak için misyoner konferanslar ekrana getiriliyor. Bu programda, sadece konferansa izleyici olarak katıldıkları için kanser, körlük, dilsizlik, kısırlık gibi çaresiz hastalıklarından şifa buldukları iddia edilen kimselerin ifadelerine yer veriliyor.
Araplar Çok Rahatsız
Dünya Kupası maçları, ülkelerinde şifreli ve yüksek fiyatlı bir kanal tarafından verildiği için uydularını Türksat 1C’ye ayarlayarak, maçları Türk kanalı Kanal 1’den izlemek isteyen milyonlarca Arap, El-Hayat Kanalı’ndan büyük rahatsızlık hissediyorlar ve şaşkınlıklarlını gizleyemiyorlar. Türksat gibi Müslüman bir ülkeye ait uydu operatörünün böyle kanallara fırsat vermesinden aşırı üzüntü duyan Araplar, Müslüman-Türk kardeşlerinin, bu ve diğer misyoner kanalların yayınına son vermelerini istiyorlar.

Zekeriye Botrus Peygamberimiz için ' tecavüzcü' diyor

Arapların tepkisi :
http://www.muslm.net/vb/showthread.php?t=169610

العنوان :
Al-hayat kanalinin yayinina son veriniz !

الرسالة :

Bismillahirrahmanirrahim
Turksat Uydu Haberlesme ve Kablo TV Isletme A.S. Genel Mudurlugu’ne
Sayın Turksat yetkilileri;
Turksat 1C Uydusu 1C 12590-V 3003 Frekansından Arapca yayın yapmakta olan El-Hayat isimli kanalda yuce peygamberimiz Muhammed (sav)’e acıkca kufurler ediliyor. Peygamberimiz Muhammed (Sav), Zekeriya Botrus isimli papaz tarafından gunluk yayınlanan ‘Hewaralhaq’ ve ' Tam icten' Programlarinda tecavuzculuk ve gaspcılıkla itham ediliyor. İslâm dinine her turlu hakareti eden bu papaz, peygamberimizle alay ediyor. Gerek Zekeriya Botrus’un katıldıgı gerekse diger programlarda Kur’an-ı Kerim’e, İslâm’ın kutsal saydıgı tum degerlere saygısızca hakaretler ediliyor.
Zekeriya Botrus, peygamberimizin hayatını anlatan El-Siret El-Halebiye kitabının 3. cüzünün 277. sayfasında şöyle yazıldığını iddia ediyor: ‘peygamber, bekar bir kadını beğenirse, nikahsız, şahitsiz, rızası olsa da olmasa da onu gasben evine alırdı. Eğer beğendiği kadın evli ise, zorla onu kocasından boşatarak kendisi evlenirdi.’
Ayrıca su hakaretleri sıralıyor:
‘ne utanc verici, yazıklar olsun ona’, ‘bir gaspcı, bir tecavuzcu nasil
peygamber olur’
Bu kanalda, Danimarkada yayinlanan kustah karikaturler icin" dogruyu yansitiyor ve gercekci" deniliyor asagidaki filmi izleyiniz :
http://jesus-for-all.com/father_zakaria/fz_reply_on_islamic_pictures.wmv
Bizler birer Musluman olarak acilen bu kanalın yayınının durdurulmasını sizden talep ediyoruz. Bu kanalın yayinina son vermediginiz takdirde de hakkinizda dava acacagimizi bilgilerinize sunuyoruz. Nasil ki; Danimarka davasinda dunyayi ayaga kaldirdik bunu yapmaya yine de haziriz. Peygamberimize canimiz feda olsun.

Ad Soyad:

العنوان البريدي :
info@turksat.com.tr




وهذه رسالة إلى رئاسة الوزراء التركية , بالذات إلى رجب طيب أردوجان تطالبه بإغلاق القناة التابعة للدولة التركية :

العنوان :
Basbakanlik makamina * * *

الرسالة :


Bismillahirrahmanirrahim
TC Basbakanlık Makamina
* * * Mektubu
Sayın Basbakan Recep Tayyip Erdogan ;

Turksat 1C Uydusu 1C 12590-V 3003 Frekansından Arapca yayın yapmakta olan El-Hayat isimli kanalda yuce peygamberimiz Muhammed (sav)’e acıkca kufurler ediliyor. Peygamberimiz Muhammed (Sav), Zekeriya Botrus isimli papaz tarafından gunluk yayınlanan ‘Hewaralhaq’ Programinda ve daha bircok programda tecavuzculuk ve gaspcilikla itham ediliyor. İslâm dinine her turlu hakareti eden bu papaz, peygamberimizle alay ediyor. Gerek Zekeriya Botrus’un katildigi gerekse diger programlarda Kur’ani Kerim’e, İslam’in kutsal saydigi tum degerlere saygisizca hakaretler ediliyor.
Bizler duyarli, peygamberini seven Muslumanlar olarak acilen bu kanalin yayinina son verilmesi yolunda adim atilmasini, serefimize daha fazla leke surulmesine izin verilmemesini arz ediyoruz.
Sayet bu talebimiz sizin nazarinizda gerekli degeri bulmazsa, yasal yollara basvurarak bu kanalin kapattirilmasi yoluna gidecegiz.
Saygilarimizla

Ad Soyad


ذيل اسمك

العنوان البريدي :

bimer@basbakanlik.gov.tr

herkes tepki versin :

Tütksatın telefonu : +90 312 615 3000
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Korkmaztr
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jun 06, 2005
İletiler: 8
Şehir: Türkiye

İletiTarih: Pzr Tem 16, 2006 7:18 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tövbe estafurullah ya ...bunların en kısa zamanda engellenmesi lazım..tşkler duyarlılık için ayrıca..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder ICQ
BasbugAtilla
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Jan 02, 2006
İletiler: 447
Şehir: İstanbul

İletiTarih: Pzr Tem 16, 2006 9:16 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu kadar da olmaz ya.Bu apaçık şerefsizlik ya.Bi de adı TURKsat...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
cCc_OzguR_cCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Sep 16, 2005
İletiler: 260

İletiTarih: Pzr Tem 16, 2006 10:43 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sapkınlığın diz boyu olduğu bir devran, bunlar kıyamet alametleri... Küfür hat safhada, şirk hat safhada!.. Allah'ım sen ıslah et!..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Mar 14, 2003
İletiler: 1129
Şehir: EGE DENİZLİ

İletiTarih: Pts Tem 17, 2006 12:41 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bunlar biran evvel durdurulmali, engellenmesi lazim!
Bu kadar da olmaz ki yahu!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
kaara
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Aug 25, 2005
İletiler: 94

İletiTarih: Pts Tem 17, 2006 11:26 am    ileti konusu: selamun aleyküm Alıntıyla Cevap Gönder

Ya kardeşim cahil olmayın lütfen.Ne müslümanı.Biz artık ılımlı Müslümanız bilmiyor msunuz.Aaaaa bak sakın öyle "Tanrı Türk'ü korusun" nidaları falan da atmayın ABD amcası kızıyor Erdoğana.Artık ılımlı Light Milliyetçi olun diye kulağını çekiyor.Alman teyze diyorki Bak Erdoğan sen ABD'ye gidip PUSH(T)'la görüşmüş adamsın Avrupa görmüşsün şu _Türkler'e_ tebiye ver biraz.Onlar bile Erdoğanla konuşurken artık Türklere diye hitap ediyorlar.Bunun iki sebebi var 1:Erdoğanı Türk olarak kabul etmiyorlar ki bunu zaten kendisi de kabul etmiyor(Zaten o adi adam Türkse ben kabul etmem Türklüğü) 2:Sanki Türkiyede Türkler yarı yarıya ya da azınlıktalarmış gibi göstermektir.
Şi mdi bir durum analizi yaparsak biz Müslümanların yaşadığı ama Dinsizlerin yönettiği bir ülkede (diğer g elişmekte ve azgelişmiş ülkelerde olduğu gibi) yaşıyoruz.Bunların olması çok olğan geliyor bana ve zaten Erdoğan papayla görüştüğünde bu konu ve ruhb an okulu konusunu gün deme getimişlerdi.Yarın öbürgün ruhb an okulunu açarlarsa sakın şaşırmayın
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
sinan37
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Jan 17, 2006
İletiler: 558
Şehir: Kastamonu

İletiTarih: Pts Tem 17, 2006 11:54 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli ülküdaşlar Türksat artık başındaki Türk isminden başka hiçbir şekilde Türklük alakası olmayan bir kuruluştur.

AVRASYA TVDEKİ TÜRK KAHVESİ VE KANALTÜRKTEKİ ceviz kabuğu programlarında Türkiyenin önemli meseleleri konuşulurken birden bire yayın gidiyorDU.. araştırmalar sonucunda Türksatta bir görevlinin frekans düğmesini az indirdimi yayının gittiğini belirlemişler.Türk düşmanları heryerde müdahale gücünü ele geçirmişler.

İŞTE ÖZELLEŞTİRMENİN ZARARLARI GENERTAL DİNLEME OLAYINDA TÜRK TELEKON ADINDAKİ KURULUŞUN BAŞKANI AÇIKLAMA YAPMIŞ BİRDE BAKTIKKİ TÜRK TELEKOMUN BAŞI İNGİLİZ BİR ADAM.

NEREDE DİYALOGCU PAPAZIN ADAMLARI MÜDAHALE ETSELER YA TÜRKSATA .......HZ.İSAYA BİR MÜSLÜMAN KÜFRETSE AMERİKADAKİ SARIKLI PAPAZ AYAĞA KALKARDI.........YAZIKLAR OLSUN BÖYLE DİYALOĞA............
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Bozkurt-68
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Jan 27, 2006
İletiler: 348

İletiTarih: Pts Tem 17, 2006 2:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Halk halen uyuyor...Ülkenin %30'u takmis bi Ampüle gidiyor! Gözlerini acmaya niyetleri yok bunlarin,Bizimle resmen alay ediyor *******'ler!!!
Dilerim Allah'tan bu Millete yaptiklari yanlarina kalmaz...ve biran önce Kurtuluruz su Hainlerden!!!

Bize düsen is alta yazan Mail Adresine yukarda gözüktügü sekilde Mail yazmak veya direk olarak TÜRKSAT'i aramak!!!

Saygilarimla
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
otuken17
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Apr 01, 2006
İletiler: 162
Şehir: Remscheid

İletiTarih: Pts Tem 17, 2006 10:56 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

her yerden eziyorlar bizim isimiz cok.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Ogul50
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Feb 11, 2006
İletiler: 211
Şehir: Almanya

İletiTarih: Sal Tem 18, 2006 1:23 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hacli seferleri bunlar halen anlamis degiliz. Ama Allahin adaleti birgün onlari da dize getirecek. Kiyamet yaklasiyor kardesler. Bizler birligimizi koruyalim elbet bir gün gelecek Türk yine hüküm sürecek.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
cebeka
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Feb 27, 2006
İletiler: 76
Şehir: türkiye

İletiTarih: Sal Tem 18, 2006 5:22 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bunlar insanın kanını donduracak iddaalar arkadaşlar.en kısa sürede bu olaylarada tepkimizi koymalıyız.
Lütfen forum yöneticimizin vermiş olduğu adrese dilekçe veya,vermiş olduğu telefonu arayarak gerekli tepkimizi koyalım.
Peygamber efendimize yapılan hakaretlere karşı her müslümanın görevidir sevgili ülküdaşlarım...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder MSNM
ZaferTurk
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Jan 27, 2006
İletiler: 23

İletiTarih: Cum Tem 21, 2006 4:35 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu hükümet kimlere geç demedi ki.
Gelen geçiyor yol geçen hanı oldu memleket.
Bir ağacın kökü ne kadar büyük olursa yerinden oynatmak güç olur.
Bunlarda kök olmadığı için her yönden kıvırıyorlar.

MİLLİ DEVLET GÜÇLÜ İKTİDAR

olmadan bu ülkeye sahip olunmaz. Bunlarda kan "değiştim, değişebilirim, değişeceğim" diyerek atıyor. Ne zaman ne renkte olduklarını anlayamadık gitti.


GEL DE O MÜBAREK ABDÜLHAMİD HAN (ALLAH ONLARDAN RAZI OLSUN)
ARAMA BE KARDEŞİM.


ALLAH (C.C) BU PAPAZLARI KAHRI PERİŞAN EDER İNŞAALLAH!...
AMİİİİİİİİİİİİİN!...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Cum Tem 21, 2006 9:27 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yazilarda küfür iceren kelimeler bulunmaktadir. Ülküdaslarimizin daha secici olmalari kimligimizi temsil noktasinda önemlidir.

Kendimiz ile celismemek adina...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
oflas
Yeni Üye
Yeni Üye



Kayıt: Aug 01, 2004
İletiler: 41
Şehir: türkiye

İletiTarih: Cmt Tem 22, 2006 11:11 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

allah belanı versin şerefsiz TURKsat.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Sayfa: 1, 2  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1