Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - AKP'ye şok: Bayrak yasağı kalktı ! Maca Bayrakla gidin...
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Sal Ekm 13, 2009 1:45 pm    ileti konusu: AKP'ye şok: Bayrak yasağı kalktı ! Maca Bayrakla gidin... Alıntıyla Cevap Gönder

Bayrak yasağı mahkemelik oldu



Bursa'da oynanacak olan Türkiye-Ermenistan maçındaki bayrak krizi mahkemelik oldu.

Bursa Valisi Şahabettin Harput'un stada iki takımın bayrakları dışında bayrak alınmayacağını açıklaması üzerine, Konyalı 43 yaşındaki Mehmet Karakaya ile 29 yaşındaki Celaleddin Güler, Bursa Valiliği'nin aldığı karar için Bursa 2'nci İdare Mahkemesi'ne, yürütmeyi durdurma istemiyle başvurdu.

Bursa Valisi Şahabettin Harput, 14 Ekim'de Bursa Atatürk Stadı'nda oynanacak Türkiye- Ermenistan maçı öncesi, maçta sadece Türkiye ve Ermenistan ülkelerinin bayrağının açılacağını, bunun dışında başka bir ülkenin bayrak ya da flamasının açılmasına izin vermeyeceklerini açıkladı. Açıklama valiliğin resmi internet sitesinde de kamuoyuna duyuruldu. Bunun üzerine harekete geçen Devlet Su İşleri'nde memur olarak görev yapan Mehmet Karakaya ile seyyar satıcılık yapan Celaleddin Güler, Bursa Valiliği'nin aldığı kararın dururulması amacı ile bugün Bursa'ya giderek 2'nci İdari Mahkemesi'ne yürütmeyi durdurma kararı için dava açtı.

Türkiye- Ermenistan maçında, Azerbaycan ve Türk bayrağının yan yana sallanmasını istediklerini belirten Mehmet Karakaya, şunları söyledi:

"Türkiye ile Ermenisten arasında oynanacak milli maça, Bursa Valiği'nin adeta Azerbaycan bayraklarının stadyuma alınmayacağı yönündeki açıklaması bizim gururumuzu incitmiştir. Bir Türk vatandaşı olarak bu karar, milli duygularımıza dokundu. Ben de bu kararından dolayı Bursa Valliği'ne dava açmayı uygun gördüm. Burada yapılan davranışın, Azerbaycanlı kardeşlerimize bir yanlış olduğunu düşünüyorum. Ben Ermenistan'ın, Türkiye'den böyle bir talebi olduğunu sanmıyorum. Karar lehimizde çıkarsa Türkiye -Ermenistan maçına Azerbaycan ile Türk bayrağımızla birlikte gideceğim."

Karakaya ve Güler'in avukatı Ahmet Gürol Şağban ise, "Bursa İdari Mahkemesi'ne açtığımız davanın Azerbaycan açısından çok büyük önemi var. Bu kararla Azerbaycanlı kardeşlerimizin gururunun rencide olduğunu duyuyoruz. Eğer mahkeme bizim lehimize karar verirse Türk bayrakları ile Azerbaycan bayrakları Bursa Atatürk Stadyumu'nda dalgalanabilecek" diye konuştu.

Hürriyet



AKP'ye şok: Bayrak yasağı kalktı !



Azerbaycan bayrağına konulan yasak kalktı !

Bursa Valisi, Türkiye -Ermenistan maçına Azerbeycan bayrağı ile girilebileceğini açıkladı.

MHP'DEN YASAĞA SERT TEPKİ GELDİ

Yasağa MHP'li Şandır ve Durmuş sert tepki göstermişti.

Şandır, yarın oynanacak Türkiye-Ermenistan milli maçı sırasında herkesin bu rozeti takmasını isterken, MHP Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş da yarın oynanacak milli maça gitmeyi düşündüğünü belirterek, "Azerbaycan bayrağı alınmazsa, Azerbaycan milli takımının forması var. Onu giyer giderim" demişti.


Etikhaber
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Sal Ekm 13, 2009 2:19 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder







Azeri bayrağıyla ilgili son karar

Azerbaycan bayrağının maça girişi yasaklanmıştı. Sivil kurumlar karşı atağa geçti, 15 bin bayrak bastırdı. Son karar validen geldi.



Yarın Ermenistan ile yapılacak milli maç öncesi Bursa'da, Azerbaycan bayrağı gerilimi yaşandı. Vali Harput, "stata Azerbaycan bayrağının sokulmayacağını" açıklayınca büyük bir tepki aldı...

Olası provokasyon tehdidi nedeniyle alındığı açıklanan bu önlem eleştiri toplayınca son anda iptal edildi; yasak kaldırıldı.

VALİ TEPKİYİ GÖRDÜ GERİ ADIM ATTI



Koyduğu yasak ile ortalığı ayağa kaldıran Bursa Valisi Şahabettin Harput, tepkiler üzerine geri adım attı. Validen gelen son açıklama şöyle oldu; "İyi niyetli, mütevazı olarak kendiliğinden yanında KKTC ve Azerbaycan bayrağı taşıyanlara, taşkınlık ve sloganlarla böyle bir siyasi şeye çekmediği sürece herhangi bir engel olunmayacaktır"

Yasak haberi ile birlikte sivil toplum örgütleri harekete geçmiş ve tepki için 15 binden fazla Azerbaycan bayrağı bastırıp, kentte dağıtmaya başlamıştı. Bu yasağın kalkması ile birlikte yarın akşam statta Azerbaycan bayrakları olabilecek.

YASAĞA TEPKİ YAĞMIŞTI

Milli maçta Azeri bayrağına getirilen yasak Meclis gündemine de taşınmıştı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen verdiği soru önergesinde Azerbaycan Bayrağı'nın İçişleri Bakanlığı tarafından mı yasakladığını ve FİFA'nın bayrak yasaklama kararı olup olmadığını sormuştu.

MAHKEMEYE BİLE GİDİLDİ

43 yaşındaki Mehmet Karakaya ile 29 yaşındaki Celaleddin Güler de, Bursa Valiliği'nin aldığı bayrak kararı için Bursa 2'nci İdare Mahkemesi'ne, yürütmeyi durdurma istemiyle başvurmuştu.

BİLET VERİLMİYOR

Ermenistan ile imzalanan protokol nedeniyle milli maçın bir protesto ortamına dönüşmesinden korkuluyor. Bu nedenle de bilet almak için stat önündeki gişelere gidenlere bilet satılmıyor.

Gişelerin tamamı şu anda kapalı bulunuyor. Bilet olduğu halde bu biletlerin protestocuların eline geçmesinden korkulduğu için satış yapılmıyor.

Biletler belirli gruplara toplu halde veriliyor. Bu gruplar da biletleri denetimleri altında tutabilecekleri kişilere dağıtıyor...

KENTTE PROTESTOLAR VAR

Bursa şimdiden gerilmiş durumda... Kentte, Ermenistan ile yapılan protokolü protesto gösterileri yapılıyor... Polis yoğun güvenlik önlemleri almış durumda. Yarın da stat etrafında olağanüstü önlemler devreye girecek...

ERMENİ GAZETECİLER BURSA'DA

Milli maç öncesi Ermeni gazeteciler de kentte ropörtajlar yapıyor... Türk vatandaşlardan maç ve Ermenistan ile yapılan protokole dair görüşler alıyorlar.


VALİ DAHA ÖNCE DE
BÖYLE DEMİŞTİ


Azerbaycan bayrağına yasağı Vali Harput getirmişti. Sabah saatlerinde maçın yapılacağı stadı denetlerken gazetecilere şu açıklamayı yapmıştı; "Türkiye dışında Azerbaycan ile ilgili hiçbir slogan ve mesajın yer almayacağı bir biçimde bu müsabakada yer alırsanız, gönlümüz ve kapımız size açık. Ama Azerbaycan bayrağı veya başka türlü flama ve sloganlarla buraya gelip, maç seyretmeye müsamaha göstermeyeceğiz ve müsaade etmeyeceğiz. Bunun böyle bilinmesi lazım. Bu tarz faaliyetlerde zaman zaman yanlış anlamalar ve anlaşılmalarla, bizim zarar görmemiz sonucunu doğuracak çok büyük yanlışlıklara yol açılabilir" demişti

Internethaber
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Sal Ekm 13, 2009 2:28 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

"Azerbaycan bayrakları stada girebilecek"
Bayrak krizinde son durum bu


Türkiye ile Ermenistan arasında Bursa'da oynanacak karşılaşmada Azerbaycan bayrağı yasağı kaldırıldı. Vali Harput, Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu'na böyle bir yasağın söz konusu olmadığını söyledi.

Bursa'da oynanacak olan Türkiye-Ermenistan maçındaki bayrak krizi son buldu. Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu'nu makamına davet eden Vali Şahabettin Harput, Azerbaycan bayrağıyla ilgili bir kamuoyu baskısının olduğunu, bu yasağın asılsız olduğunu söyledi.

Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, yaptığı açıklamada, "Vali Bey, Azerbaycan bayraklarının stada sokulması ile ilgili beni makamına çağırdı. Bana, 'Bizim Azerbaycan bayraklarını stada sokmama gibi bir teşebbüsümüz olmadı. Söylenenler yanlış anlaşıldı. Bizim için Türk bayrağı da aynıdır, Azerbaycan bayrağı da. İstediğiniz kadar Azerbaycan bayrağını stada getirebilirsiniz. Biz herhangi bir tatsızlık çıkmasın diye böyle bir söylemde bulunmuştuk. Türkiye-Ermenistan maçında stadyuma istediğiniz kadar Azerbaycan bayrağı getirebilirsiniz' dedi. Biz de bu karardan memnuniyetimizi dile getirdik" diye konuştu.


Habertürk



Allah (c.c.) askina... Resmen dalga gecen bir aciklama bu. Ruhsuzlugun bu kadarina ne demek lazim? Madem yasaklamadiniz nerden cikti bu muhabbet? Birileri biryerinden mi uydurdu? Devlet adamligi bu kadar mi ucuz oldu? Yoksa neyi denediniz?

Yasagi koyalim uyarlarsa ne ala uymazlarsa Milliyetcinin alasi mi kesilelim dediniz? Biraz daha protesto yeseydiniz Türkcü Turanci olacaktiniz...

Yazik... Cok yazik.


TANRI TÜRK´Ü KORUSUN VE YÜCELTSIN

Tanri Türk´ü en cok Türkümsülerden korusun.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Sal Ekm 13, 2009 3:52 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bursa valisi demis ki;
Alıntı:
Kamu-Sen Bursa İl Temsilcisi Selçuk Türkoğlu, yaptığı açıklamada, "Vali Bey, Azerbaycan bayraklarının stada sokulması ile ilgili beni makamına çağırdı. Bana, 'Bizim Azerbaycan bayraklarını stada sokmama gibi bir teşebbüsümüz olmadı. Söylenenler yanlış anlaşıldı. Bizim için Türk bayrağı da aynıdır, Azerbaycan bayrağı da. İstediğiniz kadar Azerbaycan bayrağını stada getirebilirsiniz. Biz herhangi bir tatsızlık çıkmasın diye böyle bir söylemde bulunmuştuk. Türkiye-Ermenistan maçında stadyuma istediğiniz kadar Azerbaycan bayrağı getirebilirsiniz' dedi. Biz de bu karardan memnuniyetimizi dile getirdik" diye konuştu.

Ya bu nasil valilik,nasil devlet adamligi ?Resmen kiviriyor !
Tatsizlik cikmasin diye boyle bir soylemde bulunmustuk diyor.İyi ya demissin işte.Daha ne konusuyorsun?Vali bu lafi soyledigini kendi agzindan dogruluyor.Gerekçe ne?Tatsizlik cikmasin mis?Vali vali!
Burası ermenistan mi be?Deli etmeyin adamı!Turk vatanında soydas bayrak asılırsa ne tatsizligi cikacak?Kim cikaracak tatsizligi?Ermeni cumhurbaskanı mı?Çıkaracaksa cehennemim dibine kadar yolu var!Gelmeyiversin maca!
Ben tsk da tekrar rica ediyorum.Ya askeri ogrencileri ellerinde azerbeycan bayrakları ile o stada sokun,ya da siz bu maca gitmeyin!
Gosterilen tepki yerini bulmus,vali kıvırmıstır.Valinin sahsında akepe kıvırmıstır.Bunun lami cimi yok!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Çar Ekm 14, 2009 3:34 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Sereften yoksunlarin ittifaki... Yaziklari olsun, yaziklar olsun....




Azeri Bayrağına bu kez FIFA engeli



FIFA, Türkiye-Ermenistan maçında statta Azerbaycan bayrağı açılmasına izin vermedi

Bu akşam Bursa'da oynanacak Türkiye-Ermenistan maçı öncesi bayrak krizi yaşanıyor.

FIFA, Bursa Atatürk Stadı'na Türkiye ve Ermenistan bayrağı dışında herhangi bir bayrağın sokulmasını istemiyor.

FIFA Başkanı Michel Platini ile UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, şu sıralarda İstanbul'da bu konuyu görüşüyorlar. FIFA delegesi, Azerbaycan bayrağının stada sokulmaması için emniyet güçleriyle görüşmelerin sürdüğünü söyledi.

Bilindiği gibi Bursa Valiliği daha önce stada Azerbaycan bayrağının sokulmayacağını açıklamış ancak dün bu karardan vazgeçilmişti.

(Ntvspor)
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Çar Ekm 14, 2009 3:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

tepkileri gorunce,Bursa da gosteriler baslayinca meseleyi fifaya cozdurduler.Bunun dunyada bir ornegi daha var mı bilmiyorum.Fifa nın mudahil oldugu boyle bir olayı daha once hic duymadım.Ayrıca biletleri de satısa cok gec cikardilar.Çakma seyirci toplanacak iddiları tum hızı ile devam ediyor.
Sunu iyice kafalarına soksunlar.Topraklarımıza göz dikmek den ,Turk kani içmek den vazgecmedikleri surece ermeni ve yunanlilarla hicbir zaman dost olmamız mumkun degildir.Boyle yapay dostluk gosterileri ve aleyhimize protokollar ile Turk,Yunan ve ermeni milleti arasında hicbir zaman kalıcı barış ve dostluk gerçekleşmeyecektir.Buna israil de dahildir.Bu devletler Türk duşmanlıgını milli siyasetlerinden çekmedikleri surece bu boyle surup gidecektir.
Protestoları onlemek icin ne gerekiyorsa yaptilar.Yapacakları tek sey kaldi,çıkıp "HEPİMİZ ERMENİYİZ DİYE BAĞIRMALARI!"Umarım bu şerefsizligi de yapmazlar o çakma seyirci ile.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Çar Ekm 14, 2009 5:04 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ne kadar sinlirlendigimizin farkina varip ta "ne oluyor" diye düsündügümüzde karsimiza cikan iki gercek var. Söyleki;

1. Kesinlikle sabrimizi ve dayanma gücümüzü ölcüyorlar. Tepkimizin boyutlarini sistemli sekilde zorluyorlar. Toplumun sinirini gererek gercek verilere ulasmaya calisiyorlar. "Bu veriler ne ise yarayacak" derseniz kesinlikle acilimla bir ilgisinin var olduguna inaniyoruz sahsen. Zamlara ne kadar sessiz kalirsaniz o derecede zamlanirsiniz... Burda da ne kadar sessizseniz o derecede sinir merkezlerinizi zorlayip zamaninda dis güclere verdikleri "komsularla sifir problem" sözünü yerine getirerek usakligin zevkini tadacaklar.

2. Kesinlikle sindirme yani hazmettirme hareketi. "Siz istediginiz kadar ugrasin bizim dedigimiz" olur mantigi. Yüce Türk Milleti sindirilip eziliyor. Düsünün 10 sene böyle gitse baas partisinin Iraklilari sindirmis olmasi gibi birileri de bizi sindirecek akillari sira.

Bir baska sebep daha var ki bunu düsünmek bile istemiyoruz. O da milleti galeyana getirmek. Provakasyon yani. Ne ise yaradigi noktasinda cok sey söylenebilir ama Türk´ün yararina olmadigi kesin.

Belki baska sebepleri de vardir. Lakin mevcut hükümetten Türk´e yakisir bir mantik aramayi uzun zamandir unuttuk. Ki bunda bizim hic sucumuz yok.


Tanri Türk´ü korusun ve yüceltsin
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Çar Ekm 14, 2009 10:52 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Azeri bayrağı MHP'de dalgalanıyor !



MHP Genel Merkezi'nde Azerbaycan bayrağı...

Son günlerde yaşanan tartışmaların merkezinde Azerbaycan bulunuyor.

Önce ABD'nin son dakika hamlesiyle imzalanan Ermeni protokolü ile Azerbaycan'ın mağdur edilmesi, ardından Bursa'da oynanan Türkiye - Ermenistan maçına Azerbaycan bayraklarıyla girilmesinin yasaklanması, Azerbaycan ile AKP arasındaki iplerin iyice gerilmesine neden oldu.

Azerbaycan vekillerinin apar topar Ankara'ya gelmesi de, Türkiye-Azerbaycan arasında yaşanan gerilimin en önemli göstergelerinden birisiydi.

Türk Dünyası ile ilgili meselelerde hassasiyeti olan MHP, bu süreçte de Azerbaycan'a en çok destek veren siyasi parti oldu.

MHP Grubu'nda başta MHP Lideri Devlet Bahçeli olmak üzere, tüm MHP'li vekiller Azerbaycan rozeti takarken, Türkiye-Ermenistan maçında Azerbaycan bayraklarına konan yasağa en sert tepkiyi yine MHP gösterdi.

Bununla da yetinmeyen MHP, genel merkez binasına Türkiye ve Azerbaycan bayrakları asarak, Azerbaycan'a olan yakınlığını açıkça ifade etti.

İşte Türkiye ve Azerbaycan bayraklarıyla objektiflere yansıyan MHP Genel Merkezi:








Etikhaber
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Per Ekm 15, 2009 11:48 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder




Ülkücülerden çılgın eylem planı





Dünyanın diline düşmekten son anda kurtulduk.. Türkiye-Ermenistan maçı az daha büyük bir eyleme sahne olacaktı.

Türkiye, uluslararası bir krizin eşiğinden dönüldüğünü bugün Taha Akyol'un yazından öğrendi.

Ülkücü bir grubun kiraladıkları planörle sahaya inerek Azerbaycan bayrağı açmayı planladıkları ortaya çıktı.

Milliyet yazarı Akyol, ilginç Azeri bayrağı eylemini ve nasıl engellendiğini bugünkü Bursa notları başlıklı köşesinde yazdı:

"Şehir sakin ve olgun. Hiç öyle gergin bir ortam yok. Sadece "MHP'liler protesto eylemi yapacakmış" diye bir laf dolaşıyor. Bursa polisi bazı ülkücü gençlerin planör kiraladıklarını, maç devam ederken bu planörle sahaya inerek Azerbaycan bayrağı açacaklarını öğrenmiş. Bu eylemin polis tarafından durdurulduğunu öğrendim. Bursa Valiliği ve Emniyeti bu gençler üzerinde etkili olacak ağabey konumundaki isimlerle görüşerek sükûneti sağladıklarını, önemli bir olay beklemediklerini söylediler."


Internethaber
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Per Ekm 15, 2009 4:05 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Stat üzerinde maket uçak uçuracaklardı!



Türkiye-Ermenistan maçında maket uçakla eylem hazırlığında olduğu iddia edilen 4 kişinin gözaltına alındığı ortaya çıktı. Bu kişilerin, maça Azeri bayrağı alınmamasını protesto amacıyla, üzerinde Azerbaycan bayrağı bulunan maket uçağı stat üzerinde uçuracakları tespit edildi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Ermenistan Cumhurbaşkanı Serj Sarkisyan'ın izlediği ve geniş güvenlik önlemleri alınan maça FIFA'nın uyarısı üzerine Azerbaycan bayrağının alınması yasaklanmıştı.

Bayrak alınmamasını protesto etmek isteyen 4 kişinin ise, üzerinde Azerbaycan bayrağı bulunan maket uçağı maç saatinde Atatürk Stadı üzerinde uçurmak istediği ortaya çıktı.

Ancak polise yapılan ihbar sonucu bu eylem önlendi.

Olayla ilgili gözaltına alınan 4 kişi adliyeye sevkedildi.

Bursa Valisi Şehabettin Harput, zanlıların maket uçak ve planör eğitimi aldıklarını, tepki için bu eylemi planladıklarını söyledi.

Harput, "Zanlılardan biri daha önce planör kursu gördüğünü, hazırlık yaptığını ve ses getirmeyi amaçladığını, mesaj vermek istediğini sorgusunda ifade etmiş. Allah'tan bizim güvenlik birimlerimizin iyi bir istihbaratıyla böyle birşeyin meydana gelmesine fırsat vermeden, zanlılar hemen etkisiz hale getirildi ve gözaltına alındılar" dedi.

Bursa Valis Harput, "Türk milliyetçiliğinin öncülerinden Nihal Atsız'ın adını kullanarak kendilerine 'Atsız gençler' adını veren gençlerin bir araya gelmesiyle oluşan grup maket uçak ve planör eğitimi almış, uçağa koyacakları Azerbaycan bayraklarıyla eylem yapmayı planlamışlar" dye konuştu.

cnnTürk
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1