Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - ÜLKÜCÜ SANATÇILARDAN ÇAĞRI
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Pzr Kas 29, 2009 1:24 am    ileti konusu: ÜLKÜCÜ SANATÇILARDAN ÇAĞRI Alıntıyla Cevap Gönder











ÜLKÜCÜ SANATÇILARDAN ÇAĞRI




Alıp okumadıkları gazetenin reklamını yapmak yerine neden satılmadığını inceleyip eleştiride bulunmak Ortadoğu´ya yapılacak en büyük iyiliktir.



Gündem o kadar çabuk değişiyor ki. Ayak uydurmakta herkes gibi zorluk çekmeye başladım. Beyin olarak yoruyor bu memleket. İnsan olmanın farkı olan, düşünebilme kabiliyeti anlamsız kalıyor bu durumda. Turşulaşmış beyinler, koyun sürüsünden farksız, gelişen olayların analizini yapamayan, tepkisiz bir kalabalık olmamızı sağlıyor.


Gelişen olaylardan hoşnut olmayan ve tepki gösterme ihtiyacı hissedenler ise kendilerine doğal olarak bir yol gösterici arıyor. Ben o yol göstericiyi yıllar önce buldum. Benim gibi düşünenler, gönlü benim gönlümden olanlar, dünyaya ve Türkiye ye benim baktığım pencereden bakanlar, benim gördüğüm şeyleri görsün, bazı şeyleri fark etsin. Gönül birlikteliğimiz, fikir birlikteliği haline gelsin istiyorum. Her Türk Milliyetçisi Ortadoğu Gazetesini okumalı okutmalı sahip çıkmalıdır. Bu gazete bizim.


KAYA KUZUCU


Abonesi olduğum Ortadoğu gazetesi fikirlerimi destekliyor, benim haykırmak istediklerimi haykırıyor. Unutmama fırsat vermiyor. Fikir önderlerimi anlama, fikrimi anlatma yetisi kazandırıyor. İnsanlarım uyutulmasın istiyorum her gün aldığım ikinci bir Ortadoğu Gazetesini mahalle kıraathanesine götürüp insanların faydalanmasını sağlıyorum.


Gazetemin gönül seferberliği kampanyasında en büyük yandaşlarından biriside benim. Gazetemin Türk milletinin emniyet ve refleks mekanizması olan milliyetçi düşünce tarzının fikir birliği noktasındaki mihenk taşlarından biri olduğunu biliyor, Ayrılma ve Açılma sözcüklerinin sıkça telaffuz edildiği son günlerde, yüreği aynı sevda ile çarpan herkesin birbirine sahip çıkması, desteklemesi ve en doğru hareket noktasında buluşması gerektiğini düşünüyorum.


Birbirimize sahip çıkalım bizden olana sahip çıkalım. Ortadoğu gazetesi okuyarak uyanık kalmaya gayret edelim.


YILDIRIM YILDIZDOĞAN



Ülkemizin ne kadar zor günler yaşadığını hepimiz bilmekteyiz. Açılım diyerek önümüze sunulanın ne olduğunu gözlerimizle gördük. Bu yaşanılan süreçte birde basının yanlı ve Türk milliyetçilerine tamamen uzak tavrı boy göstermekte. Öyleki bir çok gazetede kanlı terör örgütü PKK yı kahraman gibi karşılamalar eleştirilmezken şehit ailelerinin haklı isyanları yer bile almıyor.



Medya sektöründe Türk Milleti nin hissiyatını, tavrını yansıtan tek yayın organı Ortadoğu Gazetesi dir. Bu sebepledirki Ortadoğu Gazetesi ni almak, okumak ve okutmak artık vatan savunması ile eş değer taşımaktadır. Ben şahsım olarak gazete Ortadoğu aracılığı ile gönüldaşlarıma seslenmek istiyorum. Gazetemize sahip çıkalım. Her gün muhakkak birden fazla Ortadoğu Gazetesi alarak gerçek ve doğru gündemi halkımıza ulaştıralım.



Unutmayalım ki Ortadoğu almak vatanın bölünmez bütünlüğünü savunmaktır, Ortadoğu almak tüm kışkırtmalara, ülkemiz üzerinde dönen olaylara, ABD ye, Avrupa ya karşı dik durmaktır, Ortadoğu almak PKK ya lanet okumak, şehidine sahip çıkmaktır, Ortadoğu alın, aldırın, okuyun ve okutun.


ATİLLA YILMAZ



Millet şuurunu biz olmak oluşturur. Millet varlığı ve varlığını meydana getiren unsurlar için her fedakarlığı yapar, her engelle savaşır. Misyonu milletin varlığı ve bütünlüğü için her türlü fedakarlığı yapmak, her engelle savaşmak olan gazeteniz Ortadoğu yu okuyun, okutun mücadelenize sahip çıkın.


ZAFER İŞLEYEN



Bizi biz yapan ortak paydalarımızdır. Aynı şeye gülmek, aynı sebepten ağlamak, aynı şeye üzülmek bizi ortak noktalarda buluşturur. Kerkük lü bir Türk le birlik, Karabağ la birlik, Türkistan la birlik, Türk le birlik bir gazete. Ne Mutlu Türküm Diyene Sözünde şiarlaşan Türk Milliyetçilerinin bayrağıdır Ortadoğu Gazetesi. Her Türk Milliyetçisi gazetesine sahip çıkmalıdır.


ARAZ ELSES


Türk Milleti mutlu huzurlu yaşasın diye, asaletine yakışan yüksekliğe erişsin diye durmadan, yorulmadan "her şeyden önce milletim" düsturuyla üreten, hassasiyetlerimizi paylaşan, kaygılarımızı anlayan, derdimizle dertlenerek yazan, ahlaki değerlerimizi vurgulayan haber yaklaşımıyla bize yakın bizden bir gazete. Ortadoğu okuyun kendinize yabancı kalmayın.


MUSTAFA YILDIZDOĞAN




Topluma hizmet etmek, kendini bu hizmete adamak zor iştir. Kendini Türk Milletine hizmet için adayan, bu ilhamı milletinden alan, milletinden aldığı ilhamla milleti için üreten, milleti için yazan, milleti için düşünen, milleti için yaşayan bir kadro ve milletin çıkarlarını, bütünlüğünü şahsi çıkarlarının üzerinde tutan güvenilir bir gazete: İşte Ortadoğu Gazetesinin farkı da buradadır.


ARİF NAZIM




Hoyrat kadar hüzünlü, horan kadar coşkulu, ağıt kadar kederli, marş kadar yürekli, bozlak kadar samimi, semah kadar etkileyici, misket kadar neşeli, zeybek kadar ağır, ezgisiyle, nakışıyla Türk; haberiyle, bakışıyla Türk çe bir gazete. Her gün bir Ortadoğu Gazetesi alalım aynı noktada buluşalım.


MAHMUT TÜLEK




Ülkemizin teknoloji ,bilgi ve pratik uygulama ile gelişmesi gerekirken;bizi okuyarak körelten ,izleyerek cahilleştiren, çalışırken sömüren, biran önce sona ermesini istediğimiz öyle bir dönemde yaşıyoruz ki 85


Cehaletten , okuyarak kurtulurmuş insan! Oysa okumamız için yazılanlar bizi, karanlıktan aydınlığa ilerleteceğine kör kuyuların derinliklerine itiyor son zamanlarda .


Okuyarak öğrenmemiz gerektiği doğru ama ;doğru yazanları okumamız gerekmekte.Doğru yazan aydınların makalelerini,kitaplarını,köşe yazılarını,şiirlerini okumanın yanı sıra korumalıyız da.


ORTADOĞU GAZETESİNİ KORUMALIYIZ;


Çünkü; milli duygularımız var ve bazen unutturulan bu mili duygularımızı büyük inceliklerle bize hatırlatan Ortadoğu.


Çünkü; sahip olduğumuz toprakları ölü soyucu diye tabir edilmesi uygun düşen kurum , kuruluş ve kişilere feda edenlere en acımasız şekilde tepkisini gösteren Ortadoğu.


Çünkü; üniter devlet yapımızı korumak ve bizleri gerektiği şekilde ,gerektiği kadar aydınlatmak için yazan tüm aydın kalemleri barındıran Ortadoğu.


GRUP GÖKÇEN



3 Mayıs 1972 günü Başbuğun isim babalığıyla yola koyulan Ortadoğu Gazetesi her geçen güne inad tekrar tekrar okuyucularının önüne aynı inanç ve kararlılıkla çıkmaktadır. Biz de Türk Milliyetçileri olarak sahibi olduğumuz tek gazetemize sahip çıkmalıyız. Ortadoğu Gazetesi Okumalıyız


ŞEMSİMAH ŞENER


Ortadoğu Gazetesi deyince Zeki Saraçoğlu gelir akla. Zeki Beyin omuzlarında yıllar yılı bugünlere taşınan Türk Milliyetçiliği Fikri Hareketinin günlük gazetesi olma özelliğini taşıyan arkasında rantiyeciler ihaleciler değil samimi Ülkücülerle bugünlere gelen bir gazete vardır. Gazetemiz Ortadoğu ya sahip çıkalım.


AŞIK SEFAİ



Biz hayatın her halini şiire sığdırmış bir milletiz,ölümlerimizi ağıtla şiirleştirmişiz, hasretlerimizi, kayıplarımızı, aşklarımızı, türkülerle, şarkılarla şiirleştirmişiz, kahramanlıklarımızı, kavgalarımızı, öfkelerimizi, destanlarla şiirleştirmişiz,çocuklarımızı sevmeyi, avutmayı, ninnilerle şiirleştirmişiz, yergiyi bile gicivle şiirleştirmişiz vesselam... ortadoğu gazetesi bizim için aynı şeyleri ifade ediyor... okuyalım, okutalım, anlatalım, geleceğimiz için, daha aydınlık bir türkiye için bizi birbirimizden haberdar eden ortadoğu gazetemize sahip çıkalım...


ANTALYA ÜLKÜ OCAKLARI ESKİ İL BAŞKANI.Ü.O.GENEL MERKEZ SANATÇISI


MUSTAFA AKSOY



Günlük Çıkan Gazetelerin Günlük ortalama Tirajı Toplam 4.500.000 civarındadır. Küçük bir cemaatin çıkardığı gazete kadar bile medyada yer alamıyoruz. Biz Türk Milliyetçileri olarak, sesimizi daha gür çıkarmalı, gazetemize sahip çıkmalıyız. Biz gazetemize sahip çıkmazsak, başkaları bu millete sahip çıkacaktır. Haydi Okuyalım, Okutalım. Daha ne bekliyoruz. Türk Milliyetçilerinin yegane ve tek gazetesi olma özelliği taşıyan Ortadoğu Gazetesine sahip çıkmak bizim onurumuzdur.


BEHZAT ÇİÇEK



Okumak; bilebilmenin olmazsa olmazı,karşılaşılan olayları ve yaşanılanları yorumlamada yöntemli ve bilinçli olmanın ana kaynağı.Geçmişin köprüsü,geleceğin pusulası.Akıl ve izan,yürek ve gönül sahibi her insanın ilim ve irfanını borçlu olduğu tek sebep.


İşte bu sebebin nimetlerinden faydalanmanın girizgahı olan günlük gazete okuma alışkanlığımızı gazetemiz ORTADOĞU ile sürdürelim.


Tarihin seyrini değiştiren Alperenler olan 78 kuşağının elinden düşürmediği bu gazeteye bizde sahip çıkalım.Bu gazetenin sahipleri Türk milliyetçilerini yalnız ve yansız bırakmayalım.



Okuyalım,hep okuyalım.Yaradan ALLAH ın adıyla okuyalım.



Bozkurtsesi.com

Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 08, 2004
İletiler: 1042

İletiTarih: Sal Arl 01, 2009 5:33 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ortadogu gazetesi sadece Milliyetci,Ulkucu Hareket'in gazetesi degil butun Turk Milleti'nin gazetesi.

Ortadogu gazetesi bizim sesimiz'dir ama ayri zaman'da nefesimiz'dirde.

Nefesimiz olmazsa sesimiz'de olmaz.

Iste ortadogu gazetesi bu iki ozelligi tasiyor.

Cunku Ortadogu gazetesi hem bizim sesimiz oluyor,duyuruyor hemde bize sizde sesinizi duyurun diye nefes veriyor.


Iste Ortadogu gazetesi'ni bunun icin okumaliyiz ve okutmaliyiz.

Nefessiz ve Sessiz kalmak istemiyorsak Ortadogu gazetesi'ni okumaliyiz ve okutmaliyiz.

Degerlerimizden biri olan Ortadogu gazetesine Sahip cikmaliyiz.

Biz bizim olana,olanlara sahip cikmazsak gun gelir baskalari sahip cikar.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 08, 2004
İletiler: 1042

İletiTarih: Çar Arl 02, 2009 6:11 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Ulkudaslar'im bu konu hakkinda yazacak birseyiniz yok'mu?

Bu konuya lutfen katilin gercekten cok onemli.

Bakin Ortadogu gazetesi partimiz MHP'nin haberlerini yayinlayan tek gazete.
Ortadogu gazetesi'nin kiymetini cok iyi bilmemiz lazim.

Hergun iki gazete alalim.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Per Arl 03, 2009 1:20 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu konuda üyelerimiz zaten hemfikir. Konu basligini acmaktaki amacimiz tekrar gündeme getirmek idi.

Bu vesile ile Ülküdaslarimiz konuya tekrar dikkat kesilieceklerdir diye inaniyoruz. Cevremizdekilere Ortadogu gazetesini tavsiye etmek gerekmektedir. Gerekiyorsa bir süre hediye edelim.





Tanri Türk´ü korusun ve yüceltsin
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 08, 2004
İletiler: 1042

İletiTarih: Cum Arl 04, 2009 3:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Vuslatim demiş ki:
Bu konuda üyelerimiz zaten hemfikir. Konu basligini acmaktaki amacimiz tekrar gündeme getirmek idi.

Bu vesile ile Ülküdaslarimiz konuya tekrar dikkat kesilieceklerdir diye inaniyoruz. Cevremizdekilere Ortadogu gazetesini tavsiye etmek gerekmektedir. Gerekiyorsa bir süre hediye edelim.





Tanri Türk´ü korusun ve yüceltsin


Bu konu hakkinda herkes'in hemfikir oldugunu biliyorum zaten.Sadece dusuncelerini merak ettim.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jan 12, 2006
İletiler: 151
Şehir: türkiye

İletiTarih: Cmt Arl 05, 2009 10:10 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

GAZETEYE SAHİP ÇIKMAK İÇİN,İNTERNETTEN OKUMA YERİNE SATIN ALMA YOLUNA GİDİLİP ÖYLE OKUMALIYIZ.OKUDUKTAN SONRA İŞ YERİ KOMŞULARIMIZA,ARKADAŞLARIMIZA OKUTMALIYIZ.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1