Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - SATIŞA DEVAM
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
mustafa1995
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jan 12, 2006
İletiler: 151
Şehir: türkiye

İletiTarih: Cmt Arl 12, 2009 10:04 pm    ileti konusu: SATIŞA DEVAM Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR,GEÇTİĞİMİZ GÜNLERDE ÇOK ACI OLAYLAR YAŞADIK,FAKAT BU ACI OLAYLAR AYNI ZAMANDA KAFA KURCALAYICI.BAKIN BAŞ BAKAN IN ABD YE GİDİP YAHUDİLERİN KARA YÜZÜNÜN TEMSİLCİSİ OBAMA İLE GÖRÜŞTÜĞÜ GÜN TOKAT DA EYLEM OLDU YEDİ FİDANIMIZ TOPRAĞA DÜŞTÜ TÜM KAMUOYU BUNUNLA MEİGUL OLDU PEKİ ABD DE NE KONUŞULDU NE OLDU NE BİTTİ BİZ BUNU KOMUŞAMADIK,HATTA BUNA BAŞBAKAN VE AKP BİR KOMPLO VAR DEDİ FAKAT ASLINDA BİZİM DEMEMİZ LAZIMDI BU İŞTE BİR İŞ OLDUĞUNU FAKAT ADAMLAR ZEYTİN YAĞI GİBİ ÜSTE ÇIKTILAR VE HATTA NERDE İSE PKK YI SÜT DÖKMÜŞ KUZU GİBİ TERTEMİZ GÖSTERMEYE BİLE ÇALIŞRILAR EYLEMİ NEREDE İSE BU GARİBANLAR YAPMAMIŞTIR DİYECEKLERDİ.FAKAT PKK BUNA FIRSAT VERMEDİ VE EYLEMİ SAHİPLENDİ.ARKADAN DTP KAPATILDI YİNE ABD DE NE OLDU NE BİTTİ ANLAYAMADIK ŞİMDİ DE TÜM TÜRKİYE BU KONUYU KONUŞUYOR.FAKAT ABD DEKİ ZİYARET TAMAMEN UNUTTURULUYOR.BI ARADA 6 TANE ŞEKER FABRİJASI SATILDI.KAÇ LİRAYA BİLİYORMUSUNUZ.606 MİLYON DOLARA.BUNUN YÜZDE YİRMİSİ PEŞİN ÖDENECEK GERİ KALAN 5 YILDA ÖDENECEK.BAKIN ARKADAŞLAR BEN ÇORUMLUYUM.ÇORUM ŞEKER FABRİKASI ŞU AN BİR SAVAŞ HALİNDE MODERN SİLAH ÜRETEBİLECEK KONUMDA VE STRATEJİK ÖNEME SAHİP.YILLIK KARI 30MİLYON DOLAR.5 YILLIK KARI 150 EDER. YANİ FABRİKA KENDİ KARI İLE SON SAHİPLERİNE BELEŞE GELİYOR.FABRİKA NİYE SATILIR.KAR ETMEZSE SANA YÜKSE SATILIR.PEKİ YILLIK 30MİLYON DOLAR KAR EDEN FABRİKA NİYE SATILIR.HA PARAYA İHTİYACIN VARSA NEDEN PEŞİN SATMIYORSUN DA BEDAVA VERİYORSUN.BAKIN GEÇEN HAFTADAN KAMUFLE EDİLEN KÜÇÜK AMA MİDE BULANDIRICI BİR DETAY.BU ARADA BU TOPLANTIDA MUSUL UN DURUMU İRAN A MÜDAHALE VE AFGANİSTAN A ASKER GÖNDERME OLAYIDA GÖRÜŞÜLDÜ.KONULARDAN BİRİSİDE MÜSLÜMAN TÜRK ASKERİNİN TALİBANLA SAVAŞTIRILMASI.YANİ YAHUDİ NİN ÇIKARLARI UĞRUNA MÜSLÜMAN MÜSLÜMANI VURACAK.TABİ BUNLAR BENİM MİDEMİ BULANDIRAN BAZI DETAYLAR.BU ARADA KİM BİLİR NELER KAÇIRILDI GÖZLERDEN VE DİKKATLERİMİZDEN.NE MUTLU İNADINA TÜRKÜM DİYEBİLENE
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi



Kayıt: Nov 02, 2004
İletiler: 3121
Şehir: Turan/Almanya

İletiTarih: Pzr Arl 13, 2009 1:42 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hain saldiriyi muhalefete yikmaya calisan iktidar "cambaza bak" diyerek yine uyutma yoluna gitmistir.

Milatdan bahsedilmektedir. Bu miladin ne oldugu önümüzdeki günlerde iyice günyüzüne cikacaktir. Yetkili merciilerimize kulak verdik; aciklama bekliyoruz. Ki yarin Tandogan´da bu konu mutlak islenecek diye bekliyoruz.



Tanri Türk´ü korusun ve yüceltsin.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
tamerr
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Feb 27, 2006
İletiler: 416

İletiTarih: Pzr Arl 13, 2009 10:04 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:

ŞEKER FABRİKASI SATILDI

10 Aralık 2009 Perşembe 10:08
Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye (Türk Şeker A.Ş.) ait PortföyC Grubu’nda bulunan Kastamonu, Kırşehir, Turhal, Yozgat, Çorum ve Çarşamba Şeker Fabrikaları’nın nihai pazarlık görüşmesinde, 35 turun ar


Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş.’ye (Türk Şeker A.Ş.) ait PortföyC Grubu’nda bulunan Kastamonu, Kırşehir, Turhal, Yozgat, Çorum ve Çarşamba Şeker Fabrikaları’nın nihai pazarlık görüşmesinde, 35 turun ardından en yüksek teklifi 606 milyon dolarla AkCan Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş. (AkCan) verdi.
Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB), Türk Şeker A.Ş’ye ait portföyC Grubundaki nihai pazarlık görüşmelerini gerçekleştirdi. ÖİB’deki nihai pazarlık görüşmelerinde 35 tur sonunda en yüksek teklif AkCan’dan geldi. 605.5 milyon dolarlık teklif veren AkCan, Komisyon Başkanının son nihai teklifinin bu olup olmadığını sorması üzerine, teklifini 606 milyon dolara yükseltti.
9 teklif verilmişti
ÖİB’in aldığı 9 teklif şöyleydi: “Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kuzey Anadolu Şeker Fabrikaları Ortak Girişim Grubu, Torunlar Gıda Sanayi ve TicaretGülsan Holding Ortak Girişim Grubu, Elektrosan Elektrobakır Sanayi, AkCan Şeker Sanayi ve Ticaret A.Ş., Yıldırım Holding, Özaltın İnşaat Sanayi ve Ticaret ile Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi A.Ş.”
Dünkü elemesiz birinci turda en yüksek teklif 391 milyon Dolar oldu. Bu turdan sonra elemeli olarak 4 tur gerçekleştirildi. Birinci elemeli turda en yüksek teklif 426 milyon dolardı. Çelikler Taahhüt İnşaat ve Sanayi bu turda elendi. İkinci elemeli turda en yüksek teklif 453 milyon 750 bin Dolar olurken, bu turda Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği elendi. Üçüncü elemeli turda en yüksek teklif 481 milyon 300 bin Dolar olarak gerçekleşirken bu turda da Torunlar Gıda Sanayi ve Tic. A.ŞGülsan Holding A.Ş. Ortak Girişim Grubu elendi. 4’üncü turda en yüksek teklif açıklanmazken, Elektrosan Elektrobakır Sanayi A.Ş. pazarlık görüşmelerine veda etti. 4 elemeli turdan sonra, açık artırmaya geçildi. Açık artırma 506 milyon dolarla başladı. Açık artırma aralığı 500 bin Dolar olarak belirlendi.
En yüksek ikinci teklif Kuzey Anadolu Şeker’den
TURLAR sonunda 605.5 milyon dolarla en yüksek teklifi AkCan verdi. Komisyon başkanının nihai teklifini sorması üzerine AkCan 606 milyon dolarlık son teklifini verdi. AkCan’dan sonraki en yüksek ikinci teklif ise 605 milyon dolarla Kuzey Anadolu Şeker Fabrikaları Ortak Girişim Grubu’ndan oldu. İhalede en iyi üçüncü teklifi ise 600 milyon dolarla Yıldırım Holding verdi.



Araştıralım dedik............

Bakın sonuç ne çıktı..........
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
tamerr
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Feb 27, 2006
İletiler: 416

İletiTarih: Pzr Arl 13, 2009 10:10 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:


Mehmet Cengiz: Tayyip'le parlayan yıldız


9 Şubat 2008, Cumartesi
Karadeniz otoyolu, doğalgaz dağıtımı, mobil santral projeleri ve Seydişehir Alüminyum...
Tayyip Erdoğan’a ya da partinin önemli isimlerine organik ya da gönülden bağlı olan iş adamlarının AKP ile ekonomik gücü de etkinlikleri de hızla büyüdü. İş adamı kartvizitinin yanında parti kartını da bulunduran bu iş adamları, iş dünyasının önemli kurumlarında yer alıyorlar. AKP Hükümeti ile birlikte yıldızı parlayan iş adamlarından biri de Cengiz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Cengiz. AKP iktidarından önce ANAP’a yakınlığı ile bilinen, bir dönem Çaykur Rizespor’un kulüp başkanlığını da yapmış olan Mehmet Cengiz, Erdoğan’ın hemşehrisidir. Hatta Erdoğan’ın bir Karadeniz gezisinde, kendisine yakası açık gömlek giydiği için “Ne o yakan bağrın açık, kabadayılığa mı soyundun? Bu ne ayak” demişliği, Cengiz’in ise Erdoğan’a “Moda Başbakanım” cevabı vermişliği vardır.

Daha önce Sedat Peker’in kardeşi Vedat Peker’in başkanlığını yaptığı Rizespor’a 1997-2007 yılları arasında başkanlık yapan Mehmet ve Ekrem Cengiz kardeşlerin kurduğu Cengiz İnşaat, Türkiye’de holdingleşirken dünyada da beş ayrı kıtada çeşitli alanlarda faaliyet gösteriyor. Cengiz İnşaat; dünyanın en büyük 225 müteahhitlik firması arasında yer alan, 22 Türk inşaat şirketinden biri.

Madencilik, inşaat, enerji, turizm, makine ve sigorta alanlarında faaliyet gösteren Cengiz Group bünyesinde, Cengiz İnşaat, Ce-Ka İnşaat, HCM Makine, Balen Makine Enerji, Bana Turizm, Cengizler Sigorta ve Cengiz Enerji bulunuyor. Cengiz İnşaat, 1980 yılında altyapı işleriyle başlayan atılımla, yedi şirketten oluşan Cengiz Şirketler Grubu haline geldi. Grubun lokomotif şirketi Cengiz İnşaat, 55 milyon dolarlık iş makinesi parkına sahip.

Balen Makine Enerji, endüstriyel makine konusunda çalışıyor. Japon Furukawa firmasının Furukawa Lastik Tekerlekli Yükleyicilerinin ve Paletli Hidrolik Ekskavatörleri’nin Türkiye’deki tek mümessili. Bana Turizm, Antalya Kiriş’te Le Jardin Resort Hotel ve Beldibi’nde yedi yıldızlı SunGate Port Royal otelinin sahibi olan Mehmet Cengiz, eski bakan Yaşar Topçu’nun Yüce Divan’da yargılanmasına yol açan Karadeniz otobanının da müteahhitlerinden. Cengiz kardeşler, tartışmalı Karadeniz otobanının müteahhidi oldukları dönemde büyümeye başladılar.

Erdoğan’a yakınlığıyla bilinen Cengiz kardeşler, 2004 yılında Özelleştirme İdaresi’nden Karadeniz Bakır İşletmeleri’ni 33 milyon dolara satın almış, Seydişehir Alüminyum’u da 305 milyon dolara Ce-Ka İnşaat adına satın alınca, Oymapınar Barajı da tesislerin elektrik ihtiyacı için bu şirkete devredilmişti.

Bayındır Grubu’nun patronu Kamuran Çörtük’ün 2001’de ekonomik kriz ile sarsılmasının ardından, Bolu Tüneli inşaatını yalnız sürdüremeyeceğinden Mehmet Cengiz projeye ortak edildi. Ancak Bayındır’ın İtalyan ortağı Astaldi bu işbirliğini kabul etmeyince Cengiz’in parası Çörtük’te kaldı. Cengiz arkadaşı Çörtük’ü zorda bırakmamak için, Bayındır’a verilen ve bugün Sungate Port Royal’in üzerinde bulunduğu tahsisli araziyi, 17 milyon dolara satın aldı. Antalya’daki Sungate Oteli’nin açılışını Başbakan Erdoğan yapacaktı. Ancak Kemer Savcılığınca soruşturma başlatılınca Erdoğan gelemedi. Onun yerine, açılışa Kültür ve Turizm Bakanı Atilla Koç ve Bayındırlık bakanı gitti. Ekrem Cengiz’e Erdoğan’ın açılışa katılmama nedenini sorulduğunda, “Hem başbakanım, hem de hemşerim; zorda kalmasını istemem.” demişti.

Cengiz’in bu daveti Karadeniz otoyolu zirvesi gibiydi. Otoyolun ihalesinden dolayı yargılanan eski Bayındırlık Bakanı Yaşar Topçu başta olmak üzere, Sinop’tan Hopa’ya 715 kilometrelik otoyolun bir bölümünü inşa eden Doğuş İnşaat’tan Gönül Talu, Alarko’dan Ayhan Yavrucu, MNG’den Mehmet Nazif Günal gecenin konuklarıydı. Ayrıca işadamları Erdal ve Erol Aksoy, Ulusoy, Kalkavan, Torlak ailesi ve Bayındırlık eski bakanlarından Abdülkadir Akcan da davete katılmıştı.

Bu arada, Türk sermayesi Kuzey Irak’taki ranttan beslenirken Karadenizli Saffet Çebi’nin Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Mak-Yol ile Başbakan Tayyip Erdoğan’ın yakın dostu olan Mehmet Cengiz’in şirketi Cengiz İnşaat’ın oluşturduğu Mak-Yol Cengiz Ortak Girişimi de, Erbil Uluslararası Havalimanı ihalesini 250 milyon dolara almışlardı. Cengiz ve Mak-Yol’un Türkiye’deki Karadeniz Sahil Yolu projelerindeki ortakları Mapa da Erbil’de atık su arıtma tesisi kurmuştu.

IKB’de Barzani ve Talabani ile bağları olan bir iki şirketi sayılmazsa, Karadenizlilerin ve MHP’li eski bir siyasetçinin aldığı işlerin büyüklüğü göze çarpıyor.

Cengiz gözde sektör enerjide de aldığı doğalgaz dağıtım ihaleleri ve elektrik üretimi ile iddialı bir grup. Samsun’da beş yıldır yargı kararları nedeniyle dört ay çalıştırıldıktan sonra üretimi durdurulan, ÇED raporu aldıktan sonra EÜAŞ tarafından çalıştırılması yeniden gündeme gelen mobil santrallerden Mobil 2’nin de işletmecisi olan Cengiz kardeşler, Tayyip Erdoğan’la birlikte yürümeye

alıntıdır.



bu çıktı..........


Fazla söze gerek yok sanırım. Yine altından akepe çıktı.

ihaleyi alan firmanın ortakları yine bu şahıslar.



saygılarımla
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
IHTIYARKURT
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Jan 12, 2006
İletiler: 109
Şehir: Alamanya

İletiTarih: Sal Arl 15, 2009 7:49 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bizim kasimpasali gecengün Mecliste gene gürledi,neymis efendim yok kiriz teyet gecmis yok bizde batan Banka varmiymis falan,hangi Bankadan veya Bankalardan söz etti onu
anlamis degilim.
Bunlar degilmi Bankalarin hepsini ona buna peskes cekenler
yüzde yüz yerli Bankami kaldi memlekette adamlar tabii zarar
etmez sen gel onu halkima söyle Milletin kalan son kurusunuda
Bankalar sömürüyor,bir havaleye bile 20-30 Lira taleb eden
Bankalar neden zarar etsinki.
Not:Kirizi firsat bilenler ,Bankalar üzerinden 350-400 Milyar
Dolar karapariyi aklamislardir!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1