Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - MİLLİYETÇİ GENÇLİK BİRLİĞİ
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
egelialperen
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 6

İletiTarih: Cum Eyl 10, 2004 8:08 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Selamlar;
Sevgili kardeşlerim uzun zamandır oluşturmak için uğraştığımız Üniversiteli milliyetçilerin buluştuğu sanal ortamda oluşuma başlayacak ve ileride inşallah birlikte güzel etkinlikler yapacak olan MİLLİYETÇİ GENÇLİK BİRLİĞİ amatörcede olsa sanal ortamda ilk meyvesini verdi www.milliyetcigenclik.birligi.com adresinde geçici olarak hizmet veren birliğimiz çok kısa zamanda com uzantılı bir alana taşınacak ve daha profesiyonal bir tasarımla hizmetlerine devam edecektir.
Bu birliğe destek versenizde vermeyi düşünmesenizde web sitemize girip bizi tanımanızı hepinizden rica ediyoruz
Saygılarımla Mehmet ORTAÇ
www.milliyetcigenclik.birligi.com
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
egelialperen
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Cum Eyl 10, 2004 8:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bu arada liseli kardeşlerim bana mail atsınlar mehmetortac@superposta.com adresinden.Ben onların arasından bir temsilci belirleyip internet sitemize yazayım onlar aralarında mailleşmeye başlasın.Belki yapacağımız organizasyonlarda onlarında büyük desteklerini görürüz hatta biz üniversiteli büyükleri olarak onların sınavlara iyi hazırlanıp kazanabilmeleri için manevi hertürlü desteği veririz.Önümüzdeki yıllarda onlarda bizlere katılabilirler.Benimle üniversite ve sınav hakkında konuşmak isteyen liseli kardeşlerimdende ayrıca mail bekliyorum.
egelialperen
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiTarih: Cum Eyl 10, 2004 8:15 pm    ileti konusu: Re: üniversiteliler gurubu Alıntıyla Cevap Gönder

bilgehan demiş ki:
Bence geç bile kalınmış bir olay. Herkezin bir gurubu var nurcuların, solcuların, tarikatçıların... ülkücülerin de bir gurubu olması gerekiyor
benim okulda gördüğüm en büyük eksiklik de bu zaten solcuların elinde bildiri koministlerin elinde bildiri sağcıların elinde bildiri birde televole gençliğinin elinde eğlence, parti konser zmanlarını bildiren broşürler...

üniverstelerde bunlar olurken hiçbir ülkücünün elinde bir birdiri haklı davamızı anlatan yazıl veya gündemdeki sorunları gözler önüne koyan bir yazı yok. ne duvarda ne hiçbir yerde... bunun iki sebebi var.

1- bizler malesef birbirimizi yemekten (bulafıma bazı akadaşlarım kızabilir ancak dışarıdan aynen böyle gözüküyor) başaramıyoruz. Aktif bir durumda değiliz. bunu da öyle hadeyince başaramayız. gerçekten iyi bir şekilde organize olarak yapmalıyız öyle birkaç kişinin başarabileceği bir hadise değil.

2- bildiğim kadarıyla böyle bir etkinlik için okul yönetiminin izninin olması gerekiyor ve ülkücüler böyle bir izni kaç üniversitede alabilir.

Böyle bir grup kurulacaksa bu sadece internet te sınırlı kalmamalı. kendi tanıtımımızı iyi yapmalıyız ve okullarda türkiye ve dünya gündemini meşgul eden meselere milliyetçi yorum getiren bildiriler dağıtmalı duvarlara yazılar asmalıyız. yani demekistedim ülkücü öğrenciler dışındaki öğrencilere hitab etmeliyiz, bilhassa televole zihniyetine papuç bırakmamalıyız. Bütün bunları yaparken de kimseyi ürkütmemeliyiz.

eğer gerçekten böyle bir grup kurulacaksa ALLAH yardımcımız olsun.

Sevgili Bilgehan kardeşim yazında çok güzel birşeye değinmişsin hedefimiz sadece ülkücü gençlik değil tüm Türk Gençliği sitemizdeki yazımızı okursanız bunu zaten anlayacaksınız.
oflas
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 41

İletiTarih: Cmt Eyl 25, 2004 5:20 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

lise bu sene bitti ama seneye allahın izniyle gazideyim. böyle bir oluşumun içinde görev almaktan da şeref duyarım.
aslanderen40
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 133

İletiTarih: Cmt Eyl 25, 2004 9:17 pm    ileti konusu: soru Alıntıyla Cevap Gönder

pekala sayın kardeşim egelialperen sizin bir siyasi örgüt veya benzeri derneklerin biriyle ilginiz varmı bu ülkü ocakları da olabilir. sadece merak ettim
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM ICQ
karadereli
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 15

İletiTarih: Pzr Eyl 26, 2004 8:47 pm    ileti konusu: Miliyetçiler birliği Alıntıyla Cevap Gönder

Bilindiği üzere bazı üniversitelerde ülkücüler birlik kurmak şöyle dursun birbirleriyle çatışır olmuşlar.Bu gerçek anlamda milliyetçilik-Ülkücülük davasını savunan bireylerin davadan uzaklaşmasına neden olmuş.Böyle bir oluşum Milliyetçi Öğrencilerin yanısıra bütün milliyetçi camianın ciddi biçimde gereksinim duyduğu bir oluşumdur.Böyle bir hareketi başlatmış olanları bütün içtenliğimle kutluyor ve Allah onların yar ve yardımcısı olsun diyorum
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
bidost
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 280

İletiTarih: Pts Eyl 27, 2004 7:07 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ARKADAŞLAR ZATEN KURULU BİR DÜZEN VAR PARÇALANDIKCA AKI KARA DEMEK DEVRİ BAŞLAR GÖZÜNÜZÜ SEVEYİM BİNA VAR ÇATI VAR NİYE HALA GECEKONDU DOLDURULMAYA ÇALIŞILIYOR ANLAMIYORUM OTĞ BELLİ ADRES BELLİ BUNUN SONUNDAKİ ADRESLER VE GÖSTERİLEN ADRESLER FİKİR ÇATIŞMASI DOĞURUR BİRLİK HAREKETİ ÖNEMLİDİR.
BIRAKIN FİKRİNİZİ OTAĞIDA KULLANINI
ORTADOGU
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 3

İletiTarih: Çar Oca 26, 2005 10:40 pm    ileti konusu: Değerli Arkadaşlar .. Alıntıyla Cevap Gönder

Değerli Arkadaşlar öncelikle Selamlarımı ve Saygılarımı sunarım ..

Ülkücü bir grup olarak diil ama, daha yeni kurulduğundan ve gerçekten profosyonel çalışıldığından emin olduğum, bir Gençlik Girişimi vardır..

www.turkgencleri.com
TÜRK GENÇLERİ

isterseniz bir irtibata geçiniz ..
Amaçlar doğrultusunda birleşmek ve beraber birşeler yapmak daha akıllıcadır ..
Bu arkadaşların İstanbul başta olmak üzere birçok üniversitede, kurulmak üzere yapıları vardır ..
Çalışmalarının sürdüklerini biliyorum ..

Saygılar ve Selamlar ..
Bozkurt_Baha
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 102

İletiTarih: Per Şub 24, 2005 11:53 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ORTADOGU
sölediklerin mantıklı ama kabulş ederlermi sence_?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tengrikut
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 104

İletiTarih: Per Şub 24, 2005 4:29 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Arkadaşlar size tüm türk dünyasından katılımcıların olduğu bir bir site önermek istiyorum.

www.turan.info

herkese katılmasını öneririm.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder ICQ
Bozkurt_Baha
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 102

İletiTarih: Per Şub 24, 2005 6:27 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Tüm gençleri bi oluşum içinde toplamak güzel olur aslında tabi becerilebilirse...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Vuslatim
Forum Yöneticisi
Forum Yöneticisi

İletiler: 3121

İletiTarih: Cum Şub 25, 2005 1:42 pm    ileti konusu: Teskilatci Milletiz Alıntıyla Cevap Gönder

Türk´ler cabuk teskilatlanmasi ile ünlüdürler. Burda da görüyorum ki hemen teskilatlanma calismalari var. Düsünülmesi gereken cekinceleri yok sayarak teskilatlanmanin kari mi var zarari mi? Hicbir önyargim olmadan su sorulari kendime sordum.

1-) Teskilatlanma yerine Ülkü Ocaklari bünyesinde niye Sanal Birlesme olmasin.
2-) Eksiklik Ülkü Ocaklarindan kaynaklaniyorsa neden bu duruma care bulunmasin.
3-) Sanal ortam Ülkücüleri nasil etkiler? Sanal ortamda olusan bir kavgayi sonlandirmak icin üc ay ugrastim. Yaklasik 200 tane Türk genci birbirine girdi. Toplam 49 kisi suan yargilaniyor.
4-) Sanal ortam ne kadar güvenilir? Provakasyonlar nasil önlenecek? Ülkücünün samimiyetine imanim tam. Ama burada bile üyelerin tamami yüzde yüz Ülkücü mü?
5-) Ileride birgün bu is cigirindan cikarda Ülkü Ocaklarini görmezden gelinmeye baslanmaz mi?
6-) Ülkü Ocaklarinin üniversitelerde temsilcileri yok mu? Benim bildigim ortaögretim masasi bile var.
7-) Bu cok basliliga götürmez mi?
8 -) Ileride bir gün birbirmiz ile ugrasmaktan calisamaz hale gelmeyecegimizin garantisi var mi?
9-) Temsilcileri netice itibari ile sanal taniyacagiz. Verdikleri raporlar ne derece dogruluk icerir? Diyelim ki belirli araliklarla toplantilar düzenleyerek bir araya gelindi. O kadar masraf, o kadar zaman, o kadar samimiyet Ülkü ocaklarina yapilan katkilara eklense ocaklarimizin yükü hafiflemez mi?

9 Isikci olarak cekincelerimi 9 madde de sinirlandirayim :wink:

Teklif; Düsünülen bu olusum en mükemmel sekliyle Ülkü ocaklari izni ve gözetiminde hayata gecirilsin. Temsilciler sehirlerdeki Ülkü Ocaklarinin Üniversite-Okul sorumlulari olsun.
Unutmayalim; Bas basa, bas Allaha´a (c.c.) baglidir.

Dalindan kopmus yapragin akibetini rüzgar tayin eder.

Arkadaslar iyi yönlerini siz yazdiniz ben de cekincelerimi yazdim. Netice itibari ile her yönünü düsünmek gerekir. Ülkücü Hareket önünü görmek zorunda. Biz herhangi bir görüs veya olusum degiliz. Bizler yüce Türk Milletinin kaderiyiz. Bizim basimizin agrimasi Milletin kangren olmasi demektir.

Fikri ortaya atan, savunan, görüs bildiren arkadaslarima tesekkür eder calismalarinin hayirlara vesile olmasini niyaz ederim.

Allah (c.c.) Türk´ü Korusun ve Yüceltsin
ORTADOGU
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 3

İletiTarih: Cum Şub 25, 2005 10:29 pm    ileti konusu: Şunu Belirtmek gerekir .. Alıntıyla Cevap Gönder

Sevgili Bozkurt_Baha Kardeşim ve diğer arkadaşlar,
Öncelikle Türk Gençlerindeki (http://www.turkgencleri.com ) arkadaşlar sadece sanal alemde değilde, Sivil ortamda da çalışmalara başladılar.Önceden de belirttiğim ve bildiğim kadarıyla Üniversitelerde ve bazı illerde temsilci arkadaşları var ..

Bende iyi bir ülkü ocaklı olmama rağmen, bu arkadaşların yaptıkları birçok şeyin çok önemli olduğunu savunuyorum.Çünkü, Amaç Vatani Milleti duyguların hayatlarını kendi kişisel menfaatine, zevkine, çıakrlarına adamış arkadaşlara öğretmek vede hiç diilse bile biraz eğitmek ve Vatan sevgisini anlatmak olduğu inancındayım ..

Mesela bu arkadaşları, Belki Ülkü ocaklarıyla, alperen ocaklarıyla veya benzeri kurum veya kuruluşlarla duyarlı hale getiremezsiniz, fakat böyle bir oluşum ile daha fazla yararlı olunucağına katılıyorum ..
Çünkü yapılan yanlış tutumlar ile bazı davranışlar ile diğer kurum ve kuruluşların bazıları bazı yerleri kendi menfaatlerine kullanabiliyorlar veya başkaları tarafından ( eğitilmesi gereken arkadaşlardan bahsediyorum ) böyle bir Girişim ve topluluk daha mantıklı eğer amacımız gerçekten Vatanımıza ve Milletimize hizmet ise ..

Tekrar belirtmek isterimki, Sadece sanal ortamda ilerleyen ve çalışan bir Hareket diil bu ..

Son olarak, tekrar söylüyorum bir ülkü ocaklı ve kopamayacak biri olarak (!!), sonuçta Ülküocaklarıyla birlikte hareket etmeyen veya etmek istemeyen birçok kişinin Ülküsü de Vatanımızın ve Milletimizin bölünmez bütünlüğüdür.Bunlar hakkında en mantıklı çalışmalar yapmak önemlidir.
Benim felsefem de öle, Bizler eğer çevremizde Ülküsü olmayan bir arkadaşa veya arkadaşlara birazcıkda olsa biraz ülkü kazandırabiliyorsak bizlerden daha çok bu davaya hizmet eden yoktur ..

Allah'a emanet olun ..
Selam ve Dua ile ..
Baskan9
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 2

İletiTarih: Cmt Mar 19, 2005 8:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Selamlarımla..

Arkadaslarım anlattıklarınız, söyledikleriniz süphesiz cok güzel şeyler ama bu düzenler düşündügünüz gibi kolay kurulacak türden degildir.. Sizin yaptıgınız cok yürekten ve cok samimi olsa bile yanlış olabilir.. Ülkücü Genclerin "ÜLKÜ OCAKLARI" çatısı altında toplanması gerekmektedir.. Egerki Ülkü Ocaklarıyla herhangi bir baglantınız yoksa, okulunuzun bulundugu semtteki ocağa bir ugrayın, size gerekli bilgiyi vereceklerdir..

Saygılarımla..
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 2. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız