Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - 13 Şehit!....
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 4. sayfa (Toplam 10 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
-ULKUCU-GARDAS-
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 395

İletiTarih: Pzr Ekm 14, 2007 10:25 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

ALINTI : İlhan ESEN

Artık yeter.. Millet olarak sabrımızın son zerresine geldik..Bizim Allaha çok şükür vatanımızın en ücra köşesindeki kaya kovuğunu bulacak ve oraları pisliklerden temizleyecek gücümüz fazlasıyla vardır. Önümüze dikilen ve bizi engelleyen kaya diplerinden saklanarak askerimize kurşun sıkan kahpeler değil, çıkardıkları kanunlarla onları cesaretlendirenler, onların yöneticilerini devlet konukevlerinde ağırlayanlar, eşkiya başına“sayın„, aziz şehitlerimize“ kelle„ diyenlerdir. Bu milletin vekâletini üstlenip, milli duruş gösteremiyenlerdir.

Yine gelen şehit haberleriyle bağrımız yandı, yine kudurmuş ve kahpe köpeklerin sinsice saldırıları gencecik vatan evlatlarını toprağa düşürdü.
Bu millet artık, kanları yerde kalmayacak“ edebiyatından bıktı, bu kanın durmasını, akan kanların ise intikamının alınmasını bekliyor, hemde hemen.
Her işin bir yolu yordamı vardır..Bir sineği tankla vuramazsınız, hedefi bilerek kalkan bir kol ve bir sineklik yeter.
Düzenli ordu araçları, yanı uçurumlu yollardan geçerken, önceden döşedikleri ve“stratejik dost ülkelerden„ temin ettikleri mayınları, uzaktan kumanda ile patlatmak bu kancıklar için pek zor değildir..Tanklarlada kaya kovuklarına girip bu sürüngenleri çıkaramazsınız. O zaman bu işi usulüne göre yapacaksınız.
Bunun çaresi yine özel timdir..Elli bin kişilik bir özel güç hazırlayın, yetkilerini genişletin, köpek öldürdükleri zaman sorguya çekip 40 yıl ceza vermeyin, madalya takın, alınlarından öpün ve çakal gezen dağlara bırakın bu yiğitleri, bakalım çakallar saklanabilecek kaya kovuğu bulabileceklermi..

Merak etmeyin, bu ellibin kişinin masrafı, devleti kene gibi emenlerin yaptıkları israfın yanında çok küçük kalacaktır.

pkk özel timin kaldırılması için tüm gücüyle uğraştı, Batılı “dostlarımız„ özel timin kaldırılması için baskı yaptı, yerli işbirlikçiler bu isteğe çanak tuttu ve özel timi adeta caniler ordusu ilan ettiler, sonuç ortada..

Bir İngiltere, bir İsrail, elinde hiçbir delil olmadan, sadece şüphelendikleri için insanları vurup öldürebiliyorlar..Bunlara batıdan ve bizdeki batı yalakalarından hiç ses çıkmıyor..Türkiyede devletin bekası için canını ortaya koyup savaşanlara ise bu savaşları sebebiyle 40 yıl hapis verilince kararı alkışlıyorlar..

Hükümet “ talep olursa izin çıkaracaklarını“ lütfen buyuruyorlar..Akan Türk evlatlarının kanı sizin için yeterli talep değilmi..Hükümet olarak bu akan kanlardan siz sorumlu değilmisiniz? Bu mesele sadece askerin meselesimide talebi onlardan bekliyorsunuz?

Artık yeter.. Millet olarak sabrımızın son zerresine geldik..Bizim Allaha çok şükür vatanımızın en ücra köşesindeki kaya kovuğunu bulacak ve oraları pisliklerden temizleyecek gücümüz fazlasıyla vardır. Önümüze dikilen ve bizi engelleyen kaya diplerinden saklanarak askerimize kurşun sıkan kahpeler değil, çıkardıkları kanunlarla onları cesaretlendirenler, onların yöneticilerini devlet konukevlerinde ağırlayanlar, eşkiya başına“sayın„, aziz şehitlerimize“ kelle„ diyenlerdir. Bu milletin vekâletini üstlenip, milli duruş gösteremiyenlerdir.

Bayrağıma hakaret ederek yürüyenlere dokunulmayıp, kenarda bunlara karşı bayrağımı dalgalandıran insanımın , benim polisimce tartaklanmasını hazmedemiyorum..

Benim vatanımı bölmek için açıkça faaliyet gösterenlerin, vatanımdan maaş almalarını hazmedemiyorum..

Benim milletimin malı olan araçlarla köpek leşlerinin taşınmasını hazmedemiyorum..

90 Yaşına gelmiş, bu milletin sırtından halâ refah içinde yaşayan, şehitlerimize hakaret eder gibi bu vatanın bölünmesi yolunda saçmalayan, nü’cü ruhsuzların nereleri zamanında işgal ettiğini düşünüyor ve hazmedemiyorum.
Gururla „ben Türküm“ diyemiyen birinin Türk milletini yönetmesini hazmedemiyorum..

Kendi içindeki azınlıkları insan yerine bile koymayan Batının tüm emirlerine karşı hazırolda durmayı hazmedemiyorum..

Bu kadar gücüm varken, bu kadar çaresiz bırakılmayı hazmedemiyorum...

Ben elli yaşındayım..Bugün bana fırsat verilsin, hemen dağlara çıkıp şevkle köpek avına başlayacak bir haldeyim, gözüm hiçbirşeyi görmüyor..

Ben böyle isem, siz birde gençlerimizi düşünün...

Artık şehit haberleriyle yanmaktan, o şehitlerin ana-babalarının ne halde olduğunu düşünüp kahrolmaktan bıktık usandık..

Beyler, bu millet sizin ipotekli beyinlerinizin zannettiğinden çok daha güçlüdür, bunu ispatlamaya milleti çok zorladınız, en son sınıra dayadınız...

AKLINIZ VARSA, İŞGÂL ETTİĞİNİZ KOLTUKLARIN HAKKINI VEREREK BU KANI HEMEN DURDURUN, BU İŞİ MİLLETE BIRAKIRSANIZ ÇOK PİŞMAN OLURSUNUZ..
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
cCcBilgecCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 326

İletiTarih: Pts Ekm 15, 2007 9:11 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

15 gül fidanım gitti / Video
..
24 saat içerisinde 15 askerimizi şehadet şerbetiyle uğurladık...

--------------------------------------------------------------------------------

Dün Şırnak'ta hain pucuya kurban giden 13 vatan evladımız, bugün ise Diyarbakır ve yine Şırnak'ta kaybettiğimiz 15 kahramanımızın anısına...

Mekanınız cennet olsun!

http://www.etikhaber.com/content/view/43020/77/

........................

http://www.youtube.com/watch?v=7sKuVI5x7_E

...... :cry:
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
altaylar
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 262

İletiTarih: Sal Ekm 16, 2007 11:12 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Erzurum esnafından teröre anlamlı tepki
16.10.2007

--------------------------------------------------------------------------------

Terör olaylarının tırmanış göstermesi ve son 10 günde 15 askerin şehit edilmesine tepki gösteren Erzurumlu esnaf, iş yerinin dış duvarını boya ile ay yıldızlı bayrak yaptı

Terör olaylarının tırmanış göstermesi ve son 10 günde 15 askerin şehit edilmesine tepki gösteren Erzurumlu esnaf, iş yerinin dış duvarını boya ile ay yıldızlı bayrak yaptı.

Türkiye son zamanlarda terörün hortlaması üzerine ayağa kalktı. Diyarbakır ve Şırnak'ta 15 Mehmetçik'in şehit edilmesi üzerine vatandaşlar iş yerlerinin veya evlerinin pencere camlarına astıkları bayraklar ile tepkilerini dile getirmeye başladı.

Erzurum'un Aşağı Mumcu Caddesi'nde kelle- paça çorba lokanta işletmeciliği yapan Abdulkadir Abbasoğlu, iş yerinin dış duvarlarına Türk bayrağı yaptı.

Bir tabelacı tanıdığından aldığı ay- yıldız karton kalıbının üzerine iş yerinin kırmızı zeminli duvarlarını bayrak ile donatan Abbasoğlu, "Her gün bir şehit veriyoruz. Vicdanen rahatsız oldum. Milli duygu ve hassasiyetimi dile getirmek, teröre tepkimi göstermek için iş yeriminin dış duvarlarını Türk bayrağı yaptım. Artık dayanamıyorum bu kadar şehit verilmesine." diye konuştu.

http://www.ortadogugazetesi.net/habergoster.asp?id=10263

Biz milletce askerimizin ve devletimizin yanindayiz.

Helal olsun Vatandasimiza!...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
cCcBilgecCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Pzr Ekm 21, 2007 9:45 am    ileti konusu: Şehit Sayısı 12'ye Çıktı Alıntıyla Cevap Gönder

21 Ekim 2007 11:27
Şehit sayısı 10'dan 12'ye yükseldi.

Hakkari'de PKK terör örgütünün saldırısında şehit sayısı 10'dan 12'ye yükseldi. Ölen PKK'lıların sayısı bilinmiyor..

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nin İran sınırındaki kesiminde PKK'lı bir grup teröristle güvenlik güçleri arasındaki dün gece çıkan ve sabah saatlerine kadar devam eden çatışmada şehit sayısı 12'ye yükseldi.

http://www.etikhaber.com/content/view/43682/77/
cCcBilgecCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Pzr Ekm 21, 2007 10:28 am    ileti konusu: İntikam almadan gitmeyiz" Alıntıyla Cevap Gönder

Olası K.Irak operasyonu öncesinde sınıra yakın bölgelerdeki evlatlaımızdan terhisi yaklaşanlar komutanlarına "terhis olmak istemiyoruz" başvuruları yapıyor...

Türkiye'nin Kuzey Irak'daki PKK yuvalarına karşı olası sınır ötesi operasyonu öncesinde sınır kesiminde askeri hareketlilik yoğunlaşırken, Şırnak'ın Cudi ve Gabar dağlarında operasyona katılan birliklerdeki askerlerin moralinin yüksek olduğu gözlendi. Terhis günü yaklaşan bazı askerlerin de komutanlarına başvurarak, "Tezkere çıktı, terhis olmak istemiyoruz, askerliğimizi uzatın" dedikleri belirtildi.

Şırnak'taki operasyon bölgesinde günlerdir terörist peşinde koşan birliklerde er ve erbaşlar, TBMM'den tezkerenin geçmesiyle birlikte moral buldu. Cudi ve Gabar dağlarında günlerdir süren operasyona katılan komandoların bir bölümü dün görev değişimi yaptı. Operasyondan dönen yaklaşık 40 araçlık bir konvoy Şırnak'ın Cizre ilçesinden geçerek Mardin'in Nusaybin, Şırnak'ın İdil ve Silopi ilçelerindeki birliklerine dönerken, Cudi ve Gabar dağlarına yeni birlikler sevk edildi.

Operasyondaki birlikler dün sabah Bestler Dereler bölgesi ile Şenoba beldesi yakınlarındaki deki Hilal köyünden sabahın ilk ışıklarıyla birlikte dağlara hareket etti.

'Terhisimizi vermeyin'

Gazetecilerin geçtiği kontrol noktasında görev yapan komutanlar, askerlerin moralinin çok yüksek olduğunu kaydetti. Komutanlardan biri, terhisine 20 ile 24 gün kalan iki askerin kendisinden şu talepte bulunduğunu söyledi:

"Bu askerlerim, 'Komutanım Meclis'ten tezkere çıktı, bizim terhisimizi vermeyin. Biz arkadaşlarımızla birlikte görev yapmaya devam etmek istiyoruz' dedi.

Bu talepleri hepimizi çok duygulandırdı. Bu ruh ve vatan sevgisi bizde hep vardı, bundan sonra da var olacak."

Milliyet
Ümit KOZAN, Ramazan İMRAĞ

...............
YETERKi SOYU BOZUK POLiTiKACILAR ELiNiZi KOLUNUZU BAGLAMASIN
,BASKA KiMSELER DURAMAZ ONUNUZDE,RABBiMiZDEN SONRA,TEK GUVENCEMIZ SiZLERSiNiZ,RABBiM YOLUNUZU ACIK ETSiN,DUALARIMIZ SiZiNLE,

....
ASiRLARDIR MUSLUMAN TURK,E KEFEN BiCMEYi HAYAL EDEN SULU BEYiNLiLER,iYi OKUYUN BU YAZIYI ASALAKLAR SURUSU,AK SUTUMUZLE BESLEYiP VATAN,IMIZ iCiN BUYUTTUK BiZ ONLARI.
ELLERiNE KINA YAKARAK,PAYGAMBER OCAGINA UGURLADIGIMIZ YAVRULARIMIZ,BOZKURT,LARIMIZIN OLUMDEN KORKACAGINIMI SANIYORSUNUZ,.

KENDiNiZE YER ARAYIN TARLA FARELERi,SiZLERiN ELiNE SiLAH VERiP DAGA, SEHiR,LERE SALAN,SiYONiSTLERiN CESARETLERi VARSA SiZE SAHiP CIKMAYA KALKSINLAR!...
saydere
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 5

İletiTarih: Pzr Ekm 21, 2007 10:36 am    ileti konusu: YAZIKLAR OLSUN Alıntıyla Cevap Gönder

ABD ve AB ye danışmadan tuvalete bile gidemeyenlere yazıklar olsun
şehitlerimize kelle diyenlere yazıklar olsun
Gelsinler meclis çatısı altında mücadelelerini sürdürsün diyenlere yazıklar olsun
Bu milleti din adı altında abd narkozuyla uyuşturan adı hoca ama icraatte şeytana bile taş çıkartan icraat yapan hoca bozuntularına yazıklar olsun.
Bunların hepsinin tuzu kuru hepsinin birick evlatları birer ticari deha neye el atsalar altın oluyor.Biri de çankayadaki evin eşyalarını beğenmemişte 11 trilyoncuk harcıyacakmış bunlara her şeyin en iyisi layık yakışır helal Milletde gider bunlara sandıkta oy verir kendi evlatlarının birer kelle hesabıyla görüldüğünün bile farkına varamadan.Allah Türk Milletini yattığı derin uykudan bir an önce uyandırsın,basiret versin
cCcBilgecCc
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Pzr Ekm 21, 2007 12:11 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

http://www.youtube.com/watch?v=Vpo7HVtwAZs
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiler: 3100

İletiTarih: Pzr Ekm 21, 2007 12:40 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Artık yeter!Allah bunun sorumlularının bin kere LAYIĞINI versin!Ulan bu ne laçkalık?Bu nasıl devlet idaresi?Referandum ile ,cumhuriyeti yıkacak tertipleri millete bilmeyerek tasdik ettirmeye uğraşırken,vatan evlatları tek tek de değil; ARTIK topluca toprağa düşüyorlar?
DAHA NE KONUŞUYORSUNUZ,NE BEKLİYORSUNUZ?NE KADAR KORKAN SORUMLU VARSA ALAYINI DA İSTİFAYA DAVET EDİYORUM!
KİMSE TÜRKİYE Yİ BU KADAR ACİZ,REZİL BİR DURUMA DÜŞÜREMEZ.
YETER ARTIK LAF DEĞİL,İNTİKAMİ İSTİYORUZ.BU BATAĞIN KAYNAĞINA SALDIRMANIZI İSTİYORUZ.ARTIK LAF SALATASI İSTEMİYORUZ.NE KADAR AMERİKADAN KORKAN SORUMLU VARSA DEFOLUP GİTSİN O MAKAMLARDAN!YETER ARTIK!
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Pzr Ekm 21, 2007 6:15 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Benim zoruma giden verdiğimiz şehit sayısı değil.13 kişi değil 13 milyon kişi de veririz.Dava için malımızı mülkümüzü ,elimizde avucumuzda ne varsa onları da veririz.DURDURUN BU KANI diye yalvaranlardan da değiliz.BU OLAYLAR ANCAK KANLA TEMİZLENİR.Bu olaylar konuşma ile siyaset ile değil;bunları yapanların kellesi alınarak, soysuz kanları akıtılarak temizlenir.Bizim bu olay olur olmaz derhal taarruza geçmemiz,anında karşılık vermemiz gerekirdi.Onların inlerini başlarına yıkmamız gerekirdi.Hala toplanacklar,hala konuşacaklar.Bu baş belası abd nin niyeti,Irak a yerleşmesi ile birlikte belli değil miydi?
Bu iktidarın,bu ordunun ne yapacağız diye bir planı yokmuydu?Neyi görüşeceksiniz bu saatten sonra?Rte o uğursuz açıklama ile bunları siyasete davet edip silahları bırakmak istemesi ne rezalettir?Bu ülkede hala ddaha teslimiyeti,esareti kabul etmeyecek milyonlarca TÜRK VAR.SEN NE HAKLA TÜRK MİLLETİ ADINA BÖYLE BİR ÇAĞRI YAPIYORSUN,KİMSİN SEN?YARIN OYUN BİTER,GÖREVİN BİTER ALIR ŞAPKANI ÇEKER GİDERSİN.ANA BEN BU VATANDA YAŞANMAYA DEVAM EDECEĞİM.sEN NE HAKLA TESLİM OLMAYI KABUL EDİYORSUN?BU HAYVANLARLA,BU KAHPE ANALILARLA NEYİ KONUŞACAKSIN,UZLAŞACAKSIN?BU ALLAHSIZ,KİTAPSIZ,KIRIK DÖLLLERİ İLE KOSKOCA DEVLET PAZARLIK MI YAPACAK?
cUMHURBAŞKANI KALKMIŞ,AKILLI OLMAK LAZIM DİYOR.Akıllı davranmak,böyle bir şey yapmadan seyretmek midir?Saat kaçta olay olmuş?Nerede bu devlet?Hesap soruyorum,kaç saat millete böyle acı bir haberi utanmadan nasıl sakladınız?Neden 20 de toplanıyorsunuz?Neden olur olmaz değil?Çünkü bir şey yapamıyacaksınız da ondan?Bizi sinir hastası ettiniz?O dağlara biz mi çıkalım,bunu mu istiyorsunuz?Her şehide karşı 10 kelle alalım ,bunu mu bekliyorsunuz?Ne pazarlığı ya bu?Bütün millet fakirlik çekiyor,bu it soylarından başka kalkışan var mı?Yeter artık?
Allah belalarını versin.Referandum sonuçlarına bakın.Akepe ile dtp el ele!
Böyle vatandaşın da kardeşliğin de içine tüküreyim.Etnik iştahı kabartarak,bu ülkenin kalbine kürtçülük hançerini sapladılar.Bunu artık söz değil,kan temizler!Daha ne diyeyim?
kozenir
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 58

İletiTarih: Pzr Ekm 21, 2007 9:06 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

AĞLIYORUZ!
ARTIK GÖZYAŞLARIMIZDA GÖZYAŞI KALMADI!!!
YILLARDIR TÜRK KANINI AKITAN DÖLÜ BOZUK KANSIZ PİÇLER!!!
YETER!!!
DAMARLARINDA TÜRK KANI TAŞYANLAR!!!
SÖZ BİTTİ!!!
HAYDİ!!!
GÖREVE TÜRK MİLLETİ!!!
KAHROLSUN BU PİÇLERİ DOĞURAN PİSLİKLER!!!
KAHROLSUN BU PİÇLERİ BESLEYENLER!!!
KAHROLSUN BU PİÇLERE SAHİP ÇIKANLAR!!!
KAHROLSUN BU PİÇLERE SAHİP ÇIKAN İÇİMİZDEKİ PİÇLER!!!
KAHROLSUN BU PİÇLERİN DIŞARIDAKİ DESTEKÇİLERİ!!!
KAHROLSUN BU PİÇLERİ YILLARDIR DOLAYLI DESTEK VEREN SOYSUZLAR!!!
HESAPLARI GÖRÜLECEK!!!
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN!!!
NE MUTLU TÜRK OLANA!!!!!!!!!
polat_38
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 641

İletiTarih: Pzr Ekm 21, 2007 9:18 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

öncelikle SEHITLERIMIZ ALLAHDAN RAHMET DILIYORUM
yakinlarinda sabir
bu nedir bu kadar olmaz artik 12 vatan evladi SEHIT edildi
bizim hükümet daha medyaya catiyor rte bugün oyunu kunlarinken medyaya diyor fazla abartamyin sogukkanli olun
bu ne yüzsüzül bu ne serefsizlik
cikip delikanli gibi bu yapilanlarin hesabi sorulacakdir demesi gerekdi yerde daha kendini savunuyor it oglu it
artik MILLETIN sabri kalmadi ben siyasetcilere güvenmem benim güvendim tek kurum TÜRK SILAHLI KUVETLERIDIR
artik onlar gerekeni yapacakdir
TÜRK SILAHLI KUVETLERINI yipratma politaksinda medya vazgecsin
TÜRK SILAHLI KUVETLERIN üstüne bu kadar gidilmemelidir
tabi yahudi medyasi bunu bilerek ve kastili yapiyor aylardir
cünkü büyükanti pasa onlarin hayalindeki bir genelkurmay baskani degil
onlarin hayalindeki pasa hilmi özkök gibi serefsizlerdir
az kaldi bu serefsizlerden hem ic hemde disdaki serefsizlerden hesab sorulacakdir

saygilarimla

NE MUTLU TÜRKÜM DIYENE
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi

İletiTarih: Pzr Ekm 21, 2007 9:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hala daha sabırlı olma,akıllı olma çağrıları.Artık bu boş lafları duymak istemiyoruz.Bu itler kuzey ırak da emniyet bölgelerinde hazırlanıyorlar eğitiliyorlar ve oradan sızıp bu kahpelikleri işliyorlar.Silah ve cephane olarak da abd ve israil tarafından da destekleniyorlar.abd ve israil iki terörist devlettir!Teröristle işbirliği yapan,onları destekleyen devlet apaçık teröristtir.Şimdi bu devletin başkanından bizimkisi gidip konuşacak.
Ne konuşacaksın be?Seni buraya o getirmedi mi?Diyeceğin şu!
"Lüttfen şu pkk nın biraz hızını kesin.Milletime izah edemiyorum"yapacağın bu!
Buradan sayın genelkurmay başkanımıza sesleniyorum.
Sayın Başkanım,değerli komutanım;
önce kendi bahçenizi temizleyin.Bu devletin,ordunun içine sızmış ne kadar kürtçü ve dinci varsa;işe bunlardan başlayın.Şu dtp den diyarbakırın başkanı olacak heriften başlayın işe!
Sayın komutanım;içerideki kahpeleri temizlemedikçe,başarılı olma şansımız yoktur,siz de biliyorsunuz.
Bu iktidar harekat emrini size vermezse,biz razıyız,artık demokrasi falan istemiyoruz,indirin bunları aşağıya!İsterse bu ülkeye 50 yıl demokrasi gelmesin!Razıyız.Böyle alçaltılmış,aşağılanmış bir it gibi yaşamaktan sa ,gerekirse bir kurt gibi özgür ölmeye hazırız.dünyaya rezil olmaktan bıktık,usandık artık!
Biz Türk milliyetçileri elimize silah alıp bu iç ve dış düşmanlarla çarpışmaya da hazırız.Maddi destek sağlamaya da razıyız.Yeter ki bu işi bitirin.Yeter ki o kabile reislerini yakalyıp getirin şu milletin önüne.
Atatürkçülük sözle olmaz Paşam.Türkiye devleti ve Cumhuriyeti kuruluşundan bu güne kadar böyle bir tehdit altında kalmamıştır.
Sizi görevinizi yapmaya davet ediyorum.Bu devlete vergi vermiş,can ve kan borcu dışında hiçbir borcu olmayan,askerlerimizin şehit olduğu dağlarda ovalarda,bu milletin yücelmesi için çalışmış birisi olarak,sizden bunu istemem benim hakkımdır.Eğer bu devlet için malımızı,canımızı,kanımızı da istiyorsanız,onu da seve seve veririz.
Bu işi artık bitirin.Diplomasi susmuş,tüm başvurular reddedilmiştir.
Artık bu iş kanla,silahla savaşla çözülür.Bu da sizin görevinizdir.
Bu görevi size Büyük Başbuğ Atatürk vermiştir.Eğer demokrasi,bu rezaletleri yaşamak,büyük bir devlete yakışmayacak şekilde aşağılanmak,acziyete düşürülmek ise;ben bu demokrasiyi istemiyorum.
Millet çıldırma noktasına gelmiştir.Asıl bu atalet ve sessizlik içerisinde olayları seyreder,bu işbirlikçi iktidarı seyretmeye devam ederseniz;çok korktuğunuz iç savaş işte o zaman çıkar.Bedeli de çok yüksek olur.
Dışarıya kurd un dişlerini gösterin ki;içerideki çakallar,yardım ve yataklıktan artık vazgeçip;Türk ün ölmediğini anlasınlar.
Lütfen Paşam;
bu iktidarla bu iş olmaz,yeter artık!
tamerr
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 416

İletiTarih: Pzr Ekm 21, 2007 11:46 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

kozenir demiş ki:
KAHROLSUN BU PİÇLERİ DOĞURAN PİSLİKLER!!!

Sözlerimiz hedefi şaşırmasın, hiçbir ana çocuğunun böyle şerefsiz olmasını istemez, heee özellikle böyle bir çocuk yetiştirmek istemişse o başka ama genelleme yapıp çocuğu terörist olsa dahi (ben bunlara kandırılmış sefiller diyorum) bu Vatan için canını verecek analara gidecekse laf, ben bu lafa karşıyım....

Saygılarımla
IHTIYARKURT
Amatör Üye
Amatör Üye

İletiler: 109

İletiTarih: Pts Ekm 22, 2007 12:46 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hepimizin basi sagolsun Sehitlerimize ALLAHTAN Rahmet ,geride kalanlara

sabir versin.

Ciyerlerimiz yaniyor bu yüzden bazi arkadaslarimizin sözleri haddini asa

bilir ama napalim Makul görmek lazim,cünki biz bu Forumda bir geneleme

yapmamiz sözkonusu olamaz bizim gönderme yaptigimiz Adres belli yara

si olan gocunur derler.

Birbirimizi kirmayalim aksine eskisinden daha cok kenetlenelim Canyoldas

larim!!!

Ne mutlu TÜRKÜM diyene
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 4. sayfa (Toplam 10 sayfa)

Sayfa: « Önceki  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız