Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
alt1
Ülkücü Hareket: KORKUT EKEN TİYATROYA SENDE Mİ KATILDIN?
Gönderen:: Bozkurt
alt1
Konu
"İsrafil Kumbasar ve Ahmet Çelik bey'e yapılan saldırıdan çok büyük üzüntü duydum. Bizim gerçekleri söyleyen, Türk Milletini aydınlatan bir tane gazetemiz var. Seçimlerde MHP yi, yüzde 18'lerden yüzde 8'lere düşürenler, Ülkücüleri birbirine kırdırarak tarihi bir görevimi yerine getiriyorlar? Gerekirse Yeniçağ'a gider orada beklerim. O zaman da adam göndersinler de görelim"

Bu sözlerin sahibi Korkut Eken olduğunu iddia ediliyor, iddia ediliyor diyorum çünkü Ülkücü Hareketi karıştırmak için görevlendirilmiş Fitne Karargahı'nda isimlerin çoğunu kendi kendilerine konuşturuyorlar.

Fitne Karargahı'nda isimleri altında açıklama gören parti genel başkanları,sendika başkanları, kurumlar ve kişiler ya hiç açıklama yapmadıklarını ya da yaptıkları açıklamaların saptırıldığını söylemektedirler.

Yazdıkları senaryoyu çok güzel oynayan Fitne Karargahı mensupları,Sultanahmet Meydanı'nda dayak yiyen Tansu Çiller'in eski gözdesi mikser yazarın ,tüm görgü şahitleri tarafından bir kişi tarafından dövüldüğü belirlenmişken,bana "Hareketin Lideri,Devlet Bahçeli, diye yüzlerce grup saldırdı " demiş,ertesi gün gazetede yine yazısı çıkmıştı.Komadaki bir yazar nasıl oluyorsa yazısını yazabiliyor.Eğer o yazmadıysa bugüne kadar yazdığı yazıları,bu kişi adına Ülkücü Hareketi karıştırmak için birileri yazıyor demektir. Eğer durum öyleyse,sırf ismini ve resmini kullanmak için Fitne Karargahı Patronu tarafından esir tutuluyor demektir.

YILDIRAY ÇİÇEK


Çünkü yüz yüze sohbetlerde konuştukları ile yazdıkları birbirinden oldukça uzaktır.

Çünkü kendisini Sultanahmet Meydanı'nda birisi dövmeden önce,karşılaştıkları bir lokantada sohbet ettikleri Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Erkan Azeri'ye "Genel Başkanın sağlık durumunun düzeldiğini" söyleyen bu kişidir.Ümit Özdağ hakkında sert eleştiriler yaparak "Ayasofya'ya Ülkücü'leri *****a namazı için davet ettiğini,ettiği gün Ümit Özdağ'ın telefonunu kapatıp kaçtığını" ve bu konu hakkında "Yufka Yüreklerle Çetin Yollar Aşılmaz" başlıklı eleştiri yazacacağını fakat patronunun müsaade etmediğini söylemiş ve MHP'yi dinlenme tesisleri sanan Ramiz Ongun içinde "Başbuğumuza sadakat problemi olan kimseden Genel Başkan mı olur" eleştirilerini yapan bu kişinin ise yazdıkları çok farklıdır.

Her halinden belli ki,Fitne Karargahı'nda esir tutulmaktadır.Yetkilileri bu konuda göreve çağırıyor,Fitne Karargahı'nda esir tutulan bu Patronun özel mikserini kurtarmaya davet ediyoruz.

Yani bu işler böyle iken,Cezaevine girdiği günden bu yana yazdığımız yazılarla sürekli kendisine destek verdiğimiz Korkut Eken'e ait olduğunu söylenen yukarıdaki açıklamalar adına Korkut Eken'den açıklama bekliyoruz.

Birilerinin, menfaatleri adına senaryolaştırdığı bu oyunu bu şekilde yorumlamak ve bu olayı MHP ve O'nun herkes tarafından takdir gören Genel Başkanı'na bağlamak tek kelime ile terbiyesizliktir.

Korkut Eken,eğer bu açıklamayı sen yaptıysan "8'lerden yüzde 18'lere' çıkaranın da MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli olduğunu matematiksel açısından da idrak etmelisin…Ülkücülere iftira atıp,birbirini kırdıran kim sence?Fitne Karargahı'na git bekle,bakalım,kim ne halt karıştırıyor yakından görmüş olursun.Ayıp be Korkut Eken,herkesin kahpeleştiği bu atmosferde sen ne arıyorsun?

Korkut Eken,sen bu oyunlarda figüran olmaya başlarsan her Ülkücü, Sedat Peker'in senin hakkında söylediği sözleri o ilginç ve tuhaf sözleri düşünmek zorunda kalacaktır!

Sayın Korkut Eken,senin bölücülere karşı verdiğin mücadeleyi ve cezaevine gittiğin süreci sürekli senin lehinde savunmuş birisi olarak buradan soruyorum.

MHP'li ve Ülkücümüsün,yoksa sende oyun içinde oyunlara mı katıldın?Eğer bu açıklamayı yaptın ise kime karşı kimi bekliyorsun?Eğer böyle bir açıklama yapmadın ise bu fitne Karargahı mikroplarını temizleyecek misin?

Korkut Eken,senin adına ortada gezen bu açıklamalar adına,çok acil kamuoyuna açıklama bekliyoruz.Çünkü artık herkesin kendi safından seslenmesi gerektiğine inanıyoruz.

alt1
alt1
 
alt1 alt1
alt1
Giriş
Üye Adı

Şifre

Hala hesabınız yok mu? Hemen buradan açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi birçok avantajlara sahip olacaksınız.

alt1 alt1
alt1
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla
· Haber gönderen Bozkurt


En çok okunan haber: :
”ESKİ ÜLKÜCÜ”


alt1 alt1
alt1
Haber Puanlama
Ortalama Puan: 3.62
Toplam Oy: 16


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü


alt1 alt1
alt1
Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa


"KORKUT EKEN TİYATROYA SENDE Mİ KATILDIN?" | Hesap Aç/Yarat | 0 yorum
Yorumlar yazarlarına aittir. İçeriklerinden biz sorumlu tutulamayız.

Misafir kullanıcı yorum yazamaz, lütfen kayıt olun
News ©
alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1