Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
alt1
Ülkücü Hareket: BUNLAR BİZİM KANIMIZDAN OLAMAZ!
Gönderen:: -ULKUCU-GARDAS-
alt1
Konu

Kalk mezarından yüce Atatürk! Kalkta bir gör; senin kurduğun bu *****huriyeti kimler yönetiyor. Sen ki bir avuç çerinle yedi düvelin karşısına dikilmiş, Türk'ün baş eğmeyeceğini tüm dünyaya ilân etmiştin. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan köpeklere birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz Ata'm! Bunlar senin kanından olamaz Ata'm! Bunlar bizim kanımızdan olamaz Ata'm!


Kalk mezarından hânlar hânı Çengiz Han! Kalkta bir gör; senin, dünyanın en geniş imparatorluğunu armağan ettiğin ırkı kimler yönetiyor. Sen ki Kadırkan dağlarından Macaristan'a dek nam salmış, adınla tüm acunu titretir olmuştun. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan köpeklere birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz kaanım! Bunlar senin kanından olamaz kaanım! Bunlar bizim kanımızdan olamaz kaanım!

Kalk mezarından büyük sultan Alp Arslan! Kalkta bir gör; senin temelini atmış olduğun devleti kimler yönetiyor. Sen ki 40 bin savaşçınla 250 bin kişilik Bizans ordusunu darmaduman etmiş, Türk'le başa çıkılamayacağını dört bucağa duyurmuştun. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan köpeklere birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz sultanım! Bunlar senin kanından olamaz sultanım! Bunlar bizim kanımızdan olamaz sultanım!

Kalk mezarından Kök Türk ordularının başkomutanı Köl Tigin! Kalkta bir gör; senin, adı sanı yok olmasın diye uğruna yaşamını feda ettiğin milleti kimler yönetiyor. Sen ki son savaşında ordugâhı vermemek için canını vermiş, kutlu kanınla diz çökmeyişin destanını yazmıştın. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan köpeklere birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz tiginim! Bunlar senin kanından olamaz tiginim! Bunlar bizim kanımızdan olamaz tiginim!

Kalk mezarından Tanrı'nın kırbacı Attila! Kalkta bir gör; senin, Avrupa'ya çizmelerini öptürdüğüm ırkın soyundan gelenleri kimler yönetiyor. Sen ki Avrupa'nın ruhani önderi Papa'yı ayaklarına kapandırtmış, Ari ırkın şerefini paçavraya çevirmiştin. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan köpeklere birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz hânım! Bunlar senin kanından olamaz hânım! Bunlar bizim kanımızdan olamaz hânım!

Kalk mezarından ulu atam Oguz Kagan, Mete Han! Kalkta bir gör; senin yarattığın milleti şimdi kimler yönetiyor. Sen ki bu milleti düzene koymuş, ordu-millet durumuna getirmiştin. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan köpeklere birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz kaganım! Bunlar senin kanından olamaz kaganım! Bunlar bizim kanımızdan olamaz kaganım!

Kalk mezarından yiğitler yiğidi, cılasınlar cılasını, bogatırlar bogatırı şanlı Kür Şad! Kalkta bir gör; senin, özgürlüğü için canını verdiğin milleti kimler yönetiyor. Sen ki 40 çerinle 40 bin Çinli'ye karşı koymuş, Türk'ün onuru ve bağımsızlığı için ölümün acı kımızını seve seve içmiştin. Ama şimdi başımızdakiler bayrağımızı yakan köpeklere birlikte çalışma önerisi sunuyor. Bunlar benim kanımdan olamaz başbuğum! Bunlar senin kanından olamaz başbuğum! Bunlar bizim kanımızdan olamaz başbuğum!

.........

Yüce Türk Milleti!

Bayrağını yakan köpeklerle işbirliği için çırpınan yöneticiler senin yöneticin olabilir mi? Ayaklarını öpmeye bile lâyık olmayan soysuzlara öneri sunan idareciler, senin idarecin olabilir mi? Böyle insanlar senin kanından olabilir mi? Böyle insanlar senin soyundan olabilir mi? Bir düşün Türk milleti... Bir düşün... Tanrı aşkına bir düşün...


alt1
alt1
 
alt1 alt1
alt1
Giriş
Üye Adı

Şifre

Hala hesabınız yok mu? Hemen buradan açabilirsiniz. Kayıtlı bir kullanıcı olarak yorum ayarları ve isminizle yorum gönderme gibi birçok avantajlara sahip olacaksınız.

alt1 alt1
alt1
İlgili Bağlantılar
· Daha fazla
· Haber gönderen Bozkurt


En çok okunan haber: :
”ESKİ ÜLKÜCÜ”


alt1 alt1
alt1
Haber Puanlama
Ortalama Puan: 5
Toplam Oy: 6


Lütfen bu haberi puanlamak için bir saniyenizi ayırın:

Mükemmel
Çok İyi
İyi
İdare Eder
Kötü


alt1 alt1
alt1
Seçenekler

 Yazdırılabilir Sayfa Yazdırılabilir Sayfa


Üzgünüm, bu yazı için yorumlar aktif değil.
News ©
alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1