Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - CESIT;LI DAVA;LAR !!! RTE;YE DÖNEK DEMEK SERBEST !!!
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       

Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 940

İletiTarih: Cum Eyl 23, 2005 8:42 am    ileti konusu: CESIT;LI DAVA;LAR !!! RTE;YE DÖNEK DEMEK SERBEST !!! Alıntıyla Cevap Gönder

ÜLKÜDASLARIM
BAYA ILGINC HABERLER BULDUM BURADA
SAGILAR

http:// www.barobirlik.org.tr/calisma/basinda_yargi/2005/09/08.htm
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM
gelibolulu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 750

İletiTarih: Cum Eyl 23, 2005 9:22 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

adam kendisi diyor ben değiştim diye... sonrada dönek dediler diye dava açıyor. iyi...
Psikolojide bunun tanımı nedir bilmiyorum ama rte nin şu anda ne secdesi nede kıblesi belli değil. Sabah kendi söylediğini akşam kendi yalanlıyor...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Cum Eyl 23, 2005 2:18 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Dün yine canli yayindaydi kendisi, Fatih Altayli sordu o cevapladi. Bilmem izleyeniniz oldumu. Ben fazla izleyemedim ama orda Altaylinin bir sorusu üzerine rte´nin zor durumda kaldigini gördüm. Soru bir is adamiyla 1 hafta falan görüsmüs olmasiydi galiba, ilk önce ne diyecegini sasirdi, gizlemek istedi, ne evet nede hayir dedi, sonra hmm hatirlamiyorum, olabilirde olmayabilirde diye cevirdi. Sonra politik yapti ve ben is adamlariyla görüsmüs olsam bunu muhalefet neden bir sucmus gibi kullanmaya calisiyor ne var bunda falan diye konuyu degistirdi. Ula bu adam baya bir isler ceviriyor ya, bakalim neler olacak....
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
EgE
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 1129

İletiTarih: Cum Eyl 23, 2005 2:36 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hemide baya bir icler acisi......!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
buggrahan
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 49

İletiTarih: Cum Eyl 23, 2005 2:54 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Bugün gerçekleşmesi beklenen, fakat birkaç milliyetçi avukat tarafından dava açılması sonucu yapılması yasaklanan ermeni konferansıyla ilgili de döktürdü rte ve tayfası. Rte demokrasi nutukları attı, Gül sanki Kıbrıs'ı, şehit kanıyla sulanmış vatanı ab uğruna satanlar kendileri değilmiş gibi "kendi kendimize daha nasıl zarar verebiliriz ki" dedi, Babacan'da içten ve dıştan Türkiye'nin ab ye girmesi nasıl engellenir diye çalışılıyor dedi. Artık sabrımız taşıyor, Kıbrıs'ı da satarlar, sözde ermeni soykırımını da tanırlar, ab ne isterse yapar bu köpekler zaten onurumuzu 5 paralık ettiler, rezil olduk dünyaya yalakalıkta rte soysuzunun sınır tanımamasıyla. MHP gelsin de bu kabustan uyandırsın hepimizi.
YakupCemill
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 53

İletiTarih: Cmt Eyl 24, 2005 3:09 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

EgE demiş ki:
Dün yine canli yayindaydi kendisi, Fatih Altayli sordu o cevapladi. Bilmem izleyeniniz oldumu. Ben fazla izleyemedim ama orda Altaylinin bir sorusu üzerine rte´nin zor durumda kaldigini gördüm. Soru bir is adamiyla 1 hafta falan görüsmüs olmasiydi galiba, ilk önce ne diyecegini sasirdi, gizlemek istedi, ne evet nede hayir dedi, sonra hmm hatirlamiyorum, olabilirde olmayabilirde diye cevirdi. Sonra politik yapti ve ben is adamlariyla görüsmüs olsam bunu muhalefet neden bir sucmus gibi kullanmaya calisiyor ne var bunda falan diye konuyu degistirdi. Ula bu adam baya bir isler ceviriyor ya, bakalim neler olacak....

Bak arkadasim bende o programi izledim ve senin dedigin gibi bir olay da olmadi.Fatih altayli bir is adamiyla görüstünüz mü diye sordu ve Recep Bey´de hatirlamiyorum ama görüsmüs olabilirim dedi.Gercekten bunda ne kötülük var bende bunu anlayamadim.Hadi bunu CHP muhalefetlik etmek icin söylüyor ya siz neden söylüyorsunuz.Bir Basbakanin bir isadamiyla görüsmesinden daha dogal ne olabilir ki.Lütfen herseyi kötü tarafa cekmeye calismayalim. Eger bir insan bir kac seferinde yanlislik yaptiysa bu onun herseyi yalis yaptigi anlamina gelmez.Artik objektik düsünelim subjektif degil.Saygilarimla
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Alper_Tunga72
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiler: 665

İletiTarih: Cmt Eyl 24, 2005 3:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Alıntı:
Recep Bey´de hatirlamiyorum ama görüsmüs olabilirim dedi.Gercekten bunda ne kötülük var bende bunu anlayamadim

Kötülüğün yanında sinsilik, şerefsizlik,soysuzluk var.O 'bir iş adamı' dediğin sami ofer, Tüpraş'ın %14'ünü ölmüş eşek fiyatına satın alan, Galataport mudur nedir o kıyıyı mahvedecek projeyi de ucuza kapattı.(medyanın 'rekor fiyat' safsatalarına rağmen.) Bu kadar masum görme lütfen.

Alıntı:
Bir Basbakanin bir isadamiyla görüsmesinden daha dogal ne olabilir ki

rte'nin geçmişine,nasıl -ve kimler tarafından- iktidara taşındığına, iktidardaki 'icraat'lerine bakarsak asıl 'Bundan daha tehlikeli ne olabilir ki' dememiz lazım.

YakupCemil ben seni anlayamadım, ya çok,çok,...,çok iyi niyetlisin, ya da akepe yoluyla bulduğun torpil bir iş ya da ucuza kapattığın bir ihale var veya herhangi bir maddi çıkarın var.
Yoksa rte'yi (makamını değil kendisini) bu kadar çok savunmanı anlayamadım...
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSNM
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 474

İletiTarih: Cmt Eyl 24, 2005 3:51 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yakub yine dokturmus RTEsi icin. Sen once sucustu yakalandiniz konusunda Alper_Tunga, Gelibolulu, Ege, Kurtoglunun ve benim suallerimi cevabla sonra su cok sevdigin RTE'ni baska konularda korumaya calis.
Amacin ne oldugun belli.
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cmt Eyl 24, 2005 3:57 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Yakub,
bir basbakan nasil gorustugu kisiyi hele hele oyle bir kisiyi unutabilir. Ulke basbakanisin bu sozu soylemek dahi milletine hakarettir.
Yahudilere herseyi sat, Turk is adamlari varken, sonra cik deki hatirlamiyorum, bu milletle dalga gecmek, hatirliyamiyor isen yat hastaneye tedavi gor yerin orasi.
adigek
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiTarih: Cmt Eyl 24, 2005 5:16 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

YakubCemil,Once yazdiklarimi oku, suallerimi cevabla sonra masal yazarsin.
Belliki adabtan terbiyeden haberin yok! Ulkucu adabi ile tanilir farkedilir. Sagci sahsiheyete sahip bir adam cikib dermi Kurt meselesi benim meselem? Aralikta protokol imzalar Kibrisi taniycam diye.ulkeye geri donunce yok oyle bisey dermi? Sagci basbakan pkkli sozde aydinlarla gorusebilirmi? Sagci basbakanin doneminde askerimizin basina cuval gecirilirken manti parisinde yemekle kutlarmi? Sagci adam AB'ye yalvarirmi?
Eminimki sorulari cevabliyamayacaksin, masaal masal yazip durcan. Ornek AB bize muhtac, genclerimiz AB ulkelerinde ise gircek, AB'nin remi sitesine gir bak bakiyim ne diyor o konuda. Isin kotu tarafi acinacak tarafi, yalanlariniza alistikta, o kadar yalan soyledinizki kendi yalaniniza kendinize inandiniz.
Arastir bakiyim misyonerler hANGI HUKUMET ZAMANINDA BU KADAR SERBEST AKTIF? Oylemi musluman Turk olunuyor?

Ulkucuyum diyosunya, dusun MHP genel baskanimiz Devlet bey neden protokole oturmadi. Burda RTE['nin sahsiyetsizligi konusuluyor kanitlaniyor, hic kimse basbakan demiyor. Once zahmet edi[ oku butun yazilari, sonra kendini rezil et!
Pardon sizin okumaya ihtiyaciniz yok siz WC fakultesi bitirmis adamsiniz, WC muhendisisiniz. Kitab, gazete, haber neki? RTE'yi iki dakika dinlersin yeter sana.
Madem sahsiyetsiz RTE sempatizanlari propoganda yapmak, ortalgi karistirmak icin bozkurt otagina brilerini yolluyor, bari az cok kendini bilen, kulturlu ciddi insanlar yollasin. Bunlar (Reis74, Levent, Yakub kendilerini cabuk rezil ediyor! RTE'ye hizmet edeyim derken, onurlari serefleri gidiyor!
Sonunuzun geldigi malum dustugunuz hale bakin.
Sayin gonuldaslarim,
sahsiyetsiz RTE sempatizenlerinin sacmaladigi yazilarina, ne yazikki onlarin seviyesine duserek o seviyede yazmak zorunda kaldim, cunku tek anladiklari uslub.
Saygilar.
Yakub bey ve diger RTE sempatizenleri sorularima hala cevab veremediniz!
Sayin agabeyim, kulturlu egitimli yokki! Ya okumaya zahmet etmezler, yada okuduklarini anlamazlar. Anlayabilseler ulke bu hale gelmezdi. Beni sinirlendiren konu zamanimizi yiyorlar. Biz ulkuculerin bosa harcayacak bir saniyesi yok!
Bu arada bozkurt_net, kadir reisler abilerimiz nerde? Cumadan beri yoklar.
Saygilarimla.
CEVABSIZ KALAN SORULAR!
Beyefendi ben butun RTE sempatizenlerine, AKP icin biraz daha sabir goreceksininiz iyiler diyenlere sorular sordum.
Eger cevabliyamiyor iseniz demekki yanlissiniz. Msn nerden cikti? Bu sitede AKP propagandasi yaptirmamak ulkucu olarak gorevimdir.
Sayin gonuldasim,
RTE bitistir, bunu kendileride biliyorlar. Dusunun parti baskaniniz Kurt sorunu benim sorunum diyor. AB'ye girebilmek icin soysuzlari cesartlendiriyor. Cok normal yalani masali savunamaz hic kimse.
AKP'nin eger dis politakasi olsaydi, K.Irak bugun bu hale gelmezdi. Sen soyle ne oldu kirmizi, yesil sinir noktalarimiza. Ordumuzun K.Irakta ABD'nin isgal basladigindan 3 hafta sonra dahi 16000 komondo birimi vardi. Bunlari RTE cekti, oru degil, TSK'da tanidiklarin varsa sor.
Kurtce egitimi, TVyi vs hangi hukumet cikardi senin ovdugun RTEnen. Senin mantigini ozemedim, RTE'nin yaptiklarini bu kadar destekliyorr isen, bozkurt otaginda isin ne? Amacin ne?
Bak bu sorumu hala yanitlayamadin!
Brukselde tamam Kibrisi taniyacagim diye protolu imzaladi,(tabi yerli basin bunu aciklamadi. AB'nin resmi sitesinden protokol tuzugunu oku, veya o tarihteki yabanci basini oku.) Aksam yurda donup A.Gul ile yanyana biz Kibrisi taniycaz demedik demedimi? Bu yalancilik olmuyormu?
Zana ve terorist arkadaslari RTE'nin doneminde kahraman havasiyla hapisten cikmadimi? A.Gul Zana ve yandaslarini disisleri makaminda kabul etmedimi?
Once bu sorularimi yanitla, daha ekonomiye, ruhban okullarina deginmedim.
AKP'nin eger dis politakasi olsaydi, K.Irak bugun bu hale gelmezdi. Sen soyle ne oldu kirmizi, yesil sinir noktalarimiza. Ordumuzun K.Irakta ABD'nin isgal basladigindan 3 hafta sonra dahi 16000 komondo birimi vardi. Bunlari RTE cekti, oru degil, TSK'da tanidiklarin varsa sor.
Kurtce egitimi, TVyi vs hangi hukumet cikardi senin ovdugun RTEnen. Senin mantigini ozemedim, RTE'nin yaptiklarini bu kadar destekliyorr isen, bozkurt otaginda isin ne? Amacin ne?
Bak bu sorumu hala yanitlayamadin!
Brukselde tamam Kibrisi taniyacagim diye protolu imzaladi,(tabi yerli basin bunu aciklamadi. AB'nin resmi sitesinden protokol tuzugunu oku, veya o tarihteki yabanci basini oku.) Aksam yurda donup A.Gul ile yanyana biz Kibrisi taniycaz demedik demedimi? Bu yalancilik olmuyormu?
Zana ve terorist arkadaslari RTE'nin doneminde kahraman havasiyla hapisten cikmadimi? A.Gul Zana ve yandaslarini disisleri makaminda kabul etmedimi?
Once bu sorularimi yanitla, daha ekonomiye, ruhban okullarina deginmedim.
Bu arada herkes bilirki o kurt aydinlar dedigin PKk yonetimiyle devamli gorusmekte ve ona gore hareket etmekte.
Simdi iyice sacmaladin! Yani Zana gibiler meclise girsin? Destur birazmantikli yaz bari. Mecliste kurtce sozde kurdistan icinyemin etsinlermi senin kurt aydinlarin?

1)AB'nin resmi sitesinde protokolu okusana, birak yerli yabanci basini. AB'nin resmi sitesinde yayinlanan RTE'nin imzaladigi resmi protokoldur! Bu resmi belgedemi gecersiz?
2) Simdi iyice sacmaladin! Yani Zana gibiler meclise girsin? Destur biraz mantikli yaz bari. Mecliste kurtce sozde kurdistan icin yemin etsinlermi senin kurt aydinlarin?
3) ne zamandan beri disisleri bakani terorisleri makamina kabul edib muhattap alip senin deyiminle uyariyor?! Terorisiti dunyada hangi disisleri bakani muhattap aliyor? Makamina kabul etmeyi birak.
AKP'ye sabir isteyenler, RTE'yi savunananlar asagidaki haberi okuyunca hicmi yureginiz haykirmiyor BU VATAN BIZIM!

TBMM'de 'Kürtçe metin' krizi

Hak ve Özgürlükler Partisi öncülüğünde başlatılan ve Türkiye'de bir Kürt federasyonu kurulması talebini içeren kampanyada toplanan 50 bin imzayla ilgili kampanya dilekçesinin TBMM Başkanlığı'na sunulması sırasında "Kürtçe metin krizi" yaşandı.
(20 Eylül 2005 Salı)

Hak ve Özgürlükler Partisi (HAK - PAR) öncülüğünde 24 Mayıs'ta Diyarbakır'da "Kürdüm, Tarafım, Talep Ediyorum" sloganı ile başlatılan ve Türkiye'de bir Kürt federasyonu kurulması talebini içeren kampanyada 1 milyon imza hedeflenirken, 50 bin imza toplanabildi. Kampanya dilekçesinin TBMM Başkanlığı'na sunulması sırasında "Kürtçe metin krizi" yaşandı.

İmzalar dün önce AB Ankara Temsilciliği'ne, ardından TBMM'ye sunuldu. Aralarında Diyarbakır Kürd - Der sözcüsü İbrahim Güçlü'nün de yer aldığı 8 kişi, AB Ankara Temsilciliği'nde dış ilişkilerden sorumlu yetkililerle bir araya geldi. Türkçe, Kürtçe ve İngilizce olarak hazırlanan 50 bin imzalı metni teslim eden grubun, avukat Sabahattin Korkmaz tarafından okunan basın açıklamasında, kampanyanın kendiliğinden geliştiği ve hiçbir siyasi odağın gündeminde olmadığı belirtildi. Korkmaz, toplumun değişik kesimlerinden gelen ilgi ve destek üzerine bildirgeyi Kürtler arasında imzaya açtıklarını, ancak yetersizliklerinden ötürü kampanyayı tüm topluma yaygınlaştıramadıklarını söyledi.

AB ile resmi görüşme!

Güçlü, AB müzakere sürecine Kürtlerin doğrudan taraf olmasını isteyerek, "Zaman itibarıyla 3 Ekim'i çok önemsediğimiz için görüşmeyi AB Dış İlişkileri sorumluları ile yaptık. AB ile resmi olarak görüştük. AB'den Kürtlerin dahil olabileceği bir mekanizma yaratmasını talep ettik" dedi.

"Eniştelerim de Kürt"

Heyet daha sonra dilekçe ve eklerini vermek üzere TBMM'ye geçti. Meclis'te belgeleri inceleyen Genel Evrak ve Arşiv Müdürü Şemseddin Kılınç, "yasalar gereği Kürtçe olan metinleri alamayacağını" söyledi. Avukat Hasan Dağtekin, "Yasal engel yok. Başvurumuz Türkçe ama bilgilendirmek için ekler Kürtçe" diye itiraz edince, Kılınç, "Kurban olayım, Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyoruz, burası Türkiye Cumhuriyeti devletini temsil eden kurum. Ben kanunlar ne diyorsa onu yapıyorum" dedi. Klınç, Dağtekin'in "Öyleyse Kürtçe bölümleri kabul etmediğinize dair tutanak verin" önerisini geri çevirdi.

Dilekçenin Kürtçe bölümlerini ayırarak kaydını yapan Kılınç, "Benim eniştelerim de Kürt, biz içli - dışlıyız, etle - tırnak gibi kaynaşmışız. Lütfen böyle yapmayın" diye konuştu.

Mazlum Kürtlerin meşru talebi

TBMM'ye sunulan dilekçede, "Mazlum Kürt halkının meşru taleplerine duyarsız kalındığı" savunularak, şunlar kaydedildi:

"Kürtlerin en tabi ulusal demokratik ve insani haklarının güvence altına alınması. Kürt sorununun federal, demokratik ve çoğulcu çözümü. Nüfusu 20 milyonu aşkın Kürt milletinin yaradılıştan gelen meşru, bireysel ve kolektif haklarının tanınması. Yasal, anayasal, idari, siyasi güvencelere bağlanması."
erdembal
Yeni Üye
Yeni Üye

İletiler: 1

İletiTarih: Cmt Eyl 24, 2005 9:17 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

arkadaşlar biz bu devlet bahçeliyi görevdenalamalıyız galiba baya pasif kalıyor bu konda bizi koalisyon hükümetinde kıstırdıklarında bile sesini çıkarmadı bu davamız için kötü bir durum şimdide pasif davranıyor çok kızıyorum başbuğnun dediği gibi çetin yollar aşarken yufka yürekler le beraber yürümeyelim herkese selametle
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder MSNM ICQ
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Cmt Eyl 24, 2005 9:50 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

erdembal demiş ki:
arkadaşlar biz bu devlet bahçeliyi görevdenalamalıyız galiba baya pasif kalıyor bu konda bizi koalisyon hükümetinde kıstırdıklarında bile sesini çıkarmadı bu davamız için kötü bir durum şimdide pasif davranıyor çok kızıyorum başbuğnun dediği gibi çetin yollar aşarken yufka yürekler le beraber yürümeyelim herkese selametle

NERDEY;DIN SIMDIYE KADAR ??? !!!
SAYGILAR
kurtoglu1919
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

İletiTarih: Cmt Eyl 24, 2005 10:03 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

YakupCemill demiş ki:
EgE demiş ki:

Bak arkadasim bende o programi izledim ve senin dedigin gibi bir olay da olmadi.Fatih altayli bir is adamiyla görüstünüz mü diye sordu ve Recep Bey´de hatirlamiyorum ama görüsmüs olabilirim dedi.Gercekten bunda ne kötülük var bende bunu anlayamadim.Hadi bunu CHP muhalefetlik etmek icin söylüyor ya siz neden söylüyorsunuz.Bir Basbakanin bir isadamiyla görüsmesinden daha dogal ne olabilir ki.Lütfen herseyi kötü tarafa cekmeye calismayalim. Eger bir insan bir kac seferinde yanlislik yaptiysa bu onun herseyi yalis yaptigi anlamina gelmez.Artik objektik düsünelim subjektif degil.Saygilarimla

DEMEK;KI IZLEDIN DE ANLAMAMIS SIN ;BAK DAHA FAZLA RTE PROGRAM;CILIK YAPMA BURADAN SANA ILK UYARI !!!
BURASI AKP BORASAN;LIGI DEGIL RTE ;YI OKADAR SEVIYORSAN RESMI;NI AL YASTIGIN ALTINA KOY !!!
HA ADAMI -VE ÜLKÜCÜLERI NE SANIYORSUN SEN ??? !!!

EEE-NE OLMUS YANI O DÖNEK IS ADAM;LAR ILE GÖRÜSMÜS ISE ??? !!!´
BEN SANA SÖYLEYIM : ÖNCE GITSIN O CIFTCI;LERIN YANINA VE ONLARA ANLATSIN DERDI;NI !!!
BAKALIM ERKEK;SE GIDE;BILIRMI !!!

ILK UYARI !!!

SAYGILAR
drmfk
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye

İletiler: 361

İletiTarih: Cmt Eyl 24, 2005 10:19 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

erdembal demiş ki:

OOO beyim hoş geldiniz.
Yahu arkadaş bu kadar pervasız nasıl olabiliyorsunuz anlamıyorum.
Bahsettiğin şahıs herhangi biri değil genel başkanımız.Onu değiştirebilmeniz için onun kadar emeğiniz olmalı davaya.Bahsettiğiniz durum sizin veya bizim işimiz değil istersen dikkatli davranalım.Ne dersin?
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız