Bozkurt NET{ Bozkurt NET
  Tıklayın kayıtlı kullanıcı olun
Ana sayfa ::Hasabınız :: Forumlar :: Makaleler :: İndir :: İletişim :: KURALLAR
alt1 alt1 alt1
alt1 alt1
alt1
Atatürk
Başbug
Atsız´ın Mektupları
Bozkurt
Tarihte Türkler
Osmanlı Sultanları
3 Mayis
Türk İslam Ülküsü
Ülkücü Hareket
İslam
Türk Büyükleri
12 Eylül
Dokuz Işık
Kızıl Elma
Doğu Türkistan
Türk Dünyası
Şiirler ve Marşlar
Ülkücü Şehitler
Ülkücüye Mektuplar
Sorular ve Cevaplar
Komünizm
Videolar
Müzikler
Postakartı

alt1 alt1
alt1
 Haber :
 Haber Ekle
 Haber Arşivi
 Arama
 Konular
 Baskıya hazırla
 Üyeler :
 Hesabınız
 Günlük
 Üye Listesi
 Özel İletiler
 ICQ Servisi
 Servisler :
 Kur'an-ı Kerim Meali
 Resim Galerisi
 E-Kart
 Dosyalar
 Müzikli Postakartı
 Cep Melodileri
 İletişim :
 Forumlar
 Bozkurtlar 100
 Bize Ulaşın
 Bizi Önerin
 Dökümantasyon :
 Makaleler
 Fikir ve Tarih Dünyası
 Kısa Nükteler
 Şairler ve Şiirler
 İzlenimler
 Ansiklopedi
 Dosyalar
 Dosya Ekle
 Popüler
 İlk 10
 Bağlantılar
 

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1
AB'YE HAYIR

alt1 alt1
alt1
Makaleler
·Meluncanlar ve Biz
·Türk Tarihi ve Türk Adı
·Amerikan Genç Hristiyanlar Cemiyeti (Y.M.C.A.) ve Amerikan Kolejleri
·SEVR YASALARI MECLİS’TEN GEÇİRİLEREK TÜRKİYE YENİ BİR KURTULUŞ SAVAŞINA BAŞLAMAK MECBURİYETİNDE BIRAKILDI!
·ABD, Alenî Bir Düşman Haline Gelmiştir!
·Dedelerimiz Oğuzlar Çıkmış Yola Aral Kıyısından
·Avrupa Birliğine neden hayır.. Jeopolitik Yaklaşım
·Noel Üzerine
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -1-
·Siyasi Konjonktürde Irak Türkmenleri
·Gümrük Birliği Anlaşmasının Anayasanın Başlangıç Kısmına Aykırılığı -2-
·Kıbrıs'ın Türkiyesiz AB üyeliği mümkün mü?
·Avrupa Birliği ve Kıbrıs Konusu
·Internet mi, İnternet mi?
·DİLDE, FİKİRDE, İŞTE BİRLİK (Gaspıralı ve Türkistan)
·İSMAİL GASPIRALI'NIN FİKİRLERİ
·Türkler ve İslamiyet
·Alparslan Türkeş'in Din Anlayışı ve İslama Bakışı
·Gök Tanrı
·Şamanizm Meselesi
·Ruhban Okulu neden açılmamalı?
·Ruhban Okulu
·Çanakkale Savaşları
·Türk Kültüründe Nevruz ve Milli Birlik-Beraberlik
· Sovyetler Birliği’nin Çöküşü ve Yeni Rusya Çeçen Mücadelesi
·Türkçenin Anadil Olarak Dünyadaki Yeri
·Masonların Kirli İşleri
·Gümrük birliği mi; sömürge antlaşması mı?
·17 Ağustos 1999 Depremi ve gizlenen gerçekler

alt1 alt1
alt1

alt1 alt1
alt1

alt1
Bozkurt NET :: Başlığı Görüntüle - Müslüman Çinlilerle Uygur Türkleri Arasında Çin Provakasyonu
  Link 1Ana sayfa | Link 2
Arama       


Bozkurt NET
Bozkurtların Yuvası
 

Forumlar Gruplar Gruplar Hesap Aç Oturum Aç  

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)
« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar İleti
reisim25
Özel Üye
Özel Üye



Kayıt: Mar 25, 2005
İletiler: 779
Şehir: TR

İletiTarih: Pts Tem 06, 2009 12:48 pm    ileti konusu: Müslüman Çinlilerle Uygur Türkleri Arasında Çin Provakasyonu Alıntıyla Cevap Gönder

Çin’de etnik çatışma: 140 ölü



Çin'in Uygur Özerk Bölgesi'nde uzun yıllardır artan etnik gerilim patladı. Han milliyetinden kişiler ile Uygurlar arasında çatışma çıktı. Çoğu Uygur 140 kişinin can verdiği olayların yayılmasından kaygı duyuluyor.



Çin'in kuzeybatısındaki Uygur Özerk Bölgesi'nin merkezi Urumçi'de dün akşam meydana gelen olaylarda ölenlerin sayısı 140'a yükseldi. Resmi Şinhua haber ajansı, Sincan Üniversitesi ile şehrin banliyölerinin yakınlarındaki bazı yolların halen ulaşıma kapalı olduğunu bildirdi. Haberde bazı yollarda enkaz kaldırma çalışmalarının sürdüğü ve çok sayıda dükkanın kapalı olduğu kaydedildi. Vatandaşların, düzenin sağlandığının açıklanmasına rağmen halen kendilerini güvende hissetmedikleri de gelen haberler arasında.



Sokaklardan ceset toplandı



Özerk bölge polisi ölü sayısının 140'a, yaralı sayısının 828'e çıktığını açıkladı. Özerk bölge polis müdürü Liu Yaohua, sokaklardan 57 ceset toplandığını, diğerlerinin de hastanede öldüğünü belirtti.





Çin'e bağlı Uygur özerk bölgesi yönetimi olaylardan ötürü insan hakları savunucusu Rabiya Kader'i suçladı. Çinli yetkili düzenlenen basın toplantısında, olaylarda 190'ı otobüs, en az 10 taksi ve iki polis aracı olmak üzere 261 motorlu taşıtın yakıldığını söyledi.



Sabah saatlerinde bazı araçlar yanmaya devam ederken, ilk belirlemelere göre 203 dükkan ve 14 ev hasar gördü. Liu, onlarcası elebaşı olmak üzere olaylarla ilgili "yüzlerce kişinin gözaltına alındığını, olaylarda kilit rol oynadığından şüphelenilen 90 kişinin arandığını" ifade etti.



Şehirde ana caddelerin yanı sıra elektrik ve doğal gaz şirketleri ile televizyon istasyonu gibi önemli yerlerde güvenlik önlemleri artırıldı, komşu şehirlere giriş çıkışta kontrol noktaları oluşturuldu. Bu arada şüphelilerin sorgulanması için komşu bölgelerden etnik gruplara mensup 100'den fazla yetkili Urumçi'ye getirildi.



Rabiya Kader'e suçlama



Saldırıya uğrayan Wang Yaming adlı kişi olaylara karışanların bıçak, sopa, taş kullandıklarını, kendisini de bir grup Uygurun kurtardığını söyledi.





Zhao soyadlı bir taksi şoförü, dar bir sokakta 20 kadar gencin saldırısına uğradığını, dövüldüğünü, parasının ve cep telefonunun alındığını, arabasının camlarının kırıldığını anlattı.



Yerel hükümet tarafından yapılan açıklamada, ilk araştırmalara göre olayların, başında Rabiya Kader'in başında bulunduğu Dünya Uygur Kongresi tarafından kışkırtıldığı öne sürüldü.



Eski bir iş kadını olan Rabiya Kader, ulusal güvenliği zedelediği gerekçesiyle 1999'da tutuklanmış ve 17 Mart 2005'te kefaletle serbest bırakılarak tedavi olmak için ABD'ye gitmişti.



Dünya Uygur Kongresi kışkırttı



Yerel hükümet tarafından bu sabah yapılan açıklamada, ''olayın yurt dışındaki unsurlar tarafından kışkırtılan ve yurt içinde organize edilen, planlı ve örgütlü bir şiddet suçu olduğuna dair bulgular bulunduğu'' iddia edildi. Açıklamada, Dünya Uygur Kongresi'nin destekçilerini bir süredir internet yoluyla ''daha cesur olmaya ve daha büyük işler yapmaya'' kışkırttığı iddia edildi.



Urumçi'de gece bazı caddeler trafiğe kapatılırken, kaç kişinin gözaltına alındığına ilişkin henüz bir açıklama yapılmadı.



Bölgenin başkanı Nur Bekri, sabah yaptığı televizyon konuşmasında, terörizm, ayrılıkçılık ve aşırıcılık olmak üzere üç gücün, 26 Haziranda Guangdong eyaletindeki bir oyuncak fabrikasında Uygur ve Han işçiler arasında meydana gelen iki Uygurun öldüğü kavgayı kaos yaratmak için kullandığını söyledi.



Nur Bekri, ölen Uygurların cenazelerinin Sincan'a gönderildiğini belirterek, Sincan ve Guangdong polisinin ortak araştırma yürüttüğünü kaydetti.

Alıntı.Ülkücü.Org
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Turkmeneli
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Aug 22, 2004
İletiler: 459
Şehir: Nijmegen

İletiTarih: Sal Tem 07, 2009 2:08 pm    ileti konusu: Çin Büyükelçiliği önünde arbede Alıntıyla Cevap Gönder

Çin Büyükelçiliği önünde arbede



Ankara’da Sincan Uygur Özerk Bölgesi'nde yaşanan olaylar protesto edildi. Çin’in Ankara’daki Büyük elçiliği önünde arbede çıktı…

Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği Urumçi şehrinde yaşanan olayları protesto etmek amacıyla Çin Büyükelçiliği önünde gösteri düzenledi. Gösteriye BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Kamu-Sen Genel Başkanı Bircan Akyıldız, Doğu Türkistanlılar, Alperen ve ülkücü gençler katıldı. Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Seyit Tümtürk, Çin'de hayatını kaybeden Uygur Türklerinin sayısının 140 değil daha fazla olduğunu öne sürerek, Çin'in katliamlara devam edeciğini ifade etti.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ise Türkiye'nin Çin ile tüm diplomatik ilişkilerini gözden geçirmesini, Çin'e nota verilmesini ve TBMM'nin acil toplanıp kınama kararı vermesini istedi.

Göstericiler "Katil Çin Türkistandan defol", "Dişe diş kana kan geliyor Metehan" ve "Türkiye uyuma kardeşine sahip çık" şeklinde sloganlar attı.

Tümtürk, Akyıldız ve Topçu ile Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneği Genel Merkezi yöneticilerinin Çin büyükelçiliğine siyah çelenk bıraktıkları sırada olaylar çıktı. Polis barikatını zorlayan göstericiler büyükelçilik binasını yumurta, taş ve sopa yağmuruna tuttu. Polis yaptığı anonslarla göstericileri sakinleştirmeye çalıştı. Kısa süren arbedenin ardından polis göstericileri güçlükle sakinleştirdi.

VIDEO ICIN BURAYA YIKLAYIN: http://www.iha.com.tr/haber/videowatcher.aspx?vid=4809&cid=11
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Turkmeneli
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Aug 22, 2004
İletiler: 459
Şehir: Nijmegen

İletiTarih: Sal Tem 07, 2009 2:34 pm    ileti konusu: KAYSERI EYLEMI Alıntıyla Cevap Gönder

DOĞU TÜRKİSTAN’DAKİ KATLİAM PROTESTO EDİLDİ



Günlerdir dünya medyasından ve Türkiye basın ve televizyonlarının birinci haber olarak verilen Doğu Türkistan’ın URUMÇİ şehrinde vuku bulan Komünist Çin hükümetinin uyguladığı vahşetikaynak.

kınamak için Kayseri’de bulunan Gönüllü kültür teşekkülleri,ve Mazlumder Kayseri şubesi Doğu Türkistan Kültür ve Dayanışma Derneğinin ortaklaşa tertip ettiği Çin’in vahşetini kınamak amacı ile Cumhuriyet meydanında yapılan protesto gösterilerine Kayseri Memur sen de destek verdi.




Mazlum-Der Kayseri şube başkanı sayın Ali Aydın,Memursen Kayseri il temsilciliği adına İrfan Kaşıkçıoğlu,Doğu Türkistan kültür ve dayanışma derneği yönetim kurulu üyesi Oktay Bozkurt,ve hanımlar komisyonu başkanı Rabiye İlktürk yaptıkları ortak basın açıklamasında komünist Çin hükümetinin işgali altında tuttuğu Doğu Türkistan’ın başkenti Urumçi şehrinde başlayan katliama dikkat çekerek burada burada başlayan olayların etnik bir çatışma olmadığını vahşi Çin hükümetinin burada uyguladığı açıkça bir soykırımdır, Dünya İnsan Hakları örgütlerini,sivil toplum örgütlerini,dünya milletleri ve devletlerini bu vahşete ve katliama dur demeleri çağrısında bulundular.










Kaynak:Gokbayrak.com ve Kerkukfeneri.com
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Turkmeneli
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Aug 22, 2004
İletiler: 459
Şehir: Nijmegen

İletiTarih: Sal Tem 07, 2009 5:25 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin
Sincan Uygur bölgesinde yaşanan olaylar hakkında
yapmış oldukları yazılı basın açıklaması.
6 Temmuz 2009



Çin Halk Cumhuriyeti'nin Sincan Uygur Özel Bölgesi'nin merkezi Urumçi'de soydaşlarımızın maruz kaldığı saldırı ve katliamlar Türk Milletini derin bir kedere ve endişeye sevketmiştir.

Bölgeden gelen ilk haberler olaylarda 140 kişinin hayatını kaybettiğini, yaralı sayısının sekizyüzü aştığını göstermektedir.

Uygur Türkleri'nin insanlık dramı Türk Milleti için çok hassas bir konudur.

Türk milletinin arzusu ve beklentisi, soydaşlarımızın Çin'in toprak bütünlüğü içinde temel hak ve özgürlüklerden yararlanacakları şartların ve ortamın hazırlanması ve maruz kaldıkları şiddet ve baskıların biran önce son bulmasıdır.

Bu olayların ve saldırıların Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bölgeye yaptığı ziyaretin hemen sonrasında meydana gelmesi düşündürücü ve esef vericidir.

Türk hükümeti Uygurlu kardeşlerimize yönelik saldırıların derhal durdurulması için vakit geçirmeksizin kararlı bir tutum sergilemeli, Çin hükümeti nezdinde gerekli girişimlerde bulunmalı ve bunun ısrarlı takipçisi olmalıdır.

Uluslararası camianın da bu insanlık ve hukuk dışı şiddet uygulaması karşısında sessiz kalmaması gerekir.

Hükümet uluslararası camianın bu konuda harekete geçmesi için de gereken adımları bir an önce atmalıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi hükümetin bu yöndeki girişimlerinin yanında ve arkasında olacak, bunları her bakımdan destekleyecektir.

Dr. Devlet Bahçeli
Milliyetçi Hareket Partisi
Genel Başkanı
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Gokcebala
Amatör Üye
Amatör Üye



Kayıt: Dec 20, 2008
İletiler: 172

İletiTarih: Sal Tem 07, 2009 5:39 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder


[/b]26.06.2009 Günü Çin iç eyaletlerinden Guandongda zorunlu işçi olarak götürülen Doğu Türkistanlı Uygurlar ile Çinliler arasında vukuu bulan tartışma Çinli Uygur kavgasına dönüşmüş kavgada binlerce Çinli tarafından dövülerek öldürülen masum Doğu Türkistanlı Uygur kardeşimizin ölümlerini protesto etmek amacı ile URÜMÇİ şehrinde dört bölgede toplanan çoğunluğu aydınlardan ve halktan oluşan gurubları dağıtmak için Çin polisi gaz bombası ve gerçek mermiler kullanarak halkı dağıtmak istemiş alınan haberlerde ölü sayısının 100 lerin üzerinde olduğu bir o kadar da yaralıdan bahsedilmektedir. Çin polisi önüne gelen Uygur Türk’ünü suçlu suçsuz tutukladığı bildirilmektedir.

Ulusal basın ve medyasından dünyaya duyurulan haberlerde olayların sabah başladığı akşam saatlerinde devam etmekte olduğu haberi verilmekte.Çin olayları kanlı şekilde bastırmanın yoluna giderek halka gözdağı vermektedir.Olayların gerçek ne kadar küçümsenmeyecek olduğu alınan resimlerde açıkça ortaya çıkmaktadır.Burada Çin protesto yapan halkın üzerine gaz bombası atarak gerçek mermiler kullanarak masum insanları katlederek Uygur halkını kendi ayaklandırmıştır.

Buradan Bütün Dünya devletlerine İnsan hakları Örgütlerine sivil toplum örgütlerine sesleniyoruz Çin’in işlediği devlet terörüne İnsan hakları ihlallerine dur demelerini bekliyoruz.Olaylarda hayatlarını kaybeden kardeşlerimize Allahtan rahmet dilerken,yaralı kardeşlerimize acil şifalar dileriz.kederli ailelerine başsağlığı diler sabrı cemil niyaz ederiz.

ALİNTİ
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Turkmeneli
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Aug 22, 2004
İletiler: 459
Şehir: Nijmegen

İletiTarih: Sal Tem 07, 2009 6:40 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

DOĞU TÜRKİSTAN'DA OLAYLAR BÜYÜYOR

Müslüman Uygur Türkleri' nin evlerini basarak insanları kurşuna dizen Çinliler bugünde Doğu Türkistan' da ki camileri yakmaya başladılar. 600 kadar Uygur Konsul Sokak' ta ki camide nöbet tutmaya başladılar.Sincan Tıp Üniversitesi ve Sincan Tarım Üniversitesini basan çinliler polisin müdahelesi ile geri çekildi.

Çin polisi Uygur Türkleri' nin kendilerini savunmak için yanlarında kesici alet taşımasına izin vermez iken Doğu Türkistan sokaklarının büyük bölümünde çinliler ellerinde bıçak ve satırlarla gezerek Türkler'e saldırıyorlar.

07.07.2009
www.arazdergisi.com
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Turkmeneli
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Aug 22, 2004
İletiler: 459
Şehir: Nijmegen

İletiTarih: Sal Tem 07, 2009 8:32 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin
Sincan Uygur bölgesinde yaşanan olaylar hakkında
yapmış oldukları yazılı basın açıklaması.
6 Temmuz 2009



Çin Halk Cumhuriyeti'nin Sincan Uygur Özel Bölgesi'nin merkezi Urumçi'de soydaşlarımızın maruz kaldığı saldırı ve katliamlar Türk Milletini derin bir kedere ve endişeye sevketmiştir.

Bölgeden gelen ilk haberler olaylarda 140 kişinin hayatını kaybettiğini, yaralı sayısının sekizyüzü aştığını göstermektedir.

Uygur Türkleri'nin insanlık dramı Türk Milleti için çok hassas bir konudur.

Türk milletinin arzusu ve beklentisi, soydaşlarımızın Çin'in toprak bütünlüğü içinde temel hak ve özgürlüklerden yararlanacakları şartların ve ortamın hazırlanması ve maruz kaldıkları şiddet ve baskıların biran önce son bulmasıdır.

Bu olayların ve saldırıların Sayın Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün bölgeye yaptığı ziyaretin hemen sonrasında meydana gelmesi düşündürücü ve esef vericidir.

Türk hükümeti Uygurlu kardeşlerimize yönelik saldırıların derhal durdurulması için vakit geçirmeksizin kararlı bir tutum sergilemeli, Çin hükümeti nezdinde gerekli girişimlerde bulunmalı ve bunun ısrarlı takipçisi olmalıdır.

Uluslararası camianın da bu insanlık ve hukuk dışı şiddet uygulaması karşısında sessiz kalmaması gerekir.

Hükümet uluslararası camianın bu konuda harekete geçmesi için de gereken adımları bir an önce atmalıdır.

Milliyetçi Hareket Partisi hükümetin bu yöndeki girişimlerinin yanında ve arkasında olacak, bunları her bakımdan destekleyecektir.

Dr. Devlet Bahçeli
Milliyetçi Hareket Partisi
Genel Başkanı
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
hasan1299
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Oct 25, 2005
İletiler: 806

İletiTarih: Sal Tem 07, 2009 8:40 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

filinstin için bütün dünyayı karşısına alan cesur yürekler,öldürülen katliama uğrayan TÜRK ler olduğu zaman neden ödlek tavuğa dönüyorlar,2 hafta önce kuzey ırak ta onlarca TÜRK öldürüldü sesimiz çıkmadı,çin in yaptıklarını görüyoruz DOĞU TÜRKİSTAN da hergün katliama uğruyor TÜRKLER neden bizim cesur yürekler ses çıakrmıyor,yoksA TÜRK değillermi ?TÜRK olmak tan utanıyorlar mı? sesleri nedne çıkmaz biri bunun cevabını versin bana
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
kadir45
Site Yöneticisi
Site Yöneticisi



Kayıt: Jun 03, 2004
İletiler: 3100

İletiTarih: Çar Tem 08, 2009 3:13 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

İşte komunizmin gerçek yüzü!Şu resimler,olayların boyutunu ve korkunçluğunu çok acı bir şekilde gösteriyor.Hemen hemen,rusların 50 yıl kadar önce Macaristan da yaptıklarının
aynisi.Çünkü düşünce yapısı ayni.Degişik bir uygulama tarzı da olsa,komunizmin soğuk,aşağılık,iğrenç yüzü!Çünkü ancak Allahsızlar bu zulumü yapabilir ve mabetlere
böyle saldırabilir!
Kendi ülkesinde bir kürt sorunu çıkaran;ödün üzerine ödün veren,kürdoloji enstütüleri kurmaya kalkışan,devlet tv lerinde kürtçe yayın yapan;birleşik yapıyı ve devletin kuruluş ruhunu inkar etmeyi;düşünce ve ifade özgürlüğü çok seslilik,çok renklilik zırvaları ile
gizleyen bu iktidara soruyorum.
Senin ülkende her şey olabilen,anayasa tarafından eşit vatandaş kabul edilen ve uygulamada da böyle olan; kürtler için gösterdigin luzumsuz hassasiyet ortada iken;Uygur Türk ü
için neden yok?Hem Türk hem de müslüman olan bu insanların kanı;filistinliden bilmem neden daha mı değersiz?Bir yere gidiyorsunuz,Türk düşmanlarını kudurtuyorsunuz!
Bunlara neler söylüyorsunuz ki,hemen arkanızdan bu felaketler başlıyor?
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
reisim25
Özel Üye
Özel Üye



Kayıt: Mar 25, 2005
İletiler: 779
Şehir: TR

İletiTarih: Per Tem 09, 2009 4:48 pm    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Hatırlanırsa; Ahmet Necdet Sezer Irak'a gitti. Türkmen Kardeşlerimizi "bunların bizime alakası yok" sözünden sonra orada da bir katliam yaşandı.
Obama C. başkanına telefon ediyor, C. Başkanı çn'e gidiyor. Hiçbir Türk kardeşimizle görüştürülmüyor seyahat boyunca. Yalızca çinli lerle görüşüyor. Döndüktan sonra büyük şamar yiyoruz ve gene Obama'yla telefonda konuşuluyor. bence de işin iç yüzünde abd'nin petrol sevdası ve küreselleşmesi uğruna ince manevralar yapılıyor.
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder E-Posta gönder
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 08, 2004
İletiler: 1042

İletiTarih: Cum Tem 10, 2009 5:27 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Gazze için aglayanlar,gözyasi dökenler.

Simdi neden Dogu Türistan için aglamiyorlar, gözyasi dökmüyorlar?!

Birde bakiyorum televiziyon kanallarina vur patlasin,çal oynasin var.Yâni eglence programlari var.

Yahu hiç degil'se bir dakika saygi durusun'da bulunsunlar.

Ama kim anlar'ki.

Birde bizim Ankaralilara ne demeli?!
Festival,falan.

Bunun için'mi oy verdiniz melih gökçek'e?!
Sizi oynatsin diye'mi?

Yaziklar olsun be!!!
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Delikanli66
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye



Kayıt: Apr 08, 2004
İletiler: 1042

İletiTarih: Cum Tem 10, 2009 6:03 am    ileti konusu: Alıntıyla Cevap Gönder

Türk hackerlarının Çin istilası.

Ayyıldız Tim, Çin'in vahşetine tepki için binlerce siteyi çökertti.


Dünyanın ilk siber savunma ordusu olarak bilenen ve bu zamana kadar çökerttiği sitelerle adından sıkça söz ettiren Ayyıldız Tim Türk internet korsanları, Çin'de Uygur Türkleri'ne uygulanan vahşete tepki göstermek amacıyla Çin'den yayın yapan binlerce siteyi çökertti.

Çin'in bazı kamu kurum ve kuruluşlarının internet sitelerini de çökerten Ayyıldız Tim üyeleri, çökerttikleri internet sitesine "Uygur Türkleri yalnız değil" ve "Bu vahşete bir son verin" şeklinde sloganlar yazdılar.

Ayyıldız Tim üyeleri, Uygur Türkleri'nin vahşice katledilmesine göz yummayacaklarına ve Çin'in askeri ve bankaların internet sitelerini çökerterek milyon dolarlarca zarar açacaklarını söylediler. Şu ana kadar 2 bini aşkın sitenin çökertildiğini belirten Ayyıldız Tim üyeleri, Çin'den yayın yaptığı tespit edilen bütün sitelerin çökertileceğini duyurdular.
http://www.etikhaber.com/content/view/77307/50/
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder
Turkmeneli
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Aug 22, 2004
İletiler: 459
Şehir: Nijmegen

İletiTarih: Cum Tem 10, 2009 8:58 pm    ileti konusu: Protestoculara Asker Müdahalesi Alıntıyla Cevap Gönder

Protestoculara Asker Müdahalesi



Doğu Türkistan'da gerilim dinmiyor. 26 Haziran Shaoguan'da ve 5 Temmuz pazardan sonra Urümçi'de şehit edilenler için gösteri yapanlardan bir gruba asker müdahale etti.
BBC televizyonu tarafından yayınlanan görüntülerde, Uygurların tutuklanan kardeşlerinin serbest bırakılması için slogan attıkları ve masum kardeşlerinin öldürülmesini protesto ettikleri görülüyor.
Kısa sürede etrafları sarılan Doğu Türkistan'lılar askerlerin sert müdahalesine maruz kalıyorlar. Görüntülerde askerlerin darbeleri rahatlıkla görülebiliyor.
http://news.bbc.co.uk/2/hi/asia-pacific/8144146.stm

Gokbayrak.com
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Turkmeneli
Deneyimli Üye
Deneyimli Üye



Kayıt: Aug 22, 2004
İletiler: 459
Şehir: Nijmegen

İletiTarih: Cum Tem 10, 2009 8:59 pm    ileti konusu: Hollandada Dogu Turkistan eylemi Alıntıyla Cevap Gönder

Den Haag'daki yapilan eylemde Uygurlar tutuklandi.



Hollanda'nin Den Haag sehrinde Çin elciliginin onunde yapilan eylem elden kacti.

Polislerin soyletilerine gore Çin elciliginin binasi taslarla vurulmus. Cogu eylem yapanlarda demir parmaklari uzanip elciligin icine girmek istemisler.

Tur arabalari
Polis 142 kisiyi goz altina aldi.
Eylemciler polisler tarafindan tur arabalarina bindirilip eylem alanindan uzaklastirildilar.

Eylemciler sadece Dogu Turkistan Musluman (Sincan) bolgesine ses getirmek icindi.

Dogu Turkistan'nin baskentinde medyana gelen kanli catismada 156 kisi oldu. Bunu Cin kaynaklari soyluyor.

Yaralilar
Simdiye kadar 800 den fazla yarali var. Polis yuzlerce kisiyi tutukladi.

Cin hukumeti Uygurlarin ulkede rahatsizliga sebeb oldugunu soyluyor.

NOS Journaal Hollanda 6-7-09

Videolar icin: http://www.kerkukfeneri.com/video.asp?videoID=26
Kullanıcı bilgilerini göster Kişisel ileti gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder 1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Sayfa: 1, 2, 3  Sonraki »  


 
Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki iletilere cevap veremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizi değiştiremezsiniz
Bu forumdaki iletilerinizisilemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB

alt1
1998-2007 Bozkurt NET
alt1
1998-2010 BOZKURT NET
--------------------------------------
Web sitemiz PHP-Nuke (© 2003) kodlarına sahiptir. PHP-Nuke GNU/GPL lisansı altında dağıtılan ücretsiz yazılımdır.
alt1